nedjelja, 2. listopada 2011.

TWCable TV app ažurirati donosi opise, pretraživanje i roditeljskog nadzora

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/02/twcable-tv-app-update-brings-captions-search-and-parental-cont/:
Time Warner je live streaming TV ipad s TWCable TV app od ožujka, a najnovija ažuriranja donosi još više tradicionalnih TV standbys na tablet iskustvo. Sada žive u v2.5.0 je osnovni pretraživač (naslova ili imena samo epizoda, ključne riječi, lijevano i posada uskoro), podršku za zatvorene opise i mogućnost blokiranja nekih kanala na app za roditelje. Tu je i nekoliko ispravke grešaka za one koje imaju audio pitanja ili ne vide svoju HD kanale u sastavu - pretplatnici mogu provjeriti službeni blog za više detalja ili samo zgrabite slobodan app na iTunes.

TWCable TV app ažurirati donosi opise, pretraživanje i roditeljskog nadzora prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 2. listopada 2011 16:35:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Time Warner Cable Untangled , iTunes | Pošalji | Komentari

Pravila grupe Pitajte FTC za Facebook istrage

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/I57HTrHuGf8/Privacy-Groups-Ask-FTC-For-Facebook-Investigation:
Anonimni čitatelj piše: "10 javno-interesne skupine su pitali Federal Trade Commission istražiti Facebook različite poslovne prakse Ovaj zahtjev dolazi odmah nakon dva slična onima ovaj tjedan:. Dviju američkih kongresmena traži ftc istražiti kako Facebook kolačiće ponašati, a Irska podataka Zaštita Povjerenik je pristao provesti reviziju privatnosti Facebook. S obzirom da društvene mreže međunarodne sjedište u Dublinu, potonji je više ozbiljno kao velika većina web-mjesta korisnici mogu biti pogođeni. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Idi naprijed i osvojiti

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/PjtijsaV9Aw/:
by Scoble

Bilješka urednika: Gost autor Aron Levie je osnivač i izvršni direktor Box.net.

Stara tehnologija straže Silicijske doline ubrzano unhinging. Od stvarno stara okrenut osciliraju strategije i vođe , novo stari bućkanje kroz CEO jednako brzo kao i oni mrtvi-bazen proizvoda, fokusiranja cijele tvrtke na natječući se sa Zuckerberg, ili uzrokuje velike kupca zbunjenost kao što su pomak u budućnost , ili čak stariji-new, sadržaj s pivot ili dva prije nego prijateljski slijetanje u Google ili Facebook.

Uz ovaj prijelaz na nove stare i nove na staru, dolazi upadljivo rijetka prilika da izgrade sljedeći veliki tehnologija powerhouses. Današnja revolving krajolik tehnologija će korist onih s pristranost prema brzini, mijenjati i poremećaja.

U posljednjih nekoliko mjeseci sam, sam čuo od novih tvrtki koje stoje na radikalno transformirati kako smo u interakciji sa zdravstvenim, udarac otvorenom potrošnja televizije, te da obrazovanje mobitel. I osvježavajuće, i nije potrebno bilo modifikatori za opis tih startupima: ništa o "gledajući televiziju, dok tweeting", ili "olakšavanje zdravstvenih s lokalnim kuponima." Ne, ti imaju potencijal da se igra-mijenjanje usluge poduzetnicima koji su postavili oči na san.

Marc Andreessen nedavno iznio nevjerojatno uske argument zašto softver će ljepušan velik dio preuzeti svijet . Ili, da budemo precizniji, to jesti. Ali to će se dogoditi samo ako se radi o doista svijet mijenja tehnologije. Tehnologija koja nam pomaže da komuniciraju, spremite i poboljšati život, ili napraviti bolje odluke u naše tvrtke, brže.

Pokreće na poremetiti i demo prije nekoliko tjedana mi je dobio razmišljanja o tome čarobno fazi pokretanja životnog ciklusa: točka u zgradi proces u kojem sve i svašta je moguće. Imate još napraviti svoj prvi pivot, niste mogli odbijen više od par BO, i siguran sam da tim dinamičan je samo copacetic. Ah, dani slave.

