srijeda, 20. srpnja 2011.

Znanstvenici Studija Utjecaj nošenja srednjovjekovnog oklopa

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Pr0DYSTewnY/Scientists-Study-Impact-of-Wearing-Medieval-Armor:
FoolishOwl piše "Znanstvenici na Sveučilištu u Leedsu testirali učinke nošenja teških srednjovjekovne oklope praćenjem volontera, koji su iskusni srednjovjekovne reenactors, dok su hodali i ran na treadmills, dok je nosio točno replike iz 15. stoljeća oklopa. Dok odijela oklopa težina između 30 i 50 kg, u usporedbi s težinom opreme provedena modernim vojnika, volonteri koji nose ekvivalent količine težine u ruksacima su jednostavniji put s težinom. Volonteri u oklopu izgorjelo više energije i imao poteškoća u disanju. znanstvenici pretpostavljaju da je mnogo od dodatnih napora je zbog težine oklopa na nogama -. nogu oklop jedan je od prvih stvari pao u pomak prema lakši oružje u 16. stoljeću Iako je već dugo pretpostavlja da je teški srednjovjekovni oklop smanjene pokretljivosti, te da pridonijeli ishod bitke, kao što je Bitka za Agincourt u 1415, ovo je prva studija koja kvantificira utjecaj nošenja teških oklopa. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Fermilabu Znanstvenici Otkrijte nove čestica

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LIw-34WMwyM/Fermilab-Scientists-Discover-New-Particle:
Anonimni čitatelj piše: "Fermilabu je danas objavio da su znanstvenici koji rade na CDF (sudara detektor na Fermilabu) eksperiment potvrdio promatranje nove čestice, Xi-sub-B. Xi-sub-B je kategoriziran kao što su baryon, koji su sastavljena od tri kvarkova. poznatiji baryons su proton, kao i neutrona. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Netflix app na Android ažuriran kako bi se rad na 24 modela, uključujući S Galaxy, Droid 3

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/20/netflix-app-on-android-updated-to-work-on-24-models-including-ga/:
Broj Android uređaja službeno kompatibilni sa Netflix streaming app ima više nego udvostručio u v1.3, raste 9 do 24. Sinoć opis je ažurirana s novim popis uređaja, ali stvarni ažurirane APK tek počeo pritom danas poslijepodne, čime Netflix ne samo Lenovo tablet najavio sinoć , ali i Droid 3, HTC Thunderbolt, Motorola Atrix, nekoliko Galaxy S telefone, uključujući Epic 4G i fasciniraju i još mnogo toga. Fragmentacija je očito još uvijek problem za DRM'd aplikacije kao što je ovaj i Hulu plus, ali barem sada postoji sve veći broj novijih superphones podržava, umjesto da sjedi na marginama. Imamo ažurirani popis uređaja nakon prekida, udarac izvor link za download aplikacije iz android tržište.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Nastaviti čitanje Netflix app na Android ažuriran kako bi se rad na 24 modela, uključujući S Galaxy, Droid 3

Netflix app na Android ažuriran kako bi se rad na 24 modela, uključujući S Galaxy, Droid 3 prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 20 srpanj 2011 14:35:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Android Market | Pošalji | Komentari

Lenovo predstavio IdeaPad Android ThinkPad i Ploče

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BTn6bZL7aZU/Lenovo-Unveils-Android-ThinkPad-and-IdeaPad-Slates:
MojoKid piše: "Iako su mnogi tablets slimming dolje (i gubi vrijedne luka), Lenovo novog ThinkPad tablet na pozamašan strani s nadom da poslovni profesionalci to cijeniti. tablet Je biz-orijentirana škriljevac s 10,1" zaslonom, Tegra 2 (1GHz) čip, i što je najvažnije, pune veličine USB priključak. Lenovo je predstavio 99 dolara tipkovnice Folio slučaj, koji će zaokrenuti uređaja kako bi ga sigurno, ali također pruža punu QWERTY tipkovnicu i optički trackpad. To značajke Android 3.1, pristup Lenovo App Store, 2MP prednja kamera, 1080p video izlaz, Wi-Fi, 3G, 16/32/64GB za pohranu, i 5MP stražnjom kamerom. Tvrtka je također predstavio potrošača ciljani škriljevca naziva IdeaPad K1, i to sportski 13.3mm tanak oblik-faktor koji se fokusira na zabavu i potrošnju. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Space Shuttle Atlantis sinoć u Space orbitu

