utorak, 28. prosinca 2010.

Francuska uređenja Non-Windows Tablet poreza?

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LJg60L9lofo/story01.htm:
Anonimni čitatelj piše: "Mnoge zemlje širom svijeta imaju privatno kopiranje" namete ", koji su učinkovito porezi na proizvode koje pohranjuju podatke, koji se stavlja u bazen će biti podijeljene u autorskih prava, kao neku vrstu plaćanja za" kopiranja "da se pojedinci ne. To je bio prilično popularan s praznim CDRs, na primjer, ali je proširena u nekim zemljama za pokriće tvrdih diskova, iPod i druge takve uređaje. Preko u Francuskoj, oni koji žele proširiti ubirati za tablet računala , ali očito ako je to tablet računalo sa sustavom Microsoft Windows, bit će izuzeti od poreza. iPads i Android tablete imat će porez. Zašto? Pa, argument je da ako tableta sa sustavom Windows, to je stvarno ' računala. " Ali, ako je instaliran jedan od onih 'mobilnih' operacijske sustave, iznenada je potpuno novu kategoriju Nije iznenađujuće, kreatora android tableta -. Uključujući francuske tvrtke Luk -. Uopće nije sretan s ovim "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Je Wired Skrivanje Ključne dokaze o Bradley Manning?

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mwh-Ze_DIm8/story01.htm:
Hugh Pickens piše "Glenn Greenwald piše u salonu da je za više od šest mjeseci, Wired je viši urednik Kevin Poulsen je imao, ali odbija objaviti ključni dokaz u uhićenju američke vojske PFC Bradley Manning za navodno djeluje kao Wikileaks 'izvor." Krajem svibnja, Adrian Lamo - u isto vrijeme radio je s FBI kao doušnik protiv vlade Manning - Poulsen je dao ono što je on navodno se puni chat logove između popunjavanje i Lamo u kojoj vojsci Smještaj navodno priznao da što je izvor za razni kabeli, dokumenti i video koji Wikileaks objavljen tijekom ove godine ", piše Greenwald. Wired samo je objavio oko 25% trupaca piše Greenwald i Poulsen je prikrivanje chat logove aktivno je blistavo novinari koji pokušavaju saznati što Manning nije i nisu učinili. "Bilo da po dizajnu ili učinak, Kevin Poulsen i Wired su odigrali ključnu ulogu u kriju istinu od javnosti o Manning uhićenju", zaključio je Greenwald. "To je odavno napustio carstvo pukog novinarskog propusta i stoji kao jedan od najvažnijih nečuven primjeri aktivnog istine skrivali od 'novinar' sam ikad vidio. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Kolegica D3 Plenue PMP pokreće Android, izgleda kao telefon, potpuno ne

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/28/cowon-d3-plenue-pmp-runs-android-looks-like-a-phone-totally-is/:
Jeste li ikada pronaći sebe žele telefon koji, znate, ne bi mogao napraviti pozive? Dobrodošli na Kolegica D3 Plenue, Android -ima PMP koja izgleda tako dobro želimo ga pritisnite na naše obraze i reći "Halo". Žalosno je da bih se tamo nitko, nitko, ali do 32GB Britney, Katy, Mandy, a tko drugi želite pohraniti na microSD i čuti preko 3,7-inčni 800 x 480 AMOLED. To prikaz nije u stanju raditi svoj 1080p slika pravde, ali PMP sama, i sa HDMI izlaz može poslati da snimka na vanjske ploče. Tu je i WiFi, T-DMB prijamnik, Bluetooth, pa čak i akcelerometar. U slučaju da ste pitate to Android 2.1 krije iza tog kože i, dok Kolegica obećanja "aplikacije", mi smo malo sumnjičav oni će biti tržište sorte.

Kolegica D3 Plenue PMP pokreće Android, izgleda kao telefon, totalno nije prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 28. prosinac 2010 17:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink OLED-Display.net | izvor Kolegica | Pošalji ovaj | Komentari

Francuska Planiranje Non-Windows Tablet poreza?

