utorak, 15. studenoga 2011.

Google Dopustiti Položaj usluga opt-out

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/d5rZURS8CsY/google-to-allow-location-service-opt-out:


TripleP piše "U vrste gesta od Googlea, oni koji omogućuje bežični AP vlasnika isključiti iz svojih lokacija usluge. Vi samo morati promijeniti svoj SSID uključiti '_nomap' kao sufiks. Je li to samo meni, ili bi to" usluga "biti eksplicitan opt-u?"

Pročitajte više ove priče na Slashdot.

RIM predstavio BlackBerry Bold 9790, Curve 9380, puste na tržište u roku od nekoliko tjedana

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/11/15/rim-unveils-blackberry-bold-9790-curve-9380-hitting-the-market/:
Nakon svih curenja i glasine , napokon RIM je najavio BlackBerry Bold 9790 i krivulje 9380 je jutros, pozdravlja dvoje novih članova OS 7 obitelji . Branje gore gdje Bold 9780 stali, usporedno veći-end 9790 ima 2,44-inčni zaslon osjetljiv na dodir s 360 x 480 razlučivost, te je powered by 1GHz CPU. QWERTY opremljen uređaj također isporučuje s 8 GB ugrađenu memoriju i ima microSD utor koji nudi do 32 GB dodatni prostor. Krivulja 9380, u međuvremenu, je sve zaslon osjetljiv na dodir aferu, s 3,2-inčni, 480 x 360 zaslon i pet megapiksela. RIM nije ponudio bilo koji drugi detalj na 9380 je naočale, iako tvrtka nije odrediti da oba uređaja će ponuditi nfc i prošireni stvarnost podršku, i da će doći pre-naprćen sa BlackBerry Messenger, Dokumenti To Go Premium, i BlackBerry Zaštiti. Nema riječi, ali na cijene ili raspoloživosti, iako RIM kaže očekivati ​​lansiranje "u narednih nekoliko tjedana." Nađi više detalja u punom PR, nakon pauze.

Nastaviti čitanje RIM predstavio BlackBerry Bold 9790, Curve 9380, puste na tržište u roku od nekoliko tjedana

RIM predstavio BlackBerry Bold 9790, Curve 9380, puste na tržište u roku od nekoliko tjedana izvorno pojavio na Engadget dana uto, 15 studeni 2011 04:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Rubu | | Pošalji | Komentari

EU odobrio Unified Puni Propisi tijela skener

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/TmQfocTzanQ/eu-approves-unified-full-body-scanner-regulations:


OverTheGeicoE piše: "Europska unija je usvojila prijedlog da se regulirati skeneri zračne luke tijelo u državi članici zračnim lukama. Nema države članice ili zračne luke je obvezan koristiti skenere, ali ako oni to, skeneri mora odgovarati novim standardima Europske unije. Evo djelomični popis : Skeneri ne smije pohraniti, zadržati, kopirati, ispisivati, ili dohvatiti putnika slike, preglednik slika mora biti u udaljenom mjestu, putnici moraju biti informirani kako skenere se kontrolira, a može isključiti ako se odlučite što je možda najvažnije:. X-ray skeneri su zabranjene 'kako se ne bi rizik ugroze zdravlja građana i sigurnosti. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.

NYPD Rastavljanje Zauzeti Wall Street logor

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nVRlZAH94Sk/nypd-dismantling-occupy-wall-street-encampment:


Prvi put prihvatio podnositelja Red_Chaos1 bio prvi koji će napisati s vijestima da od oko 08:00 UTC, NYPD čini se da su počeli uklanjanjem tabor Zauzeti Wall Streetu. U 08:34 UTC gradonačelnika ured objavio cvrkut progla: "korisnici Zuccotti privremeno bi trebali napustiti i ukloniti šatore i cerada Prosvjednici mogu vratiti nakon park je uklonjena..". Oko 09:15 UTC prvi od nekoliko velikih dumpsters su pohranjena i policija počeli bacati šatore i druge krhotine u nju. Izvješća također pokazuju da Long Range Acoustic Device je na licu mjesta. Policija koriste helikoptere i fizičke prepreke kako bi se spriječilo vijesti, ali okupatori su streaming događanja (ako imate flash).

Pročitajte više ove priče na Slashdot.

Oxford Gradskog vijeća Mandati CCTV kamere u taxies do 2015

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ykxC1eSx4QE/oxford-city-council-mandates-cctv-cameras-in-taxies-by-2015:


Prvi put prihvatio podnositelja Beowulf878 piše: "U još jedan prikupljanje podataka blagdan od strane vlade u Velikoj Britaniji, općini je predložio dolikuje barem jedan CCTV kamere na taksi snimiti svaki razgovor. Očito je razlog dao je vlastitu sigurnost. Misli? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.

Zajednički Crawl Zaklada pružanje podataka za pretraživanje Istraživači

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PZ83j1_r10Y/common-crawl-foundation-providing-data-for-search-researchers:


mikejuk piše s izvadak iz članka u sam programer: "Ako ste ikada mislili da možete napraviti bolji posao od Googlea, ali su je zastrašivao hardver potreban za izgradnju web-indeks, zatim Zajednička Crawl Zaklada ima rješenje za Vas . To je indeksiran 5 milijarde web stranica, stavio rezultate na Amazonu EC2/S3 i poziva vas da koristiti ga besplatno Sve što trebate učiniti je za postavljanje svoje vlastite Amazon EC2 Hadoop klastera i platiti put kada ga koristite. - pristup podacima je besplatan. Ta ideja je da se otvaraju na cijelom području web pretraživanja za eksperiment i inovacija. Dakle, ako želite izazov Google sada ne možete koristiti izgovor da ne možete priuštiti. " Njihov blog obećanja izvorni kod za sve na kraju. Jedna stvar sam uvijek pitao je zašto se ne distribuira pretraživači ili tražilice ikada doći.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.

Pitajte Slashdot: Izgradnja Pomoćne uređaj za čitanje?

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EOk6HcIvd9M/ask-slashdot-building-an-assistive-reading-device:


RulerOf piše: "Prije nekoliko godina, moja djevojka je djed bio s dijagnozom makularna degeneracija. Otada, on je imao sve više problema sa svakodnevnim aktivnostima. Dok je njegova supruga i obitelj su u mogućnosti da mu pomogne s većinom stvari, u dobi od 88 i bez puno života prijatelji otišli, on je skupo nedostaje sposobnost čitanja tiskanom tekstu. On je bio u mogućnosti da biste dobili po neko vrijeme s lupe i druge osnovne pomagala, ali sada i oni ne pomažu. Nedavno, lokalne klinike koja je specijalizirana u liječenje nisko-vida i slijepe osobe ga svjesni i pokazao mu nekoliko pomoćne uređaji za očitavanje koji uspješno mu je dopustio čitati. Spomenuo je to članovima njegove obitelji, a kada sam pričao o tome, mislio sam da su ti uređaji zvučalo kao da nisu bili puno više od kamere priključen na LCD monitor ili televizor s malo posebnog softvera bačen u mix. " (Čitajte ispod za više.)

Pročitajte više ove priče na Slashdot.