srijeda, 22. prosinca 2010.

Sony otkriva cijene i veličine "Google TV?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Čini se da je netko unutar tvrtke, ili ste nezadovoljni sa svojim plaće i žele uništiti iznenađenje da je tvrtka spremna je za utorak 12. listopada, ili zaista imaju potrebu prošlo. Zašto? Jer ne samo da procurile informacije (što ne znamo je li to realno) o mogućim veličinama u koji će Google TV, ali imena su se pojavili koja će se zvati modeli u pitanju.

Njihova imena su: NSX-24GT1 24 inča, NSX-32GT1 31 inča, NSX-40-inčni 40GT1 NSX-46GT1, (pogodili ste) od 46 inča. Pa ipak, također rizik da njihove cijene bi ukupno između 1.300, 1.400 i 1.900 dolara.

Znatiželjan detalj: ako je to istina, najjeftiniji Google TV bi biti čak i skuplji (300 dolara) da je 32-inčni model skuplji od Sony je ljudima u njihovom katalogu.

Novčanice Idi Elektronski nadmudriti Krivotvoritelji

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9lyHYDcNTPY/story01.htm:
suraj.sun piše "Moderna novčanica sadrži i do 50 protiv krivotvorenja značajke, ali dodajući elektroničke sklopove programiran kako bi potvrdili autentičnost umu je možda krajnji zastrašujući, te će također pomoći da se pojednostaviti praćenje novčanice iz članka:". tim njemačke i japanski znanstvenici stvorili nizove od tanke-film tranzistore (TFT) od pomno polaganja zlato, aluminij oksid i organske molekule izravno na note kroz uzorkom masku, izgradnju TFT sloj po sloj. Rezultat je neoštećena novčanica sadrži oko 100 organske TFT, od kojih je manje od 250 nanometara debele i može biti operiran sa naponima od 3V samo. Takvi mali naponi mogu prenositi bežično vanjski čitač, kao što su vrsta koja komunicira s RFID oznake se nalaze na mnogim proizvodima. '"

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Je li Neto Neutralnost stvarno potreban?

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cUCuzaOY2Nk/story01.htm:
darrad piše "mišljenja komad preko na Wall Street Journal izlaže alternativne teorije o tome zašto smo novih propisa iz FCC na Net neutralnost. Tu je puno govoriti o ovoj temi, osobito među tech sektora. Većina razgovor centri oko sprečavanje tvrtki iz punjenja više za promet ili crna holing druge prometa. Međutim, pitanje bi trebalo biti pitan, je davanje nadzor preko Interneta na političku imenovani na način da ide? Bez obzira na političke točke gledišta ne bi trebao ostati internet bez regulacije? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Engadget's Holiday Gift Guide Anti-: stvari koje ne želite

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/22/engadgets-holiday-anti-gift-guide-stuff-you-dont-want/:
Dobrodošli na Engadget Holiday Gift Guide ! Ekipa ovdje je dobro svjestan bolnu poteškoće sezonski shopping iskustvo, što je razlog zašto smo pripremili cijeli Poklon Vodič središte proizvoda vodiče za ovaj praznik godišnje doba. Danas, međutim, mi smo indulging u istraživanje gadget svijetu najgore prekršitelje godine.
Mi smo samo nekoliko dana daleko od Božića, koji ste poduzeti njegu svakog od vaše najdraže 'gadget potrebe s vojnim preciznost, a sada ste s pravom mogu staviti noge gore i opustiti. Ali dok ste odmotavanje, zašto ne rezervni misli za one koji vas zadržati čak i bliže od svojih prijatelja: svoje neprijatelje? Što ako im treba neki last minute savjete o opremanju njihove tech Boudoir? Ćete želite biti pripremljen s ovogodišnjeg najgore moguće naprava , kako bi se nanese najviše štete svojim "prijateljske" savjete. Slijedite break da biti prosvijetljen, te makijavelistički intrigant, vi.

Nastaviti čitanje Engadget's Holiday Gift Guide Anti-: stvari koje ne želite

Engadget's Holiday Gift Guide Anti-: stvari koje ne želite prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 22 prosinac 2010 15:15:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Chrome za uzrok rezultata tabeliran: dobre volje sve oko (ali uglavnom za cijepljenje)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/22/chrome-for-a-cause-results-tabulated-good-will-all-around-but/:
Jeste li se pridružite u Chrome za uzrok? $ 1.000.000 kartica-teška kampanja je došao i otišao (sa 250 kartica po danu maksimalno, koliko na naš klik-pomahnitalim užas ), i Google je zbroju do konačne rezultate. Od gotovo 60,6 milijuna kartica "donirala", 16,2 milijuna je za cijepljenje, 14.8m kartice za stabla, 14.1m za vodu ... 8.6m za knjige i 6.8m za sklonište. Malo zanimljivih dispariteta, tamo. Jesu li ta dva ne i prikazana u izborniku doprinos? Je li povratak (0,4 kvadratnih metara dnevno najviše) ne čini kao velik kao i broj stabala ste mogli biljka? Google e-knjige ? To je sve još uvijek dobar komad promjene za svaku od pet partnering dobrotvorne svrhe. Cijeli kvar na Chrome blogu - i ne deaktivirati da produljenje ako želite da poboljšate svoj reddit ovisnosti za sljedeću dobrotvorne go-oko.

