nedjelja, 24. travnja 2011.

Lenovo ThinkPad Tablet curi van s Saće, IPS zaslona, ​​dodatni stylus i tipkovnica folio?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/24/lenovo-thinkpad-slate-leaks-out-with-android-honeycomb-ips-disp/:
Zapamtite ultra-tanki Lenovo X1 mi detaljne samo nekoliko sati prije? Dokument koji zdjela tih tajni je također spomenuo "X Škriljevac," koji su nas čuditi ako Lenovo LePad konačno je udaranje države ... No, to je moj sljedeći Čini se da stumbled preko grander komad tehnologije nego da cesto kasni škriljevca. Prema vjerojatno procurila prezentaciju tvrtke, Lenovo planira puštanje android 3,0 tablete u srpnju ove godine s nizom div naočale - 10,1-inčni 1280 x 800 IPS kapacitivne multitouch ploča, procesor Tegra dva, do 64GB prostora za pohranu, ispred i stražnje kamere, pune veličine USB 2.0 priključak, mini-HDMI izlaz, pravi SD čitač kartica i do 8 sati krenula baterije u paketu oko 14mm debljine i težine 1,6 £.

Što je više, to navodno će imati dodatni dual-digitalizator s "true olovkom podršku" i neobavezno tipkovnica slučaju, vjerojatno aping ASUS nedavne Škriljevac i Transformator tableta unos mehanizme dopuštajući za jednu ili čak i kao opcije. Tu je i očito dosta softverske podrške za poslovno-sposoban, uključujući i IT integracije, kao i protiv krađe i daljinsko brisanje opcije, i sve to očito će početi u konkurentnim cijenama od $ 499 - pod pretpostavkom da ti dokumenti su legitimni i još uvijek važeći. Vidite, oni izgledaju malo preliminarni za škriljevca navodno uzorkovanje u samo nekoliko mjeseci, a tu su i proturječnosti tu i tamo, kao što su spomenuti od 1080p zaslon u jedan slajd, a neki vodeni žig od 2009 u drugima. Ipak, Lenovo, ako doista smo proizvodnju tableta i danas, mi smo naklonost svoje predložene naočale - ne pretpostavimo da možemo dobiti Tegra T25 čip, dok ste na to? Pronađite nekoliko dodatnih pruža i obilje slajdova na naš izvor link.

Lenovo ThinkPad Tablet curi van s Saće, IPS zaslona, ​​dodatni stylus i tipkovnica listova? prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 24. travanj 2011 17:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor To je moj sljedeći. | Pošalji ovaj | Komentari

Sony Obnova PlayStation Network Security Nakon Attack

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mtmsfkBj_ew/Sony-Rebuilding-PlayStation-Network-Security-After-Attack:
alphadogg piše "ispad Sony's PlayStation Network i Qriocity usluga, sada u svojoj četvrti dan, izgleda postavljen da nastavi nakon što je tvrtka izjavio je u nedjelju da je 'obnova' svoj sustav kako bi se bolje zaštitili od napada. Sony izjavio je u subotu da je ispad bio uzrokovan 'vanjskog upada "u mrežu, ali još uvijek nije detaljno problema. PlayStation Network se koristi za PlayStation 3 online igre i prodaju softvera za konzole i PlayStation Portable. Qriocity servis radi na istoj mreži infrastrukture i omogućuje audio i video Sony proizvoda potrošačke elektronike. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Sretan Uskrs: Patuljasti kunići ponovno na divlje

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/R5d85G7Ql_8/happy-easter-pygmy-rabbits-reintroduced-to-the-wild.ars:

Rijetke Patuljasti kunići se ubacimo u rodni Columbia Basin u Sjedinjenim Američkim Državama, sa ruba izumiranja. To će biti prvi put da ugroženih vrsta je viđen u divljini od 2004, nakon samo 16 preostalih malo fluffballs odvedeni u izgnanstvo u pokušaju da spasi svoje vrste u 2001.

S odraslima težinom od ispod 500g, Patuljasti kunići ne dijele isti ugled kao i njihove veće rođake -Pigmeja ne pasmine hirovito u divljini, jedan od razloga zašto ih vraćaju iz izumiranja (kao što su bili proglašeni u 1990 ) je takav uspjeh za Washington Odjel Fish and Wildlife .

Očuvanje biolozi u sklopu odjela utvrdio da kunići 'uzgoj poteškoće su do začaranog kruga dwindling brojevi. Manje zečeva izazvao razine inbreedinga unutar vrsta, što je rezultiralo nedostatkom genetske raznolikosti koji je kasnije smanjila reproduktivne stope i povećala zečevi 'osjetljivost na parazite.

