petak, 22. travnja 2011.

Android telefone zadržati mjesto cache, previše, ali to je teže za pristup

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/WRmCXOwdnH0/android-phones-keep-location-cache-too-but-its-harder-to-access.ars:

Nakon ovog tjedna uznemirujuće otkriće da iPhone i 3G iPads voditi zapisnik o podatke o lokaciji na temelju ćelija kule i WiFi bazne stanice triangulacija, developer Magnus Eriksson krenuo dokazati da je android smartfone pohraniti isti tip podataka za svoje mjesto usluge. Iako podaci teže pristup za prosječnog korisnika, to je kao trivijalan pristup za poznavatelje haker ili forenzika stručnjak.

U srijedu, sigurnosni istraživači Alasdair Allan i Pete Warden otkrio svoja otkrića da 3G sposoban IOS uređajima zadržati bazu podataka o lokacijama na temelju ćelija toranj triangulacije i WiFi basestation blizine u datoteci pod nazivom "consolidated.db." IPhone, kao i 3G opremljen iPads, generirati cache čak i ako ne koristite izričito položaj-temeljen usluge. Ovaj podatak također je podupirač gore na vaše računalo svaki put kad se sinkroniziraju sa iTunes. Upravitelj je napisao program koji može pronaći, analizirati, i karta lokacije podaci o korisničkom računalu ako IOS uređaju kopije nisu opcionalno šifrirani.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Windows 7: 350 milijuna prodanih licenci u 18 mjeseci

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/GKmb-2GW_so/windows-7-350-million-licenses-sold-in-18-months.ars:

Osamnaest mjeseci nakon Windows 7 je izdan, Microsoft je hvalisanje da je prodao 350 milijuna licenci operativnog sustava admiralski brod. Platforme prodaje jedva da imaju usporen budući da je tvrtka posljednjih hvalio o brojevima, nakon 12 mjeseci, 240 milijuna licenci je prodano.

Svi daleko od sustava Windows Vista na tržištu potrajati-up. Iako Windows Vista prodan dobro oko 330 milijuna korisnika interneta dvije godine nakon lansiranja-njegov prijem je bio mlak, i iako korisnici zapravo prilično je volio , to nije uspio postići prihvaćanja u bitnim korporativnom tržištu.

Windows 7, za razliku od, cvjeta i kod kuće i na poslu. Microsoft navodi IDC procjenjuje da 90 posto korporacija su trenutno u procesu migracije na Windows 7, i tvrdi da je Redmond implementaciju sustava Windows 7 će omogućiti tvrtkama da uštedjeti oko 140 dolara po računalu godišnje. Ova korporativna potrajati-up bi trebao imati neke lijepe nuspojave-posebno, to će biti još jedan čavao u lijes Internet Explorer 6 .

Windows XP, koji će biti deset godina star ovog listopada, ostaje kralj brda, međutim. Iako je Windows 7 je premašio da operativni sustav udio na nekim tržištima, uključujući SAD, stari operativni sustav još uvijek drži oko 54 posto globalnog tržišta. Windows 7 ima samo 24 posto. Ako se sadašnji trendovi nastave, Windows 7 će zasjeniti svojim starim prethodnicima u 12 do 15 mjeseci, samo u vrijeme za očekivati ​​pokretanje Windows 8.

Pročitajte komentare na ovaj post


Microsoft suradnik Petar Bright koji se pojavljuju na BBC

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/eSJye7lw3j0/microsoft-contributor-peter-bright-appearing-on-bbc.ars:

Ars Technica Microsoft suradnik Petar Bright će se pojavljivati ​​na BBC preko vikenda. Peter će biti raspravlja Windows na ARM i kako Microsoft je odluka da se luci OS na drugi savjeti CPU arhitekturu na Microsoftove planove za budućnost.

Peter će se na BBC Kliknite , mreža je admiralski brod tehnologijskog programa. Ako ste u Velikoj Britaniji, možete čuti 15-minutna verzija BBC Kliknite tijekom BBC Doručak, koji traje od 06:00 do 10:00 BST subotu. Puni, 30-ak minuta verzija Kliknite na BBC News (subota u 11:30 i 10:30 BST), BBC World News (nedjelja podne i 30 i 18:30 GMT), te u Sjevernoj Americi, na BBC World Service putem Sirius-XM satelitski radio u 6:30 i 7:30 EDT u subotu.

