petak, 8. srpnja 2011.

DHS priznao Znanje zaraženih Uvoz Tech

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/u-UYXCmk5EA/DHS-Admits-Knowledge-of-Infected-Import-Tech:
smitty777 piše: "zamjenik podtajnika Schaffer od DHS Državna uprava za zaštitu i programi Uprava priznao svjestan stranih tehnologije koje su uvezene sa spyware, zlonamjernih programa, i drugih sigurnosnih rizika. Prema članku," Više zabrinjavajuće, posebno ročište navedenih hardverske komponente kao moguće kompromitiranja - koji postavlja pitanja je li, možda, nešto kao neškodljiv kao Flash memorija ili ugrađeni RFID čipovi mogu koristiti zainteresiranih inozemnih stranaka. Te rasprave su održane 7. srpnja u 'ispitati prirodu i opseg struje prijetnja Americi infrastrukture. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


T-Mobile myTouch 4G Slide pokazuje njegova kamera kotleta (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/08/t-mobile-mytouch-4g-slide-shows-off-its-camera-chops-video/:

Mi smo poznata od njegove nedavne najave da T-Mobile myTouch 4G Slide će biti mobilni fotograf oduševljenje, a sada smo dobili da biste vidjeli kameru UI u akciju na videu. Kao brzi podsjetnik, prijevoznika nadolazeće Gingerbread smartphone je od strane HTC i značajke Sense 3,0, slide-out qwerty tipkovnica, dual-core 1.2GHz Snapdragon procesoru, 3,7-inčni WVGA Super LCD zaslon, HSPA + povezivanje na AWS spektra i trik 8 megapiksela strijelac. F2.2 širokokutni objektiv je u kombinaciji s niskim svjetlosnim sposoban senzora i dvije LED bljeskalicom, ali to je fotoaparat softver koji stvarno sja. Kao i na Sensation , naći ćete podršku za 1080p HD snimanje videa, ali Slide myTouch 4G dodaje više scena, nula okidača tehnologije, kontinuirano izoštravanje, HDR fotografije snimanje, plus panorama i načina praska, uz posvećena dvije faze zatvarača tipku. Iako sumnjamo da će svrgnuti s vlasti Nokia N8 u trajanju od sirovina kvalitete slike, mi smo veseli stavljanjem HTC najnovija značajka-upakiran pucačina preko svojih koraka kada je slušalica debi ovog mjeseca za 199 dolara na ugovor.

T-Mobile myTouch 4G Slide pokazuje njegova kamera kotleta (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 8. srpnja 2011 15:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PhoneArena , TmoNews | izvor YouTube | Pošalji | Komentari

Policija želi probati "Prediktivni policije '

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9YvJ4U3YIzg/Law-Enforcement-Wants-To-Try-Predictive-Policing:
Harperdog s ovim izvadak iz priče o korištenju statistike za borbu protiv kriminala:.? "To je velika kada policajci uhvatiti kriminalce nakon što su učinili svoj prljavi posao, ali što ako policija ne može zaustaviti zločin prije nego što čak i je počinjeno iako je svibanj zvuk poput fantazije ravno iz romana Philipa K. Dicka, to je cilj policijske uprave iz Los Angelesa u Memphis su aktivno provodi uz pomoć Ministarstva pravosuđa i pregršt rezanje-rub znanstvenici. To se zove "prediktivno policije." Ideja:. Iako nitko ne može predvidjeti pojedinačnih zločina, moguće je prognoza obrasce gdje i kada domova vjerojatno da će biti opljačkani ili automobili ukradeni analizom kamiona prošlosti za izvještaje o kriminalu i druge podatke s sofisticirane računalne algoritme "Mi znamo gdje je zločin je došlo u posljednjih mjesec dana, ali to ne znači da će biti tamo sljedeći mjesec, "Los Angeles Police Department poručnik Sean Malinowski kaže." jedini način za nas da i dalje ima kriminala smanjenja je za početak predviđa gdje je zločin je će se dogoditi. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