Pa, prije nego što se puno dalje, evo nekoliko neželjenih sati sam mislio bih podijeliti nakon pet roller-coaster godina u dolini:

Provjerite jeste li stalno radite nešto što nije bilo moguće prije 3 godine

Samo tvrtkama vrijedi s početkom u ovoj industriji su one koje se nisu mogle postojati u nekom drugom razdoblju. A s brzinom promjena na internetu postizanje kozmička brzina, razdoblja mjere na četvrtine, a ne godina. Ako ne uzimanje prednost od nekih temeljno novo Enabler, ti si dvopek. Možda je prednost red veličine promjene u cijeni i dostupnosti infrastrukture zbog oblaka (Cloudera, DotCloud, Twilio), ili sada sveprisutni pristup moćna 'pametne' uređaji (Trg, Uber, kno, Airy Labs) , ili promjena u društvenom ponašanju kako na poslu i kod kuće (kukati, Jive, HealthTap) ili sva tri. Ideja je da se stalno dostizanje za rub što je moguće, širi granice onoga što se očekuje i okretanje roman u naviku. Ako to ne učinite, nećete stajati, nećete dobiti vlak, i ne će pobijediti. Kao što je Andy Grove bi ističu, ako ne stvara 10X poboljšanje u odnosu na dimenziju troškova, učinkovitost, odnosno koristi za potrošača,

Boston Dynamics Alpha Dog čini Alyx Vance je ljubimac izgledati igračka (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/02/boston-dynamics-alpha-dog-makes-alyx-vances-pet-look-like-a-toy/:
Boston Dynamics ' BigDog je jedan od naših omiljenih lud razini DARPA projekata, robotika paket mazga koja može nositi £ 400 u kit za vojnika. U nekom trenutku, Massachusetts mehanika odlučili bot će biti daleko bolje ako je veličine bika, ili, znate, SUV-a. Alpha Dog gubi UN-nečujan zujanje buke svog prethodnika, ima raspon od 20 milja i može potrajati mnogo više kazne. Ako check out video nakon pauze, vidjet ćete dvije osobe neuspješno pokušava takedown na čudovište - Half-Life 2 diehards može doći do borbe flashback na sam pogled na njega. AT-AT Jr. Očekuje se da će vidjeti terenska ispitivanja tijekom sljedeće godine, kada neće imati test krevet stijena boriti s, ali američkih marinaca. Mark naše riječi: očekujemo 'em da se pojavi u svakoj noćne more distopije od 2020-ih, a preuzeti muškoj ulozi u nadolazećem Robopocalypse .

Nastaviti čitanje Boston Dynamics Alpha Dog čini Alyx Vance je ljubimac izgledati igračka (video)

Boston Dynamics Alpha Dog čini Alyx Vance je ljubimac izgledati igračka (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 2. listopada 2011 13:57:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink IEEE Spectrum | izvor Boston Dynamics | Pošalji | Komentari

Samsung Stratosphere postavlja sve s spec. list liječenje

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/02/samsung-stratosphere-lays-it-all-out-with-spec-sheet-treatment/:
Nadolazeće Samsung Stratosphere za Verizon Wireless je teško tajna, ali osim nekoliko glasina detalja , naočale za ovo LTE opremljene QWERTY klizač su ostali malo misterija. Sada, sve što se promijenilo, zahvaljujući velikim dijelom svojim procurila spec. lista iz Big Red - samo zaviriti nakon prekida. To će biti pakiranje 4-inčni AMOLED zaslon Super s WVGA razlučivosti, (vjerojatno) jednožilnih 1GHz procesor, zajedno s 512 MB RAM-a, 4 GB interne memorije i microSD karticu od 4 GB koji je unaprijed instaliran. Zanimljivo, to će biti prvi Verizon LTE-a da uključi telefone Micro SIM umjesto većih, tradicionalna ponuda. Osim toga, to izgleda kao da nagađanja o android 2,3, zajedno sa svojim 5MP stražnji / 1.3MP ispred kamere su mrtvi u. Tu će također biti LED bljeskalicom u tow, iako je video snimanje će biti ograničen na vrlo svjetovnim 480p. To je rekao, ako ste žedni, ali su brzine trebaju tipkovnicu, Stratosphere izgleda kao tvoj očito (iako samo) izbor.

