ponedjeljak, 2. svibnja 2011.

Sud je odobrio Google za prijam u Nortel IP

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/R9MyeNUHsUA/Court-Approves-Googles-Bid-For-Nortels-IP:
Mešak piše: "Sud je odobrio Google ponudu da preuzmu vlasništvo nad Nortel's arsenal 900 milijuna dolara vrijedan patenata i patentnih prijava. Ostali ponuđači će do 13. lipnja dostaviti konkurentskih ponuda. Nažalost, niti dioničara Nortel niti zaposlenici čeka mirovina će vidjeti bilo koji od tog novca. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Lenovo LePad dobiva LeTeardown

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/02/lenovos-lepad-gets-leteardown/:
Lenovo dugoočekivani LePad napokon napravio svoj ​​debi Kineski još u ožujku, i dok smo ikada može ne vidjeti tableta Amerike - ne kao LePad , svejedno - možemo barem dobiti vrh ispod haube. Zahvaljujući teardown po IMP3, mi smo gledajući unutrašnjost stroja za prvi put, i dok ne postoji mnogo na putu iznenađenja ovdje, to je uvijek lijepo vidjeti ono što čini ove stvari krpelj. Kao što smo već znali, LePad's pakiranje 1.3GHz Snapdragon čipsetu s integriranom grafikom Adreno 205, kao i interne 27Wh baterije. To je i čini se da ljulja Toshiba flash memorije i Wolfson audio procesor. Tako smo možda neće imati mnogo na putu otkrića ovdje, ali barem sada znate što LePad, ili Skylight , ili što god, izgleda kao ispod njegove kože.

Lenovo LePad dobiva LeTeardown prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 2. svibanj 2011 16:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Engadget kineski | izvor IMP3 | Pošalji ovaj | Komentari

Bolje mozga povezan s ožičenja gena obitelji

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/S6QMxH6ZgvA/Better-Brain-Wiring-Linked-To-Family-Genes:
Treća pozicija šalje ovaj izvadak iz PhysOrg:. "Kako i naš mozak funkcionira u velikoj mjeri temelji se na naše obitelji genetski sastav, prema Sveučilištu u Melbourneu vodio studija studija ... nudi prvi dokaz o genetski utjecaj na to kako" cijene- učinkovite 'naš mozak je mreža ožičenje, prolijevanja svjetlo na neke od mozga čine (sažetak). Vodeći autor dr. Alex Fornito iz neuropsihijatrije Centra na Sveučilištu u Melbourneu, rekao je otkrića imaju važne implikacije za razumijevanje zašto neki ljudi bolje mogli za obavljanje određenih zadataka od drugih i genetska osnova duševnih bolesti i nekih neuroloških bolesti. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Google Chrome Canary O Hit OS X - krom 16 Zbog prije kraja godine

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/2lg7VxXI7BI/:
Array

Bin Laden Najava ima najveći održiva stopa cvrkut ikad, bodlji veći od Super Bowla

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/lDOv85OPquI/:
Array

EnOcean's home automatizacija senzori komunicirati preko TCP / IP, igrati lijepo sa smartphone aplikacije

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/02/enoceans-home-automation-sensors-communicate-over-tcp-ip-play/:
EnOcean je već dugo na našoj radar zahvaljujući jeftin prekidači za svjetlo i termostata, koji žetve energiju iz solarnih ćelija i toplinska razlika i pohvaliti kore-and-stick leđa za jednostavnu instalaciju. Sada, oni su dobivanje zakačen za TCP / IP komunikaciju, što znači da uz razgovor jedni druge, kuće će biti u stanju kontrolirati ih koristi bilo koji vrt-raznim web-spojenog uređaja. Postava će zahtijevati malo Gateway, na kojem trenutku možete pratiti sobe koristeći widgete desktop i mobilne aplikacije kao što su Can2Go koji su kompatibilni sa EnOcean radio protokol (ERP). Do sada, tvrtka uglavnom je napravio napredak u maloprodaji i uredskih zgrada, ali ako ima svoj način, to bi mogao biti dolazi do bolnice, koledž dorms, i (duh), vaš dom.

