srijeda, 8. prosinca 2010.

Predsjednik Obama Na MythBusters Tonight

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/K2oMgpsrqDE/story01.htm:
elrous0 piše: "Kao što je ranije izvijestili, predsjednik Obama spominje još u listopadu da će se pojavljivati na nadolazeće epizode popularne serije Discovery Channel MythBusters. Pa, epizoda napokon je emitiranje večeras. U epizodi, predsjednik pomaže Jamie i Adam test "Archimedes Death Ray 'mita za treći put (što je mit' razbila 'prvi put, i to poprsje preživjeli izazov iz MIT studenata drugi time-out). Iako je predsjednik pojavljuje samo u nekoliko kratkih scripted segmentima, stvarni test (koristeći 500 schoolkids služi i kao ogledalo-bearing vojnika) je navodno prilično zanimljiv. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Internet Explorer 9 mjere privatnost uključuje praćenje zaštite

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/08/internet-explorer-9-privacy-measures-to-include-tracking-protect/:
U klimanje za budućnost FTC mandata u vezi web privatnosti, Microsoft je najavio da među svojim brojnim čari, Internet Explorer 9 će se uvesti nešto što se zove praćenje Zaštitna popis. U suštini, TPL gleda treće strane elemente stranice god vam svibanj biti gledanje (na primjer, kada ste na msnbc.com i sadrži elemente koje su smještene po drugoj domeni) i omogućuje vam blokiranje onih koji pratiti vaše pokrete . To je učinio po domeni, a tu je i popis dopuštenih pošiljatelja i crnu listu - osigurati da, dok se elementi koji su potrebni za punu funkcionalnost će biti dozvoljena, one koje su smetnja će biti blokiran. Naravno, to nije odgovor na sve vaše sigurnosne potrebe, ali između ove i pravilno upravljanje kolačiće to je pristojan prvi korak. IE9 će navratiti negdje početkom 2011 - u međuvremenu, check out video nakon pauze za više informacija.

Nastaviti čitanje Internet Explorer 9 privatnost mjere uključuju praćenje zaštite

Internet Explorer 9 mjere privatnost uključuje praćenje zaštite prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 8. prosinac 2010 16:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink SlashGear | izvor Microsoft Developer Network | Pošalji ovaj | Komentari

SAD će biti domaćin World Press Freedom Day

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BdTvSTMaGZw/story01.htm:
rekrowyalp piše: "Iz press release:" Sjedinjene Države sa zadovoljstvom najavljuje da će domaćin UNESCO-ov Svjetskog dana slobode medija događaj u 2011 SAD mjesta tehnologije i inovacija na čelu svojih diplomatskih i razvoja novih medija je ovlašten.. građani širom svijeta kako bi izvješće o njihovim okolnostima, izraziti mišljenje o svjetska zbivanja, i razmjenu informacija u okruženju neprijateljski ponekad na takve vježbe pojedinaca "pravo na slobodu izražavanja. U isto vrijeme, mi smo zabrinuti za određivanje nekih vlada da cenzor i tišina pojedinaca, kao i ograničiti slobodan protok informacija ". Oh ironije. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Erlang i OTP u akciji

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Nz-UaRwjhd8/story01.htm:
RickJWagner piše "Manning je upravo izdao novu Erlang naslov, zove Erlang i OTP u akciji dosta za neko vrijeme sada, tu je bio definitivan vodič Erlang -.. Joe Armstrong je odlična knjiga za programiranje Erlang Pa, vrijeme je da malo extra sobi na polici, jer Erlang knjiga-o-sfera upravo pomaknuo. Tu su sada dva mora imati sredstva za Erlang programer. " Držite čitanja za ostatak Rick's pregled.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Googleov veliki tjedan: Nexus S, Saće tablete, krom OS laptop, i ebooks za dizanje

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/08/googles-big-week-nexus-s-honeycomb-tablets-chrome-os-laptops/:
Moramo ga predati Googleu : ako je njegov cilj bio je da se vlastiti vijesti ciklus tehnologije za 48 sati, misije ostvaren. Mountain View-temeljen tvrtka provela prva dva dana ovoga tjedna postavljanje ljepušan velik dio svaki veliki najava da bi moglo: novi top model telefon dolazi sljedeći tjedan ( Nexus S ), novi Android graditi ( 2,3 Gingerbread ), pregled sljedeći Android graditi ( Saće ) na nikada-prije-vidio Motorola tableta , debi svog oblaka-based platformu za prijenosna računala ( Chrome ) s hardverom, i divovski poniranje u rastu e-knjiga na tržištu - a to nije sve. Mi smo se potrudili da sve kondenzirati dana 'naglašava se u nešto lakše se probavlja, pa pročitajte na za recap na sve stvari Google-u!

