srijeda, 15. lipnja 2011.

FTC odobrila Social Media Company Background Check

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/H2pKSlag3Ls/FTC-Okays-Social-Media-Background-Check-Company:
nonprofiteer piše "FTC je pao istragu u novu tvrtku koja radi društvenim medijima pozadini provjerava i kontinuirano Internet / socijalnim medijima praćenje zaposlenika, utvrđivanja njegove skladu sa sajma kreditno izvještavanje akt. Dakle, provjerite je li pištolj fotografije su privatne i da ste 're nije dio bilo' legalizirati marihuanu 'Facebook grupe. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Sony Vaio ažuriranja C serije s suptilnije nijanse, E modeli ići Sandy Bridge

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/15/sony-updates-vaio-c-series-with-subtler-shades-e-models-go-sand/:
Sony Vaio C Series
Sony mainstream E i C seriju prijenosnih računala su uzimajući malo ažuriranja s nekim novim boja opcije i obnovljeno procesora u slučaju E serije. 14 -, 15,5-, i 17,3-inčni Vaio E modeli su konačno pridružio most brigade Sandy s drugi-gen Core i3 i i5s, a također dodajući AMD Fusion opciju na 15,5-inčni verzija za sve vas fanove Sunnyvale vani . Manje članova obitelji E će biti dostupan u četiri boje (plava, roza, bijela i crna), dok njihov veliki brat je ograničena na bijeloj i crnoj boji. C serija je boravak isto , ali dodajući Neon Red i Blue Thunder na svoj ​​izbor nijansi. Obnovljeno računala bit će dostupan za unaprijed naručiti na 19. lipnja, ali, ako stvarno imate svoje srce postaviti na taj crveni Vaio C, morat ćete glavu odabrati trgovaca poput Fry's, ABT, B & H, J & R, MicroCenter, ili ( čekati za to ...) Nebraska Namještaj Mart - dok ste tamo, pokupiti svijetli crveno kauč kako bi se slagala svoj novi lappy. Svi PR možete rukovati čeka, samo nakon pauze.

Nastaviti čitanje Sony Vaio ažuriranja C serije s suptilnije nijanse, E modeli ići Sandy Bridge

Sony Vaio ažuriranja C serije s suptilnije nijanse, E modeli ići Sandy Bridge prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 15 lipanj 2011 16:47:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Shenzhen mobilni telefon na tržištu: ide dublje unutar Huaqiangbei

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/15/shenzhen-mobile-phone-market-going-deeper-inside-huaqiangbei/:
To je sigurno reći da su većina naših čitatelja navikli na telefon trgovine koje su dobro osvijetljeni, prilično prostrana, a ne posuto KIRF proizvoda. Ali, ako ste avanturistički osjećaj i želite uzeti zamoči u duboko kraj bazena, a zatim Shenzhen je Huaqiangbei okrugu bi trebao zadovoljiti vašu znatiželju čudno. Kao što smo vam pokazali u našem prethodnom izlet , naša gadget raj obuhvaća široku paletu proizvoda, uključujući telefone, računala, kamere, sve na putu prema dolje da sklop komponenti kao što su LED diode, čips, i otpornici. Naše najnovije otkriće, međutim, cijela zgrada posvećena uglavnom mobilni telefon proizvoda. Čitajte na saznati što je to ludilo je sve o - Video šetnja čeka nakon pauze.

Nastaviti čitanje Shenzhen tržište mobilnih telefona: ide dublje unutar Huaqiangbei

Shenzhen mobilni telefon na tržištu: ide dublje unutar Huaqiangbei prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 15 lipanj 2011 14:55:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