Nastaviti čitanje EnOcean dom automatizacija senzori komunicirati preko TCP / IP, igrati lijepo sa smartphone aplikacije

EnOcean's home automatizacija senzori komunicirati preko TCP / IP, igrati lijepo sa smartphone aplikacija prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 2. svibanj 2011 14:39:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Wired | izvor EnOcean | Pošalji ovaj | Komentari

IOS 4.3.3 rumored da se dolazi u roku od iduća dva tjedna s fix za praćenje lokacije izdanje

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/02/ios-4-3-3-rumored-to-be-coming-within-next-two-weeks-with-fix-for-location/:
Apple obećao je prošlog tjedna da bi se riješilo pitanje praćenja iPhone u softver ažurirati u "sljedećih nekoliko tjedana," i BGR sada je izvještavanje da ažuriranje dolazi u iduća dva tjedna, ili "možda prije." Štoviše, stranice kaže da je to zapravo bio poslan ranu verziju IOS ažuriranje, te da doista više nema natrag gore lokacija baze podataka iTunes - veličine baze podataka je također rekao da se smanjuje, a to je očito briše ukupno kad Lokacijske usluge su isključene. Nešto posebno, BGR kaže da ažuriranje sadrži nekoliko poboljšanja daljnji život baterije, kao i, iako je također primjećuje da to nije zapravo pokušao vanjska strana još samo - to je obećavajuće dodatne detalje, ipak.

IOS 4.3.3 rumored da se dolazi u roku od iduća dva tjedna s fix za praćenje lokacije izdanje prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 2. svibanj 2011 15:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Mac glasine | izvor BGR | Pošalji ovaj | Komentari

Nokia C5-03, punu Smartphone za 170 €

Zanimljive vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Već ovaj tjedan smo predstaviti neke od inovacija finske tvrtke Nokia. Ovaj put to je prijelazu C5-03 Nokia je stariji brat C5 Nokia, mobitel, i mi predstaviti prije nekog vremena u Gizmos

Nokia C5-03 se odlikuje terminal mala težina (teži samo 90 grama), koji nadopunjuje njegov prethodnik s touchscreen i neke druge značajke koje će ga vrlo kompletnu cijenu smartphone tržištu koja se nudi, 170 milijuna eura.

Uz zaslon osjetljiv na dodir 3, 2 inča, Nokia C5-03 uključuje kameru od 5 megapiksela koji omogućuje prikazivanje video, radio i GPS veze, Bluetooth, WiFi i USB.

Što se tiče memorije, Nokia C5-03 nudi 40 MB interne, koji se može pretvoriti u do 16 GB ako koristite microSD karticu, iako je serija uključivat će 2 GB

Kao operativni sustav Nokia C5-03 radi na Symbian 1, koji je bio poznat do sada kao Symbian S60. Izborniku uređaja nudi dobru zbirku ikona koje pružaju izravan pristup pošte i socijalne mreže.

Neke aplikacije Vrhunac Nokia C5-03 su pristup Nokia Music Store i Ovi Store, iz koje možete kupiti glazbu i aplikacije za Nokia telefone. S druge strane, Nokia C5-03 nudi prikaz svih vrsta sustava Microsoft Office dokumente, PDF i Zip.

Cijena Nokia C5-03 kao što sam rekao da ćemo biti 170 €.

RIM najavljuje BlackBerry 7 OS

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BKNetH5N9Aw/RIM-Announces-BlackBerry-7-OS:
adeelarshad82 piše "RIM najavila dva nova telefona BlackBerry s high-res zaslon osjetljiv na dodir, 1.2GHz procesora i novi OS koji nudi bolju grafiku od kupina prije. novim BlackBerry 7 OS donosi 'tekućina grafika sposobnosti i nudi '60 sličica u sekundi performanse s instant UI akciju / odgovor. ' Što je nesretni oko novog OS je da umjesto da budu potpuno nove, BlackBerry 7 je samo nadogradnja na postojeću BlackBerry OS 6 ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Google tužio za praćenje korisnika Lokacije

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/88PPYh_I4BY/Google-Sued-For-Tracking-Users-Locations:
RedEaredSlider piše "Dva android telefon korisnici tuže Google za 50 milijuna dolara u svjetlu otkrića da je njihovo telefone mogu biti praćenje njihove položaje. Tužba, podnesena u US Okružni sud za Eastern District of Michigan 27. travnja, traži klasa- akcija status. tužitelja, Julie Brown i Kayla Molaski, su stanovnici Oakland županije. dvoje kažu u odijelo koje Google pravilima o privatnosti nije rekao da telefoni emitiraju svoje podatke o lokaciji. Nadalje, kažu Google je znao da većina korisnika ne bi Razumijem da pravila o privatnosti za Google će omogućiti korisnicima kako bi pratili lokacije. " Apple je tužio za svoje mjesto praćenje prošlog tjedna. Prema Boy Genius Report, IOS praćenje bit će riješen u verziji 4.3.3, koji je zbog out u roku od par tjedana.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


