ponedjeljak, 20. prosinca 2010.

DHS Oduzeta Domene Temeljem Bad dokazima

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kAiEbQgfB3o/story01.htm:
Anonimni čitatelj piše: "natrag preko zahvalnosti, Ministarstvo domovinske sigurnosti je imigraciju i carine provedbu jedinice (ICE) napravili puno novosti po oduzimanja više od 80 imena domena. Iako su mnogi od tih koji su uključeni web stranice koje prodaju krivotvorenih proizvoda, pet domena su uključeni . autorskog prava pitanja Četiri od njih su uključeni hiphop se odnose na blogove -. uključujući i one koje hiphop zvijezda kao što su Kanye West i drugi se koriste za promicanje svojih vlastitih djela, a posljednji je bio motor meta za pretraživanje koje se jednostavno spajaju druge tražilice tjedni prolazili bez vlasnici tih lokacija, čak je rekao zašto je njihova domena su oduzeti, ali izjava za oduzimanje tih pet stranica je nedavno izaći, i to je puna svih vrsta problema. ne samo da je sastavila nedavne faksu postdiplomski koji tvrdio da je samo povezivanje na novosti i blog postova o dijeljenje datoteka sastoji dokaze o kršenju autorskih prava, je na popisu kao dokaz o kršenju autorskih prava pjesama koje oznake posebno poslao ove blogove za promidžbu. Također, ono što postaje jasno da je MPAA je značajnu ulogu u 'vođenje' ICE-a rookie agent u ide nakon tih stranica, kao i koji su se samo izvana stručnost oslonio na u određivanju ako tim mjestima treba iskoristiti. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Novatel je USB551L LTE modem za Verizon u divljini, ne Mac podršku out of the box

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/20/novatels-usb551l-lte-modem-for-verizon-in-the-wild-does-mac-su/:
Koliko posvećena LTE -sposoban USB modemi ne Verizon treba? Najmanje tri, naizgled, jer smo upravo poslali snimke Novatel predstojeće USB551L da izgleda možda TAD glossier i gladak nego Pantech i LG modeli koji su mu prethodili . Teško je reći iz spec. lista ovdje, ali izgleda da ima najmanje šanse je to LTE samo bez CDMA / EV-DO usporavanje jer nema eksplicitno spominjanje, vjerojatno s obzirom koliko je mala Verizon's LTE trag je za sada , ali nikad ne znate. Još važnije, tu je eksplicitno spomenuti Mac podršku, nešto prijevoznika trenutne mogućnosti nedostatak. Nije riječ o puštanje datum ili terenu, ali mi zamisliti to neće biti dugo da bi ovi pseudo jedinice - koje možete vidjeti u galeriji ispod - su plutajuće oko.

Novatel je USB551L LTE modem za Verizon u divljini, ne Mac podršku out of the box prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 20 prosinac 2010 17:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Mikročipovi Sada u nadgrobnih spomenika, WC & Fish mami

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/a_5PRRbmgL8/story01.htm:
Hugh Pickens piše "Steve Johnson piše u Mercury News da su mikročipovi ide u zapanjujući niz jednom odlučno low-tech stavke -. Nadgrobni spomenik iz markera i tenisice za ribe mamac i pisanje perom u budućnosti", gdje neće mi naći čips? ' traži analitičar Jordan Selburn. "Odgovor je prilično blizu nigdje." Na primjer, jedna tvrtka prodaje kovanice veličine, od nehrđajućeg čelika-uvukla mikročip za nadgrobni biljezi koji govori mrtve osobe priču u tekst, fotografije, video ili audio povijesti, kojeg posjetitelji mogu pristupiti pokazujući svojim Internet-enabled mobitela na to. Tvrtka kaže da je prodao na tisuće 'Memory Medaljoni ". Postoji AquaOne Technologies, koji prodaju WC sadrži čipove koji se automatski isključiti vodu kada je opruga curenja ili počne prelijevati, ali japanska tvrtka Toto ide bolje s inteligentnim WC-om koji okuplja zdravstvenih podataka korisnika urina. Pro- Troll stavlja chip u svom riba mami da je 'duplicira električne živčane ispuštanje ranjenih mamac riba ", pozivajući ostale ribe da ga ugristi."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Google tijelo preglednik sada uzimajući dolje i vi znate da je znate da je simpatija grooving

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/20/google-body-browser-now-getting-down-and-you-know-its-you-know/:
Dobili smo kratak pogled Google tijela preglednik Chrome događaj ranije ovog mjeseca, a ne bi ya znam, kršenje privatnosti simulator / alat za učenje je druženje u Google Labs. Preglednik s WebGL podrška je potrebno, što znači Firefox 4 i Chrome 9 beta (ili Chrome 8 ako ga omogućite u "about: zastavice" izborniku). Vizualizacija opcije su zanimljive i alat za pretraživanje utvrde poput milina, pa ... zašto ne? Točno.

