nedjelja, 13. veljače 2011.

Sony Ericsson Xperia Arc video pregled (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/13/sony-ericsson-xperia-arc-video-preview-video/:
Sony Ericsson's MWC pegler danas bi mogao biti sve o novim Igra , Pro i Neo članova Xperia obitelji, ali HZZ debitant znamo i ljubavi kao Arc bio vani na snazi, kao dobro. Dakle, mislili smo, zašto ne baciti zajedno naše misli na ovaj telefon te ih spojiti s galerijom ukusna nove slike plus neke video akcije za dizanje? Prva stvar koju treba napomenuti je da Xperia Arc će se isporučivati na globalnoj razini u ožujku, a Sony Ericsson je težio za najšire moguće operator pokrivenost. Fokusiranje na slušalici sama, da smo mahnito bio impresioniran svojim dizajnom od prvog polaganja oči na njemu, postoji nešto fundamentalno atraktivnih o Arc izgled, nešto manje opipljive nego njegov smiješno vitak profil. Sony Ericsson ima koristi slične plasticky materijal na leđa kao što to čini u Neo, koji nas ne pobijediti s bilo osjetima uvjeravanja ili kvalitete, ali čini se da obaviti posao. Valjda neke kutove morala neminovno se izrezati zajedno s masti na ovom telefonu tijelu.

4,2-inčni ekran je svijetao i lucidan, iako bih upozoriti protiv očekuju previše od Bravia Reality Prikaz marketing. Kao što smo prije spomenuli, za prikaz poboljšanja samo u kick kada ste konzumiranje multimedija. Ipak, opće performanse izgleda više nego zadovoljavajući. Tvrdi tipke oko tijela su dobro uređeni i dizajnirani, kontrast od fiddly tipke smo našli na Xperia Pro. Što je u skladu s ostatkom Sony Ericsson's Xperia posade, međutim, bio je luk nemogućnosti izvršiti svoje prikliještiti-to-zoom widget sažetak ekran. To je ambiciozan funkciju - prikupljanje sve svoje widgete iz svakog ekrana u jednu kohezivnu pregled - ali, u osnovi, to je laggy kao pakao. Osim toga, opće UI odaziv također mogao stajati neka poboljšanja, ali smo željeli, gdje Sony Ericsson ide s cijelu stvar. Ako se drži do svoje obećanje da se pokaju od prošlogodišnje grijehe s obzirom na Android ažuriranja, tvrtka ima vrlo dobre šanse za udaranje se obogatio s Xperia Arc. To je telefon koji zaista može dobiti na svoj izgled sama. Video nakon pauze!

Nastaviti čitanje Sony Ericsson Xperia Arc video pregled (video)

Sony Ericsson Xperia Arc video pregled (video) prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 13. veljače 2011 17:39:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | |

Samsung predstavio Galaxy Tab 10,1, Galaxy S II

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SdeXdxnlyqQ/Samsung-Unveils-Galaxy-Tab-101-Galaxy-S-II:
Anonimni čitatelj piše: "Na Mobile World Congress u Barceloni, Samsung je predstavio dva nova uređaja Android:. Samsung Galaxy Tab 10,1, trčanje Android 3.0 (kodnog naziva Saće), a Samsung Galaxy S II, trčanje Android 2.3 (kodnog naziva Gingerbread) dvije su procurili više i više za dana, ali sada napokon imamo službene detalje. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Samsung radi sa Sybase i Cisco napraviti Galaxy S poduzeća II-friendly

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/13/samsung-working-with-sybase-and-cisco-to-make-galaxy-s-ii-enterp/:
Samsung radi sa Sybase i Cisco napraviti Galaxy S i S II telefoni poduzeća-friendly
BlackBerry može biti go-to poduzeće smartphone platformu, no Samsung je nedavno predstavio svoj položaj Galaxy S II kao novi kandidati za krunu. Kako doći, Samsung je rad sa Sybase donijeti daleko naprednije sigurnost UREÐAJI od dionica Android ponude, uključujući i kontrolu pojedinačnih zahtjeva i luke, a također omogućuje daljinsko upravljanje - uključujući admin-gurnuo app ažuriranja. Samsung je također govorio na telefon Exchange kompatibilnost i, uz pomoć Cisco , telefon nudi WebEx kompatibilnost, VPN podršku, i VoIP poziva. Znati što to znači? Vaš sljedeći korporativni telefon samo je dobio puno više zanimljiv.

