nedjelja, 23. listopada 2011.

Vlade Velike Britanije guranje za "Trusted Computing '

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/eyUYVBOpweI/uk-government-pushing-for-trusted-computing:


Motorni piše: "Kao što je već dugo očekuje - mi smo sada na početku vidjeti vlade guranje za korištenje tzv" Trusted Computing '-. Čipovi ugrađeni u sva računala koja učinkovito uklanjanje kontrole računala od svojih vlasnika dok postoji svibanj biti sigurnost prednosti neke od ideja, malo se sumnje da on predstavlja temeljni pomak u IT svijetu. radikalne odmaknuti od otvorene tehnologije krajolik i prema sustavu koji negira sve pristupne ako imate pravo vjerodajnice. Vlade će zahtijevati pravo vjerodajnice za pristup njihovim uslugama - što znači odobren softver hrpe (npr. Windows) s pravom Vernor Vinge digitalnih potpisa je to pravo "..

Pročitajte više ove priče na Slashdot.

Pitajte Slashdot: Kako ući Privatni svemirskoj industriji kao inženjer?

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/d3d8KrOAhxk/ask-slashdot-how-to-enter-private-space-industry-as-an-engineer:


Prvi put prihvatio podnositelja CtownNighrider piše: "Ja sam u moj stariji godinu dana u srednjoj školi trenutno u selektivnom programu za buduće inženjere. Uvijek sam bio dobar učenik, a osjećam se kao da mogu dobiti u većini dobre škole (MIT je dugo pucao, ali RPI nije). Planiram na proučavanje Aerospace Engineering (najvjerojatnije dobiti dva glavna s mehaničkim) na faksu, a radi za tvrtku kao što je SpaceX kad sam diplomirao. Volio bih kakav savjet bilo tko može ponuditi za moje koledž pretraživanje ili biti inženjer u cjelini. živim u upstate NY i ne žele putovati daleko super, ja razmišljam o 5 sati radijus. Imam RPI medalja, tako da je jedan od mojih najboljih izbora i MIT je moj dugo pucao, ali ja ' m imaju tvrd vrijeme figuring out ono što su škole vrijedi primjenom previše. Akademici dolaze prvi ruke dolje pa muško / ženski omjer party sceni nisu previše važne. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.

Zašto Računalo Glasovi su uglavnom žena

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9NTGlPwAkqA/why-computer-voices-are-mostly-female:


PolygamousRanchKid piše s člankom istražuje pitanje postavljeno u naslovu, koji kaže da "Jedan odgovor možda leži u biologiji. Znanstvena istraživanja su pokazala da ljudi općenito naći ženske glasove ugodnije nego muškaraca. 'To je puno lakše naći ženski glas da svatko voli nego muški glas da svatko voli ", rekao je profesorica sveučilišta Stanford Clifford Nass, autor 'Čovjek koji je lagao njegov laptop:. Što Strojevi nas uči o ljudskim odnosima" To je dobro uspostavljena fenomen koji ljudski mozak je razvijen na kao što su ženski glasovi. " Jedna iznimka je Njemačka, gdje je BMW bio prisiljen povući žene izrazio navigacijski sustav na svoje serije 5 automobila u kasnim 1990-ih nakon što je potopljena s pozivima iz njemačkih muškaraca kaže da je odbio da se iz smjera žene. Apple glasnogovornica odbio komentirati zašto je tvrtka dala Siri ženski glas u SAD-u, niti će ona reći zašto Siri govori kao čovjek u Velikoj Britaniji, gdje je iPhone 4S vlasnici preplavljeno online forumima na zahtjev ženski glas umjesto. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.

Nikon D300S putuje na rubu prostora, preživljava dijeliti rezultate

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/23/nikon-d300s-travels-to-the-edge-of-space-survives-to-share-the/:
Ako tvoj 'idući u ići na nevolje slanja kamere do ruba prostora, možda i poslati jedan sposoban sposobna da radi putovanja pravde, zar ne? To nije uvijek bio slučaj sa sličnim DIY pokušaja (iz očitih razloga), ali tim iza tzv Cygnus "svemirski brod" je odlučio da ide sve van kad su poslali svoje vremenske balon / pivo hladnjaka izum gore ovaj mjesec na fotografiju zakrivljenost Zemlje. U tom slučaju, ide sve van značilo slanje Nikon D300S DSLR opremljen Tokina 11-16mm f/2.8 objektiv, koji manged snimanje neke zapanjujuće slike poput one koju vidite gore - iako su neki dobili malo zaklonjen led graditi-gore . Postoji više gdje da je došao iz na Flickr link ispod, a možete pogledati video pokrenuti nakon pauze.

