subota, 29. siječnja 2011.

Kinect princeza Leia Hologram u stvarnom vremenu

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1KJEon6NqYs/A-Kinect-Princess-Leia-Hologram-In-Realtime:
mikejuk piše ovaj isječak iz I, Programer: "Pravi 3D u stvarnom vremenu holografija je ne samo moguća - čini korištenje Kinect kao ulazni uređaj tim na MIT-u je portretiran poznati 3D princeza Leia scene iz originalne Star Wars - ali. ! kao live video feed To je veliki štos, ali ne propustite važnost -. to je u stvarnom vremenu 3D holografija, a to znači da možete ga vidjeli bez naočala ili drugih naprava i možete kretati i vidi iza objekata u sceni ovoj je više nego stan 3D ste dobili u filmovima. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Intelov SSD mSATA 310 pregledali: pinta-size izvođač putem i kroz

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/29/intels-msata-ssd-310-reviewed-a-pint-size-performer-through-an/:
Prognoza za brz, britva-tanka laptopa je izgleda prilično sunčano pravo o sada, jer mi se čini Intelov SSD-310 doista ne donosi snagu pune veličine solid state disk na male odbora. Storage Review i SSD pregled temeljito Usporedba maleni 80GB mSATA modul ovaj tjedan, i našao ga obavlja čak i bolje od oglašavane - lako cijepa preko 200MB / s čita i 70 MB / sec piše - što ga stavite malo iza Intelovih legendarnih X25-M serija, ali i ispred tvrtke X25-V čizma Pogoni . Dok smo još uvijek ne vidim Sandforce brzinama od Intela je pokušao-i-istinito kontroler i 34nm silicija i oni ne bi mogli napraviti Toshiba Blade kandidirati za brda, ne možemo čekati da test it out u neki novi Lenovo Thinkpads kada se integriraju SSD 310 kasnije ove godine.

Intelov SSD mSATA 310 pregledali: pinta-size izvođača kroz i kroz prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 29 siječanj 2011 16:50:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Skladište pregled , SSD pregled | Pošalji ovaj | Komentari

Kina Blocks "Egipat" na Twitter-Sviđa mi se stranica

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IDMDNCFFUsA/China-Blocks-Egypt-On-Twitter-Like-Site:
Suki sam piše ovaj izvadak iz news.com.au: "Kina je blokirala riječ 'Egipat' iz zemlje mahnito popularan Twitter-like uslugu, a pokrivenost politička previranja je čvrsto bio ograničen u državnim medijima Kina vladajuće Komunističke partije. je osjetljiva na svaki mogući izvor društvenih nemira. potraga za 'Egipat''na Sina microblogging servis donosi poruku govoreći: "u skladu s relevantnim zakonima, propisima i pravilima, rezultati pretraživanja ne prikazuju." Usluga ima više od 50 milijuna korisnika. Vijesti na Egipat protesta je bio ograničen na nekoliko paragrafa i fotografije zakopana unutar velike novosti web stranice, ali Kina Središnja televizija je izvješće o svojim podneva emitiranje. Kina ministarstvo vanjskih poslova nije odgovorio na zahtjev za komentar o događajima u Egiptu. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Amazon rolling out Netflix-kao što su video streaming za premijera pretplatnika?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/29/amazon-rolling-out-netflix-like-video-streaming-for-prime-subscr/:
Glasine o Amazon ili kupnje Netflix ili pokretanja natječu opcija su bili kruže i sada je jedan od naših čitatelja kaže da je vidio neograničen streaming video sekciji nadopuniti trenutni Amazon VOD opcijama. To je lijep bonus za $ 79/year paket koji trenutno dodaje nekoliko free shipping bonuse i da će to biti jeftiniji na godišnjoj razini od Netflix's Watch Brzo (95,88 dolar). Kao što se vidi i iznad u galeriji, sastoji se od "neograničen, komercijalni -free, instant streaming 5000 filmova i TV emisija "sa selekcijama koje ogledalo katalog Watch Brzo usko. Rezolucija očito je ograničena na "prilično čvrstom" 480p SD, ali nema riječi o audio ili opcijama titlova. Mi ćemo čekati da čuju, ako bilo tko drugi tko je vidio sličan stranici prije preuzimanja širok širenje, ali svakako se da postoji konačno bi mogao biti izvediv konkurent Netflix Juggernaut .