Nastaviti čitanje Google je veliki tjedan: Nexus S, Saće tablete, krom OS laptop, i ebooks za dizanje

Googleov veliki tjedan: Nexus S, Saće tablete, krom OS laptop, i ebooks to čizma prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 8. prosinac 2010 13:45:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Quadrocopters unesite leteći stroj Areni, moraju odskočiti ping-pong loptica da prežive (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/08/quadrocopters-enter-the-flying-machine-arena-must-bounce-a-ping/:
Mi ne treba još jedan junak. Ne trebamo znati put kući. Sve što želimo je život izvan leteći stroj Arena, test na terenu Švicarski federalni institut za tehnologiju ( ETH ), gdje quadrocopters može naučiti nove sposobnosti i rastezanje njihov fan lopatice bez ozlijedivši previše znanstvenici. Jedan takav novi sposobnost žongliranja lopte - dobro, jedna lopta, svejedno. Ovaj quadrocopter je naučio prepoznati ping-pong loptica i prilično je vješt u tome imajući u zraku, dok robot sama ostaje lete. Zanimljivo je zadnji projekt smo čuli od ETH također uključeni stolni tenis , pa se nadamo sljedeći uključuje full-scale humanoidnog igrač koji se neće zaustaviti lov dok je slomiti svakog protivnika.

Nastaviti čitanje Quadrocopters unesite leteći stroj Areni, moraju odskočiti ping-pong loptica da prežive (video)

Quadrocopters unesite leteći stroj Areni, moraju odskočiti ping-pong loptica da prežive (video) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 8. prosinac 2010 14:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Gizmodo | izvor ETH - IDSC | Pošalji ovaj | Komentari

SpaceX's Dragon letjelica uspješno lansira, vraća se iz orbite (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/08/spacexs-dragon-spacecraft-successfully-launches-returns-from-o/:
On svibanj imati pogoditi nekoliko okrnuti ranije ovaj tjedan, ali SpaceX je malo-odgođeno lansiranje svojih Dragon letjelica izgleda da su otišli, kao i bilo tko mogao eventualno imati nadao. Obrt odminirane off iz Cape Canaverala na vrhu rakete Falcon 9 ranije danas, ušla je "100 posto uspješan" low-Zemljinu orbitu, i vratio se na Zemlju kako bi na cilj meko slijetanje u Tihom oceanu, samo kratko vrijeme prije. Šef o prošlosti pauzu za pokretanje video, i tražiti NASA držati kompletan poslije leta konferenciji za novinare u 15:30 EST na link ispod (i na NASA TV).

Nastaviti čitanje SpaceX je zmaj letjelice uspješno lansira, vraća se iz orbite (video)

SpaceX's Dragon letjelica uspješno lansira, vraća se iz orbite (video) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 8. prosinac 2010 14:35:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Spaceflight sada , NASA | Pošalji ovaj | Komentari

Škripac na kineski internet prometa Hijack Zbog U siječnja

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3RmTk5VSjDY/story01.htm:
alphadogg piše: "Političari ne slažu o tome da li novije razdoblje kineske otmice Internet promet je bio zlonamjeran ili slučajno, ali nema dvojbe o tome osnovni uzrok ovog incidenta: nedostatak ugrađene u sigurnosti u internet glavni protokol usmjeravanja Mreža inženjeri su govoriti. o tome slabosti u Internet infrastrukture za deset godina. Sada je napokon popraviti na putu. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




NASA-in shuttle računala prodaju s osjetljivim podacima netaknut, umetnite Wikileaks vic ovdje

