četvrtak, 10. ožujka 2011.

Clearwire CEO Bill Morrow podnio ostavku

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/10/clearwire-ceo-bill-morrow-resigns/:
Navodeći "osobnih razloga", Clearwire šef Bill Morrow je prilično iznenada odstupio od svoje pozicije i kao izvršni direktor i izvršni odbor direktora. ga zamjenjuje na privremenoj osnovi će biti John Stanton, sadašnji predsjednik Uprave i bivši izvršni direktor VoiceStream (tvrtka koju svibanj ne znaju bolje što su T-Mobile USA). Sada, to nije tajna da Clearwire je bio pod malo boli u zadnje vrijeme - to je krljuštima nazad na ambiciozne razvojne planove i police svoje maloprodajne strategije , a da ne spominjem činjenicu da 4G partner Sprint je vidio carousing s obje LightSquared i T-Mobile u posljednje vrijeme - tako da stoji na razlog da Morrow svibanj imali malo pomoći biće prikazan vrata. Slijedite pauzu za Clearwire's punu press release.

Nastaviti čitanje Clearwire CEO Bill Morrow podnio ostavku

Clearwire CEO Bill Morrow ostavku prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 10 ožujak 2011 16:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

EADS bicikala od čelika Snaga-najlon

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Pk-y8vhwUlU/EADS-Bicycle-Made-of-Steel-Strength-Nylon:
Zothecula piše: "Inženjeri iz Bristola krilo europskih Aeronautika obranu i Space Company (EADS), su najavili razvoj prvi bicikl pomoću aditiva Layer Manufacturing (ALM) tehnologiju. Proizvodni proces uključuje 'raste' komponente od najlona fini prah , sličan koncept za 3D ispis. rekao da se kao jaka kao čelik, krajnji proizvod je tvrdio da sadrže samo dio izvornog materijala koje koriste tradicionalne obrade, a proces rezultira mnogo manje otpada. Ona također ima potencijal da se proizvodnja točno gdje komponenta ili proizvod je potrebna, umjesto da bude ograničen na tvornice često nalazi velika udaljenosti. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Novi napad može onemogućiti telefoni putem SMS

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Pwe2rfa7IT0/New-Attack-Can-Disable-Phones-Via-SMS:
Trailrunner7 piše "par sigurnosnih istraživača iz Njemačke pokazali nekoliko tehnika na CanSecWest konferenciji ovdje u srijedu da će im omogućiti da daljinski ponovno podizanje sustava, pričepiti dolje ili čak potpuno onemogućiti mnogih popularnih mobitela sa SMS porukama. Tehnika koja Nico Golde i Collin Mulliner raspravljalo se oslanja na postavljanje GSM mrežu i slanje posebno crafted SMS poruke na slušalice. pair pokazali video demonstraciju telefona iz širok raspon proizvođača, uključujući Samsung, Sony Ericsson, Nokia i drugi ponovno podizanje sustava, zamrzavanje i općenito djeluje čudan nakon primanja vještina SMS poruke su poslane. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Flash za HTML5 Prevoditelj: Smart Ali nije lijepo

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7M5u1_I_zPU/Flash-to-HTML5-Translator-Smart-But-Not-Pretty:
snydeq piše: "Fatal Exception je Neil McAllister traje prvi pogled na Wallaby, Adobe eksperimentalni alat za pretvaranje Flash sadržaja u HTML5, i pronalazi alat zanimljiva ideja s malo još ponuditi." Wallaby inženjeri su napravili zvuk odluke u projektiranju alat, ali ono što stvarno dobivate kada pretvoriti Flash projekt HTML5 je izuzetno ograničena, 'McAllister piše, u velikoj mjeri, jer mnogi Flash značajke nisu podržane, ostavljajući programeri dodati vlastite interaktivnost sa jQuery. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


