ponedjeljak, 11. srpnja 2011.

Crveno vino Counters neke negativne zdravstvene učinke mikrogravitacija

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JcAHa5POjuk/Red-Wine-Counters-Some-Negative-Health-Effects-of-Microgravity:
astroengine piše "Sjajne vijesti za astronauta crno vino aficionados:. alkoholnih pića može suzbiti neke od najproblematičnijih fiziološke učinke mikrogravitacija Nažalost (ili na sreću, ovisno o tome ili ne morate pilot svemirskog), morate piti puno vina da žeti bilo kakve koristi Ova otkrića su svježe iz laboratorija francuskog istraživača (sažetak) koji je utvrdio da je doziranje nesretni štakora -. visio po repovima za simulaciju mikrogravitacija - s resveratrol (spoj pronađen u crnom vinu), oni mogu pomoći odbiti gustoća kosti i mišića gubitak atrofija. Znači li to resveratrol je astronaut najbolji prijatelj? Možda, ali sudeći po količinama koje su potrebne, to će najvjerojatnije doći u obliku dodatka, a od 750 ml. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


30. obljetnica <em>Donkey Kong</em>

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9a6yxJOqym4/30th-Anniversary-of-emDonkey-Kongem:
Anonimni čitatelj piše: "30 godina ovog mjeseca, Nintendo izdao Donkey Kong -. Kultni arkada stroj koji staviti tvrtka na karti video igre i uveo Mario Technologizer je Benj Edwards slavi obljetnicu od zaokruživanje neke igre Odder navigacijsko bočno svjetlo za primjer. , izvorno je bio idući u biti igra o Popeye, Bluto i maslina Oyl - i među svojim stranac izdanaka je džep veličine igra u kojoj Donkey Kong i Mario s kojima se suočavaju off na ledu ". Gamasutra ima detaljnije članak o igri razvoj.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Comcast Xfinity TV app obnovljeno za Honeycomb Android tablets, Gingerbread telefone i na iOS

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/11/comcast-xfinity-tv-app-updated-for-honeycomb-android-tablets-gi/:
Comcast Xfinity TV app je napravio svoj ​​debi na tablet ipad prošle godine i sada je napokon spreman za Android tablets previše. Posljednje ažuriranje na Android Market dodaje Honeycomb verzija s daljinskim upravljanjem i video na zahtjev pregledavanje vidjeli gore (samo službeno certificirano za Xoom, ali to bi trebalo raditi na drugi, kao i) - ali ne i Play Now streaming , ali - - i također bi trebali popraviti app na telefonima radi Gingerbread. iOS korisnici nisu u potpunosti izostavljeni, kao manje kvrga je izdana da bi popraviti nekoliko tehničkih problema na one platforme previše. Bez aplikacije su dostupni na izvoru linkove ispod, odaberite željeni okus i preuzimanje daleko.

Nastaviti čitanje Comcast Xfinity TV app obnovljeno za Honeycomb Android tablets, Gingerbread telefone i na iOS

Comcast Xfinity TV app obnovljeno za Honeycomb Android tablets, Gingerbread telefone i na iOS prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 11. srpanj 2011 15:12:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink @ XfinityTVapps (Twitter) | izvor iTunes , Android Market | Pošalji | Komentari

HP Reprodukcija glazbe sinkronizacija usluge hitova beta, ponesite USB kabel

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/11/hp-play-music-syncing-service-hits-beta-bring-your-usb-cable/:
Hej, ne bi li bilo sjajno kada biste mogli sinkronizirati vaše glazbene zbirke preko HDD i sve svoje mobilne uređaje? Hm, znamo što si razmišljam. Ipak, HP jasno osjeća potrebu igrati malo ulova-up. To je početna još drugi povezan glazbe servis , pod nazivom HP Igra, dostaviti posebno za vlasnike touchpad, Veer, i potencijalno drugim webOS uređaja kao što su Pre 3. Beta upravo je pokrenula i sve mjere da je vrlo osnovni posao - kao što su, iTunes 2001 osnovna: ne OTA sinkronizacija, bez oblak za pohranu i bez trgovine. Ali ovo je samo beta, i ako se veza u službu HP-glazbu koja je navodno prije nekoliko tjedana onda bi to moglo biti početak nečeg više u skladu s klima uređajem, čiste pitke vode i druge suvremene očekivanja.

