petak, 30. rujna 2011.

Sigurnosni propust zaobilazi AT & T Samsung Galaxy S II zaključavanje zaslona

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/N-qdm7YqsVY/Security-Flaw-Bypasses-ATampT-Samsung-Galaxy-S-II-Screen-Lock:
zacharye piše "BGR otkrio sigurnosni propust na AT & T verzija Samsung Galaxy S II koji čini Android je značajka otključavanje uzorak posve beskoristan. pomoću jednostavnog zaobilazno rješenje, sigurnosna rupa dopustiti bilo tko to zaobići otključavanje uzorak, koji obično poriče korisnicima pristup Android uređaj osim ako unaprijed uzorak je nacrtana na mrežu od devet točaka proširila diljem uređaja za zaključavanje zaslona. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Nizozemski Usenet pružatelja naređeno da ukloni sporni sadržaj

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YocGxWL7ijI/Dutch-Usenet-Provider-Ordered-To-Remove-Infringing-Content:
dutchwhizzman piše "Amsterdam temelji na veliko Usenet pružatelja News Service Europe je mandat od strane suda za uklanjanje svih autorskim pravima sporni sadržaj na njihove servere, ili lice teškim financijskim kaznama. Nizozemski autorskih organizacija BREIN je osvojio sudski spor što Usenet pružatelja odgovoran za Sadržaj objavljen na platformama, osim svoje vlastite. Može li to biti kraj Usenet kao što znamo, ili će žalbu pobijedi NSE? Zašto nije sudac da usluga koja je omogućila postove odgovoran? Zašto nije sudac čast 'Odustani poruku' postupak koji tehnički ne postoji u NNTP protokol? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Kanadski Police Ice Prepoloviti u šest godina

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nMicHepht50/Canadian-Ice-Shelves-Halve-In-Six-Years:
eldavojohn piše "prekogranične suradnje izvješća o novim istraživanjima koja pokazuju da tisuću godina led polica (mnogo razlikuje od leda) su razbijanje, te su smanjeni za polovicu u regiji Kanade u posljednjih šest godina." Ovog ljeta sam vidio polica Serson led gotovo u potpunosti nestaju, a rok Ward Hunt podijeliti na pola. led gubitak iznosi oko tri milijarde tona, ili oko 500 puta veću masu od Velike piramide u Gizi. " Detaljnije slike se mogu vidjeti na razgovor, uz citat iz Profesor Steven Sherwood, Co-direktor Sveučilišta u NSW-a o klimatskim promjenama istraživački centar: 'pravo značenje ovog, po mom mišljenju, je da je ovaj led navodno je bio tamo tisućama godina. Isto vrijedi i ledenjaka koji su se nedavno nestale u Andama. Ova zapažanja trebala rastjerati u jednom naletu bilo kakvu ideju kako nedavni globalno zatopljenje moglo biti prirodno. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Oracle: Ponosan, self-reliant, sve osami

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sRdaewcUpD8/Oracle-Proud-Self-Reliant-Increasingly-Isolated:
jfruhlinger piše: "Jedan od Oracle navedene svrhe, kada je kupio sunce više nego prije dvije godine bio je stvoriti full-stog aparata:. SPARC servera Solaris ili Oracle Linux i Oracle paket od cca servera i naravno njegova sveprisutnog bazu podataka Njegov novi T4 procesor . reafirmacija te strategije, ali je sama tvrtka naslikao u kutu dok je oprezno je prigrlio oblak, oblak svojih usluga ne rade sa sustavom Windows ili druge tvrtke? ponude, koja ubija veliki dio svojih potencijala vrijednosti, u međuvremenu, oni ' ve uspio otuđiti open source programere i veliki swaths od Java zajednice. Čini se da je Oracle nemogućnosti igrati dobro s drugima je da ih isključi iz multipolar budućnosti. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Amazon: u pregovorima s HP kupiti Palm

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/06XMn_0oLRY/Amazon-In-Talks-With-HP-To-Buy-Palm:
Nemilar piše ovaj izvadak iz VentureBeat: "Tko će spasiti ono što je ostalo od Palm iz HP-lakomislena Moglo bi se Amazon, kao i on-line maloprodaje div u ozbiljnim pregovorima za ščepati Palm od HP-a Niti jedna druga tvrtka čini kao dolikuje dom?. Palm webOS i softvera. To je napomenuti da je bivši predsjednik Jon Rubinstein Palm, koji sada ima nejasne 'inovacije proizvoda uloge u HP-osobne usluge grupe, pridružio Amazon odbora krajem prošle godine. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Analiza podataka zadržavanjem bežične nositelji

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6UMmwVM1jfE/Analyzing-Data-Retention-By-Wireless-Carriers:
adeelarshad82 piše: "Koliko dugo traje vaš mobitel prijevoznika zadržati podatke o vašim pozivima, SMS poruke, te podatke koristiti? Prema podacima koje je prikupio Odjel pravosuđa, to može biti onoliko malo koliko par dana ili do sedam godina, ovisno o se svojem davatelju. podataka je objavljeno nakon što je američki građanskih sloboda unije podnio Zakona o slobodi informiranja zahtjevu za istragu mobitel mjesto za praćenje od strane policije. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