AT & T pokreće USBConnect snaga 4G USB modem, nudi za zilch na ugovoru

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/08/atandt-launches-usbconnect-force-4g-usb-modem-offers-for-zilch-on/:
Bolje bi biti prokleto sigurni da AT & T podatkovnih usluga je solidan u vrat šumi prije nego što skok, ali ako ste uspjeli preživjeti ovaj dugo bez dongle USB WWAN ... dobro, ovdje je vaša šansa da raste da je mnogo više povezana u Vašu pristiglu poštu. Ma Bell je upravo izdao svoj najnoviji USB modema, 4G USBConnect snaga. Po cijeni od stvarno ukusna 0,00 dolara s dvogodišnji ugovor (ili 89,99 dolara ravno-up), Huawei-izgrađen štap podržava prijevoznika "4G" (čitaj: HSPA + ) usluga i nudi microSD utor za dobru mjeru. Zanimljivo, AT & T-a koji dozvoljava korisnik to kupiti ovu s post-paid i prepaid opcije, i naravno, roaming podataka je dostupan u više od 200 nacija za one koji ludi dovoljno platiti za to . Ako idete post-paid, dobit ćete 5GB podataka za $ 50 / mjesec, dok su prepaid kupci mogu odabrati 100MB za $ 15 (dnevni paket), 300MB za $ 30 (tjedni paket) ili 1GB za $ 50 (mjesec paket). To će raditi s obje Mac i PC platforme, te bi trebao biti na policama trgovina do 17. srpnja.

Nastaviti čitanje AT & T pokreće USBConnect snaga 4G USB modem, nudi za zilch na ugovoru

AT & T pokreće USBConnect snaga 4G USB modem, nudi za zilch na ugovor prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 8. srpnja 2011 13:48:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Hot Hardware | izvor AT & T | Pošalji | Komentari

Rođenje Optogenetics

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/A5bMdUAQlJU/The-Birth-of-Optogenetics:
Dr. Tom piše: "Znanstvenici na MIT-u i drugim laboratorijima stvorili transgenični neurona da vatra kada je izložen svjetlosti. Tehnika ciljeve određene vrste stanica u živom primata. Već se govori o mogućnostima terapije i promjenu ponašanja prema optički poticanje specifičnih moždanih krugova . "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Knjiga Recenzija: Nadzor ili sigurnost?

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/j7sZZ_Ox1uQ/Book-Review-Surveillance-Or-Security:
brothke piše "Nadzor ili sigurnost? opasnosti od novih prisluškivanja Technologies je teško knjigu kategorizirati To se ne radi o sigurnosti, ali se bavi intenzivno s njom to nije zakon knjiga, a pravne su teme prožima kroz to... nije telekomunikacije knjigu, ali opširno pojedinosti telco pitanja. kraju, knjiga je najvažniji pregled sigurnosti i privatnosti i prirode nadzora u trenutnoj vremena. " Pročitajte u nastavku za ostatak Ben pregled.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Polančec: Dokumenti otkriti Kanade Neto Neuspjeh Neutralnost provedbu

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1x0ZdPbwEms/Govt-Docs-Reveal-Canadas-Net-Neutrality-Enforcement-Failure:
Anonimni čitatelj piše: "Istraga izvršenje Kanade neto neutralnost pravila otkriva da su gotovo svi glavni kanadski ISP-ovi su meta pritužbi, ali bilo je malo, ako ih ima, posljedice koje proizlaze iz pritužbe procesa. Michaela Geist dobiti unutarnje CRTC dokumenata na svim net neutralnosti pritužbe i utvrdili da je Rogers vrhu cilj, prije svega za proporcionalnost pristup na World of Warcraft. Ostale značajne slučajevi uključuju Bell proporcionalnost pristup hotfile.com i Barrett Xplore, satelitski internet usluga, pružanje VoIP neupotrebljivi. Unatoč otkrića, da nema kazne, bez revizije, a CRTC čak je odbio ispitati nekim slučajevima koji se pojavljuju na podizanje očito net neutralnosti zabrinutost. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Njemački parlament podupire nuklearnu Izlaz do 2022