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4EcmSxq4hec/story01.htm:
Anonimni čitatelj piše: "Mnoge zemlje širom svijeta imaju privatno kopiranje" namete ", koji se učinkovito porezi na proizvode koje pohranjuju podatke, koji se stavlja u bazen će biti podijeljene u autorskih prava, kao neku vrstu plaćanja za" kopiranje "da se pojedinci ne. To je bio prilično popularan s praznim CDRs na primjer, ali je proširena u nekim zemljama za pokriće tvrdih diskova, iPod i druge takve uređaje. Preko u Francuskoj, oni koji žele proširiti ubirati za tablet računala, ali očito ako taj tablet računalo sa sustavom Microsoft Windows, bit će izuzeti od poreza. iPads i Android tablete imat će porez. Zašto? Pa, argument je da ako tableta sa sustavom Windows, to je stvarno "računalo . "Ali ako je instaliran jedan od onih" mobile "operacijskim sustavima, iznenada je potpuno novu kategoriju Nije iznenađujuće, proizvođači tableta android -. uključujući francuske tvrtke Luk -. uopće nije sretan s ovim"

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Dovoljno je dobio BlackBerry? Najbolji apps, pribor i savjeti

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/28/just-got-a-blackberry-the-best-apps-accessories-and-tips/:
Tako da je dobio samo BlackBerry, ha? Prije svega, dobrodošli u svijet slavnog hardver tipkovnica i sveti gral mobilnih poruka mi smrtnici nazivamo BBM. Nakon što ste dobili prošlosti novost slanja obvezna "mypin" tekstove da svi znate, da ste vjerojatno misleći na sebe - što sada? Srećom za vas smo sastavili listu od naših omiljenih apps i pribor, kao i neke veteran trikove od trgovine, pa glava prošlosti pauze za tečaj u tome više nego samo igranje BrickBreaker na BlackBerry.

Hej Android prijatelji, imamo li pokriven, previše! Jeste li dobili ipad? Provjerite naš vodič ovdje! Pronađeno iPhone u svom čarape? Pročitajte našu listu must-haves!

Nastaviti čitanje Dovoljno je dobio BlackBerry? Najbolji apps, pribor i savjeti

Dovoljno je dobio BlackBerry? Najbolji apps, pribor i savjete prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 28. prosinac 2010 15:55:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Južna Koreja role prvi komercijalni električni autobus uslugu, mi smo zeleni sa zavisti

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/28/south-korea-rolls-out-first-commercial-electric-bus-service-we/:
Seoul Metropolitan Vlada je upravo izbacila prvi na svijetu po instating komercijalni, svi električni autobus uslugu u gradu. Mi smo ranije vidjeli pilot-programa i suđenja, ali stvarno radi komercijalnih usluga nikada nije bio prethodno proveden. Program, razvijen u skladu s Hyundai Heavy Industries i Hankuk vlakna, a autobusi se mogu izvoditi i do oko 52 milja na jednom naplatiti (koja traje oko 30 minuta), i imaju maksimalnu brzinu od oko 62 milja na sat. Iako je nekoliko drugih gradova imaju male flote električnih javnog prijevoza , Seoul je najavio da pola svoje ogromno flote autobusa će biti električni do 2020.

Južna Koreja role prvi komercijalni električni autobus uslugu, mi smo zelena od zavisti prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 28 pro 2010 16:35:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Gizmag | Pošalji ovaj | Komentari

Dell otkriva naočale za ogledala tablet

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iYUV7KFCSas/story01.htm:
adeelarshad82 piše "Dell nije službeno predstavio svoj ogledala tableta, ali je na snimanje u FCC. spec. listova otkrivaju uređaj s 7-inčni zaslon, 3G i Wi-Fi povezivost, i utor za SD karticu. Traženje Staklo vjerojatno će biti objavljen na idući tjedan Consumer Electronics Show (CES), koji je siguran da nema nedostatak novih tableta. Dell podnio dokumente za uređaj odobrenje FCC 17. prosinca. ogledala se očekuje da bude jedan od prvi uređaji za pakiranje Nvidia Tegra 2 procesor, snažan čip za mobilne uređaje koji mogu podržati obje tipične funkcije (kao što je e-mail i web pregledavanja), kao i napredne grafike -. sve dok očuvanja baterije "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




App Store prekretnice: Windows 7 Telefon hitovi 5000 kao android prolazi 200.000 dostupne aplikacije

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/28/app-store-milestones-windows-phone-7-hits-5-000-as-android-pass/:
Aplikacije, aplikacije, aplikacije ! Kud god da pogledamo, više aplikacije. Oba Android i Windows 7 Telefon navodno su prešli nekoliko okrugli broj prekretnice u zadnje vrijeme, dajući nam pristojan ideju neuskla između dva. Microsoft je potpuno novi OS sa starog OS ime je zaobljen 5.000 dostupne aplikacije kutu - to je u skladu sa dva izvora praćenje onoga što se o ponudi na tržištu - a AndroLib najnoviji podaci ukazuju Android je prešao 200.000 prag kada je u pitanju aplikacije i igre zajedno. Mi smo oprezni na uzimanje bilo koji od tih brojeva kao što je teško istina, pogotovo zato AndroLib je izvještavanje 100.000 Android aplikacije kada je bilo samo 70.000 - ali oni ne daju grube procjene o tome gdje se svaka platforma je u pogledu količine, ako ne i kvalitete. Sada, gdje da li vi misliti svaki će se ovaj put u 2011?