Nastaviti čitanje Google tijelo preglednik sada uzimajući dolje i vi znate da je znate da je simpatija grooving

Google tijelo preglednik sada uzimajući dolje i vi znate da je znate da je zaljubljena grooving prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 20 prosinac 2010 16:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Switched | izvor Google tijelo preglednik | Pošalji ovaj | Komentari

JBoss AS 5 Performance Tuning

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DhVj53HXFGk/story01.htm:
RickJWagner piše "20 sastojaka posto inertni, 80 posto nitro glicerin. To je kako bih opisati JBoss AS 5 Performance Tuning iz Packt. Prvih 50 stranica su ništa da biste dobili uzbuđen o tome. Ovo prvo poglavlje i pol opisuje autorov životni vijek performansi tuning ciklus metodologije i uvodi nas u nekoliko open source alate koji mogu nam pomoći u našim nastojanjima ugađanje alat odjeljak izgleda kao naročito slabi -. postoji puno screenshot prikazuje alata izbornika, nešto što inače bih pokupiti u oko minute od alata distribucije web stranice. Iskreno, u ovom trenutku bio sam na početku čuditi ako je ova knjiga će živjeti do moja očekivanja. Srećom sam pritisak na tipku za još nekoliko stranica, a pogodak bogata paydirt koje čine ostatak knjigu. Od tog trenutka na, svaki dio skupljena vrijedna tuning savjet. " Držite čitanja za ostatak Rick's pregled.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Da, to je žena sa psom u Baby Björn bacanje prototip Nokias

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/20/yes-thats-a-woman-with-a-dog-in-a-baby-bjorn-throwing-prototyp/:
Dakle ovdje je kako priča ide: zaposlenika na Nokia objekti u Oulu i Tampere, Finska, bili su hranjen gore sa pregovorima se održava između njihovih predstavnika i tvrtki više od planiranog otpuštanja , i odlučio učiniti nešto o tome. Ali stvarno, zašto štrajk ili organizirati rally kad možete jednostavno družiti, koristiti nekoliko prototip uređaja za gađanje, i dobili vaše Cavalier King Charles španijel malo svježeg zraka u isto vrijeme? Ako se to prati dovoljno dugo, te djelatnici mogu imati drugi karijere kao natjecanje na razini telefon tossers . Hit do izvora link za video pune - ali biti upozoren, ako volite Nokias, možda ćete pronaći grafičku, nasilan, i nepoželjan.

[Hvala, Juuso H.]

Da, to je žena sa psom u Baby Björn bacanje prototip Nokias prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 20 prosinac 2010 15:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Ilta-Sanomat | Pošalji ovu | Komentari

Al Franken čini slučaj za Net Neutralnost

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/miBXMnrAxtA/story01.htm:
jomama717 piše: "U post pod naslovom" najvažnije slobodu govora broju našeg vremena 'jutros o Huffington Post, senator Al Franken propisuje snažan slučaj za net neutralnost, kao i turobno scenarij ako trenutni nacrt propisa se smatra od strane FCC su prihvaćene Citiram:.. "Dobra vijest je da je Savezna komisija za komunikacije ima ovlasti donositi propise kojima se štite neto neutralnost Loša vijest je da nacrt propisa napisao FCC predsjednik Julius Genachowski to ne učinite na sve. Oni gore nego ništa. To je razlog zašto utorak je tako važan dan. FCC će se sastanak kako bi raspravljali o tim propisima, a mi moramo osigurati da njezini članovi shvate da dozvoljava korporacijama da kontroliraju Internet je jednostavno neprihvatljivo. Iako je predsjednik Genachowski nacrta Reda nije javno, rano izvješća jasno da se nalaze daleko od zaštite net neutralnosti. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Disney's plan za "interaktivni kolači 'otkrivena u patentnoj prijavi

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/20/disneys-plan-for-interactive-cakes-revealed-in-patent-applica/:
Mmm, torta - nema druge slastice ne može mjeriti svoju ponudu, bilo u obliku rođendan, vjenčanje, ili Bundt. Ali, mi nikada ne očekuje da će vidjeti s integriranim Pico projektor. Ipak, to je upravo ono imagineers u Disney Čini se da su planiranje prema primjeni US patent ljubavlju pod nazivom "Projector sustava i metoda za proizvodnju digitalno uvećano interaktivnih kolača i drugih prehrambenih proizvoda." Primjena uključuje niz urnebesnih ilustracija prikazuje više od veličine kamere projiciranje slike i video na površinu pekarskih proizvoda u cilju promicanja pripovijedanja i / ili interaktivnost koja je jedinstvena i individualiziran. Disney predviđa slike mapirane u 3D topografija kolač omogućujući mu da smisao, na primjer, kad kriška je u procesu rezanja (pokretanje mač borbu s Kapetan Kuka) ili ukloniti (voda juri u popuniti prazninu). Iako sumnjamo da ćete naći ove u aisles vaše lokalne Best Buy robom bilo prije, možda želite provjeriti raspoloživost sljedeći put da ste knjiga rođendan u Disneyland Resort. Nešto nam govori da su ti mogao biti hit s youngins.