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/08/nasas-shuttle-pcs-sold-with-sensitive-data-intact-insert-wikil/:
Neka ovo bude upozorenje za Johna i Jane Q. Public (uvijek sladak par, ta dva) da se uvijek izbrisati osjetljive / tajnih podataka s hard diskova prije prodaje računala. Ili još bolje, izvadite disk u potpunosti i fizički uništiti. To je ono što bismo očekivali od naše vlade entiteta, ali interne istrage utvrdio da broj računala i komponente iz NASA 's shuttles je prodano iz četiri različita centara - Kennedy i Johnson Space Centra, te Ames i Langley Research centre - - da "nije saniranju provjeru testiranje," ili nisu ni testirani na sve. U Langley slučaju, dok tvrdo Pogoni su bili uništeni ", osoblje nije ispravno za račun ili pratiti ukloniti tvrde diskove tijekom procesa uništavanja." U međuvremenu u Kennedy, računala su se našli prepped za prodaju da je još uvijek imao "informacije o internetskom protokolu [da] vidljivo je prikazan." Helluva način za početak mirovinu lansirati shuttle, eh?

NASA-in shuttle računala prodaju s osjetljivim podacima netaknut, umetnite Wikileaks vic ovdje prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 8. prosinac 2010 00:32:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink BBC | izvor NASA (PDF) | Pošalji ovu | Komentari

Intel tiho oblici netbook i tablet grupe za obranu od konkurencije

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/08/intel-quietly-forms-netbook-and-tablet-group-to-fend-off-competi/:
Nije bilo ni toliko kao press release najavljuje ovaj jedan, ali New York Times je potvrdio sa Intel da čip izrađivač je nedavno formirao novu poslovnu jedinicu nazvan jednostavno "netbook i tablet grupe." To očito je bio zadatak borbe off natjecanja na netbook i tablet prostora, te osiguranje Intel ostaje jednako uspješan kao što je sa svojim Atom procesora - to će biti na čelu sadašnji šef Intelov ugrađenih i komunikacijskih grupa, Douglas L. Davis. Intel je glasnogovornik Bill Kircos dalje objasnio da "ima smisla za nas da izoštri naš fokus na ovim prijatelji PC, i Doug iskustvo trčanje sličan i vrlo uspješna ugrađen podjela čini ga pravo momak voditi grupu."

Intel tiho oblici netbook i tablet grupe za obranu od konkurencije prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 8. prosinac 2010 13:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor New York Times | Pošalji ovaj | Komentari

SpaceX Falcon 9 i Dragon čine ga Orbit

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8yxq8L-Ai1s/story01.htm:
jnaujok piše "Jutros Falcon 9 raketa nosi Dragon kapsula odignuti iz Cape Canaverala u 10:43 Istočno vrijeme, nakon što je ranije bio izbačen lansiranja zbog lošeg telemetrija feed. nešto više od devet minuta kasnije, Dragon kapsula odvojene iz druge faze u njegovu namjeravanu orbitu. Dio COTS (Komercijalni pristup na prostor) programa, ovo je prvi test Dragon kapsule po SpaceX da se dokaže da se može koristiti za trajekt opskrbljuju ISS-u. Dragon kapsula, učinit će dvije ili tri orbita prije povratka na Zemlju oko četiri sata nakon lansiranja. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Neo Geo igre hit PSN, dodajte online igranja, jarku gigantski metaka

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/08/neo-geo-games-hit-psn-add-online-play-ditch-the-gigantic-cartr/:
Neo Geo igre hit PSN, dodajte online igranja, jarku gigantski metaka
Ako ste od određene dobi, tamo je bio jedan konzole si htio više nego bilo koja druga: Neo Geo . To je bilo tako veliko, tako tamno, pa mušičav skupo je to poput gadgeta iz nekog drugog vremena - ali tamo je, gledajući dolje na vas iza counter at Babbage's. 649 dolara u 1990? Yeah. Joj. U svakom slučaju, ljudi danas mogu doživjeti sada taj stroj je veličina za mnogo nižu cijenu, sa PlayStation Network prima 10 od sustava najvećih hitova, a svaki od prodaje za 6,99 dolara i 8,99 $. Da, ove igre su već dostupne na Wii Virtual Console , ali PSN verzija će podržavati online konkurentne i co-operative igrati, što je doista vrijedno uzimajući uzbuđen o tome. Sve igre će biti udaranje PS3 21. prosinca, dok Fatal Fury i Metal Slug će biti udaranje PSP a zatim kao dobro. Za ostale igre, poput Magičar Gospodina i Super Sidekicks, te prijenosni ljudi samo će morati pričekati do siječnja.

Neo Geo igre hit PSN, dodajte online igranja, jarku gigantski metaka prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 8. prosinca 2010 11:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Joystiq | Pošalji ovaj | Komentari