Srećom, kunići su rođaci u južnom Idahu koja pripadaju istoj vrsti, iako su genetski razlikuju i pokazuju kako se odvojiti za više od 10.000 godina fosilnih i genetski dokazi. Kao Columbia Basin Pigmeja, južni zečevi također su uvrštena kao ugrožena, ali njihov broj se poboljšala u posljednjih nekoliko godina. Do križanja Idaho Pigmeja s Columbia vrsta, rezultanta potomstvo imaju bolje zdravlje i njihov broj se povećao na oko 100 kunića.

Ove nove kunića, s genetski sastav od tri četvrtine Columbia Basin gena i jednu četvrtinu Idaho geni, su lagano se ponovo u tom području. Biolozi su oprezni nakon neuspjeha eksperimentalnog ponovnog uvođenja u 2007, kada grabljivice (ptice, ne dinosaura) i kojoti ubili zeca pustiti u divljinu.

Umjesto toga, "soft izdanje" Strategija je prihvaćena. Prvo, kunićima uzgajaju u zatočeništvu, će biti premještena na šest ral kućište za razvoj sakupljačke i burrowing navike potrebne za preživljavanje u divljini, a zaštićeni od bilo kojeg predatora gladan. Korak po korak, zečevi će se premjestiti na manjim kućištima, dok oni prilagoditi divljini, s pojedinačnim kunića što je pušten jer oni postanu klimatizirane. Novorođenčad će biti bolje opremljena da se bave divljim zatočeništvu od svojih roditelja, odrastao, tako da oni koji Pigmeja roditi u prilozima će imati svoje potomstvo prije nego su izdali prilagođavaju ljudske interakcije.

Šape prešli, Columbia Basin uskoro će još jednom biti dom gomila mini-bunnies.

Pročitajte komentare na ovaj post


ViewSonic V3D241wm, računalnog monitora s 3D tehnologijom

Zanimljive vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic ne želi biti ostavljeni i predstavio novi monitor koji ima modni tehnologije u ovom trenutku, 3D.

V3D241wm Viewsonic ima 24-inčni LED panel sa latencija 2 ms, 300 candelas svjetline, kontrasta 20.000.000:1 i 120Hz refresh rate, frekvencija ovisno o proizvođaču uživati ​​u 3D sadržaja pomoću polariziranih stakala uključeni u ovaj monitor.

U ovom trenutku ne znamo što će cijena biti u eurima, ali u Velikoj Britaniji se prodaje za oko £ 330, koji se po trenutnim stopama koje će biti oko 376 €, iako ne možemo ovo se cijeni kada je u pitanju da se prodaje u Španjolskoj.

Više | Viewsonic

Čovjek gradi Kentucky Bourbon powered car

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RmG3dmYMSFc/Kentucky-Man-Builds-Bourbon-Powered-Car:
autospa piše "S diže cijene goriva kao lud, čovjek iz države Kentucky je došao gore sa rješenje za visoke cijene plina. 62 godine star, Mickey Nilsson, od Bardstown, Kentucky, napravio burbon-powered bezvrijedna automobila. On je dobio ideju iz film Chitty Chitty Bang Bang. Nilsson je rekao da mu je inspiracija dolazi od lika kojeg igra Dick Van Dyke u klasičnim Disney film. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


@ AmericanAir, ti sisati

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/9iTWEUZSX6A/:
Array

Royal muljaža

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/y46OYaZAcHg/:
Array

Pokretanje je slušalica će kupati vaš mozak u ultrazvukom, može pomoći u borbi protiv raka, previše

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/24/startups-headset-will-bathe-your-brain-in-ultrasound-might-hel/:
Znanstvene zajednice je proveo deset godina istražujući ultrazvuka kao sredstva za razbijanje kroz krvno-moždanu barijeru - sloj čvrsto upakiran stanice koje okružuju mozak 'krvnih žila s, čineći ga teško za liječnike za isporuku lijekova i ostale tretmane u oboljelima od raka. Do sada, međutim, većina ultrazvuk-based tehnike su se oslonili na složen i često skupe opreme, uključujući MR strojeve i infuzijskih pumpi. No, znanstvenici u pokretanju zove perfuzije Tehnologija misle da može doći do manje invazivan, više troškovno učinkovite alternative - nove slušalice dizajnirane za pružanje niskog intenziteta ultrazvučnu terapiju na cijeli mozak tijekom produžen razdobljima liječenja. Ovaj pristup se razlikuje znatno od većine drugih metoda, koje se obično cilj manjih područja u mozgu s visokog intenziteta ultrazvuka doze. Kao i kod većine drugih potencijalnih otkrića, međutim, perfuzije je tehnika još uvijek treba proći nekih većih ispitivanja. Tvrtka je već provedeno nekoliko testova na životinjama, ali posljednji put sličan način je pokušao na ljudima, mnogi subjekti završio pate od pretjeranog krvarenja. A to ne zvuči dobro na sve.