Disney's plan za "interaktivni kolači 'otkrivena u patentnoj prijavi prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 20 prosinac 2010 14:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink O Projektori | izvor Stitch Britanija | Pošalji ovaj | Komentari

Verizon LTE teases Android hardvera za 6. siječnja na CES

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/20/verizon-teases-android-lte-hardware-for-january-6th-at-ces/:
Obavijest o tome kako mi je rekao "hardver", a ne "mobitela?" U svjetlu te divlje Motorola zadirkivač , vidjeli smo samo i činjenica da znamo Verizon i Moto se radi prilično tijesno na Android tablete , to je sasvim moguće da telefon neće biti samo stavke o Verizon's etiketa kad počne povlačenjem pokriva od svojih prvi potrošač-orijentiran LTE prijenosnika u HZZ- u par tjedana. Činjenica da će biti novi LTE hardver uvesti iz Verizon na CES-u nije ništa novo - oni 'je rekao koliko, a za sada - ali izričito spominje Android je utješno potvrda da smo vjerojatno ćete vidjeti HTC Mecha , koji neimenovane LG , a možda i tableta ili dva na ruci, za razliku od MetroPCS 'neobične strategije za uzimanje dumbphone put . 'Bout vrijeme EVO 4G i 4G Epic morali gledati leđa, zar ne?

Verizon LTE teases Android hardvera za 6. siječnja na CES-u prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 20. prosinac 2010 13:45:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink BGR | izvor @ VerizonWireless (cvrkut) | Pošalji ovaj | Komentari

NEC teases dual-screen Cloud Communicator Android tableta, obećava još na CES

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/20/nec-teases-dual-screen-cloud-communicator-android-tablet-promis/:
Vjerovali ili ne, posada na Engadget HQ će se pakiranje i zaputio se u HZZ-2011 dva tjedna od danas, i to izgleda kao da je dosta prikrivenih proizvode iz NEC će biti stvaranje istog izleta. Tvrtka upravo je objavio da je njegov single-screen Cloud Communicator tableta će se na zaslonu, ali osim toga, dual-screen inačica će se što je strašno tvrd za bivšu dobiti nikakvu pozornost god. Sada, dual-screen uređaje nisu baš novi, ali Android tableta s par 7-inčni LCD je definitivno više nego poticanje kno's obrazovanje-istomišljenika megabook i dva lica e-čitateljima da swarmed CES 2010. Pojedinosti o hardveru su malo daleko i tebi, s NEC samo otkriva da su obje ploče će biti osjetljiv na dodir-omogućen, WiFi, 3G i Bluetooth modula će biti pečeni i da stylus će biti uključena za dobru mjeru. Također, u potpunosti će podržavati korištenje različitih programa za svaki LCD, koje - ako se pravilno izvodi - može rastopiti našim licima u pustinjskom pijesku u nastavku. Nažalost, naša ispitujući za slike nas je dobio nigdje, ali mi smo sigurni da vidite više na sljedećeg mjeseca ekstravaganca. Hang zbijeno.

Nastaviti čitanje NEC teases dual-screen Cloud Communicator Android tableta, obećava još na CES

NEC teases dual-screen Cloud Communicator Android tableta, obećava još na CES-u prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 20 prosinac 2010 00:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nokia C5-03, punu Smartphone za 170 €

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Već ovaj tjedan smo predstaviti neke od inovacija finske tvrtke Nokia. Ovaj put to je prijelazu C5-03 Nokia je stariji brat C5 Nokia, mobitel, i mi predstaviti prije nekog vremena u Gizmos

Nokia C5-03 se odlikuje terminal mala težina (teži samo 90 grama), koji nadopunjuje njegov prethodnik s touchscreen i neke druge značajke koje će ga vrlo kompletnu cijenu smartphone tržištu koja se nudi, 170 milijuna eura.

Uz zaslon osjetljiv na dodir 3, 2 inča, Nokia C5-03 uključuje kameru od 5 megapiksela koji omogućuje prikazivanje video, radio i GPS veze, Bluetooth, WiFi i USB.

Što se tiče memorije, Nokia C5-03 nudi 40 MB interne, koji se može pretvoriti u do 16 GB ako koristite microSD karticu, iako je serija uključivat će 2 GB

Kao operativni sustav Nokia C5-03 radi na Symbian 1, koji je bio poznat do sada kao Symbian S60. Izborniku uređaja nudi dobru zbirku ikona koje pružaju izravan pristup pošte i socijalne mreže.

Neke aplikacije Vrhunac Nokia C5-03 su pristup Nokia Music Store i Ovi Store, iz koje možete kupiti glazbu i aplikacije za Nokia telefone. S druge strane, Nokia C5-03 nudi prikaz svih vrsta sustava Microsoft Office dokumente, PDF i Zip.

Cijena Nokia C5-03 kao što sam rekao da ćemo biti 170 €.