IBM THINK dokaz napadne New Yorku, ima za cilj potaknuti (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/30/ibms-think-exhibit-invades-nyc-aims-to-inspire-video/:
Ostavljanje granica Manhattana stan, Lincoln Centar ima jezovit sposobnost napraviti jedan osjećaj dwarfed. Home izvedbenih umjetnosti i progoniti u New Yorku glitterati, orijentir dobio IBM makeover kao dio tvrtke THINK izložba - interaktivne instalacije dizajnirane za tkati priča tehnologije kao što se odnosi na tkivo života, postignuća i promjene .

Prva stvar koju hvata oko IBM-pjenušava 123-stopalo dugo, 12-podnožju visoke LCD zid obloge tunel koji vodi u utrobu NYC orijentir. "Živi" zid uspijeva od okruženja, vizualizaciju i analizu uzorke prometa odgovarajuće kakvoće zraka iz obližnjeg Broadway. To također pokazuje solarni potencijal svakog krova u gradu, financijskih transakcija i količina vode curi iz glavnog vodovoda. Kao događaja producent Lee Zeleni jednostavno rečeno, ideja postavljen je na "delegirati razumijevanje" za "intriga i inspirirati" ni najmanje tehnološki orijentiranih.

Nastaviti čitanje IBM THINK dokaz napadne New Yorku, ima za cilj potaknuti (video)

IBM THINK dokaz napadne New Yorku, ima za cilj potaknuti (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 30. rujna 2011 14:47:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor IBM | Pošalji | Komentari

Operativni sustav za gradove

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Mu3LvwNnU2U/An-Operating-System-For-Cities:
CProgrammer98 piše "BBC News izvještava da gradovi uskoro moglo dobiti svoj vlastiti operativni sustav iz članka:". Urban OS radi kao PC operacijskog sustava, ali drži građevine, promet i usluge trčanje glatko softver uzima u podatke iz senzora tufne oko. grada da bi oko na ono što se događa. U slučaju požara, može upravljati Urban OS semaforu pa vatrogasna vozila može doći požar brzo. senzori nadziru sve, od velikih događaja kao što su prometne tokove u cijelom gradu dolje na više lokalnih pojava, kao što su temperatura senzora unutar pojedine prostorije. OS u potpunosti zaobilazi ljude da upravljaju komunikaciju između senzora i uređaja, kao što su semafori, klima uređaj ili pumpe vode koje utječu na kvalitetu života u gradu. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Microsoft Security proizvodi Zastava Google Chrome kao virus

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/G-msUVf_OX4/Microsoft-Security-Products-Flag-Google-Chrome-As-a-Virus:
Novi podnositelja maeltor piše: "Izvješća izlio u jutros da je Microsoft sigurnosti proizvoda, i to Microsoft Security Essentials i Forefront Client Security, je označavanje Google Chrome kao virus (PWS: Win32/Zbot) i uklanjanja preglednika ako korisnik odabrao za čišćenje i ponovno svoju strojevi. korisnici izvijestili da je jedini način da ublaži problem je bio postaviti MSE i Forefront na 'uvijek dopustiti' Zbot, koji se općenito smatra da se loša ideja. " Google zaposlenik u gore podršku nit napominje da je Microsoft sada ima gurnula drugu ažuriranje kako biste riješili problem. "30. rujna, 2011, pogrešan Detection za PWS:. Win32/Zbot je identificiran 30. rujna 2011, Microsoft je objavio ažuriranje koje rješava pitanje Potpis verzije 1.113.672.0 i veći su ovo ažuriranje.."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


MIT 'Umjetna Leaf' Stvara goriva od sunca

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VCFhzTgpuDU/MITs-Artificial-Leaf-Makes-Fuel-From-Sunlight:
Novi podnositelja nfn piše: "MIT je objavio novi papir (sažetak), uz video radni prototip, što oni opisuju kao 'Umjetna Leaf' koji razdvaja vode u kisik i vodik pomoću jeftini, ne egzotične materijale . "umjetni list - silicij solarne ćelije s različitim katalitičkim materijali vezani na njegove dvije strane -. ne treba vanjski žice ili krugove za rad jednostavno postaviti u posudu vode i izložena suncu, to je brzo počinje generirati potoci mjehurića :. kisika mjehurića s jedne strane i vodika mjehurića od ostalih Ako smještene u kontejner koji je prepreka odvojiti dvije strane, dvije struje mjehurića može biti prikupljeni i pohranjeni, a koristi se kasnije predati vlast: na primjer, ih hranjenja u gorive ćelije koji ih kombinira ponovno u vodu, a isporuku električne struje. " Nema riječi o dolasku "umjetne Salate," ili kada bilo koji od svoje druge projekte alkemije će nositi umjetno voće. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.