Nastaviti čitanje Samsung Stratosphere postavlja sve s spec. list liječenje

Samsung Stratosphere postavlja sve s spec. sheet liječenje prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 2. listopada 2011 15:13:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Droid život | Pošalji | Komentari

Pitajte Slashdot: kako iskoristiti post-Katarakta Ultraviolet vizija?

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1Igs3li8Zr8/Ask-Slashdot-How-to-Exploit-Post-Cataract-Ultraviolet-Vision:
xmas2003 piše: "Nedavno sam imao operacije katarakte sa Crystalens implantata. Sa mojim oblačno žuti (UV-filtriranje) prirodna leća uklonjen, vidim svijet u novom svjetlu (više o tome u trenutku), kao da je sve svjetlije i boje su više . živ ... plus u fokusu Kao tipičan Slashdot čitatelja, bio sam kratkovidan od djetinjstva, tako da je prekrasno da ne moraju nositi naočale / kontakata za udaljenost Jedna zanimljiva neobičnost je da ja sada mogu vidjeti ultraljubičasto svjetlo -. čini da postoji nekoliko ljudi koji su osjetljivi fotoreceptora ispod 400nm u UV spektru sam učinio neke testiranja s crne svjetlosti i UV filter potvrditi, ali to bi više uvjerljiv testiranje kao što je korištenje monokromator -. itko u Boulder, Colorado području imaju pristup jednoj? i bilo kakve prijedloge od Slashdot čitatelja o tome kako mogu dodatno istražiti ovaj fenomen? Dok ja ne mogu vidjeti mrtvi ljudi, mislim imam "supersile" ... iako nisam siguran sredovječni stanovnik predgrađa tata bi don ljubičaste tajice i rta postati kriminala borac! "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Sigurnosnih propusta na HTC Android uređaja

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aUYBDQjgXVM/Security-Vulnerabilities-On-HTC-Android-Devices:
revjtanton piše: "U posljednjih nekoliko ažuriranja za neke od svojih uređaja, HTC predstavio paket prijavom alata koji prikupljene informacije. puno informacija. PUNO. obzira na razlog je, da li za bolje razumijevanje problema korisnika uređaja, daljinski lakše analize ili korporativnog zloću - nije važno ". To je zato što "bilo app na zahvaćena uređajima koji zahtjeva jednu android.permission.INTERNET (što je normalno za bilo koju aplikaciju koja se spaja na Internet ili prikazuje oglase)" na jednom od ove telefone sada mogu zgrabiti sve vrste zanimljivih bitova iz prijavljeni podataka.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Psystar Gubi žalbe u slučaju Apple

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DI2oK7thz68/Psystar-Loses-Appeal-In-Apple-Case:
Spora između Mac i Apple Cloner Psystar je dugo i zavojitim jedan, a sada, čitač UnknowingFool piše da je "prošli tjedan, Krug SAD Deveti prizivni sud presudio uglavnom protiv Psystar u svoju privlačnost njihov slučaj s Appleovim Sud je za. Apple u da nisu zloupotrebe autorskih prava tako da uvjeta iz dozvole OS X. Psystar pobijedio na jednoj točki u kojoj neki od sudskih naloga ne bi trebao biti zapečaćena. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Rokovi Facebook ne nema ...

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/7g5fDl4W6vM/:
article_graphics_28

Napomena urednika: Facebook rokova su samo početak. U ovoj gost post, Jim Pitkow i Adrian Aoun nacrtajte ono rokovima mogao izgledati ako primjenjuju na sve. Auon je predsjednik Uprave stealth pokretanja Wavii , koji radi na podskup problema navedene u nastavku, a Pitkow je savjetnik.

Prošlog tjedna Facebook ušao u povijest. Nakon što je prikupljanje podataka o korisnicima za godine, Facebook okrenuo dizajner Nicholas Felton koji je odlučio da je vrijeme da se tim podacima na sljedeću razinu i zamišljati - i Timeline je rođen. Ali što o tome što se događa s ostatkom svijeta, a ne samo mojim prijateljima ... Zašto ne Facebooka su rokovi za to?

