petak, 21. siječnja 2011.

Mozilla Flips Ubiti Switch-na Skype Toolbar

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9jlNZgGdbd8/Mozilla-Flips-Kill-Switch-On-Skype-Toolbar:
Anonimni čitatelj piše: "Kad god Skype je instaliran ili obnovljeno, ona se automatski instalira Skype Toolbar dodati-na za Firefox. Nažalost, add-on uzrokuje ozbiljne probleme performansi, usporavanje neke operacije za faktor 300 i jedan je od najboljih uzroci za Firefox crashes. Kao rezultat toga, Mozilla je odlučila "soft-blok 'dodati-na, učinkovito ga ubivši na svim Firefox instalira osim ako korisnik namjerno ponovno omogućuje. obzirom na ekstremne popularnosti Skype, to je posljedice za milijuna korisnika. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Euler je particijske funkcije Teorija Gotovi

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zhrP9IE7qtk/Eulers-Partition-Function-Theory-Finished:
universegeek piše "matematičar Ken Ono, s Emory, je riješio 250-year-old problem:. kako se točno i jasno generirati dijeljenje brojeva Ono i kolege bili u mogućnosti da se konačno učiniti tako shvativši da je uzorak particija brojeva fraktalna (PDF ). Ovaj obrazac im je omogućilo da se naći konačni, algebarskih formula, koja je kao upečatljiv ulje iz matematike. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Ugrožena vladine i vojne stranice za prodaju

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mwhCN977GEA/Compromised-Government-and-Military-Sites-For-Sale:
Khopesh piše "Imperva blogged danas o prodaji ugrožena. Vlasti. Mil, i. Edu stranice, ilustrirajući kako su cyber-kriminalaca dobivanje hrabriji. Krebs o sigurnosti ima unredacted pogled na popis web lokacija. Možda najveća prijetnja je još doći, ako je marljiv kazneni mogu provaliti u vrhu vlade i vojnih web-mjesta, tako da previše može Vlada podupire momčadi, dokazuje da GhostNet i Stuxnet su tek početak ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Hot Wheels Video Racer ima VGA kameru pod hauba, potvrđuje da djeca imati sve

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/21/hot-wheels-video-racer-has-a-vga-camera-under-its-hood-confirms/:

Damn djecu ovih dana i njihove cool tech igračke ! Znamo da zvuk raskliman, ljubomoran, i stari, ali kako smo trebali reagirati na Mattel novi Hot Wheels Video Racer? Yep, baš kao što naslov otkriva, svačiji omiljeni kutija šibica automobil je sada dom VGA kameru koja može snimiti 30 do 60 sličica u sekundi i 0,95-inčni LCD zaslon koji vam omogućuje da reprodukciju snimljenih da snimke pravo na trbuhu maleni vozila. Dok kratki isječak Video Racer leteći off self-made skok može biti prilično strašan, Mattel će također uključivati zaštitne slučajevima tako one divlje i lude djeca mogu montirati cam na skateboard ili kacigu. Nažalost, mali auto jedina kuća 512MB prostora za pohranu, koja jedino može držati 12 minuta videa, ali na 60 dolara, Mattel također uključuje gumirane mini USB na USB kabel za povezivanje cam na Mac ili PC i dijete-friendly softverom za uređivanje. Video Racer se neće guliti se do jeseni, ali smo uspjeli uzeti nekoliko snimaka od mala stvar ovaj tjedan i uhapsiti neki video od njega dok je na CES. Hit pauze za taj video i početi spremanja da doplatak!

