ponedjeljak, 21. ožujka 2011.

NASA želi Revolucionarna zračenja Zaštitni Tech

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/f3O9ueN4sc4/NASA-Wants-Revolutionary-Radiation-Shielding-Tech:
coondoggie piše: "Dugoročno izlaganje zračenju je jedan od najvećih izazova u dugo trajanje ljudskog spaceflights, i NASA sada je u potrazi za ono što zove" revolucionarne "tehnologije koja će pomoći u zaštiti astronauta od štetnog izlaganja." Smatra se da je najbolji strategije za zaštitu od zračenja i zaštita za dugo trajanje ljudskog misija je da koristite elektrostatski aktivnu zračenja zaštita, dok, u dogovoru, uzimajući punu prednost od države-of-the-art evolucijske pasivno (materijal) zaštita tehnologija za puno smanjena i oslabiti zračenje da mogu pobjeći i pogodak letjelicu. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Chicago je Willis Tower postati Vertikalni Solar Farm

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/L7sWFLA02BM/Chicagos-Willis-Tower-To-Become-Vertical-Solar-Farm:
Anonimni čitatelj piše: "najviša zgrada u SAD-u je postavljen da postane ogromna vertikalna solarne farme, kao Pitagora Solar upravo pokrenula projekt ukrasiti zgrade staklena fasada s prozirnim fotonaponskih panela. Nove prozore, nazvan visoka gustoća snage fotonaponski stakleni jedinice, su pametan hibridnu tehnologiju koja postavlja tipično monokristalni silicij solarne ćelije vodoravno između dva sloja stakla u obliku pojedinih pločica. unutarnje plastične reflektirajuće prizme pod kutom usmjerava sunčevu svjetlost na solarne ćelije, ali omogućava difuzno svjetlo i svjetlo kroz horizontalne. visoke -profil projekt započet će na južnoj strani 56. katu, a može narasti i do 2 MW u veličini -. koja je usporediva s 10-ral području solarnih ploča "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Teksas istraživači nastojat će se riješiti wireless propusnost uskog grla, nadamo se prije SXSW 2012

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/21/texas-researchers-aim-to-solve-wireless-bandwidth-bottleneck-ho/:
Kao što je netko pokušava stream visoke kvalitete videa na bilo kojem velikom gradskom metro vjerojatno je našao, i to često zahtijeva strpljenje posla i spremnost da provedete više vremena "međupohrana" i manje vremena 'uživanja. " To je problem koji se posebno očituje u prepunoj događanja kao što nikad ne završava South by Southwest, i to je vjerojatno nije slučajno da momčad iz University of Texas u Austinu sada provode cijele dane pokušavajući riješiti nazire bežične propusnosti krize. Pet fakulteta u škole elektrotehnike i računalno inženjerstvo Zavod odabrani su za primanje 900.000 dolara poklon od Intel i Cisco "razvoj inovativnih i novih algoritama koje bi mogle poboljšati bežične mreže sposobnost za pohranu, potoka i dijele mobilni video učinkovitije." Njihov rad je dio pet sveučilišta kravata-up, tražeći da se riješi quandaries kao kula smetnje, selektivno kompresije (čitaj: pixelating područja se ne obratite pozornost da bi se iscijediti još iz postojeće infrastrukture), stanica toranj inteligencije i izlaz podataka zalihost. Teško je reći je li bilo koji od glavnih nosača će provoditi predložena rješenja u bliskoj budućnosti, ali možemo sjetiti barem jedne tvrtke koja je prijelaz svoje prste u nadi da je vrlo ishod.

Teksas istraživači nastojat će se riješiti wireless propusnost uskog grla, nadajmo se prije nego što SXSW 2012 prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, ožujak 21, 2011 16:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor University of Texas u Austinu | Pošalji ovaj | Komentari

LG T-Mobile G2x špijunirao na CTIA

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/21/lgs-t-mobile-g2x-spied-at-ctia/:
Dobrodošli na CTIA 2011 show kat gdje sjenice su čuvali i svi proizvodi čuvaju se pod ključem! Oh da, to je prilično nemoguće vidjeti što će biti predstavljen ovdje sutra kada vrata službeno otvoren, ali mi je mjesto ovo lijep digitalni znak, na štandu LG-u T-Mobile G2x. Ovo je jedna ne dolazi kao iznenađenje budući da veliki smo čuli rumblings je prošlog mjeseca da Optimus 2X će biti na čelu Amerike pod nazivom G2x, ali to svakako izgleda kao Lansiranje je predstojeći sada. Imamo još jedan metak za vas nakon pauze, ali Stay tuned za mnogo više sutra.