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Kehv45KburQ/Space-Shuttle-Atlantis-Last-Night-In-Space-Orbit:
techtribune piše: "Sutra će biti gorka dan za posadu na brodu NASA Space Shuttle Atlantis što počnu njihovom povratku kući na Zemlju. To će biti posljednja space shuttle za ponovni ulazak, posljednja slijetanja, a posljednji posade pilot shuttle u povijesti SAD-a. prijevoz Atlantis Space odsidren iz Međunarodne svemirske stanice (ISS) nakon što je jučer isporuku puno pomagala, baterije, i drugih hardverskih na kolodvor. Oni donose puno smeća i sve ostalo što treba da se dovede natrag na Zemlju, kao što je posljednja prilika za NASA-e da to učini na vlastitu. " U srodne teme, napisao je u MarkWhittington s pričom o tome zašto smo prestali ide na Mjesec i zašto ne postoje planovi za povratak.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Second Life mina Simulacija dobio nominaciju za Emmy

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/U5deykr0wXw/Second-Life-Mine-Simulation-Receives-an-Emmy-Nomination:
Anonimni čitatelj piše: "Virtualna mina, interaktivne simulacije postavljena u virtualnom svijetu Second Lifea osmišljen kako bi ispitati učinke planine ugljeno rudarstvo, nominiran je za nagradu Emmy za nove pristupe za vijesti i dokumentarni program iz članka. 'Virtualni Mine omogućuje posjetiteljima da se bliži pogled na izazove balansiranje okoliša, snaga zahtjeva i ekonomskih interesa pozivajući ih da sudjeluju u priči kao što razvija kroz niz od tri igre. Dok je stvoren s odgojiteljima i studenata na umu, igre mogu se igrati u grupama ili pojedincima. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


NASA-Hubble otkrio još jedan mjesec oko Plutona

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/q8FkEoGoQMc/NASAs-Hubble-Discovers-Another-Moon-Around-Pluto:
thebchuckster piše "Astronomi pomoću svemirskog teleskopa Hubble otkrili četvrtine mjesec kruži oko ledene Pluton patuljasti planet malenim, novi satelit -. privremeno određen P4 - je otkrivena u anketi Hubble u potrazi za prstenove oko patuljasti planet novi mjesec je najmanji. otkriveno oko Plutona. Ima oko promjera 8 do 21 milja (13 do 34 km). Za usporedbu, Charon, Pluton je najveći mjesec, je 648 milja (1043 km) preko, a druga mjeseca, Nix i Hydra su u rasponu od 20 do 70 milja u promjeru (32 do 113 km). "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Lažni Apple prodavaonice mushrooming U Kini

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fpMFFYJq2nA/Fake-Apple-Stores-Mushrooming-In-China:
siliconbits piše "Novi brige fenomen je ošišan u Kini i Apple je svoj prvi žrtva, sastati prvi lažni Apple prodavaonice, cijela zgrada koje su dizajnirane da izgledaju kao pravi one kineske tvrtke su odavno poznati po tome majstor fotokopirni uređaji. ali to uzima koncept plagiranja i kopiranje na potpuno novu razinu. Kao što se očekivalo, sve, od arhitekture zgrade, boja boje, na proizvode, T-shirt nosili osoblja do logotip i značka dizajn dolaze iz Cupertino. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


OLPC XO-3 slučajevima može sporta solarni paneli, satelitski internet, odobriti tri želje

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/20/olpc-xo-3-cases-may-sport-solar-panels-satellite-internet-gran/:
OLPC XO-3
Mi ćemo dati Nicholas Negroponte jedna stvar, on je ništa, ako ne ambiciozan. OLPC osnivač uvijek ima neke pite-in-the-sky viziju za XO liniju djece središtu računala, uključujući i dual-screen i ručno koljena . Sada da smo preskočila pravo prošlosti XO-2 za ARM-powered, i još uvijek MIA, XO-3 je vrijeme za potpuno novi krug koncepata. Posljednji je niz dodatne opreme predmeta za potencijalno Android-sportski tablets pohvaliti da satelitski internet sposobnosti ili solarni paneli za punjenje akumulatora. Bivši MIT Media Lab glava čak je predložio da se više svjetovnim pokriti s tipkovnicom mogao biti na slavinu. Naravno, to će vjerojatno pomoći ako temelj mogao dobiti strojeva iz vrata prvi. Nismo čuli mnogo o XO-3 od posljednjeg kola kašnjenja gurnula objavljivanja natrag do veljače ... od 2011. Ali, znate što kažu, bolje kasno, i sve to jazz.