[Hvala, Udi]

Nastaviti čitanje Nikon D300S putuje do ruba prostora, preživljava dijeliti rezultate

Nikon D300S putuje na rubu prostora, preživljava dijeliti rezultate prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 23 listopad 2011 14:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink DIY Fotografija | izvor Erich Leeth (Flickr) | Pošalji ovu | Komentari

Sony 3D HMD ide isključivo za Harrods, ostavlja Ameriku čeka

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/23/sonys-3d-hmd-goes-exclusive-for-harrods-leaves-america-waiting/:
Sony Osobni 3D gledatelja konačno pronašao svoj ​​put off izložbeni prostor poda i na policama Harrodsa? to je pravo, dual screen 1280 x 720 0,7-inčni OLED sportske headset'll početku biti ograničena isključivo imućni Velikoj Britaniji trgovac, s općim širom zemlje puštanje set za kasnije ovog mjeseca. Američki igrači će morati izdržati samo još nekoliko dana do njegova kraja listopada pokrenuti, ali ako ste nestrpljivi super, uvijek postoji mogućnost da se uvoz. Mislite da možete izdvojiti za £ 800 (oko 1276 dolara) cijena oznaku ? Tada plan da jednom pokupiti sljedeći put ste u gradu da vidi kraljicu.

Sony 3D HMD ide isključivo za Harrods, ostavlja Ameriku čeka prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 23 listopad 2011 11:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor T3 | Pošalji | Komentari

Korištenje skladištima goriva Umjesto Div Rocketsa

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/r-ntlPbUQcc/using-fuel-depots-instead-of-giant-rockets:


EccentricAnomaly piše "New York Times je priča o procurila NASA istraživanje koje je pokazalo da bi trošak $ 80 milijardi manje i dobiti astronauta na asteroid prije ako NASA-e koristi skladištima goriva, mjestima, umjesto u razvoju novih raketa. Prema članku, NASA-in odgovor na pukotina studija početi razvijati skladištima goriva, mjestima uz nastavlja svoj novi raketni program. Jer, nakon svega, koji ne treba više cool stvari. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.

Univerzalni Koristi DMCA da biste dobili Bad usne čitanje parodija skidaju

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/a5x4OjMR-F0/universal-uses-dmca-to-get-bad-lip-reading-parody-taken-down:


Joren piše "Bad Lip Čitanje je nezavisni producent poznat po anonimno parodija glazbu i političke video ih redubbing sa svojim duhovitim pokušaji usana čitanje, kao što su svi poops (Black Eyed Peas) i Gang Fight (Rebecca crno). Prema intervju u Rolling Stone, on stvara potpuno novu glazbu od početka se sastoji od njegove loše usne čitanja, a zatim ih postavlja na izvornu video, često mijenjajući video smiješni učinak i uvijek objavljivanja link na originalni off kojem se temelji. Iako svoje napore su osvojili odnosu na parodiju ciljeva Michael Buble i Michelle Bachman, a ne svatko je bio zadovoljan. Prije dva dana, Universal Music Group uspjeli u dobivanju svoje parodija Prljavi Spaceman skinut s YouTubea, i unatoč BLR nastojanjima na žalbu, po njegovim riječima 'UMG bitno je rekao: "Mi ne briga ako mislite da je fair use, to želimo dolje."' i YouTube ga ubio. Znači li to zadovoljavaju definiciju parodije kao oblika fer koristiti? A ako je tako, što regres ako je dostupna za umjetnike koji su uhvaćeni u ovoj situaciji? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.

Osvježi vijesti: tjednu 17. listopada 2011

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/23/refresh-roundup-week-of-october-17-2011/:
Vaša smartphone i / ili tablet samo prosio da se ažuriraju. S vremena na vrijeme, te mobilnih uređaja blagoslivlju se s održavanjem osvježava, ispravke grešaka, običaj ROM i ništa između, pa mnogi od njih su plutajući oko da je to lako za poveliki komad da se izgubi u mix. Da bi bili sigurni da ne pobjegne bez prethodne obavijesti, smo se okupili sve moguće ažurirati, hack, i razne druge ludiranje iz prošlog tjedna te ih naguranih u jedan zgodan vijesti. Ako ste pronašli nešto za svoj ​​uređaj, molimo Vas da nam vikati na savjete na Engadget dawt Com i javite nam. Uživajte!