Nastaviti čitanje SAM-ovi rade sa Sybase i Cisco napraviti Galaxy S poduzeća II-friendly

Samsung radi sa Sybase i Cisco napraviti Galaxy S poduzeća II-friendly prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 13. veljača 2011 17:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Najviše nasilnih video igara svih vremena

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QfG4A-Ch4E8/The-Most-Violent-Video-Games-of-All-Time:
adeelarshad82 piše "Švicarska i Australija već osjećam da nasilne video igre su problem, au lipnju je Vrhovni sud SAD će također uzeti stvari u svoje ruke. Preispitivanje neke od najnasilnijih video igara je napravio u posljednjih nekoliko desetljeća pokazuje točno zašto ovo je takva velika zabrinutost. " Upozorenje: ovaj Slideshow sadrži imaginarnog nasilja.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Kinect Materijalna Tablica Prototip

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mC3_V4LSGrw/Kinect-Tangible-Table-Prototype:
baxpace piše "prvi open source prototip materijalne tablice pomoću senzora Microsoft Kinect. hack je u suštini dokaz koncepta koji mogu poslužiti mnoštvo svrhe, uključujući real-time analiza na gradskim modelima. Program koristi Kinect točka oblak koja je preslikati na ravnu površinu. gornjeg sloja oblaka točke primjenjivat će se boje da sve što se nalazi na stolu, a prepoznaje se po senzor Kinect dubine. Svaki objekt koji se nalazi na stolu je otkrivena i automatski se zauzvrat postaje može pratiti. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


WSJ potvrđuje mini-iPhone, kaže Apple može napraviti MobileMe besplatno

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/13/wsj-corroborates-the-mini-iphone-says-apple-may-make-mobileme-f/:
The Wall Street Journal je težio u na glasine o Apple's iPhone manje , a kao razlog navodeći "ljudi upoznatih sa slučajem", publikaciju kaže da su glasine su vjerojatno istinite. Jedan od takvih poznatih osoba navodno vidio uređaj upola manji od iPhone 4, nosi kodno ime "N97", i rekao da je slušalica će biti samo oko polovice veličine originala, a na tek oko pola cijene previše. Nevjerojatno, ali oni anonimni izvori nastavio otkriti informacije, izražavanje ideja da Apple bi mogao konačno napraviti svoj MobileMe oblak usluga svita slobodan, i da to može biti samo platforma s koje Apple konačno mogla pokrenuti streaming glazbe platformu i smanjiti potrebu za sve one gigabajta flash pohrane u svoj džep. Mi ćemo pustiti te znati ako ili kada je bilo to dogodi, u redu?

WSJ potvrđuje mini-iPhone, kaže Apple može napraviti MobileMe besplatno prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 13. veljaca 2011 14:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor WSJ | Pošalji ovaj | Komentari

Sony Ericsson Neo prvi hands-on! (Updated s video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/13/sony-ericsson-neo-first-hands-on/:
Želite gospodine poput nekih Gingerbread sa svojim nedjeljni ručak? Sony Ericsson je Neo postao samo službeni - nakon što se već krasi ove stranice zahvaljujući skriven leaksters i ispitujući mobilne recenzenti - a to je ljepušan velik dio ono što smo mislili da je to: downmarket alternativa za one koji nisu zainteresirani, ili u mogućnosti priuštiti Xperia Arc . Ona ima 8,1 megapixel kamera krug leđa, Sony Ericsson je "ljudski zakrivljenosti" dizajna, a isto Bravia tehnologiju zaslona kao luk. Strane su izuzetno sunčan i ima obilje od plastike, na izložbi. U jednostavnim fizikalnim terminima, jednostavno mogu osjetiti razliku u (najvjerojatnije buduće) cijene između Neo i to je više znan braće i sestara. Našli smo i widget multitouch-pozivanja značajke vrlo laggy. Mi ćemo imati video to i još više za vas vrlo brzo. Ne idite nigdje!

Update: Video's u!

Nastaviti čitanje Sony Ericsson Neo prvi hands-on! (Updated s video)

Sony Ericsson Neo prvi hands-on! (Updated s video) prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 13. veljače 2011 14:57:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Xperia Play konačni hardver kazaljka-na!

