utorak, 18. listopada 2011.

RIM najavljuje playbook 2,0 Developer beta i runtime, uvodi Android aplikacije u BlackBerry svemir

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/18/rim-announces-blackberry-playbook-2-0-developer-beta/:
Research In Motion objavio Developer beta BlackBerry OS 2,0 danas playbook na svojoj godišnjoj DevCon događaj. Novi beta će biti objavljena danas, a ima i nekoliko Goodies da smo čekali dugo za: naime, BlackBerry Runtime za Android Apps i BlackBerry Plug-In za Android razvojne alate, koji će programerima mogućnost da donese Android aplikacije za svoje playbook. Također dolaze zajedno za vožnju je Adobe AIR 3 i Flash Player 11.

Razvijanje ...

Budite sigurni da slijedite naše liveblog na glavni BlackBerry DevCon , događa upravo sada!

Nastaviti čitanje RIM najavljuje playbook 2,0 Developer beta i runtime, uvodi Android aplikacije u BlackBerry svemir

RIM najavljuje playbook 2,0 Developer beta i runtime, uvodi Android aplikacije u BlackBerry svemir prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 18 listopad 2011 00:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Motorola najavljuje Motoactv, "krajnji fitness uređaja

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/18/motorola-announces-motoactv-the-ultimate-fitness-device/:
To je službeni, Motorola je samo službeno predstavio Motoactv (ne biti zbunjen sa tim dečkima ), svoju vrlo vlastiti glazbeni i fitness uređaj. Malo trčanje Mate sportski 600MHz procesor, radi Android i teži 35 grama zdrav. To očito će pratiti otkucaje srca, i prijavite trčanje, staze za šetnju i biciklizam statistike, a pakete GPS za praćenje vježbe rute. Natjecatelj Nike + je čudo znoj i vodootporan i može primiti do 4.000 pjesama. Ona također nudi FM radio i audio "treniranje", koji ažuriranja na tempo i udaljenost, za one koji trebaju malo inspiracije u njihovu rutinu. Moto je također izlet par popratnih Bluetooth slušalice, SF700 ($ 149) i SF500 ($ 99), koji će biti prodan zasebno. Motoactv će postaviti beat-bumping trkača natrag $ 249 ili $ 299 za 8GB i 16GB, odnosno. Cijeli PR je nakon prekida, i službene fotografije su na putu.

Budite sigurni da provjerite našu Motorola liveblog ovdje !

Nastaviti čitanje Motorola najavljuje Motoactv, "krajnji fitness uređaja

Motorola najavljuje Motoactv, "krajnji fitness uređaja prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 18 listopad 2011 00:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Realni 3D prikaz; 3 godine Out?

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/r9Pmjrqzb7U/real-3d-display-3-years-out:
Bob Super Hamste piše "Fortune magazin je izvještavanje da je tvrtka Zebra Imaging proizvodi 3D hologram tablicu koja će projekt 360 stupnjeva 3D slika koji ne zahtijeva naočale. Financijska sredstva za ovaj projekt se daje DARPA za bitku planiranje. Tvrtka očekuje da će se barem još tri godine za tablicu biti spremne za komercijalnu primjenu. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Sada zapošljavanje: Tvrtke odmaknuti od outsourcinga za kontrolu IT sudbinom

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Gn6d08siVbs/now-hiring-companies-move-away-from-outsourcing-to-control-their-it-destiny.ars:

Sa svim razgovor o tvrtkama postaje sve više "okretan" i outsourcing IT usluga na poslovanje, postoji zanimljiva protu-trend počinje razvijati. Dok tehnologija tvrtke čini se da drži off na zapošljavanje, jer gospodarske strahovi, tvrtke u sektorima poput zdravstva i malo se kreću graditi svoje IT timova, u nekim slučajevima unazad naravno na strategiji outsourcing koliko njihove IT operacija što je više moguće.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