Mi ćemo odgovoriti na to u minutu, ali prvo, zašto to još važno? Iz istog razloga ste čitajući ovaj članak, ljudi vole da ostanu do datuma na širokom spektru informacija društvenih, tematska, lokalne, nacionalne, globalne i svi smo mržnje propustiti važan novu priču. Uz podatke tako lako dostupni osjećamo obvezu proces više informacija nego ikada prije. Facebook je pionirski način na koji smo dobili informacije o našim prijateljima, ali nažalost, alati za ostatak svijeta vijesti još nisu uhvaćeni.

Ali mi ne govori ništa vi ne znate. Milijardi dolara pitanje je što učiniti o tome? Vjerujemo da su informacije potrošnja danas je spremna za prevrat-tehnologija se razvija kako bi se slagala naše ponašanje. Pa kako će se to dogoditi transformacija?

Boreći se protiv informacije preopterećenje

Ono što je nekad jednostavne vježbe za skeniranje jedne ili dvije novine dan za zanimljivo naslove i članke je eskalirala u ponavljaju skenira tijekom dana više online izvora vijesti (Facebook hrane, tweets, RSS, online novine i blogove). A u mnogim slučajevima, različiti izvori samo ponavljaju istu priču iznova i iznova, što je očito obilje mogućnosti zabludu. Dakle, dok je više izbor je često bolje, evo to je jednostavno nas preopterećenja.

Na primjer, kada Kate Middleton u braku princa Williama, možete moglo pročitati tisuću članaka o tome. Čudnovato dovoljno, čitanje tradicionalne tiskanih medija je zapravo učinkovitiji od toga, jer priča se spominje samo jednom po papiru. U trenutnom stanju "preopterećenje", možete vidjeti isti članak tweeted, zajednički na Facebook, guraju u svoj ​​RSS feed, i sl. A u mnogim slučajevima izdavača zavoj na perverzni poticaj sensationalized naslove razlikovati svoje cookie-cutter sadržaj i pogon više klikova. To ga čini teško izbjeći pristranost i shvatiti što se zapravo događa, ili čak i znati ako ste alre

Engadget Mobile podcast, žive u 14:00 ET!

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/02/the-engadget-mobile-podcast-live-at-2pm-et/:
Petak poslijepodne jednostavno nisu isti bez mobilni podcast slušati, ali nadamo se vaš nedjelju popodne je sada puno bolje heckuva ovaj vikend. Ispalo je da je četrnaest ET je bio savršen prozor vremena za Myriam i Brad kako bi dobili njihove rants u red i secira apsolutno ogroman tjedan bežični događanja sve u isto vrijeme. Pridružite nam se za posebne nedjelja izdanje Engadget Mobile podcast, žive u 14:00 ET (11:00 PT, 18:00 GT)!

Nastaviti čitanje Engadget Mobile podcast, žive u 14:00 ET!

Engadget Mobile podcast, žive u 14:00 ET! prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 2. listopada 2011 13:01:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Ruski softver tvrtke tvrdi da je njegov App može ispucati BlackBerry sigurnost

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gHBjDe4iUj4/Russian-Software-Company-Says-Its-App-Can-Crack-BlackBerry-Security:
AZA43 skokovi u redove prihvatila podnositelja, piše "Ruska sigurnosni softver prodavač Elcomsoft objavio app koji tvrdi da može odrediti BlackBerry ručni lozinki. Softver navodno hack BlackBerry zaporku putem naprednih ručnih sigurnosne postavke koje je značilo za šifriranje podataka pohranjenih na korisnika memorijske kartice. A haker ni ne trebaju imati BlackBerry kako bi se utvrdilo lozinku, upravo medijske kartice. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Sony otkriva cijene i veličine li Google TV?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Čini se da je netko unutar tvrtke, ili ste nezadovoljni sa svojim plaće i želi uništiti iznenađenje da je tvrtka izradila je za utorak 12. listopada, ili stvarno potrebu prošlo. Zašto? Jer ne samo da procurile informacije (još uvijek ne znam je li to stvarni) o mogućem veličinama koje će Google TV, ali i imena pojavili su se koji će biti pozvani modeli u pitanju.

