nedjelja, 19. prosinca 2010.

Samsung Ucim prst pojam sprema metak tri USB štapići

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/19/samsung-ucim-digicam-concept-saves-shots-to-three-usb-sticks/:
Dakle, recimo da ste se s pupoljak. Dva pupoljci. Samo vas tri, druženje, razgovor se sjećanja na dane kada svi drže u kontaktu putem Kin Spot . A onda, spomenik. Svaki spomenik će učiniti. Vi poprsje iz točke i pucati, poviti zajedno, a ugriz sliku. Brzo naprijed do sljedećeg tjedna, a vaše pupoljci još uvijek pitate ako ste ikada idući u otarasiti te slike i pucati 'em preko putem e-pošte. Vi ne samo da ste iznevjeriti dvije najvažnije osobe u vašem životu, ali ste sami uspjeli. Unesite Samsung Ucim kamera, koje sportove puni trio USB porta značilo da kuća tri USB memorije nubs. Kada zatvarača sjedne, bilježi slike na sva tri nubs, a kada stranke nad, vi i vaša dva pupoljci zgrabite odgovarajućeg nubs i dio načina. Previše loš to je samo koncept za sada, ali ovdje je u nadi postaje mnogo više od toga u skoroj budućnosti. Vaši pupoljci nadam, previše.

Samsung Ucim prst pojam sprema metak tri USB štapići prvobitno pojavio na Engadget na ned, 19 pro 2010 17:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TechFresh | izvor Yanko Design | Pošalji ovaj | Komentari

Blue-Sky ideja za USPS - Poštanski Kamioni kao senzore

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XrJkWae8fgc/story01.htm:
Anonimni čitatelj piše: "US Postal Service svibanj lice stečaj do 2011 (to je izgubio 8,5 milijarde dolara prošle godine), op-ed komad na jučerašnjoj New York Times predlaže zanimljive poslovne ideje za poštanske usluge. Korištenje poštanskih kamiona kao divovski flota mobilnih senzora platformi. [Prijava-potreban link, ovaj ne-Reg sažetak encapsulates ideju, kao što to čini ovaj rad istog autora.] (Misli Google Streetview na steroidima.) kamiona može biti opremljen raznim senzorima (sigurnost , zaštite okoliša, RF ...) i plaćeni za strane tvrtke. članku je autor razmatra neke od očitih privatnost zabrinutost da nastaju. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Wireless prijevoznika otvoreno s obzirom na punjenje po usluzi

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/19/wireless-carriers-openly-considering-charging-per-service/:
To slajd gore nije šala - dolazi od marketinga webinar staviti na po dvije tvrtke koje opskrbljuju Verizon, AT & T i Vodafone kao klijenti, i to opisuje sustav koji identificira aktivnost kupaca internetu i optužbi različite stope za korištenje na Facebook od gledanja YouTube , dok se dozvoljava pristup Vodafone usluge besplatno. Da, to je zapravo scenarij noćna mora za net neutralnosti zalaže. Dvije tvrtke iza slajda su dodijeliti komunikacije i Openet, koje prodaju pretplatnika-upravljanje alatima za prijevoznike širom svijeta - alat koji je dodijeliti direktor marketinga kaže da može skenirati čak i šifrirane paketa kako bi se utvrdilo što klijenti koriste usluge i naplatiti u skladu s tim. Mi ne čineći ove gore - ovdje je direktan citat iz webinar:
[Mi koristimo] broj različitih metoda za točno identificirati primjena - Metode kao heuristička analiza, ponašanja i povijesne analize, duboko paket inspekcija, i brojne druge tehnike. Što je ključ je da imamo najbolji program identifikacije dostupan na tržištu, što znači da čak i aplikacija koje su šifrirani i koristiti druge metode da izbjegne otkrivanje će biti ispravno identificirani i razvrstani ... Mi smo u osnovi feed ovaj real-time informacije o prometu i korištenje programa u politiku i sustav naplate. Svaki pretplatnik ima određenu uslugu plan koji su se prijavili za, i oni su kao generičke ili personaliziranih kao operator želi.
Da, to nije kako netko zapravo želi internetu na posao - osim prijevoznika, koji ste bili govoreći sve sulude stvari o punjenja čak smartphone proizvođača za korištenje podataka o klijentima u posljednje vrijeme. Što je više, to je rumored da FCC će spilju Verizon i AT & T i osloboditi bežični internet usluge od glavnih dijelova neto neutralnosti regulacije je očekivati da prođe idući tjedan , tako da ovu glupost mogao vrlo dobro pogoditi SAD-u što prije nego kasnije. Mi ćemo biti imajući bliski oko na stvari - mi ćemo vas obavijestiti.

Wireless prijevoznika otvoreno s obzirom na punjenje po usluzi prvobitno pojavio na Engadget na ned, 19. prosinac 2010 16:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Wired | izvor Fierce Wireless Webinar , Reuters | Pošalji ovaj | Komentari

Će Elite College isplati trošak?