Pokretanje je slušalica će kupati vaš mozak u ultrazvukom, može pomoći u borbi protiv raka, također prvobitno pojavio na Engadget na ned, 24. travanj 2011 15:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor TechnologyReview | Pošalji ovaj | Komentari

Otac CD-a, Norio Ohga, mrtav u 81

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zUFM7KfGGKE/Father-of-the-CD-Norio-Ohga-Dead-At-81:
lightbox32 piše "Norio Ohga, koji je bio Sony predsjednik i predsjednik 1982 - 1995, umro u subotu u dobi od 81. On je zaslužan za razvoj CD-a, koji je inzistirao da bude dizajniran na 12 centimetara (4,8 inča) u promjeru za držanje 75 vrijedi minuta glazbe - kako bi se pohranilo Beethovenove Devete simfonije u cijelosti ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Weird Science dobiva nakaza na pobjedio nemirna nogu sindrom

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ic9zgYGy7P8/weird-science-gets-its-freak-on-to-beat-restless-leg-syndrome.ars:

To je lijepo imati mogućnosti: Restless nogu sindrom je neugodno dovoljno da bi ljudi probuditi, a većina od njih su zapeli dugim šetnjama za ublažavanje nelagode dovoljno da gdje je njegov bolnicima mogu dobiti natrag na spavanje. Slučaja u Sleep Medicine ukazuje na to da je netko pronašao alternativni palijativne, onaj koji ne zahtijeva napuštanje krevetu: seks. A, ako je to nedostupan, pojedinac je utvrđeno da je masturbacija radi jednako dobro (za olakšanje od nelagode, barem).

Budući da sretne ljude sisati: Možete misliti da je to neka vrsta inverzne schadenfreude. Umjesto uzimanja radosti u bijedu drugih, čini se da su ljudi nesretni napravio čak i više jadno kad oni oko njih su sretniji. Prije toga, usporedba potrebno uspostaviti taj odnos-korelaciji zadovoljstvo životom s Stope suicida, bilo moguće samo između zemalja, što ostavlja otvorenom mogućnost da su razlike u stopama suicida su proizvod ostalih kulturnih utjecaja. U tom novom radu, autori proći i analizira podatke o stanju po državnoj razini, i naći odnos još uvijek drži.

Najsretniji država s niskim stopa suicida? Havaji, koje bi trebalo iznenaditi nikoga. Colorado je samo dodir sretniji, ali je stopa suicida koji je gotovo dvostruko.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Japanski Vlada će Cenzor Fukushima "Ilegalni informacije"

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VSIiWCvgAP0/Japanese-Government-Will-Censor-Fukushima-Illegal-Information:
dgilzz piše "Japanska vlada kaže da je šteta uzrokovana potresima i nuklearne nesreće se veliča neodgovornim glasinama, a vlada mora poduzeti mjere radi općeg dobra. projektni tim je počeo slati pisma zahtjeva za takve organizacije kao što su telefonski tvrtki, pružatelja internet, kabelska televizija, i drugi, tražeći da poduzme odgovarajuće mjere na temelju smjernica u odgovoru na ilegalne informacije. Mjere uključuju brisanje bilo koje informacije s internet stranica koje vlasti smatraju štetnim po javni red i moral. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


OneRiot je 'društveni interes Ocjena' Definira Mobile segmenti publike za oglašivače

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/VogJOL6jeVE/:
Array

Backstage u Cirque du Soleil's 'Ka': Part Two - "Our Stage je najvećeg svjetskog Giant Kuhinja Ladica" [TCTV]

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/_-Mz-rk3lLA/:
Array

Što trebate učiniti s jebani Little poslovne usluge?

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/JMzvZeFmHiQ/:
Array

Lenovo ThinkPad X1 potvrdio, brže punjenje integrirane baterije detaljno

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/24/lenovo-thinkpad-x1-confirmed-faster-charging-integrated-battery/:
Jučerašnji spekulacija pretvorio u današnjem činjenica. Ultraslim Lenovo X1 je zasigurno pravi, uskoro, i samo tako se dogodi da se pakiranje neki fancy novi akumulator tehnologije kao dobro. Ovaj Intel dolazi ravno iz Lenova vlastitim poslužiteljima, gdje se vrlo informativan PDF (namijenjen reseller partnerima, ali dostupna svima), jela prljavštinu na predstojećim laptop. X1 je "komad" baterija neće biti user-zamjenjiva, ali ono što izgubiti u fleksibilnosti bit će sastavljen u obična performansi, kao što je Lenovo touting da će posljednja tri puta kao čeznuti kao normalne baterije te će puniti 2,5 puta brže od prethodnih ThinkPad stanice. To je zahvaljujući nekim fanciness pod nazivom RapidCharge da će zaživjeti X1 do 80 posto u roku od 30 minuta. Prikaz slajdova pokazati X1 desno uz Lenova, najnoviji modeli Edge, E420s i E220s , kao dio "nove generacije Thinkpads", te s obzirom da obje te su sada shipping, Ultraslim, ali još uvijek nenajavljeni, X1 ne može biti daleko iza. Na kraju, samo za neke intriga, mi smo također primijetili spomenuti "X Slate" u dokumentu - bilo koji ideja što bi to moglo izgledati?