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/R21bQHsr3TU/German-Parliament-Backs-Nuclear-Exit-By-2022:
fysdt šalje ovaj citat iz AFP izvješće: "njemačkog parlamenta zapečaćena planira u petak ukinuti nuklearne energije do 2022, što je zemlja prvi veliki industrijski snage da se korak u svjetlu nesreće u Japanu Fukushima postrojenja nuklearne izlaz. shema izbrisani konačni prepona u Bundesrat gornji dom, što predstavlja 16 regionalnih članica, nakon što je zakon donesen Bundestagu donji dom s velikom većinom prošlog tjedna. Njemačkoj sedam najstarijih reaktora već isključiti nakon što je Japan masivni 11. ožujka potresa i tsunamija pokucao iz sustava hlađenja u tvornici Fukushima Daiichi, uzrokujući reaktora da se pregrijati i zračenja propuštati. dodatno reaktor je zatvorena za godina zbog tehničkih problema. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


NJ sudac Pravila GPS Praćenje supružnika pravne

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pVY5sA3Dh6k/NJ-Judge-Rules-GPS-Tracking-of-Spouse-Legal:
Endoflow2010 piše "upotreba GPS uređaj za praćenje gdje nije zadiranje u privatnost u New Jersey, država žalbeni sud odlučio je danas ploči. Temelju bitke razvoda Gloucester županija par, odluka pomaže razjasniti pravila koja uređuju tehnologija sve više zaposlenih sumnjive supružnika -. od kojih su mnogi najam privatni istražitelji nisu državni zakon regulira korištenje GPS uređaja i rješenja koji ne utječe na policajce, prvi je za rješavanje problema, rekao je Jimmie Mesis, bivši predsjednik u New Jerseyu Licencirani Privatni istražitelji udruge. 'Mi smo samo ga koristiti kad smo sigurni da imamo odgovarajuće uvjete,' [privatni istražitelj Lisa Reed] rekao je, ističući da su istražitelji bili sigurni GPS uređaji su instalirani u automobilima na javnim ulicama, a ne privatne područja, te da bračni drug mora imati neke pravne ili financijske veze s automobilom. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Velika Britanija Policija baze podataka zlostavljanja 'jako nametljiv "

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MjdrOiUZA64/UK-Police-Database-Abuse-Hugely-Intrusive:
twoheadedboy piše "Policija baze podataka zlostavljanje je označena kao 'iznimno nametljiv' nakon izvješća pokazala više od 900 časnika i osoblja je prekršio Zakon o zaštiti osobnih podataka u posljednje tri godine. Nadalje, 243 policijskih službenika i djelatnika dobili kaznene presude za razbijanje zakona skup dolje od DPA. "Naše istraživanje pokazuje da ne samo da je policija zaposlenika utvrđeno je da su pokrenuti pozadini evidencija provjere prijateljima i mogućim partnerima, ali neki su bili osuđeni za donošenje osjetljivih informacija kriminalnih bandi i dilera", rekao je Daniel Hamilton, direktor u Big Brother nadzor. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Space Shuttle Atlantis lansirao na Final Flight

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/eIjEuTWgW0Q/Space-Shuttle-Atlantis-Launches-On-Final-Flight:
Space Shuttle Atlantis upravo je lansiran iz Svemirskog centra Kennedy na Floridi. STS-135 maraka konačni let za shuttle programa, 30 godina nakon Columbia dotaknu nebo tijekom STS-1. Misija sažetak (PDF) naglašava STS-135 posada i vremenski događaj. NASA-in pokrenuti blog je nakon odbrojavanja cijelo jutro, i naše vlastite CmdrTaco je tweeting živjeti od na licu mjesta. NASA TV također se streamed uživo. Meteorološki izvještaji za pokretanje gledao sumnjive u početku, ali jaz u lošem vremenu na samo pravo vrijeme dopušteno sve nastaviti kako je planirano. Atlantis uspješno dosegla svoj prethodni orbite u ono što NASA službeno zove "besprijekoran" pokretanje.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.