[Hvala, Pavel]

Amazon rolling out Netflix-kao što su video streaming za premijera pretplatnika? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 29 siječanj 2011 15:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Novi Android iskorištavati otkrio da ukrasti podatke

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/G8cXUmckm44/New-Android-Exploit-Discovered-To-Steal-Data:
mimd piše "istraživač na North Carolina State University je otkrila još jedan Android Browser exploit koji utječe na novi Android 2.3 (Gingerbread) i prethodne verzije. Slashdot nedavno obuhvaćeni prethodnim preglednik iskorištavati koje su pogodile sve verzije Android Browser, ali je skrpan u 2,3. Xuxian Jiang piše 'naš nalaz da je ovdje sadržane krpa u android 2,3 se nije konačan popraviti i još uvijek mogu zaobići. Mi imamo dokaz-of-concept iskorištavati s dioničko Nexus S telefona te su u mogućnosti da uspješno iskoristiti osjetljivost na potencijalno ukrasti osobne informacije s telefona. " Iskorištavati je sposoban za čitanje i pisanje datoteka iz Android's sdcard ili sistemsku particiju kao i prijenos korisničkih podataka preko interneta. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


PS3 firmware 3,56 sjeckan u manje od jednog dana, Sony odvjetnici izgled zbunjena

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/29/ps3-firmware-3-56-hacked-in-less-than-a-day-sonys-lawyers-look/:
Sony je poduzela neke snažne korake protiv PS3 pucanja u posljednjih tjedan dana - ne samo da je to poduzeti kako bi se sudovima i osvojio privremeno zabrana protiv Geohot i fail0verflow za pucanje konzole, ali je također izdao firmware 3,56 , što zaključana stvari dolje opet. Nažalost, da zabrana ne znači da netko drugi ima da se zaustavi-crackin ', a ne bi li ga znati: 3,56 je raspuklo se u manje od jednog dana po KaKaRoToKS, koji je bio iza jedan od prvi 3,55 običaj firmwares . Sada kada je 3,56 potpisivanje tipke su out, mi bismo valjda obnovljeno custom firmware je uskoro doći - i mi bismo se kladiti Sony je tužba samo će potaknuti potpuno novi val ljudi za bjekstvo iz zatvora nakon one hit sceni. Put staviti da duh natrag u bocu, Sony.

[Hvala, Tomi R]

PS3 firmware 3,56 sjeckan u manje od jednog dana, Sony odvjetnici pogledajte zbunjen prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 29 siječanj 2011 14:35:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CVg , Edge | izvor KaKaRoToKS 'GitHub , KaKaRoToKS (cvrkut) | Pošalji ovaj | Komentari

Korištenje pretraživanja za ponovno uspostavljanje izbjeglica sa svojim obiteljima

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SKBMgbvYuS8/Using-Search-To-Reconnect-Refugees-With-Their-Families:
Lanxon piše "dugotrajan i emocionalne značajke na Wired ovaj tjedan ide iza scene za izbjeglice Ujedinjenih (RU) - US-registrirana neprofitna, osnovana je 2006 s dva Danski braća Christopher i David Mikkelsen, koji ima za cilj da se Google za izbjeglice pretraživanje:. jednostavan, pristupačan platformu koja omogućuje raseljenih pronaći njihove obitelji na sivoj srpnja dan u RU ured u Kopenhagenu - karakteristični tech-tvrtki otvoreni plan - Kristofor i David, te Tomas Krag, tehnološki direktor, objasniti kako je projekt došao oko, a utjecaj je imala na svijetu. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Engleskog kao stranog jezika 1,0 je konačno objavio

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QXxm1doLw0M/EFL-10-Is-Finally-Released:
Lisandro piše "prosvjetiteljstva posada napokon je objavio prvu verziju prosvjetiteljstva Zaklade Knjižnice, koja E17 desktop je izgrađen na." Dodaje čitač mu22le: "Među prosvjetiteljstva knjižnice udaranje verzija 1.0 su Eina (core strukture podataka), EET (podaci kodirati / dekodirati i skladištenje), Evas (platno i scenegraph renderiranje), Ecore (jezgra mainloop, prikaz apstrakcije i komunalnih), Embrio (mali virtualni stroj i prevodilac), Edie (GUI izgleda i animacije), E_Dbus, Efreet (rukovanje freedesktop.org standarda), te Eeze (udev omatanje). " Getting to pravo može potrajati - pregled engleskog kao stranog jezika knjižnica se prvi put pojavio u 2004. Prosvjetiteljstva nikada nije prestao tražite cool.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Sljedeća PS3 update glasine da dodate "Online Spremanje 'za PlayStation Plus korisnike

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/29/next-ps3-update-rumored-to-add-online-saving-for-playstation-p/:
Recite to sa nama, napokon PS3 firmware update da zapravo ne nešto korisno! Mi smo odrasli, tako navikli na Sony osvježavajuće softvera na konzoli samo da unatoč jailbreakers da smo skoro počeli vjerovati da je sve riječ "update" povlači za sobom. No, ovdje dolazi s Kotaku riječi koje v3.6 od PS3 firmware će doći s uredno malo dodatak: spremanja igre oblaka. To se čini vrlo logičan korak ka pružanju Sony je ukupni cilj dajući korisnicima holistički, integrirani iskustvo . Uistinu, tijekom NGP prezentacije , gost govornik Hideo Kojima posebno odnosi na uštedu PS3 igra na konzoli, a nastavak na Next Generation Portable . "Online Spremanje", kao i Sony znan kako se to zove, će biti kanal kroz koji se to može realizirati, iako to ne izgleda kao da će doći besplatno. Kotaku 's izvorima ukazuju na to će biti dio PlayStation Plus pretplata, barem u početku. Ipak, mi kao oblak za pohranu, a ako to ne znači da se vidi još jedan hard disk opet, mi smo svi za to.