Službeni Android ažuriranja
  • S obzirom na gore HTC Thunderbolt je mistična Gingerbread ažuriranje? HTC još uvijek inzistirajući na tome da je na putu, unatoč više kašnjenja . Ovaj put, međutim, OEM ne daje rok za ETA. [ Droid-Life ]
  • T-Mobile G2 je bio potaknut na Android 2.3.3 u srpnju , ali smo drago vidjeti uređaj dobivanje još jednog osvježavanja. Ovaj put G2 je dobivanje zakačen sa 2.3.4 koja obećava bolji životni vijek baterije i poboljšane roaming podataka, među ostalim, manje popravke. [ AndroidCentral ]
  • Što drugi uređaj uzimajući 2.3.4 ovaj tjedan? Sony Ericsson Xperia Arc , to je ono što. Radi se samo o namotan vanjska strana na dijelove Europe i Bliskog Istoka, stoga budite strpljivi, ako niste vidjeli ažuriranje pojaviti za jedinicu još. [ AndroidCentral ]
  • Na sjever, LG Shine Plus na Telus je dobivanje android 2.3.3. [ MobileSyrup ]
  • Svatko tko koristi Motorola Atrix ili Milestone 2 u Velikoj Britaniji treba očekivati ​​da ažuriranje Gingerbread negdje sljedeći mjesec. [ Unwired View ]
  • Motorola spominje na Facebook stranici da Droid Bionic će dobiti sendvič Ice Cream, iako to ne bi podijeliti detalje o tome kada. [Hvala, Grant]
Neslužbeni Android ažuriranja, običaj ROM i misc. hackery
  • Nevjerojatno dovoljno, 4G Samsung Epic još uvijek nedostaje Gingerbread (službeno, barem). U nadamo se što bi se moglo smatrati još jedan korak naprijed, Sammy je gurnuo iz izvornog koda kernela za Android 2.3. Držite fige onima, Epic 4G vlasnika. [

Kanadska tvrtka Planovi solarni pogon teži od zraka zračni brodovi

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/F2Wy8YhO08M/canadian-company-plans-solar-powered-heavier-than-air-airships:


savuporo piše: "Do križanja zračni brodovi s aviona, Solarni brod planira izgraditi plovilo koji se može nositi teške terete velike udaljenosti sa sitnim ugljika. pune helijem, oni upijajte zrake od sunca osigurati energiju za kretanje naprijed i ispuniti svom izvornom izazov dizajn - obavljanje 1.000 kilograma (£ 2205) i nosivosti 1.000 km (621,4 milja) zanat je teži od zraka, te koristi kombinaciju helija punjenje unutrašnjosti i na podizanje tijela delta krilo oblik ostati u zraku Solarna broda.. pokazuje planove za niz različitih veličina obrt za različite dužnosti. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.

Jumentum predstavio Single-Chip Linux sustava

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6eECFNM6v8A/jumentum-introduces-a-single-chip-linux-system:


Anonimni čitatelj piše: "Jumentum open source projekt je najavio single-chip programiranje sustava temeljenog na NXP LPC1768 (isto kao u mbed) koji može generirati PAL / NTSC video i koristiti PS / 2 tipkovnica, tako da mogu djelovati kao samostalan BASIC programirati računalo, slično mnogim starih OSNOVNA računala (npr. Apple] [ili C64) od davno. projekata kao što su maline Pi pružiti rješenje multichip Linux, a Humane računalo koristi tri AVR mikrokontrolera, međutim, Jumentum sustav može pružiti pravi jedan čip rješenje. videa generira softver, a samo nekoliko vanjskog otpornika moraju sučelje za kompozitni video ulaz. Uz Jumentum sustav, možete uzeti maleni jedan čip računalo na- ići, ili ga koristiti kao dio svoje vlastite elektronike projekte (koristeći primjerice, mbed) kako bi se prikladno sučelje (zajedno s Jumentum je Ethernet i USB sučelja web). "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.

