petak, 28. listopada 2011.

HP odluči zadržati PC podjele nakon što su svi

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/yntHNYduhxo/hp-decides-to-keep-pc-division-after-all.ars:

Unatoč savjete suprotno , Meg Whitman najavio je danas da tvrtka Hewlett-Packard neće spin off, prodati, fold, vreteno, ili uništavajte tvrtke Personal Systems Group, odjel odgovoran za proizvodnju računala. Umjesto toga, PSG će ostati dio društva, barem sve dok HP za upravljanje promjenama njihove misli opet.

"HP objektivno vrednovati strateške, financijske i operativne učinak predenje off PSG", rekao je Whitman u priopćenju . "To je jasno nakon naše analize da je držanje PSG-u HP je pravo rješenje za korisnike i partnere, pravo dioničara i prava za zaposlenike. HP je predan PSG, i zajedno smo jači ".

Nakon nekoliko mjeseci waffling, odluka dolazi prekasno za preživjelima HP-ove Palm stjecanja . No, unatoč missteps HP-a sada pilloried bivši izvršni direktor Leo Apotheker, Personal Systems Group je zadržao vodstvo u osobno računalo prodaje, s 40,7 milijarde dolara u prihoda za fiskalnu godinu 2010.

Pročitajte komentare na ovaj post


HP Imajući svoje računalo tvrtke

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/s9JP_EKdYBU/hp-keeping-their-pc-business:


Prvi put prihvatio podnositelja yourlord piše "Hewlett-Packard Co je odlučio zadržati svoje računalo podjele. Tako tvrdi da je njegov nedavno imenovan predsjednikom Meg Whitman. Whitman, bivši poglavica eBay, kategorički odbacio plan nudi se njezin prethodnik, bivši izvršni direktor Leo Apotheker , bilo prodati ili spin-off ove podjele. HP najavio odluku nakon završetka financijskim tržištima danas. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.

Boxee ažuriranja ipad app na verziju 1.2, dodaje globalne Spotify podršku

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/27/boxee-updates-ipad-app-to-version-1-2-adds-global-spotify-suppo/:
To je samo je bio par mjeseci od Boxee pokrenuo svoju mnogo očekuje ipad app , ali tvrtka je već došao s toliko potrebno ažurirati na inačicu 1.2. Uz nadogradnju, korisnici će moći kretati kroz sadržaj poslan na svoje Boxee Kutije pomoću daljinskog upravljača sučelje koje je sada nalazi u donjem desnom kutu aplikacije. ipad vlasnici također mogu pauzirati videa poslati svoje Box i pokupiti kasnije gdje su stali, koristeći Manager Boxee medija . I, kao što se očekuje, svirati sjednice sada mogu izvoditi u pozadini, dajući vam jedan manje stvar brinuti o, dok lazing na kauču. Na vezi bilješku, Spotify korisnici sada mogu koristiti Boxee za pristup njihovim računima s bilo kojeg mjesta u svijetu (prije, pristup je samo odobren u zemljama u kojima Spotify je dostupan). Da biste dobili svoj app do brzine, check out na link pokrivenost, u nastavku.

Boxee ažuriranja ipad app na verziju 1.2, dodaje globalne Spotify podršku prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 27 listopad 2011 17:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Boxee | Pošalji | Komentari

ARM ciljevi za server sobu sa svojim novim 64-bitnim ARMv8 arhitekture

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/-shBe2inqhU/arm-aims-for-the-server-room-with-its-new-64-bit-armv8-architecture.ars:

Chip dizajn firma ARM najavio osme generacije svoje ARM skup instrukcija Arhitektura (ISA). ARMv8 ISA proširuje trenutne ARMv7 arhitektura uključuju podršku za 64-bitni adresiranje. Tvrtka je rekao da ovaj potez će omogućiti arhitekture koji će se koristiti u serverima i drugim poduzeća uloge, donoseći ruke male snage prednost na tržištu koje sve više je izazvao potrošnju energije i energetske učinkovitosti.

ARMv7 pruža 32-bitni virtualni adresni prostor, zajedno s 40-bitnom fizičkog adresnog prostora. To omogućuje ARMv7 dizajne, uključujući Cortex A8 i Cortex A9 dizajna tu moć mnoge pametne telefone, uključujući i Appleov iPhone 4S-da svaki zahtjev vlastitu raspodjelu 4GiB memorije, a na adresu ukupno 1TiB fizičkog RAM-a.