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6weWgo5wBdc/story01.htm:
Pickens piše "Jacques Steinberg piše u NY Times da trom gospodarstva i rastuće troškove faksu imaju samo intenzivirana pitanja o tome je li skupo, prestižnog koledža bi bilo razlike. Istraživači kažu da alumni od najbiranije fakultetima zarađuju, u prosjeku, 40 posto više godine od onih koji su diplomirali barem selektivna javna sveučilišta, koji je izračunan 10 godina nakon što je završio i utvrdili da je 'dolazak na elitnom privatnom faksu značajno povećava vjerojatnost pohađaju poslijediplomski studij, a točnije poslijediplomski studij na velikih istraživačkih sveučilišta . ' No, drugi istraživači kažu mjeri u kojoj je jedna prednosti obrazovnih ponuda institucije mogu biti još važnije, u dugoj vožnji, nego kako je vidljivo i ponosno s tom institucijom ime se prikazuje na leđa prozore automobila u narodu najbogatijih enklava . "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Kinect i Haptics kombinirati na University of Washington na to da se osjećate budućnosti (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/19/kinect-and-haptics-combine-at-the-university-of-washington-to-le/:
Kinect i Haptics kombinirati na University of Washington na to da se osjećate budućnosti (video)
Naravno, gleda na budućnost je super i sve, i to je ono što mi osjećamo kao da smo radili sa svim tim prekrasnim Kinect hack smo pokrivanje u posljednje vrijeme. Ali što je osjećaj budućnosti, čovjek? To je ono što djeca na University of Washington BioRobotics Laboratoriju do, uzimanje 3D slike created by Microsoft's gaming periferni i kombinirajući to s 3D haptičko kontroler, što izgleda da se SensAble Phantom nas. Rezultat? Takozvani "haptičko rukovanje", koji izgleda još više neugodno nego kada Hank i Dean rade svoj "Go Team Venture" rutinu. Možete vidjeti kako ugrađeni nakon pauze i odlučite za sebe.

[Hvala, Jonas]

Nastaviti čitanje Kinect i Haptics kombinirati na University of Washington na to da se osjećate budućnosti (video)

Kinect i Haptics kombinirati na University of Washington na to da se osjećate budućnosti (video) prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 19. prosinac 2010 15:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor fredrikryden (YouTube) | Pošalji ovaj | Komentari

Cablegate, Game

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/q1rRRpLEz3U/story01.htm:
Anonimni čitatelj piše: "Cablegate: Igra je igra u kojoj igrači mogu čitati, oznaku i sažeti nedavno izdao američkog veleposlanstva Kabeli Bodovi se dodjeljuju za pronalaženje najviše oznake u kabel.." Želim ovu igru je proširena na više izvora vijesti općenito - automatski skenira su lijepe, ali ne može (još) čine svi priključci ljudi mogu.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Samsung nabs Tegra 2 za Galaxy kartica 2, Google čini Tegra platformi Saće referencu?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/19/samsung-nabs-tegra-2-for-galaxy-tab-2-google-makes-tegra-the-ho/:
To zvuči kao svi NVIDIA nesuglasica i cajoling napokon su se isplatile, ako par analitičari su da se vjeruje - kako kažu tvrtke dual-core Tegra 2 čipset stalci gore pobjeda u tabletama prostoru. Vidjeli smo ga naizgled podići bar za smartphone silicija u LG Star i nas zafrkavati u škriljevca nakon škriljevac, ali Citigroup's Glen Yeung kaže da Samsung ima "smješten značajan poredak sa Nvidia Tegra za 2 čipova u prvoj polovici 2011, pripremljen za tablete i pametnih telefona ", a BMO Capital Markets analitičar Ambrish Srivastava predviđa sljedeće Galaxy kartica će biti jedan od uređaja koji ga koriste. Ako to zvuči očito, sjetite se da Samsung je trebao se proizvoditi dvojezgreni čip vlastite . Što bi moglo prouzročiti tvrtki u zagrljaju Tegra 2, ako je to doista ono što se događa? Bilo koji broj razloga, da bude siguran, ali Glen Yeung također kaže da je Google napravio Tegra referentni dizajn za Saće , aka Android 3.0, i tako Tegra 2. svibanj zvuk poput brzo pratiti do pobjede u pupi tableta prostor. Krivovjerje 'nadajući to je dobar izbor za potrošače , previše .