Chrome za uzrok rezultata tabeliran: dobre volje sve oko (ali uglavnom za cijepljenje), prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 22 prosinac 2010 15:43:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Google Chrome blog | Pošalji ovaj | Komentari

Acer Android tableta (i žiroskop) pogledati na video

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/22/acers-android-tablet-and-its-gyroscope-previewed-on-video/:
Dok je Acer nije bio voljan da nas vlast na predstojećim Android tablete na svojoj press događaj prošlog mjeseca , to izgleda kao tvrtka jednostavno ne imati istu vrstu kontrole nad svojim partnerima ili zaposlenika. Tri videa o tome što čini se da Acer 10-inčni tablet Android imaju popped up na YouTube, a ne samo da je škriljevac uključen, ali snimke pruža prilično jasan pogled na neke od Acer običaj Android aplikacije. Cijeli UI izgleda kao da je još uvijek u beta fazi i video samog izgleda kao da je neka vrsta unutarnje test demo - ne zaboravite Acer planira na brod te s Saće u travnju - ali tvrtka čini se da petljaju s oko žiroskop-based stranica okreće i neke jedinstvene pokrete unutar zoom foto / e-čitač aplikacija. Mi smo uz pretpostavku da je ploča izvodi Froyo jer postoji brzo zaviriti u početnog zaslona i app ladice u prvi video, ali drugo nego da smo doista na gubitku za detalje ovdje. Hit pauze za trio videa i vidjeti sve za sebe. Oh, i Acer, ako nam pošaljete, mi obećanje da ide lakše na ekranu (vidi 00:12 videa tri) od toga dama ... samo govoriš "!

Nastaviti čitanje Acer Android tableta (i žiroskop) pogledati na video

Acer Android tableta (i žiroskop) pogledati na video prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 22 prosinac 2010 16:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Engadget kineski | Pošalji ovaj | Komentari

Kodaks 'Patent pljunuo prijeti Sites Foto web

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9Y6KS6pwBw4/story01.htm:
Alain Williams piše "Prema BBC:". Kodak je tvrdio da posjeduje patente u vezi prikaza online slike koje se povrijeđena Shutterfly foto-sharing site sporovima ove tvrdnje, te je pokrenula protutužbu Ali biljeg slučaju moglo bi imati posljedice. za druge popularne online foto web-mjesta kao što su Yahoo's Flickr i Google Picasa. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Sharp Mobiflip kanala Sidekick LX-a vibre za Mobilicity

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/22/sharp-mobiflip-channels-sidekick-lxs-vibes-for-mobilicity/:
Misao pokretanje Kin ONEm i TWOm je čudno? Evo još jedna neobičnost s Microsoft tie-u: Kanadski pokretanju Mobilicity upravo je objavila "Mobiflip", telefon koji prijevoznik vlastitu press release doziva kao "slične Sidekick LX . " To je nejasno da li je ono što je ostalo od opasnosti će biti podrška uređaja - Sidekick lozu uveo mobilni cloud computing, nakon svega - ali ono što smo vidjeli od sučelja svakako prstenovi istinito da Sidekicks dana otišao po. Ona prometuje CAD 99,99 dolara ($ 98) ugovor-free, koji je cijeli pakao i puno jeftinije od svojih američkih dvojnika pokrenuta za - 250 $ po ugovoru, ako se sjećam. Yowza! Slijedite pauze za press release.

Nastaviti čitanje Sharp Mobiflip kanala Sidekick LX-a vibre za Mobilicity

Sharp Mobiflip kanala Sidekick LX-a vibre za Mobilicity prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 22 prosinac 2010 13:57:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Mobilicity | Pošalji ovaj | Komentari

Tajna iz doba Sovjetskog Saveza laser tenk pops gore u Ivanovo oblasti

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/22/secret-soviet-era-laser-tank-pops-up-in-the-ivanovo-oblast/:
Ako smo naučili nešto iz bivšeg Sovjetskog Saveza, to je da je srušio carstva imaju puno strašan tech samo layin 'oko. Nedavno smo čuli priču od nekoga koji je pronašao ostatke bivšeg SSSR-a lunarni program pod tarp negdje, a sada ruski website je otkrila neke prilično loše slike od magarca samohodnih 1K17 kompleks Laser. Prvi razmještene u 1992, vozilo ima laserski sustav koji se mogu koristiti, kao stroj prevedeno dokumentu kaže, da "pružaju anti-opto-elektronički sustavi nadzora" čak "najtežim klimatskim uvjetima i nametnute oklop". (Drugim riječima, laseri bi poremetiti neprijatelja elektronike i optike, pa čak u sumornim ruske zime.) Čini se da je program bio ukinut prilično brzo s obzirom na trošak, s hardvera na kraju biti poslani u vojnu Tehničkom muzeju u Ivanovo Oblast.