HP Reprodukcija glazbe sinkronizacija usluge hitova beta, ponesite USB kabel prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 11. srpanj 2011 15:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PreCentral | izvor HP Igra | Pošalji | Komentari

Sony otkriva cijene i veličine Je li Google TV?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Čini se da je netko unutar tvrtke, ili su nezadovoljni sa svojim plaće i želi uništiti iznenađenje da je tvrtka izradila je za utorak 12. listopada, ili stvarno potrebu prošlo. Zašto? Jer ne samo da procurile informacije (koja još nije poznato je li to pravi) o mogućem veličinama koje će Google TV, ali i imena pojavili su se koji će biti pozvani modeli u pitanju.

Njihova imena su: NSX-24GT1 24 inča, NSX-32GT1 31 inča, NSX-40GT1 40 inča NSX-46GT1, (da, pogodili ste) od 46 inča. Ipak, oni su također opasnost da bi njihove cijene između ukupno 1.300, 1.400 i 1.900 dolara.

Čudna stvar: ako je to istina, najjeftiniji model Google TV će biti još skuplji (300 dolara) da 32-inčni model skuplji od Sony je ljudima u njihovom katalogu.

Stanford CS101 Usvaja JavaScript

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GmehBwaneBE/Stanford-CS101-Adopts-JavaScript:
mikejuk piše: "U slučaju još jedan dokaz da su bila potrebna JavaScript doista će baštiniti zemlju, imamo vijest da je Stanford je usvojila JavaScript da bi mogao naučiti CS101 - Uvod u računarstvo načela: 'bitne ideje računanja putem malo fraze JavaScript koda." Možete čak i isprobati i sami na Stanfordu tečaj stranici. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Zašto nema rata više od MS-a Android patente iznuda?

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fw9HTa3WS_w/Why-No-War-Over-MSs-Android-Patent-Shakedown:
jfruhlinger piše "Kad izazvan izravno Oracle preko Android intelektualno vlasništvo, Google je pokazalo feisty protivnika. pa zašto je to sjedi natrag i dopustiti Microsoft otresti OEM preko svojih potraživanja za vlastite patente koji Android krši? tužan Tom Henderson misli da je zbog toga Microsoft je pametno ići nakon prodavač nego guranje na Google izravno. Ipak, on se pita kada će Google ući u borbu. " Glyn Moody smatra da bi Google trebao pridružiti u borbi, kao dobro.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Sud odlučiti da li čovjek može zadržati svoj kamen s Mjesečeve površine

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cIy2HpEUIIY/Court-to-Decide-If-Man-Can-Keep-His-Moon-Rock:
Joe Gutheinz, bivši istražitelj za NASA-in Ured glavnog inspektora, je to njegov cilj prikupiti sve 230 mjesec stijena predstavio SAD vlade diljem svijeta, te ih staviti u muzej. Deadliest Catch Kapetan Coleman Anderson želi zadržati svoj mali komad Mjeseca. Anderson kaže da je pronašao kamen u smeće pomiješana s krhotine nakon požara u Anchorage muzeju u 1973. On je zadržao ga kao sretno šarm od tada. "Naši astronauti i njihovi potomci ne smiju imati Apollo 11-doba kamen s Mjesečeve površine na prodaju za svoje bogatstvo i ne treba privatni građanin koji je stekao jedan manje plemenita način", rekao je Gutheinz. Alaskan sudac će sada odlučiti koji legalno posjeduje stijene.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Zašto Yahoo trebamo odustati e skeniranje

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Sb4eIBaBbhk/Why-Yahoo-Should-Abandon-Email-Scanning:
twoheadedboy piše: "Yahoo je na udaru za ažuriranje njene obveze i uvjete tako da može skenirati korisnika e-pošte. potez je privukao pozornost značajnih privatnosti grupe Big Brother Watch, koji je pozvao na e-mail usluga na staro lice uopce. yahoo kaže to je samo radi skeniranje identificirati spama i bolje ciljati oglase, ali da još uvijek nije stavio od ljudi od kritiziranja tvrtke. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Android obitelji Samsung CTO napušta brod za Citigroup

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/11/android-friendly-samsung-cto-abandons-ship-for-citigroup/:
Android je izgubio veliki saveznik u Samsung Mobile ovaj tjedan, s odlaskom Omar Khan. CTO odlazi proizvođač hardvera za strane industrije analitičar stvari, pridružio Citigroup je mobilnih rješenja tima. Khan je vodio naknade na broj Android-baziran uređaja, uključujući, nedavno, S II i razne druge proizvode u Galaxy liniji - on je također napravio nezaboravan nastup na Engadget Show, u kolovozu prošle godine. Samsung Nick DiCarlo i Gavin Kim će biti koračni u zgrabite neke od Khan za odnose s javnošću odgovornosti u poduzeću.