Nastaviti čitanje Hot Wheels Video Racer ima VGA kameru pod hauba, potvrđuje da djeca imati sve

Hot Wheels Video Racer ima VGA kameru pod hauba, potvrđuje da djeca imaju sve prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 21 siječanj 2011 16:25:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

JTT je Chobi Cam One 'mikro DSLR' je siguran kako bi zadovoljili vaše mikro očekivanja

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/21/jtts-chobi-cam-one-micro-dslr-is-sure-to-meet-your-micro-expe/:
Japanski trgovac na malo JTT već se dokazala da obožavatelj maleni kamere , ali to je uistinu preforsirali sama sa svojim najnoviji prinos: Chobi Cam One. Na kraju ćete biti u mogućnosti nositi DSLR u svoj džep, samo s neke manje ustupke u stvarima kao što je kvaliteta slike, značajke i korisnost. Možete swap na vaš izbor od tri različita magnetski-prilogu leće, iako - i dok se ne će se točno dobiti velike slike ili video od stvar, možete barem pohraniti puno njih zahvaljujući fotoaparata utor za microSD kartice. Potražite kamera sama postaviti vam leđa ¥ 9.800 (ili oko $ 118), s dodatnim objektivima trčanje između $ 30 i $ 60 (snopovi su također na raspolaganju).

JTT je Chobi Cam One 'mikro DSLR' je siguran kako bi zadovoljili vaše mikro očekivanja prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 21 siječanj 2011 16:50:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Akihabara Novosti | izvor JTT | Pošalji ovaj | Komentari

Apple patenta detalje čarobne miš s ugrađenim prikaz

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/21/apple-patent-application-details-magical-mouse-with-a-built-in-d/:
Može li Magic Mouse biti zamijenjen još "magičnu" ulazni uređaj? To bi moglo, ako je samo objavio Apple patenta ikada rezultate u stvarni proizvod. Opisana jednostavno kao "računalo ulazni uređaj, uključujući uređaj za prikaz," program jasno detalje miš koji će imati i na dodir osjetljivu površinu, a ugrađeni u prikaz. To, sugestije aplikacija, može se otvoriti niz novih mogućnosti ulaza, uključujući i korištenjem miša kao numeričke tipkovnice, telefon, osobni digitalni pomoćnik, ili grafika jastučić, da spomenemo samo nekoliko. Što je više, priroda collimated stakla se koriste za miš također bi očito ostavite ga da se prikazati uvećana slika ništa ispod, a slike prikazuju bi se naizgled čini da se direktno na površini na miša, a ne čini se da pod stakla (da ne govorimo o redovitim kapacitivni touchscreen na miša ovdje). Naravno, sve to je još uvijek samo prijave patenta, i Apple je dugo, dugo niz onih koji još nisu rezultat u ništa - još uvijek, nešto o ovom jednom udari nas malo češće od, recimo, glava -mounted iPhone zaslon .

Apple patenta detalje čarobne miš s ugrađenim prikaz prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 21 siječanj 2011 17:12:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Patent Application | izvor Apple patenta | Pošalji ovaj | Komentari

Google Požari Natrag About Search Engine spam

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FYTW9tCE08U/story01.htm:
coondoggie piše "ljudi u Googleu su vodeći problem preko spama i kvalitetu Google pretraživanja, koje neki tvrde je sišao u posljednjih nekoliko mjeseci. Danas na Google službeni blog, glavni inženjer Matt Cutts je rekao, 'siječnja donijela bujica priča o Google traži kvaliteta. čitanje kroz neke od ovih posljednjih članke, možda ćete pitati da li naš pretraživanje kvalitete je stečen gore. kratak odgovor je da je prema ocjeni podatke koje smo naftnih tijekom više od deset godina, Google pretraživanja kvaliteta je bolja nego što je nikada nije bio u smislu relevantnosti, svježine i sveobuhvatnosti. Danas, na engleskom jeziku spama u Google rezultatima je manje od polovice onoga što je bilo prije pet godina, i spam u većini drugih jezika je čak i niža nego u engleskom jeziku. " Cutts je također objasnio da tvrtka je ostvarila nekoliko značajnih promjena u njihove metode indeksiranja. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Zaklada Drupal 7

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bJ-QDVTiWXA/story01.htm:
Michael J. Ross piše: "Od svih poznatije sustavi za upravljanje sadržajem, Drupal je često kritiziran zbog toga što najstrmiji Krivulja učenja Međutim, to bi samo biti valjan naplatiti kao rezultat Drupal veliku snagu i fleksibilnost -. Posebno u rukama poznavatelje Drupal developer. Ali, kako mogu zanimati programer početi stjecanja tih vještina, što je brže moguće? Jedan od pristupa je za čitanje i rad na primjerima uvodni knjige, kao što su Zaklada Drupal 7, koju je napisao Robert J. Townsend (osim za poglavlje pridonijeli Stephanie Pakrul). " Čitajte na za ostatak Michaelove pregled.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