Budite sigurni da napjev u!

Pročitajte komentare na ovaj post


Jedan Porezni Break Kasnije, Twitter najavio da se presele u Središnji državni ured tržište SF

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/p6KOLqJuPFs/:
Array

Donald Trump Nije Anonymous Internet commenter

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Kbbyn8_dOY4/:
Array

Act.ly Weathers Amazon Cloud katastrofa na Dan planete Zemlje

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/tThtv_OoBZg/:
Array

Ekskluzivno: Bijeli iPhone 4 zemljišta na Vodafone UK

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/22/exclusive-white-iphone-4-lands-at-vodafone-uk/:
Pa, bi li se gusak na to? To je, prijatelji, je Appleov dugo očekivani , jedva zaboravljeni bijeli iPhone 4 , i tako daleko kao što možemo reći, to je zapravo pravi posao. Vidjeli smo trgovaca stvaranje prostora za neuhvatljivim slušalici tijekom posljednjih nekoliko mjeseci, a ranije danas smo čuli da je Vodafone UK's inventar sustava su prikazivati ​​bijeli iPhone 4 kao kupac u. Sada, mi smo osigurani nekoliko slika od 16GB model iz odvojena izvora koji naizgled je napravio svoj put u ruke jedan sretan kupca (čitaj: čovjek) više u Velikoj Britaniji.

Kako se priča ide, prodavač ga rang gore kao crni iPhone kako bi se olakšao posao, i nedugo nakon prodaje siđe, Voda poslao obavijest da zaustavi prodaju tih dragulja "do sljedećeg tjedna." Samo tako da znate, MC60 4 B / broj modela prikazana ovdje je posebno zanimljivo u odnosu na vlastite in-house Velikoj Britaniji iPhone 4, potonji, koji je također 16GB izdanje, sport broj modela MC60 3 B / . Mi sumnjate da se ne ide predaleko u raskoraku sugerirajući da "3" i "4" su tu da predstavljaju nijanse varijacije, a ako želite da se protežu teoriji jedan korak dalje, MC60 5 B / predstavlja 32GB crni iPhone 4. Drugim riječima, nemojte biti šokirani kada bijeli 32 gigger role kao MC60 6 B / A. Dakle, je li to prvi znak da legitimne bijeli iPhone 4 je već dana daleko od odlaska na prodaju? Mi smo jedva stručnjaci meteorologije, ali sigurno osjećao kao proljeće u Londontown danas.

PS - 9-5 Mac sugerira da će biti slijetanja na 27. travanj , barem u Nizozemskoj.


[Hvala, Anonymii]

Ekskluzivno: Bijeli iPhone 4 zemljišta na Vodafone UK prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 22, 2011 15:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | & nbs

Carnegie Mellon's GigaPan Vremeplov donosi time-lapse na panorama

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/22/carnegie-mellons-gigapan-time-machine-brings-time-lapse-to-panora/:
Već smo vidjeli GigaPan tehnologija koristi za mnogo impresivne panorame , ali neki istraživači sa Sveučilišta Carnegie Mellon sada su otišli još jedan korak dalje sa svojim takozvanim "GigaPan Time Machine" projekt. Zahvaljujući čaroliji HTML5 i nekih vremena (ali automatizirano) fotografije, sada možete "istovremeno istraživati ​​prostor i vrijeme" pravo u vašem web preglednik - koji je, zumiranje i oko velikog formata panorama koja se događa na biti time-lapse video. Ako se ne osjećate kao sami istraživati, možete skočiti ravno za neke naglaske - poput poput izgradnje Hulk kipa na CMU karneval na slici gore. HT-up izvor link ispod da ga isprobati - samo provjerite da li ste u bilo Chrome i Safari, kao i oni samo kompatibilne preglednicima u ovom trenutku.