MSI trots iz 20-inčni Wind Top AE2070 s USB 3.0, 4 vjetra Touch UI

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/02/msi-trots-out-20-inch-wind-top-ae2070-with-usb-3-0-wind-touch-4/:
MSI sigurno je sama čuvanje zauzet sa all-in-one ovih dana. Jeftin Wind Top AE2050 stigao Amerike prije mjesec dana, a sada tvrtka je natrag s Wind Top AE2070, više načičkana-out 20-incher. Ova iteracija je također 1600 x 900 zaslon, ali koraka do USB 3.0 i može se nadograditi na 3.1GHz Core i3 procesor i NVIDIA GeForce GT540M grafike. Ostale specifikacije uključuju 500GB 7200 rpm hard disk, dva tri-W zvučnika, DVD snimač, a 6-u-1 čitač memorijskih kartica. Software-mudar, to radi Windows 7, zajedno s najnovija inačica od MSI vjetra Touch UI na vrhu, koji uključuje Facebook i Twitter gumbiće u pregledniku, posvećen prozor za gledanje fotografija i videa, ljepljive bilješke, i vrijeme i vrijeme widgeta za desktop. Nije riječ tek o cijeni ili dostupnosti, iako pretpostavljamo da će biti više novčanik-friendly nego ovo .

Nastaviti čitanje MSI trots iz 20-inčni Wind Top AE2070 s USB 3.0, 4 vjetra Touch UI

MSI trots iz 20-inčni Wind Top AE2070 s USB 3.0, 4 vjetra Touch UI prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 2. svibanj 2011 14:15:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Daleki istok Gizmos | izvor MSI | Pošalji ovaj | Komentari

Tom Tom GPS prodaje info na nizozemsku Cops

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Xffearbb3a4/Tom-Tom-Sells-GPS-Info-To-Dutch-Cops:
jfruhlinger piše: "Kao što je smartphone s GPS mogućnosti nositi daleko na namjenski GPS tržištu, prodavači poput Tom Tom morati pronaći nove izvore prihoda. Tom Tom je odlučio da će to biti dobra ideja da se 'dijele' (tj. prodati) zbirne podatke iz svoje korisnike u nizozemskoj za provedbu zakona. tvrtka tvrdi da pretpostavlja da podaci će se koristiti za poboljšanje sigurnosti prometa i cestovne inženjeringa, i bili su šokirani, šokirani otkrićem da se umjesto policija koristi ga shvatiti najbolja mjesta za staviti brzinu zamke. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


MIT Blackjack King Vodi SMTP Javno

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JibYhVmdtE8/MIT-Blackjack-King-Takes-SMTP-Public:
Anonimni čitatelj piše: "Semjon Dukach je na to opet. Thumbing njegov nos na osnivanje, to je. Dukach, bivši vođa tima MIT mješina, je uzeo svoju malu tvrtku, SMTP, javnost je danas u nadi da će prevrtanja polja za isporuku e-pošte i upravljanje. SMTP Možda će zvučati dosadno, ali to je najnovija vozila u Dukach u potrazi za 'napraviti par milijardi, a zatim pokušati pomoći svijetu "(bez pomoći venture kapitalisti ili investicijskih bankara). obzirom na njegovu pratiti rekord, ljudi možda ne želite kladiti protiv njega. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Pitajte Slashdot: Kako da pratite svoj vlastiti korištenje propusne moći?

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/L97AjpZk1Pk/Ask-Slashdot-How-To-Monitor-Your-Own-Bandwidth-Usage:
Vrtigo1 piše: "Uz mnogo ISP ili već koristite bandwith kape ili govorimo o njima, bio sam zadivljen kako su drugi Slashdot čitatelji su čuvanje kartice na koliko se podaci prenose preko svojih veza dom Interneta. Nijedan od potrošača routera sam koristio izgleda da čine ove informacije lako dostupna. Htio bih neki način da se vidi točno koliko podataka je poslana i primljena od strane WAN port okrenut moj ISP je modem tako da mogu usporediti brojeve sam se s brojevima su mi dati. ja ne žele platiti za njihove obnove modem firmware i drugih upravljanja mrežom prometa, pa bih volio vidjeti kako dva broja line up. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Značajke koje bi svaki web preglednik Jedinstveni

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zdy5oumKKts/The-Features-That-Make-Each-Web-Browser-Unique:
snydeq piše "InfoWorld Peter Wayner nudi pogled na 13 obećavajuće jedinstvene značajke na jedan preglednik. Od Chrome potporu SPDY, da IE9 naglasak na energetsku učinkovitost, na Firefox Sync, preglednik prodavači rade teško uspostaviti bilo koji rub koji bi mogli privući više korisnika da njihov stog koda. I dok su brzina i HTML5 kompatibilnost ostaju ključni u borbi za web preglednike, jedinstvene značajke često pokazati put prema naprijed. 'S obzirom na tempo preglednika ažuriranja ovih dana, ne biti iznenađen pronaći najbolji hrpa kopira od strane konkurenata uskoro, 'Wayner piše. "Uostalom, jučer je preglednik zvona i zvizdaljkama su danas mora-imati značajke.'"

Pročitajte više ove priče na Slashdot.