BlackBerry playbook hitova Velikoj Britaniji jedan dan prije roka

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/15/blackberry-playbook-hits-uk-one-day-ahead-of-schedule/:
BlackBerry playbook hitova Velikoj Britaniji jedan dan prije roka
Mi već znao da je RIM- playbook je bio na putu za Veliku Britaniju, 16. lipnja, ali antsy BlackBerry fanovi sada mogu dobiti svoje ruke na kartici jedan dan ranije. Phones 4U je upravo najavio da je čarapa 7-inčni škriljevca u dvije cigle i malter trgovinama danas - jedan dan uoči službenog objavljivanja. Ako se jednostavno ne može čekati još jedan drugi, i nalaze se u neposrednoj blizini ili prodavača Tottenham sud na cesti ili Oxford Street lokacija u Londonu, te mogao imati playbook u ruci u trenucima. Cijeli PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje BlackBerry playbook hitova Velikoj Britaniji jedan dan prije roka

BlackBerry playbook hitova Velikoj Britaniji jedan dan prije roka prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 15 lipanj 2011 15:43:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Phones 4U | Pošalji ovaj | Komentari

Nokia C5-03, punu Smartphone za 170 €

Zanimljive vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Već ovaj tjedan smo predstaviti neke od inovacija finske tvrtke Nokia. Ovaj put to je prijelazu C5-03 Nokia je stariji brat C5 Nokia, mobitel, i mi predstaviti prije nekog vremena u Gizmos

Nokia C5-03 se odlikuje terminal mala težina (teži samo 90 grama), koji nadopunjuje njegov prethodnik s touchscreen i neke druge značajke koje će ga vrlo kompletnu cijenu smartphone tržištu koja se nudi, 170 milijuna eura.

Uz zaslon osjetljiv na dodir 3, 2 inča, Nokia C5-03 uključuje kameru od 5 megapiksela koji omogućuje prikazivanje video, radio i GPS veze, Bluetooth, WiFi i USB.

Što se tiče memorije, Nokia C5-03 nudi 40 MB interne, koji se može pretvoriti u do 16 GB ako koristite microSD karticu, iako je serija uključivat će 2 GB

Kao operativni sustav Nokia C5-03 radi na Symbian 1, koji je bio poznat do sada kao Symbian S60. Izborniku uređaja nudi dobru zbirku ikona koje pružaju izravan pristup pošte i socijalne mreže.

Neke aplikacije Vrhunac Nokia C5-03 su pristup Nokia Music Store i Ovi Store, iz koje možete kupiti glazbu i aplikacije za Nokia telefone. S druge strane, Nokia C5-03 nudi prikaz svih vrsta sustava Microsoft Office dokumente, PDF i Zip.

Cijena Nokia C5-03 kao što sam rekao da ćemo biti 170 €.

DataBot miša i HDD koncepte dati težinu datoteke, potaknuti podacima čistke (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/15/databot-mouse-and-hdd-concepts-give-weight-to-files-encourage-d/:
Miševi su bili računalni uporište jer prilično blizu zoru računala, ali oni ne nude mnogo u smislu informacija o podacima na zaslonu ste u interakciji s. Što ako su sadržanu fizički povratne informacije Savjet off stvari kao što su veličina datoteke ste se kreće oko? Dva Njemački studenti su odgovorili na to pitanje vjerojatno prije nego što čak i imali priliku pitati. Rezultat je doduše kul koncept koji usporava roll vašeg miša, dajući datoteke osjećaj težine ovisno o veličini njihovih sadržaja. "Disanje" značajka može također trag vas u to koliko dati datoteka se koristi. Također, vrijedno spomenuti je njihova DataBot harddrive koncept, koji se širi i skuplja ovisno o količini prostora se koristi gore. Video čudno vjerne periferije nakon pauze.

Nastaviti čitanje DataBot miša i HDD koncepte dati težinu datoteke, potaknuti podacima čistke (video)

DataBot miša i HDD koncepte dati težinu datoteke, potaknuti podacima čistke (video) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 15 lipanj 2011 16:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Roman travnat | Pošalji ovaj | Komentari