OLPC XO-3 slučajevima može sporta solarni paneli, satelitski internet, odobriti tri želje prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 20. srpanj 2011 00:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor PC World | Pošalji | Komentari

Linux dobio 20. rođendan Video from Microsoft

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xIIM3JXlCAQ/Linux-Receives-20th-Birthday-Video-From-Microsoft:
moonbender piše "Linux kernel je primio rođendan želi od neočekivanog smjera - video animacije od tvrtke Microsoft za podnošenje H:. 'Video pokupi na napete odnos između Microsofta i Linuxa prikazujući izraz" Microsoft vs. . Linux ", a zatim prikazuje Tuxa, Linux maskota, okrećući leđa ponudi rođendansku tortu od tvrtke Microsoft nakon kratak pregled povijesti između Microsofta i Linuxa, video završava pomirljivo gestom: Tuxa prihvaća rođendansku tortu u mu iglu i video završava s "Happy Birthday" i uređivanje početne izraz "Microsoft i Linux?" Linux Foundation je više stvari slavi 20. rođendan kernel. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Krom OS se nalazi na MacBook Air: negdje, ludi znanstvenik cackles u noći

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/20/chromium-os-running-on-a-macbook-air-somewhere-a-mad-scientist/:
Boli li vaš mozak da se pogled na slici gore? To bi bilo Krom OS - trčanje na MacBook Air ! Ljepušan velik dio definicija "svjetova sudara," to je podvig doveo do vas Hexxeh, čiji je najnoviji um-savijanje projekt staviti Google operativni sustav na ipad . Platforma miješanje Maestro kaže, u ovom slučaju sve radi osim Bluetooth, zbog nedostatka podrške. Ali, dragi duše koje žele slijediti u njegovim stopama, pazi: nema dual-boot opcije, a vi ćete izgubiti OS X - pa možda je ovo posao za sada zastarjele modela . Kliknite izvor vode za 14 jednostavnih koraka za okretanje svoj vitak laptop u Frankensteina čudovište, ali nažalost, nema spomena o gdje kupiti taj beznadno slatka Chrome jastuk.

Krom OS se nalazi na MacBook Air: negdje, ludi znanstvenik cackles u noći prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 20 srpanj 2011 11:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Hexxeh blog | Pošalji | Komentari

ViewSonic V3D241wm monitor računala s 3D

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic ne želi biti ostavljeni, a predstavila je novi monitor koji ima tehnologiju trenutno u modi u 3D.

V3D241wm ViewSonic ima 24-inčni LED zaslon s latencija 2 ms, 300 candelas svjetline, kontrasta i 20.000.000:1 refresh rate od 120Hz, frekvencija ovisno o proizvođaču uživati ​​u 3D sadržaja pomoću polarizirane naočale uključeni u ovaj monitor.

Trenutno ne znamo što će cijena u eurima, ali Velika Britanija je prodaje za oko £ 330, koji je u trenutnom tečaju će biti oko 376 €, iako ne možemo učiniti to je cijena kada se biti na prodaju u Španjolskoj.

Više informacija | ViewSonic

Google Utikači rupa koja vam omogućuje da ukloni bilo koje web stranice

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Xh8vvGBYHXQ/Google-Plugs-Hole-That-Lets-You-Remove-Any-Website:
blowdart piše: "Google danas s invaliditetom svoje alate za webmastere nakon što je otkriveno da svatko može koristiti alat za uklanjanje bilo kojem mjestu iz Googleova indeksa. iskorištavaju je prilično jednostavan, sve tko je za napraviti je da imate Google račun webmastere alat i uređivanje parametra niza upita na važeći uklanjanje ukazuju na domenu da nisu sami! "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.