Sljedeća PS3 update glasine da dodate "Online Spremanje 'za PlayStation Plus korisnicima prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 29 siječanj 2011 13:10:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Kotaku | Pošalji ovaj | Komentari

Njemački istraživači su prototip debljine 6mm Pico projektor

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/29/german-researchers-prototype-6mm-thick-pico-projector/:
Pico projektori samo držati skupljanje, i novi prototip razvijen u Fraunhofer Institut za primijenjenu optiku i inženjerstvo pomaže, rekao je smanjenje uz prilično zapanjujuće. Tim je razvio prototip pico koji je samo 6 mm debela, što ga čini Najtanji ikad. Još bolje, projicirana slika je 10 puta svjetliji od Pico projektor svoje veličine bi prethodno - imao je postojao. Novi objektiv na projektoru je tako mali da je potencijalno moglo biti integriran u pametne telefone bez povećanja veličine ili mase. Novi prototip je napravljen od 45 crvene, zelene ili plave mikroobjektivi, svaki s 200 x 200 piksela LCD, inspiriran mikrolećama polje zove letjeti oka kondenzator. Rezultat je gotovo rješenje, ali ne sasvim, WVGA sa 11 lumena svjetline. Prototip će biti prikazan u off Nano Tech 2011 u Tokiju.

[Slika kredit: Fraunhofer Institut]

Njemački istraživači su prototip debljine 6mm Pico projektor prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 29 siječanj 2011 00:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Technology Review | Pošalji ovaj | Komentari

Apple savjeti na Near-Field Platni sustav u Next-Gen iPhone, ipad

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cyDOkHPw3xE/Apple-Hints-At-Near-Field-Payments-System-In-Next-Gen-iPhone-iPad:
Anonimni čitatelj piše: "smartphone čini se da je na dobrom putu da postane sljedeći novčanik, a Apple bi se pritom da kretanje uz izvješća iz nekoliko poslovnice sugeriraju Cupertino, Kalifornija-temeljen elektronika div planira staviti blizu. polje komunikacije čip u narednih verzija iPhone i ipad za beskontaktno plaćanje tehnologije. najnovijem izvješću, od bloga Apple Insider, Apple kaže da je stavio gore dva posla postove za dvije globalne platforme plaćanje menadžera. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Golden Gate most kako bi se uklonili Tollbooths

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MaOvbRWhW1s/Golden-Gate-Bridge-To-Eliminate-Tollbooths:
Hugh Pickens piše piše "San Francisco Chronicle navodi da tollbooths i cestarine kolektora, učvršćenje na Golden Gate Bridge jer je otvoren u 1937, će biti eliminiran s početkom u 2012 kao most prelazi sve elektronički sustav, rezanje radnih mjesta i 34 ušteda 19,2 milijuna dolara tijekom prvih osam godina. Most će se premjestiti na strategije naplate cestarine koji kombinira postojeće FasTrak sustav s jednom koja fotografija registarskih oznaka automobila prolazi kroz naplatnu kućicu i mailova račun registriranih vlasnika. Ostale konstrukcije i mostovi uspješno su otišli na sve elektronske cestarine, uključujući Sydney Harbor Bridge u Australiji i Leeville most u Louisiani, ali ne svatko je sretan s promjenama. 'To je svjetski poznati most, a vi trebate ljudskim licem ", kaže Philip Hynes. "Morate ljudima u tim naplatnim kućicama pozdraviti ljude. '"

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Android 2,3 sigurnosni bug pokazuje microSD pristup ranjivost

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/29/android-2-3-security-bug-shows-microsd-access-vulnerability/:
Istraživač na North Carolina State University je upozorenje android 2,3 sigurnosna ranjivost koja omogućuje napadačima pristup vašim osobnim informacijama, još jedan dokaz da nije sve Gingerbread šećera i začina (da bude fer, da se SMS-a problem jer je ispravljen ). Prema Xuxian Jiang, bug omogućava zlonamjernih web-mjesta za pristup i upload sadržaj korisnika microSD kartice, uključujući govorne pošte, fotografije i online bankovne podatke na udaljeni poslužitelj. Nedostatak naizgled nalikuje sličnu grešku u prethodnoj verziji Android, misli da su se obratili s licitara. Međutim, kako je Jiang ističe, da popraviti lako zaobići. Osim uklanjanja microSD kartice, onemogućiti JavaScript, ili prebacivanje na third-party browser, android 2,3 korisnici imaju malo regres u squashing bug. Ljudi na eWeek je izvijestio da Google radi na rješenje problema, ali nema riječi o tome kada možemo očekivati da vidite ažurirati.

Android 2,3 sigurnosni bug pokazuje microSD pristup ranjivost prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 29 siječanj 2011 10:57:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor North Carolina State University | Pošalji ovaj | Komentari