Nastaviti čitanje LG T-Mobile G2x špijunirao na CTIA

LG T-Mobile G2x špijunirao na CTIA prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, ožujak 21, 2011 16:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Apple OS X 10.6.7 za javnost sa fix za MacBook Pro prikaz brojeva

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/21/apple-releases-os-x-10-6-7-with-fix-for-macbook-display-issues/:
To može biti manji update za većinu, no oni s potpuno novim MacBook Pro će bez sumnje naći samo-izdan OS X 10.6.7 ažurirati posebno dobrodošli. Osim raznih manjih poboljšanja za sve Macove, što uključuje škripac za početkom 2011 MacBook Pro koji obećava da će "poboljšati grafiku stabilnost i kompatibilnost vanjskog zaslona." To zvuči kao da zapravo može popraviti i zamrzavanje pitanje izvijestili smo o ranije danas i treperenje problem koji je bio mući Thunderbolt opremljen MacBook Pro od prvog dana, iako smo još uvijek potvrditi ni sebe. Pustiti nas znati kako se stvari rade za vas u komentarima.

Apple OS X 10.6.7 za javnost sa fix za MacBook Pro prikaz pitanja prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, ožujak 21, 2011 16:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink 9 do 5 Mac | | Pošalji ovaj | Komentari

Microsoft nastavlja Android Pravna Assault

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sfJdPhvJjKc/Microsoft-Continues-Android-Legal-Assault:
shmlco piše "Prema članku na AllThingsD, Microsoft nastavlja svoj pravni napad na Android. U ponedjeljak tvrtka tužila Barnes & Noble, Foxconn International i Inventec preko tvrtke gluho e-čitač, tvrdeći povrede patenta. Da citiram Microsoft zamjenik glavnog savjetnika Horacio Gutierrez, 'Android platformi krši niz Microsoft patenata, te tvrtki za proizvodnju i otpremu Android uređaji moraju poštivati ​​našu prava intelektualnog vlasništva. Njihovo odbijanje da se licence ostaviti nas nema izbora nego da donese zakonske mjere. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Verizon i HTC nude Thunderbolt proširena baterija, dati svoj telefon odlagališta kao kamion

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/21/verizon-and-htc-offer-thunderbolt-extended-battery-give-your-ph/:
Iako nikada nije potvrđeno Verizon , čini se vjerojatnim da je trajanje baterije (točnije, nedostatak istih ) igrao ulogu u seriji kašnjenja prije Thunderboltove pokrenuti. Za borbu protiv ovog problema, Big Red i HTC nude prilično neugledan proširena baterija koja gotovo udvostručuje slušalice kapacitet od 1400mAh za 2750mAh. Sve je to dodatni sok sigurno će doći u ruci za ljude naslonjena oslanja na telefonu LTE radio. Međutim, uređaj košta $ 50 i dodaje unca od junk u prtljažniku - na uređaj koji nije graciozan početi sa - pa zašto ne kupiti drugi standard baterija za deset dolara manje umjesto toga? Tada možete koristiti Qi-kompatibilan unatrag i indukcija punjenje Verizon's objavljivanju u travnju. To je samo pod $ 100 ($ 29 za leđa i 69 dolara za jastučić) za one koji žele smanjiti kabel i ne smeta proširen struk pretpostavljamo dolazi s privilegija.

Verizon i HTC nude Thunderbolt proširena baterija, dati svoj ​​telefon odlagališta kao kamion prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, ožujak 21, 2011 15:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Android Zajednice , PC Mag | Pošalji ovaj | Komentari

Leaf isporuke kasne japanski potres, ali Nissan i Sony već ponovnog otvaranja tvornice

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/21/leaf-deliveries-delayed-by-japanese-quake-but-nissan-and-sony-a/:
Nije jolliest vijesti, ako ste bili na čekanju na svjež novi list EV puhati u bilo koje vrijeme prije, kao Nissan je morao razumljivo kašnjenje pošiljke kao rezultat prirodne katastrofe koja je zadesila Japanu. Ažuriranja kada kupci mogu očekivati ​​njihove narudžbe biti dovršen bit će predstojeće čim je prije moguće. Tu su sretniji kretanja na otoku Japana sebe, međutim, gdje je Nissan se nastavlja ograničena operacija u pet tvornica i danas očekuje da će se proizvoditi vozila opet do četvrtka, koji će trajati sve dok materijal ne. Sony je također uzdrman off neke od učinaka nedavnih potresa i kaže da će ponovno pokrenuti proizvodnju litij-ionskih baterija u svojim Tochigi prefekturi biljka sutra. Dakle, ohrabrujući znakovi naprijed za japanski industriju, nadamo se svi ostali's oporavka pokazuje se kao brz.