[Hvala, Alexandr]

Nastaviti čitanje Lenovo X1 potvrdio, brže punjenje integrirane baterije detaljno

Lenovo ThinkPad X1 potvrdio, brže punjenje integrirane baterije detaljni prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 24. travanj 2011 13:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Lenovo [PDF] | Pošalji ovu | Komentari

Visokom obrazovanju najteži test

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/0ONRZfYJLWE/:
Array

RIM želi Hulu Plus na BlackBerry playbook, 'razgovor' nastaviti

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/24/rim-wants-hulu-plus-on-the-blackberry-playbook-conversations/:
RIM želi Hulu Plus na samo-izdan Blackberry playbook . Ona također želi da svi znaju da želi Hulu Plus na BlackBerry playbook, nakon što je streaming video usluga unceremoniously blokiran pristup svojim video samo nekoliko dana nakon tableta lansiranja. Sada, oba PC Mag i The Wall Street Journal izvijestili su isti e-mail sažet iskaz iz RIM-a: "Mi smo u razgovorima s Hulu donijeti Plus pretplate Hulu uslugu BlackBerry playbook korisnicima." Nije riječ o sadržaju tih razgovora ili kronologija za rezoluciju, tako da za sada playbook korisnici će morati pronaći drugi način kako bi zadovoljio svoju čežnju za reprize Seinfelda.

RIM želi Hulu Plus na BlackBerry playbook, 'razgovor' nastaviti prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 24. travanj 2011 00:12:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor PCMag , Wall Street Journal | Pošalji ovaj | Komentari

Apple: "Moramo imati Sveobuhvatni podaci o lokaciji"

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lgyR_rvpuyk/Apple-We-must-Have-Comprehensive-Location-Data:
Anonimni čitatelj piše: "Apple's iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, i ipad modeli praćenja potrošača gdje se nalazi. Mac računalima sa sustavom Snow Leopard, pa čak i Windows računala koja koriste Safari 5 su se gledali. No, pitanje je zašto?" Za osigurati visoku kvalitetu proizvoda i usluga koji svojim korisnicima potražnje, Apple mora imati pristup sveobuhvatan lokaciju-based informacije ", kaže Apple."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Q & A s Survivor Probst Host Jeff Na Preživjeli Social Media

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/VEsiXQDae-I/:
Array

HTC Sensation nabavlja online nekretnina, pokreće stranici za prijavu

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/24/htc-sensation-procures-online-real-estate-launches-sign-up-page/:
G2X svibanj biti uzimajući sve pozornost kao i sadašnji borac za T-Mobile, HTC, ali je dužan i određuje kako bi bili sigurni da ne ostane tako za dugo. Znatiželjan duše mogu biti sretni da bi saznali da znak-up stranici je postavljen za HTC Sensation ažurirati navijača na vijesti i najave. To je dobar znak da nary dragocjeni trenutak vremena se izgubiti, nakon svega, imamo punih šest tjedana prije jako-glasine 8. lipnja lansirati , a tu je obilje mogućnosti za dvije tvrtke kako bi dobili riječ k'o ludi između sada i onda. Tko ih može kriviti za uzimanje prednost od jednog od ljeta najtoplijeg uređaje ? Zainteresirani ljudi treba glavu na izvor link ispod da biste se prijavili.

Varalica pod:

HTC Sensation nabavlja online nekretnina, pokreće stranici za prijavu prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 24. travanj 2011 10:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Android Zajednice | izvor HTC | Pošalji ovaj | Komentari

Glasine o Higgs bozon otkriće na LHC

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EZj6QeWUcGA/Rumors-of-Higgs-Boson-Discovery-At-LHC:
Magnifico piše "LiveScience je izvještavanje da su znanstvenici abuzz preko kontroverzne glasina da je 'Bog čestica" je otkriven čestica za otkrivanje eksperimenta LHC u CERN-u. Glasine Higgsova bozona temelji se na ono što se čini procurila unutarnje bilješku iz fizičara u Large Hadron Collider (LHC), 17-milja dugo akcelerator čestica u blizini Ženeve, Švicarska. To nije posve jasno u ovom trenutku, ako je dopis autentična ... buzz je počelo kada su anonimni commenter nedavno objavljena sažetak bilješka na Columbia University matematičar Petra Woit blog, čak ni krivo. To bi mogao biti flat-out hoax ili statističke anomalije ili ... potvrde čestica koja daje masu svim ostalim česticama. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.