subota, 22. listopada 2011.

Gillmor Gang 10.22.11 (TCTV)

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/tXQRaVf2uG8/:
Gillmore Gang test pattern


Gillmor Gang - Ivan Borthwick, Robert Scoble, Ivan Taschek, Kevin Marks, Steve i Gillmor - oporavio od sedam i pol minute, jaz istražiti tajne Siri platforme. Kao strojevi odustati osposobljavaju za nas i uzvratiti istom mjerom s naše strane nagrađivanja za ponašanje u skladu, naše geste se finetuned na društveni teren.

Dok nitko nije gledao, Apple je osigurao svježe i jednostavan način ukrašavanja sadržaja sa socijalnim energije, te u procesu postavljanje pozornice za renesansu u medijima utječe i strateško razmišljanje. Kao što smo proizvesti sve više artikulira vizualizacije našeg pokreta kroz vrijeme i prostor, mi gradimo sinapsi koje mogu držati razgovori između događaja bez gnjavi nas ping podataka.

@ Stevegillmor, @ scobleizer, @ Borthwick, @ kevinmarks, @ jtaschek


Stražnji prozor LED hack misli loše vozača manire, nema nikakve veze s Hitchcocka (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/22/rear-window-led-hack-minds-bad-drivers-manners-has-nothing-to/:
Tipično, Road Rage odgovore u rasponu od flip ptica na neki blagi autoceste povucite utrke. Za poduzetni haker po imenu Gagandeep Singh je, međutim, onih koji su na cesti hijinks ustupile su više rječit, ali LED-lit rješenje. Zamišljen kao sredstvo informiranja lutajući vozača njihovog transporta ludosti, Singh je rigged do 40 x 16 LED matricom i zalijepljena na njegov automobil na stražnje staklo. Korištenje AT89C51 mikro kontroler, hard-kodirane poruke i animacije su tada hraniti 2cm x 2cm mrežu, puno na žalost zamjera vozača nakon zatvoriti iza. Na kraju, ovaj koristan hack'll spajanje s mobilnim telefonom preko Bluetootha, isporuku ažuriranja u stvarnom vremenu (i uvrede?) Na zaslonu. Do tada, samo ćete morati učiniti zbog s Singh je korak-po-korak DIY na izvoru. Skoči prošlosti pauzu za pomicanje pogled na ovaj korektivne vožnje tech.

Nastaviti čitanje stražnjeg prozora LED hack misli loše vozača manire, nema nikakve veze s Hitchcocka (video)

Stražnji prozor LED hack misli loše vozača manire, nema nikakve veze s Hitchcocka (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 22 listopad 2011 07:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Hack Day | izvor Gagandeep Singh | Pošalji | Komentari

BBC iPlayer globalne cca dodaje svirati streaming, samo bi trebao biti na Primijeniti na TV

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/22/bbcs-global-iplayer-app-adds-airplay-streaming-should-just-be/:
Britanski expats i međunarodne ljubitelje BBC televizije podjednako sada možete slušati neke Gavin & Stacey njihovim televizori (1 prošloj sezoni ionako, koji je na Netflix i Amazon premijer Instant Video), dokle god su ispravno si opremljen. Globalne iPlayer app za ipad je nadograđen svirati streaming (one u Velikoj Britaniji, međutim, nemaju takve sreće do sada) pa nakon korisnicima ažuriranje iOS 5 i kupiti kutija Apple TV, oni su u poslovanju. Naravno, to će sve biti puno jednostavnije ako iPlayer su samo dostupni na Apple TV sama (bez XBMC ili drugih hacks), ali nitko nas pitali, zar ne?

BBC iPlayer globalne cca dodaje svirati streaming, samo treba biti na Apple TV prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 22 listopad 2011 02:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Nedostaje daljinski , @ BBCiPlayerGLBL (Twitter) | izvor Digitalni Lifestyle , iTunes | Pošalji | Komentari

XML Encryption Slomljeni, potrebno popraviti W3C standard

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yCH546YJoMA/xml-encryption-broken-need-to-fix-w3c-standard:


gzipped_tar piše: "Istraživači sa Sveučilišta Ruhr Bochumu pokazao nesigurnost XML Encryption Standard u ACM konferenciji o sigurnosti računala i komunikacija u Chicagu ovaj tjedan. 'Sve je nesigurno,' je neugodno poruka od Bochuma. Kao što je istaknuo članak Ars Technica, XML Encryption koristi se široko kao dio poslužitelja do poslužitelja Web usluge veza za prijenos sigurne informacijske pomiješana s ne-osjetljivih podataka, na temelju šifra-ulančavanje blokova. Ali, to je očito preslab, kao što je pokazao Juraj Somorovsky i Tibor Jager. Oni su bili u stanju dešifrirati podatke slanjem promjene ciphertexts da služe za prikupljanje informacija iz primljenih poruka o pogrešci napad je testiran prema popularnom open source implementacije XML Encryption i protiv implementacije tvrtki koje su odgovorili na odgovornim objavljivanje -. u svim slučajevima rezultat je bio isti: napad radili popravljajući ranjivost će zahtijevati reviziju W3C XML Encryption Standard, Somorovsky rekao Istraživači su obaviješteni svi eventualno pogođeni tvrtki putem mailing listu W3C, nakon jasne odgovoran otkrivanje procesa... "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.