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/13/xperia-play-final-hardware-hands-on/:
Mi smo proveli opsežnu vrijeme sa našim prototip Sony Ericsson Xperia Igrajte , ali kako je to osjetiti da koristite pravi stvar? Vrlo malo bolje, zapravo. Telefon izgleda identičan, kako bi bili sigurni, ali se osjeća puno čvršći zglob. Govornik kvaliteta je otišao gore, previše, iako je u prepunoj prostoriji to je bio previše bučan da bi stvarno čvrste sud poziva. UI je snappier i prilagodbe očito puno više kompletan, ali stvarno, naša najveća briga je bila utakmica. Moramo igrati dva naslova, Star bojne i FIFA. Pronašli smo oboje u oknu aplikacije, kao što je nary znak PlayStation Suite ili PS Store na ovom demo jedinicu. Sve u svemu, bivši naslov osjeća pomalo kao StarFox guljenje do gole kože, ali što je najvažnije, glavne kontrole sustava (i Gamepad i akcelerometar neobavezno) su podržani i radili dosta dobro. Trackpads ne rade u Star bojne, ali kad smo zamijenili preko FIFA-e, pronašli smo nastupili su there - lijevo "slabljenja" korišten je za kretanje igrača, i iako na snazi, to nije uvijek glatko kretanje naše palčeve o, i mi jako sumnjam da ćemo biti u mogućnosti reći "koliko" u bilo kojem smjeru naše palčeve su u bilo kojem trenutku. Mi ćemo trebati više vremena (i veće razne igre) da stvarno dobiti osjećaj za trackpads. Oba naslova su već neko vrijeme za učitavanje, pad nekoliko puta u procesu, ali su bili fini kad mi bismo doći do glavnog izbornika - smo stvarno u nadi da je samo ne-konačno softver, ali ćemo saznati u oko mjesec dana , eh? Mi ćemo imati video u sekundi, u međuvremenu, naći kazaljka-na slike telefon (i pristati!) U galeriji ispod!

Xperia Play konačni hardver hands-on! prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 13. veljače 2011 14:14:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Dvije velike rupe u Sunce Pjegavi

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/t5lSVAnGO90/Two-Huge-Holes-In-the-Sun-Spotted:
Anonimni čitatelj piše: "Japanski znanstvenici uočili dvije goleme rupe na suncu magnetsko polje, a čini se da je iz nekog razloga biti zabrinuti. Rupe, zove koronalni rupe, su pristupnici za solarni materijal i plina na prosuti u svemir, prema space.com. praznine u sunce magnetsko polje napraviti rupu kroz atmosferu, ostavljajući plin van, NASA je rekao. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Sony Ericsson Xperia touts igrati igre, obećava 50 naslova na pokretanje

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/13/sony-ericsson-touts-xperia-play-multiplayer-gaming-promises-50/:
Igre telefona nije posebno bez neke igre da ga natrag gore, i Sony Ericsson zahvalno je popuniti barem nekoliko novih pojedinosti o tom dijelu jednadžbi u svom MWC konferenciji za novinare danas. To uključuje i nagovještaj nekih mobilnih hotspot-based multiplayer igre, i obećanje o "oko 50 naslova" koji će biti dostupan na pokretanje, uključujući i Guitar Hero, Assassin's Creed, Dead Space i Reckless Racing. Nažalost, to nije jasno kako mnogi od onih koji će zapravo biti ekskluzivno za Xperia Igrajte kao razliku Android telefone u cjelini, kao i činjenica da je SE samo istaknuti neke ekskluzivne dodatne razine za Reckless Racing nije točno sve što je ohrabrujuće. Mi smo 'nagađanje postoji još mnogo više detalja doći, ipak, tako Stay tuned.

Sony Ericsson Xperia touts igrati igre, obećava 50 naslova u pokrenuli prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 13. veljače 2011 13:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Sony Ericsson Xperia Play dostupan u ožujku, na Verizon u "rano proljeće '

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/13/sony-ericsson-xperia-play-available-in-march-on-verizon-in-ear/:
Telefon je jedva iznenađenje, ali jedan od detalja nismo znali o Sony Ericsson Xperia Igra je puštanje datum. Mi još uvijek nemamo određeni dan, ali mi barem mjesec dana: Ožujak. Telefon je rekao da se dolazi u SAD-u prvi, i Verizon će biti nositelj. Stvari su još nejasna o kada ću biti dolazak na VZW, ništa izvan ", rano proljeće", ali sigurno pada ožujka u tom prozoru. Puno više detalja u našem Sony Ericsson MWC liveblog .