HTC dobit poskakujući i granični gore, Peter Chou obećanja tableta i proširenje proizvodnje

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/21/htc-profits-leaping-and-bounding-up-peter-chou-promises-tablet/:
HTC četvrtom tromjesečju 2010 je otišao na isti način kao i prvi tri : tvrtka izvješćima 160-postotni rast profita u odnosu na isto razdoblje godine i 31 posto povećanja u odnosu na Q3 2010. Ukupni prihod za posljednja tri mjeseca prošle godine zaokružuje 3,5 milijarda dolara marku, što je neznatan 1,4 milijarde dolara na godinu prije. Direktor tvrtke Peter Chou ne vidi kraja ovog dramatičnog rasta, predviđanja da će ostati u dvokrevetnoj znamenke kroz 2011, i on planira utakmicu do njega udvostručavanjem mjesečni proizvodni kapacitet na HTC Shanghai postrojenja za dva milijuna UREÐAJI. Ako je potrebno, on kaže da će čak i outsource proizvodnju. Čak i više zanimljiv, međutim, Chou je priznanje da je HTC strategizing ulazak u tabletama carstvo : "je novo tržište s mnogim natjecateljima, a mi ne želimo da ne hrle u nju. It" Teško iznenađenje, ali dobro da ga ima od konja u usta.

HTC dobit poskakujući i granični gore, Peter Chou obećanja tableta i proizvodnju širenje prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 21 siječanj 2011 15:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor AP (Yahoo News) | Pošalji ovaj | Komentari

Samsung Vibrant android 2,2 ažurirati sada na raspolaganju, to čini

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/21/samsung-vibrants-android-2-2-update-now-available-it-seems/:
Kao što je obećao , čini se da je T-Mobile verzija Vibrant je dobivanje Froyo danas nakon brutalno dugo čekati. Dobra vijest je da nećete morati čekati raspoređen rollout, očito - ali loša vijest je da trenutno morat ćete dobiti koristeći Samsung Kies Mini PC app, a ne over-the-zrak. Spona ažuriranja su uvijek manje zgodan od svojih OTA ekvivalenata (iako Samsung i dalje biti osobito voljeti njih), te u slučaju Kies Mini, nema Mac verzija, tako da ćete morati biti u blizini Windows stroj to izraditi Internet dogoditi . To još nije službeno najavio još, iako komentirajte više na TmoNews čini se da imaju sreće - pa ako vam to ići, javite nam kako vam vozarina.

Samsung Vibrant android 2,2 ažurirati sada dostupna, čini se prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 21 siječanj 2011 15:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor TmoNews | Pošalji ovaj | Komentari

Woman's Voice Obnovljena Nakon Grkljan Transplant

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8ZbcNvdApoI/story01.htm:
Mvar piše "žena u SAD-u je u stanju govoriti po prvi put u posljednjih 11 godina nakon što je pionirski voicebox transplantacije. Brenda Jensen rekao je operacija, koja je održana u Kaliforniji, bio je čudo što je obnovio svoj život. Trinaest dana kirurgija rekla joj prve riječi: "Dobro jutro, želim ići kući." To je prvi put grkljana i dušnika su transplantirane u isto vrijeme (slika), a tek drugi put grkljana je ikad bio transplantirati. U listopadu, kirurga na University of California Davis Medical Center uklonjen grkljan, štitnjača i 6cm i dušnika donora iz tijela. U 18-satni rad, to je presađeno u gospođa Jensen's grlo, a tim je povezan s njezinim zalihe krvi i živaca. Trinaest dana kasnije, ona je u stanju govoriti svoj prvi croaky riječi i je sada u mogućnosti razgovarati lako za dugo vrijeme. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.