Zapaliti se dobivanja podrške za HTML5

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8dB7EUzUN6M/the-kindle-is-getting-support-for-html5:


Nate najveći piše: "Izgleda kao što su Amazon neće biti usvajanje ePub nakon svih. [Četvrtak] Amazon objavio neke tehničke pojedinosti o novom zapaliti eBook format, koji zovu zapaliti 8. Postoji puno zanimljivih promjena u datoteci , uključujući i nove oblikovanje i SVG slike. nove oznake će otvoriti cijeli niz novih mogućnosti za izradu zapaliti ebooks. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.

Globalni ISP tracker pokazuje oblikovanje prometa prema dolje, ali ne iz

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/29C0FLCjwbk/global-isp-tracker-shows-dpi-use-down-but-not-out.ars:

Želite li držati tabulatori na koliko ISP koristi Deep Packet inspekcije oblikovati i gas širokopojasnog prometa? Vaša prva stanica je mreža je svjestan web stranice, nadzire profesor Milton Mueller od Syracuse University i njegov tim međunarodnih istražitelja. Oni su objavili globalni rezultati testa glasnost , zahtjev razmještene po MLab koji omogućuje širokopojasni pretplatnika za otkrivanje oblikovanje prometa na svom računu.

"Mreža transparentnost smanjuje u oba smjera", rekao je mjesto bilješke. "To može biti iskorišten da se uključe u nadzor internetskih usluga, kao i korisnika Interneta." MLab Test omogućuje korisnicima praćenje za oblikovanje na BitTorrent, eMule, Gnutella, e-mail (POP i IMAP4), HTTP, SSH, Usenet (NNTP) i Flash video aplikacije kao što su YouTube.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Feds Uzmi USAjobs.gov vratio iz Monster, izvedbe spremnika

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ierz_jeZb1A/feds-take-usajobsgov-back-from-monster-performance-tanks:


dcblogs piše "Pritužbe o radu USAjobs.gov, vlade središnju web stranicu za posao zahtjeva, se gomilaju nakon SAD-a preuzela kontrolu ovog mjeseca stranice iz Monster.com. vlada službeno Facebook stranici vidio ništa drugo nego negativne komentare od korisnika o kašnjenje, tražilice kvarova, i drugih problema od Američki ured za upravljanje osobljem izgrađen novi site. vlada zapošljava više od 2,6 milijuna ljudi. Linda RIX, co-direktor Avue Technologies Corp, federalni ugovor, koji je testiran stranice, je rekao da o saveznih trud: "One su agencije upravljanja osobljem, nisu tehnološka tvrtka, i to jasno pokazuje da oni nemaju tehnologiju vještine da bi mogli to učiniti. '" Oni si to raditi, iako - jedan od njihovih nedavnih Facebook ažuriranja kaže: "Brzi update: tri nove blade poslužitelji imaju povećan naše sposobnosti i sustav je trčanje glatko."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.

Pitajte Slashdot: Radiation Detection za Tokio Resident?

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6fjoOzCI0pA/ask-slashdot-radiation-detection-for-tokyo-resident:


Anonimni čitatelj piše: "Ja sam američki, koji živi u Tokiju. Priče počele popping up oko 'zračenje vruće točke" u Tokiju i okolici prefektura pa sam počeo brinuti. Živim na prvom katu moje zgrade i Pravo naš stroj za pranje rublja nalazi se žlijeb vani da je začepljen s kišom vode i blata, koji mi je posebno zabrinut jer su moja supruga i ja planiramo imati djecu uskoro. Očigledno nitko iz Vlade će doći provjeriti naš oluk pa osjećam potrebu da se stvari u svoje ruke. Ja sam apsolutno nijedan ideja pa sam molba ti dečki. Kakva zračenja detektor bih trebao dobiti? Geigerov brojač? Ako je mjera Gama zrake je li to dovoljno? Jesu li alfa i beta opasno previše? znam nitko nema sve odgovore u vezi zračenja, ali bilo koji savjet ti dečki mogli dati mi biti velike. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.