Njihova imena su: NSX-24GT1 24 inča, NSX-32GT1 31 inča, NSX-40-inčni 40GT1 NSX-46GT1, (da, pogodili ste) od 46 inča. Ipak, oni su također opasnost da bi njihove cijene između ukupno 1.300, 1.400 i 1.900 dolara.

Čudna stvar: ako je to istina, najjeftiniji model Google TV će biti još skuplji (300 dolara) od 32-inčni model skuplji od Sony je ljudima u njihovom katalogu.

Sony Ericsson daje ruku FreeXperia devs, pokazuje ljubav prema CyanogenMod 7,1

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/02/sony-ericsson-lends-hand-to-freexperia-devs-shows-love-for-cyan/:
Ispada, Sony Ericsson je stvarno dolazi oko razumijevanje da Android telefone nisu jedna-veličina-odgovara-svima propozicija. Nakon što je obavijest o FreeXperia tima neumorne napore kako bi CyanogenMod 7,1 određenim SE uređaja, tvrtka je sada " vuče Samsung "po kreditiranja svoju potporu na uzrok. Tvrtka je pod uvjetom da je skupina s oko 20 telefona, zajedno s debugiran i obnovljena knjižnica kamere binaries kako bi se osiguralo odgovarajuće korisničko iskustvo. Ne zaustavljajući se, Sony Ericsson se nada da bi ove bitova na raspolaganju za sve programere pod posebnim EULA u skoroj budućnosti. Naravno, tvrtka nastavlja podsjetiti svojim korisnicima da ne posebno odobrava otključavanje bootloadera - koja još uvijek rezultate u prazninu jamstvo - iako je spreman pomoći vam učiniti upravo to.

[Hvala, Thorsten]

Sony Ericsson daje ruku FreeXperia devs, pokazuje ljubav prema CyanogenMod 7,1 prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 2. listopada 2011 00:07:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Sony Ericsson Developer World | Pošalji | Komentari

Kanadski sud ocjenjuje Web Struganje Povrede Copyright

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dH7Ff7K2yCc/Canadian-Court-Finds-Website-Scraping-Infringes-Copyright:
Prvi put prihvatio podnositelja uništen piše: "Suđenje presude iz British Columbia, Kanada, utvrdio da Zoocasa, nekretnine pretraživanje mjestu kojima upravlja Rogers Communications, prekršila autorska prava struganjem nekretnina i fotografije iz 21 stoljeća Kanade. Odluka temeljito mišljenja o pitanjima web stranica struganje, Uvjeti korištenja, 'shrink wrap "i" Kliknite Zamotajte Ugovori, robots.txt datoteke i autorska prava implikacije hiperlink. za američke čitatelje koristiti za više-milijun dolar štete, sud ovdje nagrađeni $ 1000 (tisuću dolara ) za kršenje stoljeća 21 web Uvjeti korištenja i autorska prava zakonski štete u ukupnom iznosu od $ 32.000 ($ 250 po sporni nekretnine foto). Više analizu na Michaela Geist blog, i Globe & Mail ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Tjedni Pogledajte zaokružiti

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/9getOPVYO1g/:
Dedgumo-watches-12

Svaki vikend smo pokrenuti brzi krug-od glavnih gledati vijesti. Zašto? Budući da gleda prilično darn su cool.

Dievas Vortex Stručni gledati dobiva pregledani . Izdržljiva titan slučaj i jednostavan za čitanje biranje za ljude koji samo trebate ozbiljne sat (za ozbiljan rad i igru).

Gledajući moderni klasik, vrlo jedinstven klasik. Gerald Genta Gefica Bi-Retro Safari gledati se u sjećanju, a preporučuje se kao collectible.

Ljubav koja Japanski izgledaju dekonstrukcijski Steampunk? Dedegumo satovi su prilagođeni izrađeni su ručno i ne previše skupo.

Za malo više komentara, check out Podcast Pogledajte Hourtime .

Kliknite za prikaz slajdova.