Android obitelji Samsung CTO napušta brod za Citigroup prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 11. srpanj 2011 13:10:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Electronista | izvor Fierce Wireless , Droid Guy | Pošalji | Komentari

ViewSonic V3D241wm monitor računala s 3D

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic ne želi biti ostavljeni, a predstavila je novi monitor koji ima tehnologiju trenutno u modi u 3D.

V3D241wm ViewSonic ima 24-inčni LED zaslon s latencija 2 ms, 300 candelas svjetline, kontrasta i 20.000.000:1 refresh rate od 120Hz, frekvencija ovisno o proizvođaču uživati ​​u 3D sadržaja pomoću polarizirane naočale uključeni u ovaj monitor.

Trenutno ne znamo što će cijena u eurima, ali Velika Britanija je prodaje za oko £ 330, koji je u trenutnom tečaju će biti oko 376 €, iako ne možemo učiniti to je cijena kada se biti na prodaju u Španjolskoj.

Više informacija | ViewSonic

Cisco potiče stadionu WiFi, čini MLB nešto više podnošljivom za internet opsjednut (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/11/cisco-boosts-stadium-wifi-makes-mlb-slightly-more-tolerable-for/:

Svatko tko je bio u prepunoj stadion ili koncert mjesto zna bolje nego očekivati ​​da će biti u mogućnosti pregledavati web, pa čak i provjeriti e-mail, osim ako naravno uređaja se dogoditi da bude kompatibilan s određenim nedovoljno podataka samo mrežu . Nova inicijativa iz Cisco , međutim, ima za cilj donijeti povezivost s nad-zasićene mase. Tvrtka je povezan stadionu WiFi pakete Aironet 3500p pristupna točka, dizajniran posebno za "visoke gustoće stadiona i arene implementacije", sa strateški postavljena antena koje su usmjerene na manje mjesta s istom količinom protoka - vjerojatno sličan 884-uređaj za mrežno AT & T razmještenih na Cowboys stadion za Super Bowl XLV. Nadamo se da lakši teret stavljen na nosačima - a već vrlo visoko cijene ulaznica - pomoći će da Povezan stadion besplatna usluga , ali ključne riječi poput "kupovine" i "monetizeable" u umrežavanja tvrtke najava nas misle da su neki papirnati su vjerojatno da će promijeniti ruke nakon uslugu pokreće u stvarnom, povezivanje-osporio svijet prenapučen prostorima.

Nastaviti čitanje Cisco potiče stadionu WiFi, čini MLB nešto više podnošljivom za internet opsjednut (video)

Cisco potiče stadionu WiFi, čini MLB nešto više podnošljivom za internet opsjednut (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 11. srpanj 2011 13:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Wi-Fi Planet | izvor Cisco blog | Pošalji | Komentari

CmdrTaco Satovi Atlantis Liftoff

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/V54fFkEL7ro/CmdrTaco-Watches-Atlantis-Liftoff:
Kada netko nudi vam jednom u vijek priliku vidjeti nešto kao povijesni kao konačni Space Shuttle leta: idete. Kao dijete sam okupio slagalice Challenger osvijetljen one svijetle xenon svjetla, i sanjala svemirskih letova. I prošli tjedan sam otišao da vidi posljednji pokrenuti svijet će ikada vidjeti od Space Shuttle. Atlantis. STS-135. Ono što slijedi je priča o mom kratkog boravka u Kennedy Space Center.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


DOJ: Možemo vam snage za dekriptiranje da laptop

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fGnQBl--N6s/DOJ-We-Can-Force-You-To-Decrypt-That-Laptop:
betterunixthanunix piše "hipoteka prijevara slučaju može imati raširena implikacije za kriminalce koji koriste kriptografiju za skrivanje dokaza. US Department of Justice je guranje za okrivljenika biti prisiljeni dešifrirati njezin hard disk, tvrdeći da, ako oni ne mogu prisiliti takve decryptions, zakon izvršenje će biti u mogućnosti da se okupe važne dokaze. okrivljenika odvjetnik i elektroničke Frontier Foundation su napravili tvrde da prisiljavajući tako dešifriranje bi kršenje tuženika peti amandman pravo da ne sebi optužiti. tužitelj u slučaju inzistira na tome da okrivljenik ne bi biti prisiljena otkriti njezin pristupni izraz, ali samo za ulazak lozinku u računalo za dešifriranje voziti. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.