Samsung nabs Tegra 2 za Galaxy kartica 2, Google čini Tegra platformi referentne Saće? prvobitno pojavio na Engadget na ned, 19 pro 2010 14:13:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink FierceWireless , UberGizmo | izvor Barron's , Forbes | Pošalji ovaj | Komentari

Intelov Atom na brod u više od 35 tableta Slijedeća godina

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rDuFUlkP3po/story01.htm:
nateman1352 piše s malo iz TechSpot:. "Intel je pokušava smanjiti se kriška mobilnom tržištu već godinama, a čini se tvrtka napokon je što neki napredak Tijekom konferencije jučer, Intel CEO Paul Otellini objavio da je tvrtka je Atom platforma će brod u više od 35 tableta počinje početkom iduće godine. chipmaker se udružio s više od desetak proizvođača koji će lansirati ploče sa sustavom Windows [ili] Android te Intelov vlastiti meego operativni sustav. " U članku se navodi Toshiba, Dell, Fujitsu, Lenovo, Asus, AT & T, Cisco, i Acer što je razvoj Atom-based tablete.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




XMBC 10,0 'Dharma' sada dostupna za preuzimanje s poboljšanjima u izobilju, dodati-na menadžera i Apple TV podršku

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/19/xmbc-10-0-dharma-now-available-to-download-with-improvements-g/:
Vi svibanj imati darove za svakog člana obitelji pod Božić stablo, ali mi smo spremni kladiti se ne daju puno mislio na svoj vjerni media centar PC. Srećom, open-source zajednica još jednom ima gotove sadašnjosti, spreman da se učita upravo sada - 10,0 oslobađanje XBMC , ispunjen s Goodies i igračke. To je dostupan za Windows, Linux, Mac, pa čak i originalne Apple TV, a donosi potpuno novi add-on menadžer koji vam omogućuje proširiti funkcionalnost i poboljšati izgled desno od UI. Tu je i hardversko ubrzanje za sve platforme, uključujući i posebne naknade za nettops sportske NVIDIA ION 2 ili Broadcom Crystal HD čips, pa čak i podlogu podršku za Windowse 7 zaslon osjetljiv na dodir, ARM procesora i OpenGL ES 2.0. Katalog poboljšanja se iskreno prilično zapanjujući, pa umjesto da ih sve pročitati ovdje, možete slijediti naš izvor linkove na puni changelog i download stranice, a mi pokušavamo širiti Christmahanukwanzaakah razveseliti.

[Hvala svima koji su poslali to u]

XMBC 10,0 'Dharma' sada dostupna za preuzimanje s poboljšanjima u izobilju, dodati-na menadžera i Apple TV podršku prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 19. prosinac 2010 13:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor XBMC | Pošalji ovaj | Komentari

Microsoft Security Essentials 2,0 Izdana

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QoZFzJDukrs/story01.htm:
Greg piše ovaj izvadak iz Ars Techica:. "Nakon četiri mjeseca beta programa, Microsoft Security Essentials (MSE) 2.0 je otpušten nov inačici znatno revamps heuristički scannirajući motor, dodaje Vatrozid za Windows integracije, kao i inspekciju mrežnog prometa. ažuriranje nedvojbeno čini MSE, koja je već postala vrlo popularna zbog svoje tiho, ali učinkovite načine, čak i više od morati-imati za Windows korisnike. MSE je uvijek bio vrlo dobri u pronalaženju i uklanjanju zlonamjernih programa, ali to je uglavnom oslanjala na antimalware . definicije poboljšana heuristička motora čini ga još boljim na otkrivanje prijetnji, u isto vrijeme, očekujemo da će se broj lažno pozitivnih nalaza malo povećati, kao i novi Vatrozid za Windows je integracija manji napredak: to vam omogućuje da uštinuti Microsoftov firewall iznutra. MSE. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




UK glas zbor pjeva Molimo Retweet me pjesma u dobrotvorne svrhe, vjerojatno nema pojma što to znači (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/19/uk-voice-choir-sings-please-retweet-me-song-for-charity-probabl/:
Dakle ovdje je posao: UK Meningitis Trust želi pomoći podizanju svijesti o bolesti je posvećen borbi i ima 30-jak muški zbor na raspolaganju za napraviti Internet sa. Kako to postići najširi mogući publike? Ako je Vaš ideje uključuju namedropping svim važnijim društvenim medijima stranice postaviti u posljednjih deset godina, što ukazuje na iPhone u odnosu na Android dihotomija, i korištenje Yahoo kao loš dosjetka, onda morate biti čovjek odgovoran za stavljajući zajedno video nakon break. Čestitamo, to je strašan. Iza-the-scene snimak sa tim starim crooners nije previše strašna bilo.

Nastaviti čitanje UK zbor pjeva Molimo Retweet me pjesma u dobrotvorne svrhe, vjerojatno nema pojma što to znači (video)

UK glas zbor pjeva Molimo Retweet me pjesma u dobrotvorne svrhe, vjerojatno nema pojma što to znači (video) prvobitno pojavio na Engadget na ned, 19. prosinac 2010 00:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink copyranter | izvor Meningitis Trust (Facebook) | Pošalji ovu | Komentari