utorak, 2. kolovoza 2011.

Nokia C5-03, full smartphone za 170 €

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Već ovaj tjedan ćemo predstaviti neke od inovacija finske tvrtke Nokia. Ovaj put je na prijelazu Nokia C5-03 Nokia stariji brat C5, koji se kreće, a mi danas neko vrijeme prije u Gizmos

Nokia C5-03 se odlikuje terminala lagan (teži samo 90 grama) koji se savršeno uklapa i njegov prethodnik sa zaslonom osjetljivim na dodir i nekim drugim caracterísitcas koji čine ga vrlo kompletan smartphone tržišna cijena koja je ponuđena, 170 eura.

Osim zaslon osjetljiv na dodir 3, 2 inča, Nokia C5-03 ima 5 megapixel kamera koja omogućuje video, radio i GPS veze, Bluetooth, WiFi i USB.

Što se tiče memorije, Nokia C5-03 ima 40 megabajta unutarnje, koja se može pretvoriti u do 16 GB ako koristite microSD kartice, ali serije su 2 GB

Kao operativni sustav Nokia C5-03 radi sa Symbian 1, koji je bio poznat do sada kao Symbian S60. Izborniku uređaja nudi dobru zbirku ikona pružaju izravan pristup računima e-pošte i društvenih mreža.

Neki programi Vrhunac Nokia C5-03 su pristup Nokia Music Store i Ovi Store, iz koje možete kupiti glazbu ili mobilne aplikacije za Nokia. S druge strane, Nokia C5-03 nudi prikaz svih sustava Microsoft Office dokumente, PDF i Zip.

Cijena Nokia C5-03 kao što smo vam biti objašnjeno 170 €.

US Patent režim je apsurdno

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/isy-hwdfsLY/US-Patent-Regime-Is-Absurd:
Anonimni čitatelj piše u sa mišljenju komad u The Economist o učincima patenta trolling na američko gospodarstvo. Autor tvrdi da je režim US patent je uzrok SAD-u biti da se zla. Stvari su dobivši tako loše da plaćaju za zaštitu par za tečaj.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Mjerenje Broadband Amerika izvješću

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dxAlRSe2DQ8/Measuring-Broadband-America-Report-Released:
AzTechGuy piše "početkom ove godine dobio sam jedan od 'Whitebox' usmjerivači za testiranje brzine mog ISP-a i usporedite ga reklamirao brzinu. Danas sam primio e-mail da su izdali prvi izvještaj s drugom izvješće zbog na kraju godine. Moji rezultati ne odgovaraju rezultatima ogleda u izvješću. " Čini se da je većina ISP-ovi su u roku od 80% od njihove brzine oglašeni tijekom vrhunca sati s Verizon vodeći paket uglavnom prelazi njihove reklamirao stope. Cablevision korisnika, s druge strane, ne treba očekivati ​​više od polovice obećao širina pojasa (youch!).

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Tajanstveni objekt naći u podmorje

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BPVcuxx0nGE/Mysterious-Object-Found-In-Seabed:
iONiUM piše: "Znanstvenici su pronašli neobičan objekt na morskom dnu između Švedske i Finske. Dok su tvrdnje leti okolo da je njegova NLO koji neobično podsjeća na Millenium Falcon, to je vjerojatno nešto više benigni."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Zediva Shut Down savezni sudac, MPAA stranke!

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6eq_pviUG68/Zediva-Shut-Down-By-Federal-Judge-MPAA-Parties:
AlienIntelligence piše: "Izgleda da je puškarnica Zediva osnovao svoj poslovni model na ispari. Zediva najveći problem je bio uzimajući preko 1991 presudu protiv sličan način prenošenja autorskih djela. Zediva obećao je uložiti žalbu na presudu."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Iomega Mac Companion hard disk nudi 3TB skladištenja i benzinske postaje za ipad

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/02/iomega-mac-companion-hard-drive-offers-3tb-of-storage-and-a-fill/:
Kako da biste dobili veliki novi tvrdi disk za Mac bez svoje druge gadgete ljubomoran? Iomega nudi se rješenje s prilično elegantan Mac Companion tvrdi disk, dva ili tri terabajta vanjski disk dizajniran s Apple računalima na umu da dodaje high-powered punjenje priključak za periferne uređaje. Disk također omot dodatne USB i FireWire porta (bez Thunderbolt , dečki?), te set od četiri LED diode, koje vam znati kako je to puno s pogledom. Pogoni su dostupni putem Apple na 195 dolara i 295 dolara, za 2TB i 3TB, respektivno.

Nastaviti čitanje Iomega Mac kućnih hard disk nudi 3TB skladištenja i benzinske postaje za ipad

Iomega Mac Companion hard disk nudi 3TB skladištenja i benzinske postaje za vaše ipad prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 2. kolovoz 2011 14:58:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Iomega | Pošalji | Komentari

Su loš Economic Times Dobro za slobodni softver?

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/D9jKPi4Qe_o/Are-Bad-Economic-Times-Good-for-Free-Software:
Dog's_Breakfast piše "U padu gospodarstva, softverske licence postali luksuz. Linux i BSDs nude besplatne alternative. Kao što je SAD igračaka s mogućnošću nepouzdan na državni dug (i time riskirati ekonomskog kolapsa), autor se pita ako je to ne bi, na kraju, dovesti do "Godina Linux Desktop."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Missouri zakon kaže studenata, nastavnika ne može biti Facebook prijatelji

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aNl76PGy53Q/Missouri-Law-Says-Students-Teachers-Cant-Be-Facebook-Friends:
Anonimni čitatelj piše: "Nastavnici mogu biti prijateljski sa svojim učenicima, ali oni ne mogu svojim prijateljima, barem kada je riječ o društvenim mrežama poput Facebooka. Državni guverner Jay Nixon potpisao je Senat Bill 54, koji stupa na snagu na kolovoz 28, 2011 u državi Missouri. Drugim riječima, krajem ovog mjeseca bit će protuzakonito za studente i nastavnike da se prijateljima online. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Je li Google + katedrala ili bazar?