Tajna iz doba Sovjetskog Saveza laser tenk pops gore u Ivanovo oblasti prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 22 prosinac 2010 14:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Gizmodo | izvor Otvaga | Pošalji ovaj | Komentari

Klingonski Christmas Carol

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/n_BB0fsxFn4/story01.htm:
Jeste li uvijek željeli da je Božić klasici su pisani u klingonski? Ako je tako, onda kazalište u Chicagu je samo stvar za vas, "A Christmas Carol" u thIngan hol, jezik klingonski utrke. Napisao Christopher O. Kidder i Sasha Walloch, igra značajke engleski Supertitles, i narativne analize iz Vulkan Institut za kulturnu antropologiju. "Priča o Ebeneezer Scrooge je vječan i univerzalan. Ali da samo ne ono što čini. Isto tako, Star Trek je radio svoj put u tkivo američke pop kulture toliko, da čak i oni ljudi koji nisu Trekkies (ili , trekkere) shvatiti što se događa ", kaže Kidder.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




New Tech obećanja Jeftini Gene Nizanje u nekoliko minuta

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/n8Cpn9Q58gM/story01.htm:
Zothecula piše "Nizanje cijeli genom je trenutno vrlo složen, dugotrajan proces -. DNA se mora podijeliti na segmente i replicirati, korištenje kemikalija koje uništavaju originalni uzorak Znanstvenici sa Imperial College London, međutim, samo su najavili razvoj za prototip uređaja koji bi mogao dovesti do tehnologije sposoban za sekvencioniranje ljudskog genoma u samo nekoliko minuta, po cijeni od samo nekoliko dolara. Suprotno tome, kada sekvencioniranje genoma dr. James Watson (ko-otkrivač strukture DNK) je dovršen u 2007, on je uzeo dvije godine i koštati US $ 1 milijun. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Google Spaces nam pokazuje gdje val je otišao

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/22/google-spaces-shows-us-where-wave-went/:
Google Spaces
Tako da je sigurno reći da Google Wave nije stvarno napraviti jedan na tech svijet u cjelini, ali svakako je bio uredan ideja. Dok val se sada živi s Apache Software Foundation , srž koncepta, lako i direktnu suradnju sa svima, ima novi život sa Google zajedničkih prostora. Val gadgete dobile su samostalni kuće ovdje, s idejom da napravite razmak, pozvati neki ljudi, a zatim učinite - dobro, što god to je što trebate učiniti. To je u osnovi samo više-zadatak usmjeren verziju Wave, i možda da je sve službe stvarno potrebno. Smjer. Upravo sada postoje samo plašenje od 50 takvih naprava za vas to probati, ali bilo tko s malo JavaScript know-how mogu ščepati vlastite u tren oka, iako nažalost nema interaktivne gadget stvaranja prostora. Sada da bi se nešto.

[Hvala, Hassan]

Google Spaces nam pokazuje gdje val otišao prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 22 prosinac 2010 00:48:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Mashable , Download Squad | izvor Google zajedničkih prostora | Pošalji ovaj | Komentari

Westone 4 slušalice pohvaliti četiri vozača, na prodaju ubrzo za $ 449

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/22/westone-4-earphones-boast-four-drivers-on-sale-soon-for-449/:
Uvijek smo imali ugodna iskustva s slušni Westone slušalice, a to nije teško pogoditi opasnost da se opremiti najnovijim će impresionirati. W4 se hailed kao planeta prva četiri-vozač univerzalni fit slušalice, hvalisav para od uravnoteženog armature vozača, tri-put crossover i samoproglašeni EPIC kabel, koji je navodno u stanju da se "zaštitili od mikrofona." Daljnje pojedinosti se očekuje da se prolije na CES-u u samo nekoliko tjedana, i oni će biti pušten na javnim početkom Q1 2011 za 449 dolara. Da, nije baš jeftin, ali ništa ne stane za audiofile ikad.

Nastaviti čitanje Westone 4 slušalice pohvaliti četiri vozača, na prodaju ubrzo za $ 449

Westone 4 slušalice pohvaliti četiri vozača, na prodaju ubrzo za $ 449 prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 22 prosinac 2010 13:10:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Westone | Pošalji ovaj | Komentari