Nastaviti čitanje Carnegie Mellon's GigaPan Vremeplov donosi time-lapse na panorama

Carnegie Mellon's GigaPan Vremeplov donosi time-lapse na panorama prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 22, 2011 16:25:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor GigaPan Time Machine | Pošalji ovaj | Komentari

Luk 7c tableta s Eclair, kickstand sada shipping za 220 dolara

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/22/archos-7c-tablet-with-eclair-kickstand-now-shipping-for-220/:
Pa, nije li danas naš sretan dan? Samo tjedan dana nakon debi na videu, Luk 7c Home ploča isporučivati ​​u SAD-u za 220 dolara - više nego mjesec dana prije svog očekuje dolazak lipnja. Kao podsjećanje, ovaj 7-inčni tablet nudi kapacitivni (800 x 480) zaslon, Android 2.1 ( Eclair ), te Cortex A8 procesora-RK2918 chipset kombinirani koja obećava glatku 720p video reprodukcije. Ostale specifikacije uključuju 8GB interne memorije, utor za microSD kartice, dva ugrađena zvučnika, a da kickstand vidite na slici iznad. Naravno, također ćete morati odreći slatkiša poput Wireless-N, kamere i pristup Android Market. Jesu li one ustupke vrijedno u bescijenje cijena? To je odluka koju ćete morati učiniti za sebe.

[Hvala, Elliott]

Galerija: Luk 7c Home tablet

Luk 7c tableta s Eclair, kickstand sada shipping za 220 dolara prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 22, 2011 17:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Luk | Pošalji ovaj | Komentari

AT & T mreže priznaje Ne mogu obraditi iPhone, ipad prometa

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wEJS2x1QDWM/ATampT-Admits-Network-Cant-Handle-iPhone-iPad-Traffic:
RedEaredSlider piše "AT & T je priznao da je porast tablete i pametnih telefona kao ipad i iPhone je zauzeo veliki danak na svoju mrežu. U svojim javnim filing da federalna komisija za komunikacije jučer, tvrtka je priznao da je njegova mreža je pod povećanim deformacije kao sve više i više visoke propusnosti uređaja su povezani. To ne uključuje samo smartfone kao iPhone, ali tablete kao ipad kao dobro. AT & T kaže da u mnogim slučajevima tableta staviti veći naglasak na njihovoj mreži (PDF) nego smartphone učiniti. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Revolucija Autori Science Fiction

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SVNjin34u_4/Revolution-of-the-Science-Fiction-Authors:
Anonimni čitatelj piše: "85 science fiction autora, uključujući Iain M Banks, Larry Niven, Stephen Hunt, Greg Bear i Michael Moorcock napisao otvoreno pismo prosvjeda na BBC žali nepoštovanja prema žanru, kada je tijekom cijelog dana pokrića fikcije koje je BBC, a ne jedan SF, fantasy ili horor knjiga je pogledao. Evo originalni članak koji je izazvalo otvoreno pismo, zajedno s promjenama. britanski premijer, David Cameron, kada je pitao za komentar, izjavio je da je on doesn 't imati omiljeni žanr, tako da mislim da on ne uzima Greg Bear knjige u krevet bilo! "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Policija Korištenje Apple IOS podatke o praćenju za sudsku medicinu

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xXvjsgCUdzE/Police-Using-Apple-iOS-Tracking-Data-For-Forensics:
Nekoliko čitatelji su poslali u follow-up članaka u srijedu vijest da je iPhone podatke o lokaciji bio prate i pohranjuju. Prvo, čini Android dijeli sličan problem, iako je datoteka koja sadrži podatke o lokaciji je "dostupno samo na uređajima koji su ukorijenjeni i otvoren do instalacije nepotpisanih aplikacija." Developer Magnus Eriksson je stvorio app za ispiranje tih podataka. Next: iPhone praćenje datoteka nije nova, samo na drugačije mjesto nego što je nekad bila. Reader overThruster tada ističe CNet priča ukazuje na to da za provedbu zakona je bio svjestan ove datoteke za neko vrijeme, i to koriste u forenzici kontekstu. Ova priča je rastuća zabrinutost za Apple, osobito sada kada je senator Al Franken (PDF) i kongresnik Ed Markey (PDF) su obje pisane pisma Steve Jobs zahtjevan detalje o lokaciji za praćenje. Konačno, PCMag objašnjava kako pregledati podatke o lokaciji prisutan na vašem iPhone, trebali ste to žele.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.