Leaf isporuke kasne japanski potres, ali Nissan i Sony već ponovno otvaranje tvornice prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, ožujak 21, 2011 15:25:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Autoblog Green , Reuters (Yahoo News) | Pošalji ovaj | Komentari

Zašto AT & T i T-Mobile pripajanja je loše za potrošače

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_gVSulam8MI/Why-the-ATampT-and-T-Mobile-Merger-Is-Bad-For-Consumers:
adeelarshad82 piše "AT & T je nedavno najavio da će kupiti T-Mobile za 39 milijarde dolara. Ako je transakcija dobiva odobren od strane vlade i zatvara u godini kao što je planirano, to će stvoriti narod najveći bežični prijevoznika daleko. Iako je to velika vijest za obje tvrtke, analitičari vjeruju da je to grozna ideja za krajnjim potrošačima za više različitih razloga -. iz očitih one, kao što su porast stope zbog niže natjecanje, na suptilniji one, kao i više selektivno telefon izbora za potrošače "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Konačno počinje snimanje <em>Hobit</em>

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VMNYxeddY50/emThe-Hobbitem-Finally-Starts-Shooting:
Tiger4 piše "Warner Bros je najavio da će proizvodnja službeno je započeo na Peter Jackson's film adaptacija Hobita. Jackson čak posted nekoliko slika o sebi na jednom od skupova. Ovo unatoč štrajkova, stečajeva, ugovor sporova, te pravne radnje da su swarmed Jackson i projektu s obzirom na njegov Gospodar prstenova dana. Priznajte, potajno ste bili umire da vidi ovo dogodilo. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Nintendo 3DS baterija brzo umrijeti i sporo naknada

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0CXE4kpK_Os/Nintendo-3DS-Battery-Is-Quick-To-Die-and-Slow-To-Charge:
Anonimni čitatelj piše ovaj izvadak iz bloga odvojenim post: "baterije u 3DS Nintendo je kao loš kao što smo imali bojali, a to je glavna prepreka za uživanje u sustav ... Uz ekran na razumnu svjetline, 3D. i bežični isključuje kada igra je dozvoljeno, i bez zvuka, govorimo o bilo doći do nešto više od 4,5 sati playtime. Ako vam se sviđa svjetliji zaslon, držati 3D uključen, ili ako imate da zvučnik ide, da je vrijeme samo će ići dolje. ... Korištenje kolijevke svaki put kad sustav ne bude igrao je naviku ćete želite pokupiti, pogotovo s vremenom punjenja od oko tri i pol sata. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Cradled po neadekvatnost: 3DS bateriju staviti na probu

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Z8MuppChB6M/cradled-by-inadequacy-the-3ds-battery-put-to-the-test.ars:

Naš prijenosni uređaji rade samo ako su doista prijenosni, a to je samo postići ako niste lančano se napajanje. Koristim Macbook Air za moje mobilno računarstvo, i baterija život je velik dio tog sustava zašto je tako koristan za ceste ratnika. Ipad ima bateriju koja traje lako osam sati ili tako, čak i pod teškim koristiti. Zapaliti? Zaboravite na to, da se stvar može ići za uzraste. Prošli DS jedinice su uživali dugotrajan vijek trajanja baterije kao dobro, ali to nije slučaj s 3DS.

Baterije u Nintendo 3DS je kao loš kao što smo imali bojali, a to je jedan od glavnih prepreka za uživanje u sustav. Evo što smo pronašli do sada, nakon igranja sa sustavom za određeni broj dana.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Motorola Xoom WiFi udaranje Kanada sljedećeg mjeseca

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/21/motorola-xoom-wifi-hitting-canada-next-month/:
Još uvijek nema riječi o cijeni ili točan datum izlaska, ali Motorola je upravo potvrdio da WiFi-samo verzija od svojih Xoom Saće tablet će biti dostupan u Kanadi negdje u travnju - ili "početkom travnja", prema Financial Post. 3G verzija će zatim slijediti u nekom trenutku ", sredinom godine", iako pojedinosti o njemu su nažalost čak i lakša još uvijek, bez naznaka prijevoznika podršku samo još. Šef o prošlosti pauze za punu press release.