Sony Ericsson Xperia Play dostupan u ožujku, na Verizon u "rano proljeće ' prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 13. veljaca 2011 13:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Sony Ericsson Xperia Pro

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/13/the-sony-ericsson-xperia-pro/:
Sony Ericsson je upravo najavio mamut Xperia Pro Android telefon - klizač uređaj s punom QWERTY tipkovnicom. Mi radimo na dobivanje više informacija kao što smo tipa, pa Stay tuned!

Sony Ericsson Xperia Pro prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 13. veljača 2011 13:10:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nokia: "Naš prvi prioritet je premlaćivanje Android"

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/13/nokia-our-first-priority-is-beating-android/:
Nokia CEO Stephen Elop je trenutno na pozornici na MWC u Barceloni, a on je imao nekoliko izbora stvari za reći o nedavnim najavu da će Nokia partner s Microsoftom na stvaranje uređaja koji trčanje Windows softvera telefona . Elop rekao je okupljenim gužve tamo da Nokia je "prvi prioritet je premlaćivanje Android", a on je također uzeo trenutak to pustiti svatko znati da Nokia ne zanima u biti jedina tvrtka za proizvodnju Windows Phones - borba protiv neke novije ekskluzivnost lupetati. Prezentacija je još uvijek u tijeku, pa ćemo vas ažuriran.

Budite sigurni da provjerite našu popuniti liveblog upravo ovdje .

Nokia: "Naš prvi prioritet je premlaćivanje Android" prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 13. veljača 2011 13:13:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Sony Ericsson Xperia Play

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/13/the-sony-ericsson-xperia-play/:
Mi ćemo vam oprostiti ako ste mislili Xperia Igra je bila prije eona. Let's brzo trčanje preko svojih shot-još-slavan povijest: objavili smo prvi detalji u kolovozu prošle godine, nakon čega slijedi vrlo prve slike u krajem listopada. Sve više i više detalja nastala tijekom ostatka godine. Do vremena 2011 hit, prototip je bio stvaranje kineski mediji rundi ( teardown uključen), a zatim uspjeli smo dobiti naše vlastite Xperia Igrajte prototip za pregled . To je u ovom trenutku da je Sony Ericsson se pridružuje u na zabavu sa svojim grozan Super Bowl oglas otkriti.

No, nakon mjeseci detaljne curenja, rano ruku na pregled, i brojni izvršni ne - demantija , Sony Ericsson XPERIA Igra je konačno 100% službeno.

Razvijanje ... Provjerite naše Sony Ericsson liveblog za sva najnovija ažuriranja !

Sony Ericsson Xperia Play prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 13. veljača 2011 13:15:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Zašto Nokia je tost

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zQ1Dil-NsgU/Why-Nokia-Is-Toast:
CWmike piše: "Teško se sjetiti sada, ali bilo je vrijeme kada Finska je u središtu svemira mobitela. Nema više. Nokia Se ubija kompleksnost. Uz dolazi Microsoft s Windows 7 Telefon, isporučuje više složenosti. Moj pogled je da Microsoft ne smeta, piše Mike Elgan. Iako je Windows 7 Telefon je put bolji operativni sustav od Symbian, Nokia je problem nije Symbian, a rješenje nije Windowsi 7 Telefon. Nokia je problem je da slijedi gubitak strategije ostalih gubitnika na tržištu, i odbacuje samo dva poznata pobjednički strategije. Postoji način previše Nokia telefona. To uzrokuje bilo izbor paralize, slanje kupcima vrište da Apple za olakšanje, ili kupac je sažaljenje. Nokia treba uzeti savjet Steve Jobs dao Nike CEO Mark Parker: 'Samo se osloboditi od jebani stvari i fokusirati na dobre stvari. "" A možda Nokia nije tost na sve: čitač high_rolla ističe zanimljiv malo spekulacije da Nokia-Microsoft pakta je dio velikog plana "postati ekskluzivni proizvođač hardvera za MS telefone i tablete".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.