Senatu Bill bi mogao napraviti to protuzakonito Upload Lip-Sinkronizirano Videos

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1Q75Wn-nmRw/Senate-Bill-Could-Make-It-Illegal-To-Upload-Lip-Synced-Videos:
Anonimni čitatelj piše: "Prema riječima odvjetnika Copyright Ben Sidbury, Senatu Bill 978 bi mogao napraviti to kazneno djelo za nekoga usana sync na pjesmu i objaviti je video na Youtube, čak i ako krediti su dati. 'Način statut je napisan ... Sada će kriminalizirati itko koji obavlja djelo zaštićeno autorskim pravom, koji je u suštini danas bilo koju pjesmu pod suncem. U teoriji barem, diskografske kuće ili Ministarstva pravde mogao otići nakon što je 9-godišnji ili 12 godina ili 30 godina za javno izvođenje pjesme ". , rekao je Sidbury. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Franken Bill Biste zaštitu potrošača Podaci Mjesto

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hiHd-geVuGM/Franken-Bill-Would-Protect-Consumers-Location-Data:
GovTechGuy piše "senator Al Franken (D-Minn.) predstavio novi zakon je u srijedu da će zahtijevati tvrtke poput Apple i Google pribaviti suglasnost potrošača prije prikupljanja ili dijeljenje svojih podataka smartphone mjesto s trećim stranama. Zakona će pokriti sve mobilne uređaja, uključujući tablets i zahtijevaju poduzeća informirati potrošače kada su prikupiti njihove podatke i omogućiti im da ga obrisati kada to zatraži. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Book Review: Drupal Web usluge

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dtZWFTjcbi4/Book-Review-Drupal-Web-Services:
Michael J. Ross piše "u evoluciji Web, jedna od najznačajnijih poboljšanja je opći prijelaz iz statičke web-mjesta temeljena samo na HTML-u, za dinamičke web stranice na temelju skriptnih jezika. Ali čak i tada, svaka web stranica je puno poput silosa , bez objavljivanja sadržaja izvan stranice pod uvjetom da na mjestu samog. To je sve počelo mijenjati s sadržaju putem RSS syndication, te razvoj web aplikacija API-a. Danas, sve veći broj organizacija izdavanja online sadržaja putem web usluge, kao kao i konzumiranje sadržaj objavljen od strane drugih. Ove web stranice mogu se izgraditi koristeći Drupal, open-source upravljanje sadržajem (CMS). Drupal Web Services, knjiga autora Trevora Jamesa, ima za cilj da pomogne web programera to vrstu razvoja. " Pročitajte u nastavku za ostatak Michaelove pregled.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Više Malware-om Apps Pronađeno u android tržište

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nMYYe_maOLM/More-Malware-Infected-Apps-Found-In-Android-Market:
Trailrunner7 piše: "Po treći put u posljednjih nekoliko mjeseci, Google je morao maknuti pobio malware-om aplikacije iz android tržište i suspendirati nekih izdavača. Ten Android aplikacije u Službenom Android Market se zna da su zaražene, ali mnoge više bi se moglo žrtve Plankton Trojanski. Istraživač Xuxian Jiang tvrdi kako su rane varijante trojanskog izbjegao detekciju dok dva mjeseca. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


US DOJ greenlights Google-a 900 milijuna dolara za prijam u Nortel patente, Apple, RIM također zainteresiran

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/15/us-doj-greenlights-googles-900-million-bid-for-nortel-patents/:
To izgleda kao Google će biti u mogućnosti da ponude na Nortel's patentnog portfelja, nakon svega, sad da Ministarstvo pravosuđa ima mišljenje o ovom pitanju. Prema Wall Street Journalu, El GOOG je 900 milijuna dolara cijena je prošao vladine antitrust pregled, samo nekoliko dana uoči sljedeći tjedan dražbu. Suparnika kao što su Microsoft, AT & T i Verizon je ranije podnio tužbe sa DOJ, tvrdeći da je prodaja Nortel's 6.000 patenata bi dati nepravednu prednost na aukciju je pobjednik tako da je pružiti svježe arsenala za patent-povrede tužbe. Google, međutim, tvrdi da treba portfelja se brani protiv pravne izazove, jer ima relativno malo patenata u njegovo ime. DOJ očito ne vidi ništa protuzakonito s ovim argumentom, odlučivši da jednina vlasništvo nad Nortel intelektualnog vlasništva će predstavljati nikakvu prijetnju tržišnom natjecanju. To je očito glazba Google uši, ali bitka još nije gotovo. Izvori govore da su oba časopisa RIM i Apple zainteresiran za podnošenje svoje ponude za patente, te su već počele razgovarati o tome sa ministarstva pravosuđa. Niti jedna od tvrtki koje se bave su se osvrnuo i na priču, ali sve će ići dolje na 20. lipnja, kada je aukcija konačno dobiva u tijeku.