$ 1,2 milijuna dolara vrijedan MS točaka Nakon Hakeri shvatiti Kodeks Algoritam

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/E3n6i26BVQ4/12-Million-Worth-of-MS-Points-Taken-After-Hackers-Figure-Out-Code-Algorithm:
Spremi i Prestani blog izvješća da je grupa hakera shvatio algoritam iza skup promocijske kodove koji su svaki otkupiti za 160 MS bodova, valuta koja se koristi na Xbox Live. Citiram: "osoba koja bi trebala samo sjediti leđa i osvježiti više i više i polica do 160MSP kodove Nije svaki kôd će raditi, ali većina bi site počeo 404 zbog bučne prometne Ako imate bliže veze... na gusarski zajednici, mogli biste se naći u program za dobivanje kodova za vas. ... Ova metoda je malo više posla od korisnika, ali je još uvijek dovoljno jednostavne za 12 godina to odgonetati. ... Microsoft saznala o ovom iskoristiti i zaustaviti ga odmah, ali internet gusari još uvijek imali dovoljno vremena da se ukrade 1,2 milijuna dolara vrijedan Microsoft bodova. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Kralj želi rasprodati Ham Radio

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oqt1pUoFAqM/King-Wants-To-Sell-Out-Ham-Radio:
Anonimni čitatelj piše: "kongresnik Peter King (R-NY), predsjednik Doma domovinske sigurnosti Odbor je uveo HR 607," Broadband za prvi responders Zakon o 2011 ', koja je iz doma za energetiku i trgovinu odbora (koji obrađuje telekomunikacije zakonodavstvo). zakona bi se stvorio nacionalni javne sigurnosti širokopojasne mreže koristeći tzv "D-Block 'spektra u opsegu 700 MHz za javnu sigurnost korištenja. No, platiti za to, on želi prodati 420-440 MHz, koji je trenutno jako koristi u vojsci, sateliti i Amateur Radio operatori. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


U ISK We Trust: <em>EVE Online</em> IskBank izložen

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/07M3OmErKnA/In-Isk-We-Trust-the-emEVE-Onlineem-IskBank-Exposed:
riverni piše "Eva News 24 je pokrenut nekoliko članaka otkrivanja unosan" crno tržište "koje postoje u EVE Online, sci-fi tematske jednom poslužitelju MMORPG. ukupnom opsegu operacije je prekrasan. Iako postoje pravni načini da se razmjene stvarnom svijetu valute za in-game valute, crno tržište, prije svega vođeni botters (korisnici koji koriste automatizirani makronaredbe za obavljanje rewardable zadataka u igri), i dalje je snažno. Jedan članku se izvješćuje o tome kako Iskbank.com od oko 290.000 dolara u prodaji tijekom 10.5-mjesečno razdoblje. Ti podaci ne uključuju prodaju bilo je preko svoje sestre stranice, Eveisk.ru i da, oni su američkih dolara. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


DNA testiranje predložene za sve Krivična uhićenja u New Mexico

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gTbfZMnWYKA/DNA-Testing-Proposed-For-All-Felony-Arrests-In-New-Mexico:
Hugh Pickens piše piše "AP izvještava da prijedlog za proširenje DNK testiranje kako bi bilo tko uhićen zbog teškog krivičnog djela u Novom Meksiku je prošlo stanje House, širi 2006 državnom zakonu zahtijeva DNK uzoraka uhićenih nekih nasilnih kaznenih djela, poput ubojstva, otmica i seksualnih napada. "Moramo dati provođenje zakona na najbolji mogući alat za sprečavanje kriminala i kriminalaca osuđenika, i zahtijeva DNK uzoraka iz uhićenih za kaznena djela je jednostavno moderan-dan ekvivalent fingerprinting", kaže guverner Susana Martinez. Ispod mjera , već donesen u desetak država, osumnjičeni 18 godina i stariji će morati osigurati uzorke DNK - od obraz bris, na primjer - kad si rezerviran u zatvorima za bilo koje kazneno djelo, kao i navijači kaže proširen testiranje može pomoći u prevenciji zločina No. Protivnici tvrde testiranje narušava pravo osobe na privatnost i može uzrokovati policije kako bi uhićenja na izgovor dobiti DNK uzorak. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Zašto ljudi nemaju Senzorska brkovi i Trnovit Spolni organi