<em>Final Fantasy XIV</em> Pretplate povratku, PS3 verzija u 2012

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/liIYKZ2h5-Y/final-fantasy-xiv-subscriptions-returning-ps3-version-in-2012:
Nešto više od godinu dana, Square Enix objavio Final Fantasy XIV. To nije bio dobro primljen, i iskupiti se za svoje pogreške, tvrtka uklonjen igre pretplata, zamijenila hrpa developera, a kasniti PS3 verziju. Sada, oni su dovoljno samopouzdanja u promjenama koje ste donijeli igru ​​koja se ponovno pokretanje pretplatu plan i ponovnog rada na PS3 verziji, iako je još uvijek oko godinu dana daleko. Također sam objasnio svoje smjernice za verzije 2.0 u igri, koja će uključivati ​​novi UI, nove grafike motor i redizajn svih trenutne karte.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Značajka: iPhone 4S: Siri-Očito gladak, brz smartphone

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/7MSQwswH9UA/iphone-4s-a-siri-ously-slick-speedy-smartphone.ars:

Novi iPhone 4S je ovdje, iako možda ne znam na prvi pogled. Kao prijelaz iz iPhone 3G za 3GS u 2009, promjena od iPhone 4 do 4S nije kozmetički jedan. Apple čini se da je stvaranje navike izmjenične između velikih kozmetičkih promjena i velike unutarnje promjene kada je riječ o iPhone hardver, i to je definitivno "unutarnje promjene" vrsta godine. No, to je ono što je unutra to broji, zar ne?

IPhone 4S je sada jedini uređaj koji dolazi s onim što Apple opisuje kao glas-aktiviran virtualni osobnog asistenta zove Siri. IPhone 4S sportski potpuno redizajnirano antenu da Apple tvrdi drastično će poboljšati kvalitetu signala i brzine prijenosa podataka preko iPhone 4. A iPhone 4S dolazi s novim A5 procesor uvedena u ipad 2 ranije ove godine, čime je performansi više od svog prethodnika. Čak i ugrađeni fotoaparat dobio neke lijepe spec. udaraca.

To su najvažniji nove elemente za iPhone 4S, i oni su ono što ćemo se usredotočiti na u ovom pregledu. Ako želite pročitati više o osnovnim iPhone 4 dizajn, možete pročitati naše in-dubina pregled od 2010 . A ako želite saznati sve o novim značajkama koje dolaze s 5-iOS koja radi na različitim Apple hardvera, imamo pregled za to, previše ! Ali sada, vrijeme je da se usredotočite na glavne nove značajke za iPhone 4S.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Cedar Trail pogon Asus VX6S netbook dobiva neki rani mjerila

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/18/cedar-trail-powered-asus-vx6s-netbook-gets-some-early-benchmarks/:
Benchmarking neobjavljenih hardver dodgy posao, uglavnom zato što ne radite s konačnim vozača. Ipak, Netbook uživo 's najnovijim naporima eventualno može vidjeti kao uspostavljanje minimum onoga što Cedar Trail je sposoban. Oni su stavili 12-inčni Asus Lamborghini VX6S netbook sadrže sljedeće generacije Intel Atom CPU D2700 i AMD Radeon 6470M GPU protiv svoje Pine Trail/ION2-powered VX6 prethodnika . Za dobru mjeru, oni također bacio u Eee PC-1215B radi na AMD Zacate E-350 APU (ne nadređeni E-450 ). PC Mark mjerila dao VX6S dobit od oko deset posto u odnosu na Eee PC s VX6 dolazi udaljena treći - ne sasvim revolucionarno, ali to je ono što ste dobili za bitak nestrpljiv . Kliknite izvor link za više.

[Hvala, Jimmy]

Cedar Trail pogon Asus VX6S netbook dobiva neki rani mjerila prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 18 listopad 2011 03:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Netbook uživo | Pošalji | Komentari

Dell, EMC se razvode nakon 10-godina Prodavač odnosima

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LsrQhteLEjw/dell-emc-divorce-after-10-year-reseller-relations:
Lucas123 piše "iznimno profitabilan odnos između Dell i EMC je došao do kraja nakon 10 godina Tijekom proteklih pet godina, kao što je Dell je i dalje prodati više od vlastite proizvode za pohranu -. Ide dalje i dalje uzvodno na tržištu - a EMC je nastavio prodavati više proizvoda usmjeren na donjem kraju korisnicima. Kao rezultat toga, natjecanje između dva proizvođača je narasla. No, partnerstvo je rezultiralo u velikom prihoda za obje tvrtke, s Dell izvještavanja čak 50% svojih prihoda od skladištenja EMC preimenovan proizvode u nekoliko godina. "Ako ništa drugo, Dell je stvaranje mnogo više novca na dnu line sada. Dakle, što se tiče razvoda ići, to je prilično lako," rekao je analitičar Steve industrija Duplessie. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Samsung vs. Apple sjenica-za-Tat Down Under