Bret Taylor: "nekoliko godina od sada, Većina svake pojedine osobe na Facebook će raditi na mobitelu"

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/43Cpn4Ox0P0/:
Bret Taylor

Koliko je važno je mobitel na Facebook? Već 350 milijuna svojih 800 milijuna aktivnih korisnika mjesečno su na mobilnim uređajima, a taj broj je samo ide da biste dobili veći. "U osnovi smo ga vidjeli kao stvarno veliki pomak za naše tvrtke, kao temeljni kao pomak od radne površine aplikacije na Internet," Facebook CTO Bret Taylor mi govori u intervjuu TCTV iznad (koji je pucao na summitu Web 2.0 ranije ovog tjedna ). "Tvrtke stvarno potreba da se redefinira u ovom svijetu uređaja nego preglednicima na ljude prijenosna računala."

Taylor ide čak i dalje s ove fantastične predviđanje: "Prije nekoliko godina od sada, većina svaka osoba na Facebooku tko radi tu će se raditi na mobilnim gotovo isključivo". Mobile i socijalne idu ruku pod ruku. Facebook želi stvoriti bešavne iskustvo preko desktop i mobilne, kao i između mobilnih uređaja.

Ovdje je mjesto gdje projekta spartanski svibanj dolaze u. Projekt spartanski je neslužbeni naziv za Facebook mobitel HTML5 napore. "Ja sam ne siguran što je projekt bio spartanski," demurs Taylor prije nastavka objasniti kako mobilni web uklapa u Facebook ukupnom mobilne strategije. Facebook želi biti dostupna svugdje na bilo kojem uređaju. Ako to znači da je materinji mobilne aplikacije, to je u redu. No, ako netko nema aplikaciju Facebook mobitel na svojem uređaju, uvijek će biti mobilne verzije web kao dobro.

"Gdje možemo igrati ulogu u mobilnim je samo pomaže app otkrića i angažman", kaže Taylor. To ambicija je zapravo prilično velik. App otkriće je poput pretraživanja za mobitele. Tko to kontrolira, kontrolira ono što ljudi mogu učiniti na svoje telefone.

Ovdje su linkovi na Mariji Meeker mobilni slajd je sam spomenuti na početku, a prvi video sa Taylor iz ovog intervjua.

U video ispod, govorimo o interesu graf i kako postoji otvor za startups to istražiti. Na kraju, i ja pitati Taylor što misli o Google +.

Tjedan na webu: Ice Cream Sandwich izgleda ukusno

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/G7yOB1nC_dE/week-on-the-web-ice-cream-sandwich-looks-delicious.ars:

Kako sam naučio prestati brinuti i ljubav App Store : Apple zaključana-dolje App Store je privukla gnjev Android i slobodnog softvera partizana za svoje ograničenja na korisnika slobode. No, app dućana može biti dobar za korisnike, tako dugo dok su oni napravili više transparentan i odgovoran.

Bitcoin implodira, pada više od 90 posto od lipnja vrh : Bitcoin, prvi svjetski peer-to-peer digitalne valute, ima divljih godine. Nakon diže na više od $ 30 u lipnju je pala ispod tri dolara u ponedjeljak. Je kripto-valuta osuđen?

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Pitajte Engadget: Best svirati zvučnici za putovanje?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/23/ask-engadget-best-airplay-speakers-for-travel/:
Znamo da ste je dobio pitanja, a ako ste dovoljno hrabar da pitati svijet za odgovore, ovdje je izlaz da to učinite. Ovaj tjedan Pitajte Engadget upit dolazi nam iz kršćanske, koji čini se da je na ideju putovanja bez žica. Ako ste u potrazi za poslati upit za vlastite, kap nam liniju na pitajte [at] Engadget [dawt] com.

"Ja sam u potrazi za nekim svirati omogućen zvučnika koji mogu koristiti za putovanje sa. Oni bi trebali podržati 110 do 240 V i WiFi izgrađen-in tako da ne moram nositi oko AP. Također, bilo bi super ako se ovo WiFi može se povezati s mrežom hotela, ako je moguće. Hvala! "


Također bih biti cool ako dijelite sve relevantne savjete dolje u komentarima ispod. Živjeli!