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/TwgtdnkmG_A/Is-Google-a-Cathedral-Or-a-Bazaar:
Anonimni čitatelj piše: "Sa svojim nedavnim mase suspenzije računa, Google je istaknuo svoju želju za stvaranje društvene mreže koja je vrlo različite na način na koji mnogi (uključujući i one čiji su računi bili suspendirani) bi željeli da ga vide. Metafora katedrale i bazar se koriste za razvoj softvera se može primijeniti na dvije vrste društvenih mreža se predlaže od strane Googlea, s jedne strane i pseudonimom navijačima na druge. Google katedrali modela naglašava kako i kontrole, dok bazar model podržava korisnici koji mogu biti anonimni , imaju više identiteta, u interakciji s kim žele, i ostati neprimijećen. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Telex će raditi, ali je to overkill?

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tqM13NnWGaU/Telex-Would-Work-But-Is-It-Overkill:
Slashdot redoviti suradnik Bennett Haselton napisao u ovom tjednu reći da je "predložio" Telex "anti-cenzure sustav tehnički može raditi, ali ako sam nešto nedostaje, to bi isplativije potrošiti iste resurse na borbu protiv cenzure pomoću postojećih tehnologije. " Njegov esej na temu slijedi.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Engadget je natrag u školu 2011 nagradnim igrama: Mi smo davanje daleko 3000 $ vrijedan opreme ... 15 puta!

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/02/engadgets-back-to-school-2011-sweepstakes-were-giving-away-3/:

Natrag kada su mnogi od nas su gearing up za povratak u školu, shopping listi se napuni prijenosna računala (vrsta bez baterije), olovke (čitaj: ne stylus), te nekoliko desetaka olovke (stara škola # 2s da potreban za upotrebu oštrenje). Možda, samo možda, imali bismo novu grafičkim kalkulatorom gledati prema naprijed, ali ako mi ikada vidio "pametne" i "telefonski" u istoj rečenici, to je vjerojatno u rukom pisanu poruku od majke nas moli da se zaustavi izradu dugo- udaljenost pozive na zemni kabel.

Sada, natrag u školu znači branje gore dodatni smjenama na poslu platiti za nova računala, kamere, smartphone, e-čitači, a tablets - da ne spominjemo one još uvijek do neba visoke cijene izdavači su zapovjednik za udžbenike na faksu trgovini. Želimo osloboditi dio tog tereta - za nekoliko od vas, barem. Ove godine smo partnerstvo s vrhunskim proizvođačima u gotovo svakoj kategoriji da bi ti jedan epski podijela, kompletan sa svim proizvode smo spomenuli gore, plus cijeli mnogo više! Lucky Pobjednici će primiti Engadget-branded jastuka glasnik, prepun s najnovijim tech opreme. Skoči prošlosti pauzu za punu rundown nagrada, zajedno s uputama za ulazak u našu natrag u školu podijela.

Nastaviti čitanje Engadget je natrag u školu 2011 nagradnim igrama: Mi smo davanje daleko 3000 $ vrijedan opreme ... 15 puta!

Engadget je natrag u školu 2011 nagradnim igrama: Mi smo davanje daleko 3000 $ vrijedan opreme ... 15 puta! prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 2. kolovoz 2011 00:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

ViewSonic V3D241wm monitor računala s 3D

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic ne želi biti ostavljeni, a predstavila je novi monitor koji ima tehnologiju trenutno u modi u 3D.

V3D241wm ViewSonic ima 24-inčni LED zaslon s latencija 2 ms, 300 candelas svjetline, kontrasta i 20.000.000:1 refresh rate od 120Hz, frekvencija ovisno o proizvođaču uživati ​​u 3D sadržaja pomoću polarizirane naočale uključeni u ovaj monitor.

Trenutno ne znamo što će cijena u eurima, ali Velika Britanija je prodaje za oko £ 330, koji je u trenutnom tečaju će biti oko 376 €, iako ne možemo učiniti to je cijena kada se biti na prodaju u Španjolskoj.

Više informacija | ViewSonic

Microsoft rubnjaci Wi-Fi lokacije baze podataka

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CwzD0LPH0jk/Microsoft-Curbs-Wi-Fi-Location-Database:
suraj.sun piše: "Microsoft je prestala objavljivanje procjenjuje mjesta milijuna prijenosnih računala, mobitela i drugih uređaja s Wi-Fi veze diljem svijeta, nakon CNET članak je u petak istaknuo privatnost zabrinutost. odluku da prerađuje Live.com je Geolocation usluge dolazi nakon promatranje načina na koji Microsoft stavlja na raspolaganje svoju bazu podataka sastavljen i od strane Windows 7 Telefon telefone i što je tvrtka naziva "uspio vožnje" za Street View kao vozila koje bilježe Wi-Fi signala dostupna javnim cestama. Svaki Wi-Fi uređaja jedinstveni ID, ponekad zvan MAC adresa, koje se ne mogu normalno mijenjati. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.