Novi crv JBoss zaraze Nezakrpane poslužitelji

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oC4URIr2-eU/new-jboss-worm-infecting-unpatched-servers:


Trailrunner7 piše: "Tu je novi crv kruži odmah da je kompromitirajuće servera starije verzije poslužitelja JBoss Application, a zatim ih dodate na botnet. Crv pokušava instalirati pristup na daljinu alat kako bi se napadač kontrolu nad novo zaraženih poslužitelju. Crv je cirkulira za nekoliko dana najmanje, a to nije jasno sada koliko poslužitelji su ugrožena ili što porijekla to su. To očito iskorištava staru ranjivost u Server JBoss Application, koji je skrpan u travnju 2010, kako bi se kompromis novih strojeva. Nakon što je ostvario, crv počinje nakon infekcije rutinu koja uključuje nekoliko koraka. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.

Blizzard DotA predstavio i nove Panda usmjerene WoW ekspanzije

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/YFpza67eMyY/blizzard-unveils-dota-and-new-panda-focused-wow-expansion.ars:

Blizzard je dvije velike najave vezane uz svoje World of Warcraft franšize i nova igra na otvorenju ceremonija BlizzCon petak. Prvi put obrane od Starih-stil igre koji jamama dvije ekipe od junaka jedan protiv drugoga uništiti jedni drugima "strukture na suprotnim stranama karte. Drugi je bio WOW ekspanzija usredotočujući se na ... panda medvjeda?

DotA igra, prikladno nazvan Blizzard DotA, radi sličan popularne igre Lige legende u kojoj igrači kontrole "junaka" koji rade u timovima uz manje automatizirane borci boriti kroz druge momčadi snaga i uništiti njihove kule. Igra će značajka nekoliko popularnih likova iz Mećava ostalim koncesije.

Nakon trailer za StarCraft II: Srce Swarm koji zadirkivali neke nove i neimenovanih jedinice, Chris Metzen, Blizzard Entertainment je VP kreativni razvoj, predstavila četvrti ekspanzija u WoW svemiru, pod nazivom World of Warcraft: Magle i Pandaria. Ekspanzija će dodati novi kontinent u igru ​​pod nazivom Pandaria, naseljeno igrati utrka pod nazivom Pandaren koji vrijednost "ravnotežu, ljepotu, sklad i nadu", kaže Metzen. Metzen je malo priča koja će se održati tamo, ali koso sugerirao fokus će biti na Horde-Savez sukob starih i da se mogu pretvoriti miran Pandaria u ratom razorenoj krajolika. Dok smjer zvukove iz lijevog polja, Metzen kaže razvojni tim je s obzirom na, uključujući i utrku klase u prvi ekspanzija, The Burning Crusade.

Uz kontinenta koja izgleda, za većinu namjere i svrhe, kao što je Kung Fu Panda tie-u (iako film je došao dugo nakon Pandaren utrke u Warcraft II), održat će se igrati nova klasa, Monk, razina kapa će biti povećan na 90, a igrači će dobiti pristup novim ljubimcem bori sustava. Ako sve to nije dovoljno mamljenje da bi igrati (ili da se vrate u) WoW, Blizzard Entertainment je također nudi novi paket pod nazivom posao WOW Godišnje Pass: kupci koji obvezuju plaćati za punih 12 mjeseci WOW će dobiti besplatno kopiju Diablo III i pristup izmaglici Pandaria beta. Kao Srce Swarm i Diablo III, Magle i Pandaria nema predstojećem postaviti datum izlaska.

Pročitajte komentare na ovaj post


Maloprodaja odgovoriti na HDD iscijediti ograničavajući Kupnja, povećanje cijena

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3nPMmqXujyk/retailers-respond-to-hdd-squeeze-by-limiting-purchases-raising-prices:


SKYMTL piše "Sa Tajland doživljava svoje najgore poplave u generacijama, Proizvođač dojelova su posebno teško pogodila. Kapati dolje efekt ima veliki utjecaj na hard disk proizvođači posebno. Trgovaca su odgovorili drastične povećanja cijena, pa čak i ograničavanja hard disk kupovinu 1-2 vozi po osobi. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.

Kinect glasovnog upravljanja dosegne Australiji, Harold biskup i Donald Fisher će biti zadovoljni

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/21/kinect-voice-control-reaches-australia-harold-bishop-and-donald/:
Sveti Dooley! (Oh moj!) Microsoft se velikim bilješku sebe (hvali) o dobivanju Xbox 360 glasovno upravljanje radi za Aussies (Australians.) To je pozvao sve journos (novinari) da bijes (stranka) dolje ispod (u Australiji) za show off sustav koji je teško razumijevanje australskih engleski. Nisu pojma zašto.

Kinect glasovnog upravljanja dosegne Australiji, Harold biskup i Donald Fisher će biti zadovoljni prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 21 listopad 2011 17:58:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink WMPoweruser , Microsoft vijesti | izvor Tech AU | Pošalji | Komentari