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/eH_orsKghyE/samsung-vs-apple-tit-for-tat-down-under:
Novi podnositelj GumphMaster piše: "U najnovijem izdanju Apple vs Samsung patenta borbe, ABC javlja da je Samsung je podnesena u Australiji i japanskom sudovi traže zabranu zaustaviti prodaju iPhone 4S zbog navodnog kršenja patenta 3G. Ostaje za se vidi da li Samsung je bilo bolje sreće s odmazde štrajk u Australiji i japanskom sudova nego je to učinio sa sudovima u Nizozemskoj. Nažalost, ja očekujem da će uspjeti Samsung dijelom zbog inozemstvo presedan, ali uglavnom jer su njihovi patenti zdrav, tehničke i uskim u opsegu (za razliku od patenta, pravokutnik prirodu opozicije). Ako je ovo glupost ikad prestane, onda milijune dolara, eura ili Won koje se troši na odvjetnike zapravo može ići u inovacije koje su patenti trebali promicati . Tko zna gdje je koji bi mogli dovesti? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Greylock, Andreessen Horowitz Natrag Oblak poslovnim rezultatima Analytics Pokretanje Tidemark

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/fBKZPfTlfps/:
Tidemark

Tidemark, nekad poznat kao Proferi , ima zatvoren 4 milijuna dolara krugu serija B iz postojećih investitora Greylock Partneri, Andreessen Horowitz i Dave Duffield, co-osnivač i co-CEO radnog dana i osnivač PeopleSoft, čime je ukupan iznos povećan na više od 11 dolara milijuna kuna. Tidemark nekad je debitirao prošle godine kao stealth pokretanja Proferi, ali je preimenovan danas pod novim imenom. Tvrtka je također izdati svoje poduzeće za upravljanje performansama (EPM) aplikacije izgrađen za oblak.

Osnovan od strane rumunjskih poduzetnik Christian Gheorghe, izvedbe Tidemark Enterprise Management platforma donosi u realnom vremenu, rizik-podešava se mjerila za upravljanje, strateško, financijsko, operativno planiranje i prognoziranje, modeliranje i profitabilnost aplikacija.

Bsically Tidemark prati i analizira podatke o poslovanju, uključujući i ključnih pokazatelja uspješnosti, ključni rizik pokazatelja i drugih podataka za poduzeća funkcije poslovnog planiranja. Softver se može proizvesti puno dobiti i gubitka izvješća proizvod, kupca, dobavljača i kanala razumjeti detaljne vozača troškova i poboljšanje margina.

Web aplikacija su ugrađeni sa sučeljem HTML5 korisnika te uključuje aplikacije komponente kao što su procesi, ciljevi, dimenzije, KPI, izračuni, rizicima i kontrole. Tidemark također ima integracije s brojem od oblaka i na-postaviti premise sustava za izvor strukturirane i nestrukturirane podatke, uključujući PDF, MS Office dokumente i blogove.



Skype / Rdio suosnivač je Vdio usluga curi van, izgovor potvrdio

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/17/skype-rdio-co-founders-vdio-service-leaks-out-pronunciation/:
Gdje se ide nakon Rdio? Zašto, Vdio, naravno. GigaOm danas dobio neke odgovore o Skype / Rdio / Kazaa suosnivač Janus Friis predstojećim usluge. Prvi i većina svega, to je izgovara "Vee-Dee-o". Usluga je u zatvorenom beta u ovom trenutku, te će prvi biti dostupan u Velikoj Britaniji. Usluga omogućit će korisnicima gledanje TV emisije i filmove - Osim toga, ne znamo mnogo, iako je tvrtka uvjerava nas da je "think [s] ljudi vole koristiti Vdio." Pošteno. Trenutno, usluga homepage je vožnja biciklom kroz snimke filmova kao što je Paklena naranča, a Ghostbusters i TV emisijama kao što su opravdano i Breaking Bad. Ne previše ružan.

Skype / Rdio suosnivač je Vdio usluga curi van, izgovor potvrdio prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 17 listopad 2011 22:47:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink GigaOm | izvor Vdio | Pošalji | Komentari