petak, 1. srpnja 2011.

4 milijuna jak Alureon P2P botnet "praktički neuništiva"

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/0trLZfejZOg/4-million-strong-alureon-botnet-practically-indestructable.ars:

Istraživači na Kaspersky Lab analizira 4,5 milijuna vojnika Alureon botnet (također poznat kao TDL i TDSS) su označena to "praktično neuništiv." Agencije za provedbu zakona su imali neki uspjeh nedavno na ometanje i donosi niz botneta, s Coreflood , Rustock i Waledac sve uspješno poremećen. Dizajn TDL je temeljni korijen ide kako bi slične akcije odmazde mnogo teže povući u.

TDL-4 je posebno dizajniran kako bi se izbjeglo uništenje, bilo provedbu zakona, anti-virus softver, ili natječući botneta. Na instalaciju, TDL-4 će ukloniti ostale rootkits, čin koji i oduzima natječu operatori prihoda i smanjuje vjerojatnost da će korisnik primijetiti da je njihov sustav ponaša čudno i pokušati popraviti ga. Cilj Rootkit je ostati neotkriven, a to uključuje i primjećujem da je računalo jednostavno ne funkcionira ispravno.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Ispraćaj: Jon "Hannibal" Stokes marševa mu slon vojsku iz Ars

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/fUlut41UFCs/send-off-jon-hannibal-stokes-marches-his-elephant-army-away-from-ars.ars:

Ovo je značajan dan za Ars: naše Jon Stokes je korak dalje od svojih dana u dan ulogu Ars nastaviti niz novih mogućnosti. I mi smo ga šalje se sa zahvalnošću za njegov veliki servis na našoj zajednici i najbolje želje za budućnost.

Trinaest godina je vječnost on-line, ali to je koliko dugo Ars Technica je udaranje po ulicama, šuštanje svoj vlastiti stil tech pokrivenost i zajednice. I u tom trinaest godina, jedan od mojih najboljih odluka sam napravio kao osnivač i urednik u glavni Arški dopire do Jon Stokes, kolega moj u IT na Harvardu, da se pridruže ovom zvijer stranice na svojoj rođenja . Bilo je ljeto 1998, bili smo u našem ranom 20s, i sudbine donio nam je i na jebani podrumu u Rockefeller dvorani u Cambridgeu, Massachusetts. Upravo sam je bio imenovan kao sustavi arhitekt, i Jon je bio rad na projektu programa Access baze podataka. Za neke čudne razloga, između to raditi, studij klasične grčke, a ruminations o božanskom, uvijek smo imali pare lijevo za Ars Technica.

Jon jednom mi je rekao da dio svog udjela u Ars bio je ukorijenjen u želji da brusiti svoje vještine pisanja, koji su uvijek bolje nego što je priznao. To je zajednička motivacija, zapravo: Jon i ja bili su studentima na Harvardu studira drevne kršćanstvo, i na vrijeme, oboje smo mislili da naše karijere ležala u akademskoj, a ne com.. Dugi niz godina, i od nas vidio Ars jer to "druga stvar što smo učinili", niti od nas shvatili da je, u stvari, ono što smo učinili najbolje, i stvar na koju smo platili najviše pažnje.

U tim ranim danima, da li u našoj udaljenog ureda u Sullie je u Somerville ili na jednom od brojnih indijskih buffeti mi uništen, Jon i ja gledao mjehurići i pop, fads doći i otići, a Ars publiku rastu na način koji je nevjerojatno rewarding. Mi čak izvadio osobne kredite (ne VC novac) da plutaju mjestu kada se stvari dobio teške poslije. Com mjehurić razbio. Bez obzira koliko loše stvari dobio, i bez obzira što osobnim izazovima suočava nas, mi služio Ars Technica najbolje što smo mogli. Smatram se sretan da su Jon Stokes kao suosnivač Ars Technica i svaki obožavatelj Ars trebali osjetiti na isti način.

Ne kažemo zbogom Jon, on će i dalje raditi samostalni rad za župnika, kao i rad za Wired.com i nedvojbeno drugima. Ali on je ostavljajući Ars u najjačim ikada radno mjesto: naše osoblje je vrh usjek, prihodi i promet se u svakom trenutku uspone, a mi smo uzbuđeni o budućnosti. Mi se pridružite u želji Jon bonam fortunam!