Za tradicionalne ARM uloge, uključujući i smartphone, 4GiB je puno, ali tvrtka želi arhitekture pobjeći iz svoje trenutne ugrađenih niša. 64-bitni virtualni adresiranje omogućuje aplikacijama lako nositi mnogo više podataka, što je potrebno za aplikacije kao što su baze podataka i znanstvene obrade podataka. ARMv8 omogućit će ARM čipove da se na ove nove uloge, a još uvijek zadržava nisku potrošnju energije koja je napravio ARM procesorima tako raširena u smartphone i tablets.

64-bitni softver je također postaje sve češće na radnoj površini, a to omogućuje programe kao što su Adobe Photoshop i Microsoft Excel učinkovito obraditi mnogo veće slike i tablice, respektivno. Sa Windows 8, uključujući podršku za ARM procesore, ARM može početi miješati na radnoj površini tržištu, previše.

ARMv8 ISA opisuje upute i ponašanje 64-bitni ARM čipovima, omogućujući programerima operacijskih sustava i prevodiocima za početak izrade izmjene potrebne za podršku tih čipova. ARMv8 procesori će biti u mogućnosti da rade u bilo kojem 32-bitnu ili 64-bitni način, i nastavit će ponuditi značajke koje se nalaze u ARMv7 dizajna, kao što su podršku za virtualizaciju, Neon SIMD upute, a značajka TrustZone sigurnosti.

Hardware dizajneri će morati pričekati malo duže. ARM planira objaviti prvi čip dizajna koji podržavaju ARMv8 iduće godine, a očekuje prototip sustava koji koriste ove dizajne da se pojavljuju u 2014. Jedan rani kupac dizajna je vjerojatno da će biti Hewlett-Packarda: Bloomberg je izvješćivanje tvrdi da je tvrtka planira brod ARM poslužiteljima.

Pročitajte komentare na ovaj post


Ruralni Broadband zamijeniti POTS Kao Korisnik SAD Polančec: Subvencije

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/L-QV1A0uPm4/rural-broadband-to-replace-pots-as-beneficiary-of-us-govt-subsidies:


IDG izvješća da je "američki Federal Communications Commission je glasovao za remont desetljećima starog sustava telefonskih subvencija u ruralnim područjima, s financiranjem refocused na širokopojasnom implementacije. FCC glasovanja četvrtak bi prijelaz univerzalnih usluga Fonda (USF-a) visoke cijene programa , sada subvencioniranje govornih usluga, kako bi novi Spojite Americi Fonda usmjerena na širokopojasni implementacije na područja koja još uvijek nemaju uslugu. FCC će poklopac širokopojasni fond na 4,5 milijarde dolara godišnje, tekući proračun USF visoke cijene programa, financira porez na telefonske račune. " To kapu, kaže Reuters, "prvi proračunsko ograničenje ikada izrečene o programu."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.

Copyright Troll Righthaven naređeno da plati 119.000 dolara

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hKcDp5PxQGE/copyright-troll-righthaven-ordered-to-pay-119000:


Hugh Pickens piše piše: "Steve Green izvješća tog lista kršenje autorskih prava tužbu filer Righthaven Las Vegas je hit s kako bi se platiti 119.488 dolara u odvjetnika i troškove u nisu tužbu protiv bivšeg savezni tužitelj Thomas DiBiase, koji je tužio više od tvrdnji je objavljena priča bez odobrenja na slučaju ubojstva koje Las Vegas Review-Journal. US District Sudac Roger Hunt je odbio Righthaven je tužbu protiv DiBiase ovog ljeta jer Righthaven nedostajalo stoji da ga tužiti pod manjkav tužbu ugovor s RJ vlasnik Stephens Media. DiBiase slučaj je pažnje, jer njegovi odvjetnici na EFF rekao DiBiase je neprofitna web, 'nema slučajeva tijelo ubojstvo', obavlja javna služba pomažući službenici za provedbu zakona u dovođenju pravde žrtvama kaznenih djela - i da je njegov post je zaštićen fair use koncept autorskih prava. Sudska praksa stvorila Righthaven tužbe sugerira DiBiase upotreba priče će biti zaštićeni po fer koristiti kao što je bio nekomercijalne svrhe, i suci su otkrili da ne može biti na tržištu štete Righthaven za takve koristi jer nema tržište za autorska prava Righthaven vrijedi i za tužbu svrhe . Iako je ovo bio daleko najveći naknadu nagradu protiv Righthaven, to će vjerojatno biti dwarfed za nadolazeće nagradu u Righthaven je uspio tužbu protiv Demokratske Underground ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.