Nastaviti čitanje App dućan prekretnice: Windows 7 Telefon hitovi 5000 kao android prolazi 200.000 dostupne aplikacije

App Store prekretnice: Windows 7 Telefon hitovi 5000 kao android prolazi 200.000 dostupne aplikacije prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 28. prosinac 2010 15:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Softpedia , WPCentral | izvor AndroLib , WP7 Applist , Tržnica preglednik | Pošalji ovaj | Komentari

Proform Trailrunner 4,0 ergometar trikovi vas u vježbanje s 10-inčnim Android tableta

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/28/proform-trailrunner-4-0-treadmill-tricks-you-into-exercising-wit/:
U potrazi za New Year's Resolution razbiti? Potražiti negdje drugdje. Ako se obvezati na puknuti od tri čvrste milja na Trailrunner 4,0 treadmill svaki dan, tu je bolji-od-prosjeka šanse da zaista ćete biti u mogućnosti učiniti upravo to u cijeloj 2011. U pretpostavlja napor to držati štreberima i internet junkies "u formi", Proform je ošamario 10-inčni Android tableta (ne-izmjenjivi, nažalost), do vrha, nudeći korisnicima mogućnost da provjerite vijesti, pregledavati svoje e-poštu i surfati web tako dugo dok WiFi mreža u dometu. Nakon što završite s tim, možete se pomicati kroz vježbanje statistike i mogućnosti, uključujući brzinu, vrijeme, udaljenost, kalorija, puls, nagib i brzina. Štoviše, to je integriran s iFit Live kako bi se dati korisnicima mogućnost da se karte njihov napredak, a ugrađen sustav zvučnika i pomoćni ulaz omogućuje pekmez na svoje sveopće zadovoljstvo, previše. Na $ 2.999, to je jedva impulsni kupiti, ali s obzirom da ste bili već prorauna 500 dolara za novi Android uređaj ... zapravo, Nah, to je još uvijek ne jeftino.

[Hvala, Justin]

Proform Trailrunner 4,0 ergometar vam trikove u vježbanje s 10-inčnim Android tableta prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 28. prosinac 2010 15:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Proform | Pošalji ovaj | Komentari

HTC HD čežnja dobiva FCC odobrenje sa sjevernoameričkim 3G, može biti za Telus

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/28/htc-desire-hd-gets-fcc-approval-with-north-american-3g-might-be/:
Tek nešto više od tjedan dana mi je uhvaćen pogled na uređaj koji je tvrdio da je Telus -branded verzija 4,3-inčni HTC HD čežnja , zvijer koja tek treba napraviti skok u Sjevernoj Americi, a ne službeno postoji u bilo kojem varijante koje u potpunosti podržavaju 3G frekvencije koristi tamo. Pa, sada smo dobili pušenje pištolj u obliku FCC odobrenja za uređaj s broj modela PD98120 da podržava WCDMA Grupe II i V, što znači da je zreo za uporabu na AT & T, Bell, Telus i Rogers (ispričavam se, T-Mobile). Izvorna Europska verzija Desire HD PD98100 - i DLNA ovjera stranicama zapravo se odnosi na telefon kao "PD98 serije" - tako da mislim da slobodno možemo reći da je ono što smo tražili na ovdje, posebice s obzirom da oznaku lokacije FCC dokument pokazuje uređaj legao vanjska strana u želji HD je vrlo neobičan način . To je ništa, ali zakucavanje da AT & T mogao uzeti interes u tom ... no yeah, Telus pretplatnika, vjerojatno možete početi spremanja svog novca sada.