Pročitajte komentare na ovaj post


Aljaska sudac udari dolje još jedan on-line cenzure zakona

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Ofi3WAGE1EE/court-strikes-down-yet-another-net-censorship-bill-in-alaska.ars:

Savezni sudac je dodao Aljaske do stalno rastući popis država koje su smacked dolje za težak cenzurira Internet. Zakonodavstvo potpisao guvernerka Aljaske Sean Parnell prošle godine bio je održao odrasle kaznenu odgovornost za distribuciju seksualno eksplicitan materijal maloljetnika nad "Net.

Koalicija tužitelja podnijeli tužbu kolovozu prošle godine, navodeći da statut krši Prvi amandman. Jučer, sudac Ralph Beistline dogovoreno i udario zakonom.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


AT & T će omogućiti BlackBerry mosta podršku prije zalaska sunca

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/01/atandt-to-enable-blackberry-bridge-support-before-sundown/:
Većina tablets funkcija sasvim u redu, na vlastitu, ali RIM- BlackBerry playbook uvela jedinstvenu, ali ograničavajući sučelje koje ograničava Bluetooth tethering na slično-branded telefon. Ova značajka, nazvana BlackBerry most , omogućuje vašim tablet piggyback na slušalice 3G podatkovne veze, također omogućuje pristup produktivnosti aplikacije poput e-mail i kalendar, koji su još uvijek na neki drugi način nedostupni na playbook. Nažalost, ova opcija nije dostupna za AT & T korisnika, ali da je o za promjenu, kao što je značajka će biti dodan u App svijetu danas. Dok most apartman je potpuno besplatno, što omogućuje AT & T 3G podatkovne veze zahtijeva mjesečnu tethering plan 45 dolara, što znači da svatko grandfathered u neograničenom značajke za prijenos podataka će morati odlučiti je li to vrijedno skok. Most se ne sondiranje kao što su vaše šalicu čaja? Ne brinite - barem možete uzeti u udobnosti znajući da su dani pining za domaće e-mail numerirane.

AT & T će omogućiti BlackBerry mosta podršku prije zalaska sunca prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 1. srpnja 2011 0:35:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor AllthingsD | Pošalji | Komentari

Znanstvenici razvijaju algoritam za rješavanje Rubikova kocke bilo koje veličine

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/01/scientists-develop-algorithm-to-solve-rubiks-cubes-of-any-size/:
Računalo rješavanje Rubikova kocka? P'shaw. To na 10,69 sekundi ? Bio tamo, rekord. No, to ispucati jednu od bilo koje veličine? Boja nas impresionirao. Erik Demaine MIT nije samo to, razvoju algoritam koji se odnosi na kocke bez obzira koliko ambiciozni njihove dimenzije. Prilično rano, on je shvatio da je potrebno da se drugog kuta nego što bi sa standardnim 3 x 3 x 3 slagalice, koji drugi znanstvenici su se bavili posuđivanjem računala iz Google uzeti u obzir sve moguće poteze quintillion 43 - strategija poznat jednostavno kao "silu". Kao što možete zamisliti, to nije točno održivo rješenje kada ste hrvanje sa 11 x 11 x 11 kocke. Tako Demaine i njegov tim naselili na pristup koji je zapravo udar na jedan obično koristi Rubikova entuzijasta, koji bi pokušaj da se presele trgu u svoje željeni položaj, a ostavljajući ostatak kocke kao nepromijenjen što je više moguće. To je zahtjevan način da ide, naravno, pa umjesto Istraživači su grupirani nekoliko cubies da je sve potrebno da ide u istom smjeru, taktika koja je smanjila broj poteza faktor log n, s n predstavlja duljinu bilo kocke strane. Budući da se kreće pojedinačnih cubies u idealno mjesto zahtijeva broj poteza jednak n ², konačni algoritam je n ² / log n. Ako smo samo izgubili ste non-math smjerova s tim formula, budite uvjereni da su znanstvenici očekuju ljudi neće biti u mogućnosti primijeniti izravno, po sebi, iako on ne kažu da bi moglo pomoći kocke-solvers izoštriti njihove strategije. Drugi da, sve što overachievers vani, vi ste još uvijek sami sa da je 20 x 20 x 20.