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZbsvKdL8Cts/Why-Men-Dont-Have-Sensory-Whiskers-and-Spiny-Genitals:
sciencehabit piše "Većina muških sisavaca gospodariti penis prekriveno bodljama od keratina, istog materijala da oblici noktiju, pomesti van konkurencije" sperme i nadražiti žena u ovulacijski. Čak i čimpanza, naš najbliži srodnici, imaju penisa bodljama. Pa zašto ne 't muškarci? Nova studija sugerira da ova značajka je nestala zbog komad DNK koji je nestao nakon našeg evolucijskog odstupanje od čimpanze. znanstvenici su identificirali još jedan DNK brisanje koje svibanj su doprinijeli ljudi' veći mozak. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Olivetti Olipad 100 dobiva unboxed i obrađeni u Italiano (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/10/olivetti-olipad-100-gets-unboxed-and-handled-in-italiano-video/:
Olivetti Olipad 100 dobiva unboxed i obrađeni u Italiano (video)
Ako opseg vašeg majstorstva talijanskog jezika podrazumijeva dodajući nepotreban "", nakon svake druge riječi i gesticulating sa svojim rukama, kao što je Jen u toj epizodi IT Crowd, vi svibanj ne dobiti mnogo od devet minuta i 39 drugi video u nastavku. Ipak, to je vrijedno najmanje brzi pogled. To je Unboxing i Hands-on od Olivetti Olipad 100 , uključujući i opsežan prikaz prilagođenih sučelja koja sjedi na vrhu Android i, iskreno, ne izgleda tako loša. Performance, vođen ARM Cortex A9 , izgleda prilično dobro na ovoj € 394 tableta, koja radi na oko 550 dolara. Za ostatak detaljne pojavljivanja ćete morati ispustiti Vaše bivše dopisni u Firenci liniji i vidjeti da li ona može prevesti za vas, onda možete kukati o tome kako se jednostavno ne može dobiti dobar carbonara, u Sjedinjenim Državama.

Nastaviti čitanje Olivetti Olipad 100 dobiva unboxed i obrađeni u Italiano (video)

Olivetti Olipad 100 dobiva unboxed i obrađeni u Italiano (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 10 ožujak 2011 13:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Android Zajednice | izvor TusciaInVetrina (YouTube) | Pošalji ovaj | Komentari

Self-balansiranje Domo-kun WobblyBot izgleda pijan, neće prevrnuti se (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/10/self-balancing-domo-kun-wobblybot-looks-drunk-wont-tip-over-v/:
On svibanj izgledaju kao da je imao nekoliko previše zbog bombe, ali ovaj animirani japanski superstar je zapravo izgrađen na klackalica o tome. Domo-kun WobblyBot dolazi do nas putem istočne Geek i koristi relativno jednostavna klatno, s pivot se nalazi na osovini, zadržati uravnoteženje bot od tipping nad. Kao što je slučaj sa probijanje klaunovi, donji dio WobblyBot je znatno teži nego na vrhu, koja služi kao protuteža za održavanje ravnoteže. Također, sportski DC Motori i dva D stanica, a kao kreator ističe, možete prilagoditi svoje ljuska dati svoj ​​omiljeni crtani lik pijan tretman - hyphy Hello Kitty bilo tko? Provjerite vezu izvor da WobblyBot vlastitog, ali tek nakon što se smijati video neposredno ispod break.

Nastaviti čitanje Self-balansiranje Domo-kun WobblyBot izgleda pijan, neće prevrnuti se (video)

Self-balansiranje Domo-kun WobblyBot izgleda pijan, neće prevrnuti se (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 10 ožujak 2011 00:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Hacked Gadgets | izvor Istočna Geek | Pošalji ovaj | Komentari

Brown Dwarf posjeta rekordno nisku razinu

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/N3up5-ZzckM/Brown-Dwarf-Hits-Record-Low:
astroengine piše "Keck II infracrveni teleskop na Mauna Kea, Hawaii, je uočio ono što se čini najhladnije smeđi patuljak ikad otkrivena. Astronomi sa Sveučilišta Hawaii su uspjeli ograničiti njegovu temperaturu samo sramiti od 100 stupnjeva Celzija. objekt dio smeđa patuljka binarni sustav, a procjenjuje se da je 6-15 puta veće od mase Jupitera. Ovo je uzbudljiv objekt kao što bi mogla pripadati tzv sada teoretski 'Y' klasa smeđeg patuljka, klasifikacija koja čini predmete kao što su ovaj svjež primjer više planeta nalik od zvijezde kao što su. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.