Pitajte Engadget:? Najbolje svirati zvučnici za putovanja prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 23 listopad 2011 00:39:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Kako Pitch Jeff Bezos (i ostalih "Div-mozga Aliens")

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/M676AkRgqn8/:
big.brain.alien

Je li Jeff Bezos stvarno kao "div-mozga stranac?" Pri razvrstavanju Amazon osnivača neobično genij, Google (i bivši Amazon) inženjer Steve Yegge uspoređuje Bezos i oni poput njega na "hiper-inteligentni vanzemaljci s tangencijalnim interes u ljudskim poslovima. "On ne pokušava biti neučtiv. On samo pokušava objasniti kako to ide o bacanje ideja da netko poput Bezos. (Kratak odgovor: preuzimaju on već zna sve o temi ćete predstaviti, bez slajdova, i "izbrisati svaki treći stavak" svoje parcele).

Yegge to u praćenju nakon na Google + svoje ranije dreka na Google + i Amazon.

Ako niste čuli za Stevea Yegge ipak, on je tip koji slučajno dijeli 4500-plus-riječ je istaknuo kritika na nedostatke Google +, svog bivšeg poslodavca, Amazon, između ostalog, javno je na samom socijalne mreže je kritizirajući . Postavljanje je značilo da se dijeli među njegovim kolegama, ali čini se da Google + 's krugovima Razmjena čak može biti zbunjujući za one koji rade u Googleu. ( puni dreka je pošta na Hacker News ovdje .)

Početni post je napravio rundi, čak i raditi sve do lanca Google Co-osnivač Sergey Brin. Na Web 2.0 ovoga tjedna, Brin je pitao o dopis, na koji je nešto šaljivo odgovorila: "Ja prestao to čitati nakon prvog 1.000 stranica ili tako". Za Google kredit, unatoč tome što epski Odgovor-sve-tipa uspjeti i da "potencijal PR noćna mora" napisao sve preko nje, tvrtka izabrani ne vreći Yegge, te je umjesto uzimanja njegova govedina u obzir. Okretanje namrštiti naopako, ili minus u plus, ako vam je draže. Osobno, ja pozdravljamo Google za način na koji to rješava ovu situaciju. Mi smo svi čine pogreške, i jasno Yegge je, u najmanju ruku, pokušava biti konstruktivna u svojoj kritici. U različitim stupnjevima, svi mi smo bili tamo.

Nakon što se bave s puno medija (i unutarnje) pozornost, Yegge se vratio na Google +, i odlučili koristiti platformu za razjasniti neke svoje ranije izjave , a posebno o svog bivšeg poslodavca, Amazon i njegov osnivač, Jeff Bezos. U svom početnom manifest, Yegge iz Bezos kao "Dread Pirate".

U petak ujutro, Yegge (trenutno inženjer u Googleu) objasnio:

Još uvijek imam puno prijatelja na Amazon. U stvari je mjesto pun puncat ljudi se divim i poštovanje. I do sada sam se ponosio na moj profesionalnost kada sam govorio o Amazon. Bagging na tvrtku, čak iu unutarnjim dopisu, je uncharacteristically neprofesionalan od mene. Tako sam osjećaj prilično kriv za prošli tjedan.

Dakle, u svoje mjesto, Google inženjer pokušava slikati više uravnotežena slika milijarder genija iza Amazone, fleshing svoje misli kroz koje se odnose određene iskustvo je pitching predsjednik na jednom od njegovih ideja.

Sadržaj je vrlo sličan post Joel Spolsky napisao za časopis Inc natrag u 2008 , u kojem je opisao svoje iskustvo radeći za Microsoft, a posebno, Bill Gates. Spolsky napisao post ubrzo nakon vrata u mirovini od Microsofta da se usredotočite na dobrotvornim radom. To je mnogo vani uvid u Gatesove stil upravljanja i uvela mnoge milijardera u

Hobi Humanoid Robot KHR3HV vožnje bicikla na 10K / h

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dqTRfXJUCm8/hobby-humanoid-robot-khr3hv-rides-bike-at-10kh:


Anonimni čitatelj upozorava zabava robota projekt iz Japana, piše: ". Robota pedale s noge na promjenjive brzine upravljanje obavlja robot ruku s normalnim bicikla, te daljinski kontrolira ljudsko stabilnosti postiže. oslanjajući se na inercijske centrifugalno djelovanje prednjeg kotača i na žiro pomagali PID regulator koji preuzima upravljanje pri vožnji u ravnoj liniji. Čini se kao kada robota usmjerava svoje ruke i on savija u struku naslonjena malo u red. Kočenje se postiže uzimanjem noge s papučice te ih okrenut prema dolje na zemlju pomoću metalne noge kao trenje pauze. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.