Znanstvenici razvijaju algoritam za rješavanje Rubikova kocke bilo koje veličine prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 1. srpnja 2011 0:57:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor New Scientist | Pošalji | Komentari

Vizio tablet ide gore za ograničene unaprijed naručiti, počinje shipping sredinom srpnja

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/01/vizio-tablet-goes-up-for-limited-pre-order-starts-shipping-mid/:
Ne mogu čekati da biste dobili vaše ruke na Vizio je nadolazeći proračun tablet ? Dobre vijesti, počevši od danas, možete staviti 400 dolara, gdje je tvoja usta, po pre-naručivanje uređaj ravno iz tvrtke stranici, s početkom u 13:30 ET. Taj iznos će vas Gingerbread tablet, zajedno s 16 GB microSD kartice, i sklopivi folio slučaj. Prije naredio uređaji će se početi isporučivati ​​18. srpnja. Oni koji snoozed i stoga izgubili moći će se podići jedan u trgovinama tjednu 25.. Mi ćemo ažurirati nakon kada na link ide uživo.

Vizio tablet ide gore za ograničene unaprijed naručiti, počinje shipping sredinom srpnja prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 1. srpnja 2011 13:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Sudac odobrila prisluškivanje tužba Preko Google Wi-Fi njuškanje

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iaAvVOdgNhk/Judge-OKs-Wiretap-Lawsuit-Over-Google-Wi-Fi-Sniffing:
Anonimni čitatelj piše: "Prošle godine Google našla u vruću vodu nakon što je priznao da je slučajno prikupljanje podataka nosivost od neosiguranih Wi-Fi mrežama. Ulaska dovelo do niza istraživanja i pritužbe širom svijeta, a US Okružni sud sudac sada je odbijen Google prijedlog odbaciti klasa-akcija tužbom koja navodi pretraživanje div prekršio savezni prisluškivanja zakonima. "Sudac James Ware nacrtao razlika u jučerašnjoj vladajuće između samo pristup otvoren WiFi mreža i zapravo njuškanje pojedinih paketa na toj mreži. U prvom slučaju , samo jedan je skakanje na mrežu za slanje i dobiva jedan vlastiti komunikacija, u drugom slučaju, jedan je u potrazi tuđe komunikacije, i to na način koji zahtijeva nontrivial tehničku sposobnost ili softvera ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Snimak Zynga je Financije: prihodi porasli 392 posto prošle godine na 600 milijuna dolara

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/g43qrC6gxpw/:

Zynga napokon podnio je zahtjev za svoj ​​IPO danas, i sada smo dobili da se pogled na svoje financije . Na visokoj razini, tvrtka je gotovo 600 milijuna dolara prihoda prošle godine, a 90 milijuna dolara dobiti. Nastao je na nevjerojatan tempo, s prihodima raste 392 posto u 2010, što je povećanje od 121,5 milijuna dolara u 2009 (i gore od 19 milijuna dolara u 2008).

U samo prvom tromjesečju 2011 sama, tvrtke prihoda dosegla 235 milijuna dolara (ili 940 milijuna dolara prihoda trčanje-rate), te da je do 134 posto u odnosu na prvi kvartal 2010.

Dobra vijest za investitore je da Zynga zapravo čini dobit. Nakon što je 53 milijuna dolara gubitka u 2009, ona ljuljačka za 90 milijuna dolara neto dobiti n 2010. I dobit porasla 84 posto u prvom tromjesečju 2011 na 11,8 milijuna dolara.



Zynga je najvećih dioničara i koliko su vlastiti

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/E9NU23zhyZk/:


Zynga samo podnio za puno-čekala 1 milijarde dolara IPO- i know znamo koliko je osnivač Mark Pincus i tvrtke investitora vlastitu u tvrtki. Zynga je ulagači su Reid Hoffman, DST, Google, Tigar Global, Kevin Rose, Kleiner Perkins, Union Square Ventures, Andreessen Horowitz, Peter Thiel, Ljevaonica Group i IVP.

Pincus je najveći dioničar Zynga, sa 16 posto tvrtke. Kleiner Perkins posjeduje 11 posto tvrtke, IVP posjeduje 6,1 posto, Union Square Ventures je vlasnik 5,5 posto, Ljevaonica posjeduje 6,1 posto, Avalon Ventures posjeduje 6,1 posto, a DST posjeduje 5,8 posto.

Pincus čini plaću od 300.000 dolara, i Van Natta zarađuje plaću od 200.000 dolara.