Nastaviti čitanje Motorola Xoom WiFi udaranje Kanada sljedećeg mjeseca

Motorola Xoom WiFi udaranje Kanada sljedećeg mjeseca prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, ožujak 21, 2011 14:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Motorola | Pošalji ovaj | Komentari

Boxee 1,5 donosi &#39;veliki pregledniku ažuriranje&#39; do kraja ožujka

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/21/boxee-1-5-bringing-huge-browser-update-by-end-of-march/:
Tu je još uvijek ne tone pojedinosti o ovom jednom samo još, ali Boxee's VP of Marketing, Andrew Kippen, potvrdio je na TechWebcast podcast da Boxee 1,5 update će biti rolling out do kraja ožujka - što, prošle smo provjeriti, nije to daleko. Velika vijest je da će pohvaliti "veliku preglednik update" da ne samo da će ubrzati preglednik znatno, ali dodati podudarnost s daleko više video-istomišljenika web stranice. Kippen također spominje ipad app smo prvi put vidio natrag na CES, koji će vam stream sadržaj iz ipad na svoj ​​Boxee Box, i dodaje neke društvene značajke kao što su sposobnost da vidi što rade vaši prijatelji gledaju. Još uvijek nema riječi o točnom puštanje datum za to, ali očito će samo biti u skladu s ipad 2 nepoznatih razloga.

Update: Ne boj se originalni ipad vlasnici, Boxee samo nas je obavijestio da ipad app će zapravo raditi na svim iPads.

Boxee 1,5 donosi 'veliki pregledniku ažuriranje' do kraja ožujka prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 21. ožujka 2011 13:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor techAU | Pošalji ovaj | Komentari

Sony otkriva cijene i veličine &quot;Google TV?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Čini se da je netko unutar tvrtke, ili ste nezadovoljni sa svojim plaće i žele uništiti iznenađenje da je tvrtka spremna je za utorak 12. listopada, ili zaista imaju potrebu prošlo. Zašto? Jer ne samo da procurile informacije (što ne znamo je li to realno) o mogućim veličinama u koji će Google TV, ali imena su se pojavili koja će se zvati modeli u pitanju.

Njihova imena su: NSX-24GT1 24 inča, NSX-32GT1 31 inča, NSX-40-inčni 40GT1 NSX-46GT1, (pogodili ste) od 46 inča. Pa ipak, također rizik da njihove cijene bi ukupno između 1.300, 1.400 i 1.900 dolara.

Znatiželjan detalj: ako je to istina, najjeftiniji Google TV bi biti čak i skuplji (300 dolara) da je 32-inčni model skuplji od Sony je ljudima u njihovom katalogu.

Novi MacBook Pro zamrzavanje pod velikim opterećenjem?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/21/new-macbook-pros-freezing-under-heavy-load/:
Apple svibanj imati dodged veliki Sandy Bridge problem sa svojim novim MacBook Pro , ali to izgleda kao da sada svibanj biti doživljava neke raste bol od druge vrste. Kao što pokazuje 44-stranicu i rastući thread na Apple's forumima službene podrške, broj korisnika je vide svoju 15-inčni i 17-inčni MacBook smrznuti se, kada su oni pod velikim opterećenjem - kodiranje velikih video datoteka, za primjer. Taj problem izgleda kao da se odnose na laptop 'novi AMD grafike, kao što im prebacivanje na integrirane samo čini se da "popraviti" problem za većinu korisnika, iako je očito na neke znatno trošak izvedbe. Iako Apple ne nudi puno javno u ovom trenutku, korisnik koji je razgovarao sa korisnicima usluga, rekao je da Apple činilo biti svjesni problema i da su predložili da je firmware ili driver se odnose na problem, a ne stvarni hardver problem . Nažalost, postoji još uvijek nema naznaka o tome kada bi moglo biti fiksne. Javite nam u komentarima ako ste izvoditi u nekim sličnim problemima.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Novi MacBook Pro zamrzavanje pod velikim opterećenjem? prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, ožujak 21, 2011 00:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Apple Support , MBP-Freeze | Pošalji ovaj | Komentari