HTC HD čežnja dobiva FCC odobrenje sa sjevernoameričkim 3G, bi mogao biti za Telus prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 28 pro 2010 14:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor FCC | Pošalji ovaj | Komentari

Istraživači stvoriti ultra-brzo '1, 000 core 'procesora, Intel je također igračke s idejom

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/28/researchers-create-ultra-fast-1-000-core-processor-intel-also/:
Već smo vidjeli polju programiranja vrata polja (ili FPGAs ) koja se koristi za stvaranje energetski učinkovite superračunala , ali tim istraživača sa Sveučilišta u Glasgowu vodio dr. Wim Vanderbauwhede sada reći da su "učinkovito" stvorio 1.000 core procesor na temelju na tehnologiju. Da biste to postigli, istraživači divvied se milijuni tranzistora u FPGA u 1000 mini-sklopove koji su svaki u mogućnosti obraditi vlastite upute - koji, dok je još dokaz koncepta, već je dokazano da se oko dvadeset puta brže od "moderna računala" u neki rani testovi. Zanimljivo, Intel je također razmišljao o ideji 1.000 core procesor nedavno, s Timothy Mattson tvrtke mikroprocesorske tehnologije Laboratorij rekavši da je takav procesor je "moguć". On se odnosi na Intelovim Jednokrevetna čip Cloud Computer (ili SCC , na slici ovdje), koji trenutno omot nevjerojatnih 48 jezgri, ali bi mogao "teoretski" skali do 1.000 jezgre. On to na umu, međutim, da postoji niz drugih Otežavajući čimbenici koji bi mogli ograničiti broj jezgri koje su zapravo korisno - naime, Amdahl je zakon (vidi dolje) - ali on kaže da je Intel "obličje vrlo teško na niz programa koji zaista može zahtijevati da mnogi jezgri. "

[Hvala, Andrija]

Istraživači stvoriti ultra-brzo '1, 000 core 'procesora, Intel je također igračke s idejom prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 28 pro 2010 14:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Daily Mail , UKPA , ZD Net | Pošalji ovaj | Komentari

Uvodnik: punjive baterije su vintage gadget Ahilova peta

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/28/editorial-rechargeable-batteries-are-a-vintage-gadgets-achille/:
Jedna od mojih omiljenih aktivnosti oko blagdana je posjeti moje sve raste zbirka prekinuti (i često urnebesno zastarjeli) mobilni hardvera koji sam držati u skladištu. To je godišnja tradicija za mene - mogućnost da će se povući stvari out of the box, pobrinite se da sve uređaje, pribor i dokumentacija kukaca i gamadi-free, očistiti kontakte baterije, otpuhati godina 'vrijedan od prašine, i općenito provjeriti da je sve u ispravnom stanju. Dopustite mi da vam kažem, osjećam se kao dijete u bombonijera svaki put kad sam izvaditi i otvoriti te kutije. Ja ću znati da kad sam zaustaviti osjećaj taj način, to je vrijeme za prodati kolekciju - ali za sada, to je još uvijek svaki zalogaj kao uzbudljiv kao i kad sam počeo kupujete slučajnih naprava iz mog djetinjstva prije deset godina.

Na površini, možda pretpostaviti da elektronika su bezvremenski. Oni su načinjeni od materijala koji su namijenjeni za svakodnevnu upotrebu i zlostavljanja, nakon svega, a to bi se jednostavno mislim da gadget lijevo u skladištu - nekorištene - ostati u točno istom stanju kao na dan kada ste ga ugasili . Naučio sam na teži način, ipak, da je stvarnost malo više neugodan: plastika čini se da osušiti i postati krhki kao godine prolaze, a stvari se počinju pucanja i drobljenje. Kutije i ambalaža degradirati, gotovo kao da su si sami za recikliranje da li vam se sviđa ili ne. I baterije - osobito alkalines - će curiti sve više mjesta, jesti kroz strujni krug i oksidirajuće kontakte nepopravljiv.

Nastaviti čitanje Uvodnik: punjive baterije su vintage gadget Ahilova peta

Uvodnik: punjive baterije su vintage gadget Ahilova peta prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 28. prosinac 2010 14:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Kineski pisani jezik da dominiraju Internet

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ex05mu4llHM/story01.htm:
Zothecula piše "U početku, jezik i World Wide Web je bio engleski. Puta promijeniti iako, i Sjedinjenih Američkih Država vojske dar civilizacija ne poznaje nacionalne granice, i raste u svijetu usvajanje Internet je promijenio publiku make-up na u tolikoj mjeri da je dominantan jezik na internetu uskoro će postati kineski. To ne znači kineski su sve što je ugodno s tom bilo. Bilo je upravo službeni dekret zahtijeva korištenje kineski prijevode za sve engleske riječi i fraze u novinama, časopisima i web stranice. Iako su sve zemlje su gledali nereguliran globalne prirode interneta nagrizati tradicionalnih kulturnih vrijednosti i integriteta nacionalnih jezika, čini se kineske vlasti-da-se zaključiti da su čistoća kineski jezik treba biti očuvana. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.