US DOJ greenlights Google-a 900 milijuna dolara za prijam u Nortel patente, Apple, RIM također su zainteresirani prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 15 lipanj 2011 13:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Wall Street Journal | Pošalji ovaj | Komentari

Olivetti je OliPad 110 tablet radi o Honeycomb, maslinovo ulje

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/15/olivettis-olipad-110-tablet-runs-on-honeycomb-olive-oil/:
Samo nekoliko mjeseci nakon oslobađanja ono što se zove Italija je prvi tablet , Olivetti okreće svoju pažnju na ono što bi moglo biti Italiji prvi tablet nadogradnje - OliPad 110. Slično kao i njegov prethodnik, ovaj 1,3-pound škriljevca stijena NVIDIA Tegra 2 procesor i 10-inčni zaslon osjetljiv na dodir, ali radi na Honeycomb i ima više-res, 1280 x 800 zaslon. Tu je i dva megapikselnu kameru strapped na front, pet megapiksela objektiv 'okruglih leđa i 16GB memorije onboard. Nije riječ još na cijena ili dostupnost, ali možete provjeriti više slike od ovog bella signorina na izvor link ispod.

Nastaviti čitanje Olivetti je OliPad 110 tablet radi o Honeycomb, maslinovo ulje

Olivetti je OliPad 110 tablet radi o Honeycomb, maslinovo ulje prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 15 lipanj 2011 00:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Notebook Italia | Pošalji ovu | Komentari

Nedostižan Galaxy tab 8,9 udarajući nordijskim zemljama u rujnu

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/15/elusive-galaxy-tab-8-9-hitting-nordic-countries-in-september/:
Samsung je danas izdao pobio priopćenja za tisak najavljujući dolazak novih tablets u Švedskoj, Finskoj, Danskoj i Norveškoj. Vijest, naravno, usmjeren na tvrtke jeftin Galaxy tab 10,1 , koji će stići u onim zemljama u kolovozu. Ono što je stvarno zanimljivo ovdje, međutim, spominje više kompaktan Galaxy tab 8,9, koja je bila izvan pažnje u posljednje vrijeme, navodno zbog Problemi s ekranom . Pitanja (ima li doista bilo koji), očito riješeni, a 8,9 je postavljen da bude objavljena u navedenom nordijskim teritorija u rujnu - ili to ili će uzeti dodatni mjesec za brijanje inča i promjenu od onih preostalih 10,1 modela.

Nedostižan Galaxy tab 8,9 udarajući nordijskim zemljama u rujnu prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 15 lipanj 2011 00:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Samsung Hub | izvor Samsung (1) , (2) , (3) , (4) | Pošalji ovaj | Komentari

Righthaven Izgubi

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/41W61kQcX6o/Righthaven-Loses:
Prije mjesec dana smo primijetili da je pravni sustav stavio Righthaven na čekanje, no sada redwolfe7707 istaknuo je da "savezni sudac u Nevadi, kaže zakon u Las Vegasu tvrtka ciljanje neovlaštenog sadržaja na Internetu ne mogu tužiti drugi preko vijest tvrtke autorskih prava. Las Vegas Ned izvijestio je u utorak otkaz od tužbe autorskim enforcer Righthaven LLC protiv web Demokratska Underground. US District Court Glavni sudac Roger Hunt kaže autorskog prava tužitelja mora kontrolirati prava na materijal, kako bi se tužiti za kršenje autorskih prava. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.