petak, 7. listopada 2011.

Troškovi prelaska na LTE? Sprint potrošiti 10 milijarde dolara tijekom iduće dvije godine

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/07/the-cost-of-switching-to-lte-sprint-to-spend-10-billion-over-t/:
Pitam se samo koliko to košta u fazi iz identificirati i WiMAX mreže te staviti sve svoje jaja u jednoj, CDMA / LTE s okusom koš? Pa, Joe Euteneuer, Sprint je financijski direktor, samo ponudio do iskren odgovor na svoje " Strategija Update "događaj: 10 milijarde dolara u iduće dvije godine. Na kraju, on osigurava sve prikladne-up financijskih analitičara u sobi, tvrtka treba uštedjeti 10 milijarde dolara na 11 milijarde dolara kroz 2017 (kao da je zgodan slajd tamo razbija), sa 4 milijarde dolara od toga proizlazi iz ne moraju održavati ' ol loptu i lanac identificirati mrežne više. Sada je točno, mi smo u manjini u ovom susretu industrije analitičara, ali ne moraju biti bankar shvatiti da je jedan lik govori: jasno, tvrtke klađenje svoju budućnost ne samo na (CDMA!) iPhone ali LTE brand 4G.

Troškovi prelaska na LTE? Sprint potrošiti 10 milijarde dolara tijekom iduće dvije godine prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 7. listopada 2011 00:17:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar