ponedjeljak, 8. kolovoza 2011.

Battlefield 3 ne dolazi u paru, ali EA je pravi razlog

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/oox77khBSBU/battlefield-3-not-coming-to-steam-ea-provides-good-reason.ars:

Igrači su zabrinuti za neko vrijeme o njihovu sposobnost za kupnju Battlefield 3 od pare, a EA je sada pod uvjetom službeno priopćenje o tom pitanju: dok ventila mijenja svoju politiku, igra neće biti dostupan na većini popularnih digitalnu distribuciju usluga u Sjedinjene Američke Države. Prema EA, to nije njihov poziv, to je s obzirom na činjenicu da je Valve stavio ograničenja o tome kako se sadržaj može se dijeliti na igre prodaju preko Steam.

Dok je ovaj svibanj ne biti ono što želite čuti, EA je bod.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Sony otkriva cijene i veličine Je li Google TV?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Čini se da je netko unutar tvrtke, ili su nezadovoljni sa svojim plaće i želi uništiti iznenađenje da je tvrtka izradila je za utorak 12. listopada, ili stvarno potrebu prošlo. Zašto? Jer ne samo da procurile informacije (koja još nije poznato je li to pravi) o mogućem veličinama koje će Google TV, ali i imena pojavili su se koji će biti pozvani modeli u pitanju.

Njihova imena su: NSX-24GT1 24 inča, NSX-32GT1 31 inča, NSX-40GT1 40 inča NSX-46GT1, (da, pogodili ste) od 46 inča. Ipak, oni su također opasnost da bi njihove cijene između ukupno 1.300, 1.400 i 1.900 dolara.

Čudna stvar: ako je to istina, najjeftiniji model Google TV će biti još skuplji (300 dolara) da 32-inčni model skuplji od Sony je ljudima u njihovom katalogu.

Novi Google + Proširenje Dodaje Real-Time Code Suradnja na nezaboravni provod

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/G_AdR5yzVrQ/:
google_plus_logo

Programer koji je prethodno donio nam Izvoznik Facebook prijatelja , Mohamed Mansour, je stvorio novi, eksperimentalni Google Chrome ekstenziju koja dodaje tekst na temelju sposobnosti dokument suradnje na Google + svratišta. Za one od vas još uvijek nije upućen u sve G + terminologije, svratišta se više osoba videochat značajka u Google socijalne umrežavanje službi, podržava do 10 ljudi u isto vrijeme.

S ovom novom svratište proširenje, sada možete učiniti više nego samo chat - možete surađivati ​​na tekstualne datoteke, previše. Mansour sugerira će to biti veliki nastavak za programerima da koriste za suradnju kod, na primjer.

Buggy, ali radi

Nekoliko upozorenja, prije nego što nastavite: ovo produženje "užasno lud" (Mansour riječi, ne moje). To je alfa proizvod značilo da se tehnologiji pregled, a ne nešto što bi trebali očekivati ​​da će koristiti u stvarnom svijetu ili kritične situacije na bilo koji način. To ne činiti se to funkcionirati na Mac računalima, bilo. Pokušaj učitati ekstenziju na mom MacBook Pro mi je dao poruku o pogrešci. Na moj Windows 7 računala, međutim, to je radio.

Proširenje je razvijen bez pristupa službenim Google + API (Application Programming Interface), jer takva stvar ne postoji. Drugim riječima, kao i svi Google Chrome + proširenja do danas, to je unsanctioned hack.

To je također vrlo strašan.

Tehnički detalji

Mansour kaže da svratišta trenutno napaja pomoću Google Wave nasljeđe tehnologije i jQuery pomoću Google zajedničke prostore. Za izgradnju proširenja, on je imitirali gadget YouTube svratište i presreo sve poruke koje dolaze iz Google Wave do proširenja. Proširenje emitira jedinstveni ID koji je pohranjen u Val da svaki sudionik može čitati kada se pridruže. To ID je uporan za da se svratište sjednici samo.

To je prilično složen hack, Mansour priznaje. Srećom za nas, on je objavio kod za GitHub tako drugi mogu doprinijeti.

Kako koristiti

Da biste koristili proširenja, najprije instalirati dodatak od trgovine Chrome web , a zatim glavu nad na Google + i početi svratište. Nema ništa više što morate učiniti - tekst za uređivanje sučelja pojavljuje se izravno u svratište prozoru, iznad video zaslonima.

No, kako za druge sudionike svratište podijeliti broj s vama, oni će također morati instalirati ekstenziju.

Proširenje je moguće uz potporu Johna Barrington Craggs i Jake McCuistion, Mansour kaže. Ako vam dati ga metak, javite nam kako dobro prošao za vas.



Proizvod:
Google +

KHOSLA, Greylock, Andreessen Horowitz Put $ 16,5 milijuna u poduzeću oblak App za upravljanje pokretanja OKTA

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/cIgdQbnNQtg/:
okta

Enterprise oblak cca društvo za upravljanje OKTA podigao 16,5 milijuna dolara u seriji B financiranje iz Greylock Partneri, Khosla Ventures, Andreessen Horowitz i ustava. To dovodi tvrtke ukupnih sredstava do 28 milijuna dolara.

OKTA je za upravljanje oblak usluge za primjene. OKTA platforma omogućuje tvrtkama da imaju kontrolu nad svojim korisnicima, aplikacijama i podacima kako u oblaku i iza vatrozida. Pokretanja je osnovao Todd McKinnon , bivši potpredsjednik strojarstva od najuspješnijih oblak-based tvrtka to-date, Salesforce.

Kako nam kaže McKinnon, OKTA pruža platformu za tvrtke za upravljanje korporativnim IT. On objašnjava da tradicionalni sigurnost i upravljanje platformama neće raditi s oblaka. Kada kreće na oblak, IT administratori suočiti s izazovom osiguranja i kontrole korisnicima i pristup, pojednostavljivanje usvajanja i skaliranja od tih aplikacija, au isto vrijeme biti sigurni da je poslovanje optimizaciju aplikacija u oblaku.

Tvrtke koje koriste cloud-temeljen aplikacija kao što su Salesforce i Google Apps treba identitet i katalog usluga u oblaku, kao mjesto gdje mogu pohraniti korisničkih profila i još mnogo toga. OKTA IT menadžerima pruža mogućnost održavanja jedne središnji katalog i ponoviti to sve oblak aplikacije.

Tvrtka je pokrenula proizvoda za javnost Janaury. McKinnon kaže da je izvorno mislio kupcima će biti mala i srednja poduzeća, ali je nedavno vidio dimnjak u velikim tvrtkama pomoću OKTA. Tvrtke koriste OKTA uključuju Enterasys Mreže, Pandora, TDWilliamson, AMAG Pharmaceuticals i drugi. Tvrtka kaže da korištenje OKTA-a na zahtjev usluga neobuzdane dramatično na vlast više od 1 milijun authentications mjesečno.

I McKinnon predviđa veće carstvo oblaka upravljanja IT uslugama koje "osnažiti tvrtke kako bi se uklonili prepreke oblak usvajanje."

Ben Horowitz, koji je vodio tvrtke serije krug , rekao je za OKTA: OKTA je početni proizvod ima za cilj da se riješi problem Cloud identiteta. Sviđa mi se problem, jer je to ozbiljno razlikuje u oblaku nego što je na prostor i za nove tvrtke, različite jednako dobro. On je belivees da je tržište prilika ogroman ", jer na tržištu oblaka identitet će vjerojatno postati na tržištu oblak upravljanje . S obzirom da su trenutne tržišta u kombinaciji su između $ 10B i 20B $ (ovisno o tome što računati), što je rezultiralo tržištu će biti vrlo velik. "

Novi Sredstva će biti iskorištena za prodaju i marketinške napore, kao i za ramping up distribuciju. Kao dio ove transakcije, David Weiden od Khosla Ventures će postati savjetnik odbora, i Aneel Bhusri, co-osnivač i ko-direktor radnog dana, će se pridružiti OKTA Upravni odbor.



Tvrtka:
OKTA
Web stranica:

Pomoć Ovaj poduzetnik odlučiti između Harvard i njegova startups (Vote ovdje)

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/m4PT3_bCnqc/:
Screen shot 2011-08-08 at 4.44.57 AM

Ponekad, kada je suočen s važne odluke, flipping novac pustiti priliku odrediti ishod jednostavno neće raditi. Umjesto toga, kada je život nas dovodi do raskrižja, gdje se dvije staze razilaze i kako izgledaju jednako walkable, mi najčešće okrenuti obitelji, prijateljima, i dobrih savjetnika da nam pomogne suočiti se sa činjenicama i napraviti najbolji izbor. Ili još kavalir među nama mogli odlučiti za "Magic 8-lopta" pristup. Naravno, to je samo prikladno da, u digitalnom dobu gdje smo Facebook zidove, Twitter potoci, i biračkih mjesta, važnih životnih odluka sada može uzeti u obzir naše socijalne graf - ili se putem neke brze online crowdsourcing.

Drugi pristup je onaj Mike Moradian je uzimanje u odnosu na vrlo lukav odluka je trenutno suočavaju. Moradian prihvaćen je u Harvard Business School u prosincu, što ga je zavist mnogih želja poslijediplomskih poduzetnicima i poslovnim ljudima. Harvard Business School je dosljedno rangiran u top 5 za pravedan o svaki publikaciji koja prati takve ljestvici, ima škriljevca značajnih bivših, te je pero u kapu bilo nastaviti.

S druge strane, Moradian je osnivač CampusBuddy i CollegeBudget , oba od kojih smo pokriveni na nekoliko navrata , uključujući i nedavno lansiranje ovog potonjeg .

CampusBuddy , koji nudi studenata socijalnog platforma na kojoj oni također mogu pristupiti službene ocjene evidencija i pregled sveobuhvatne recenzije o profesorima, klase, odjela i kampusa, trenutno tvrdi preko 200K mjesečno aktivnih korisnika, s više od 1,5 milijuna ukupno, i za pokretanje prihoda je učetverostručila u proteklih godinu dana. A uz ogromne popularnosti grupe kupnje i svakodnevno se bavi, CollegeBudget , koji je prošlog tjedna pokrenula kako bi te dvije stvari vrlo sveučilištima diljem zemlje, potencijalno mogao imati dug život i nekoliko dolara vrijedan prihoda potencijalno u trgovini.

CollegeBudget, posebno, je ono što Moradian je najviše uzbuđen oko, to je stvarno glavni razlog on s obzirom na ne pohađaju Harvarda, kao što je ideja da će zahtijevati mnogo trčkaranje za izgradnju u legitimne poslovne, dok CampusBuddy je stabilna, kazao je .

Dakle, može se početi vidjeti da Moradian nema težak izbor ispred njega: Da li je ostaviti startups iza i unesite Harvarda MBA programa, ili se on žaljenjem pad Harvard ponudi i pomoći graditi svoju poduzeća u ono što bi mogao biti više-milijun dolar poduzeća?

Moradian, koji je rangiran (zajedno s CampusBuddy) kao Amerika Najbolji mladi poduzetnik u 2010 od strane Bloomberga BusinessWeek, mi govori da on zna da to ne može učiniti oboje, ako bi se on pokušati podijeliti svoje vrijeme, on bi se radi loša za njegova pokretanja i Harvardu. Dakle, on je odlučio okrenuti odluke preko mase preko crowdsourcing. I bez obzira na mnoštvo odluči, on će pratiti putem na njihov izbor. On je ozbiljno

Apple se suočava povrede tužba preko brzo dizanje jednom patenta u vlasništvu LG

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/08/apple-faces-infringement-lawsuit-over-fast-booting-patent-once-o/:
Appleov okrenuti još jednu tužbu povrede patenta - ovaj put, na Floridi, gdje se tvrtka zove Operacijski sustavi Solutions (OSS) je uzimanje cilj OS X brzo dizanje rad. Prema sudskim dokumentima, tužitelj navodi da Cupertinu funkcije (najviše vidljivo prikazana na ovogodišnjem MacBook Air osvježavanja ) krši najmanje jedan zaštićeni zahtjev, koje u detalje četiri koraka metoda za brzo dizanje, a uključuje datoteka kao što su Config.sys i Autoexec. šišmiš (ozbiljno). Zanimljivo, patent u pitanju je izvorno odobren na LG Electronics, natrag u 2002, ali je trenutno u vlasništvu malo poznate OSS. To je još uvijek nejasno da li ili ne LG je bilo kakvu umiješanost u odijelo, ali mi ćemo vas detaljima čim se pojave. U međuvremenu, možete pogoditi pokrivenost link ispod da kopaju u punom prigovor.

[Hvala, Lucijan]

Apple se suočava povrede tužba preko brzo dizanje jednom patenta u vlasništvu LG prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 8. kolovoz 2011 10:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Očito Apple | Pošalji | Komentari

Krijumčari koriste zip linije i praćke do doušnik iPads u Shenzhen

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/08/smugglers-use-zip-line-and-slingshot-to-sneak-ipads-into-hong-ko/:
Krijumčari 'zip linije Kineski krijumčari okrenuo prilično low-tech metoda za dobivanje hrpa izrazito high-tech iPads i iPhone preko granice u Shenzhen, u program kako bi novac od regionalnih porezne razlike. Unsanctioned izvoznici ispalio praćke iz nebodera u Hong Kongu, povlačenjem zip linije za mala kuća samo preko Sha Tau Kok rijeke. Oni su tada poslani platna vrećica pun gadgeta leti preko neba uz projektila plasiranih kabel - barem dok vlasti uočio opreme hurtling kroz zrak, to jest. Policija oporavio oko 46.000 dolara vrijedan Apple proizvoda (i četiri krivci), kada su otkrili na kraju 300-metara linije. Pogledajte video ispod za malo kineski, jezik vijesti priče i pogled jednostavan, ali genijalan, krijumčarenja rig.

Nastaviti čitanje Smugglers telefonije zip i praćke do doušnik iPads u Shenzhen

Krijumčari koriste zip linije i praćke do doušnik iPads u Shenzhen prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 8. kolovoz 2011 10:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Engadget kineski (prijevod) | izvor MIC gadget | Pošalji | Komentari

Cam-wielding rc car koristiti za istražiti cesti bomba, spašava živote u Afganistanu

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/08/cam-wielding-rc-car-used-to-investigate-roadside-bomb-saves-liv/:

Američka vojska troši milijarde dolara svake godine beefing ratne tehnologije , ali s niskim proračunom sjeckan rc car je nedavno služio kao vjerojatno heroj, spremanje šest vojnika "živi u Afganistanu. Dom izgrađen rig, koji je uključivao bežične sigurnosne kamere postavljene na Traxxas panika daljinsko upravljanje kamiona, cijena oko $ 500, kada je sagrađena u 2007. Od tada, vojnog osoblja Sgt. Christopher Fessenden ga koristiti za lociranje cesti bombe, dok je iskočio detonacije senzor tijekom ophodnji prošlog mjeseca, opet spremanje Fessenden i kolege iz postrojbe koji dolaze head-to-glavu s 500 kg eksploziva. Nažalost RC CAM nije preživio napad, tako da je Ernie, vojnik brat koji je sagradio prvi model, trenutno radi na zamjenu. Naravno, pola Grand svibanj činiti se poput smiješno iznos u odnosu na Pentagona godišnjeg proračuna, ali ako dokazano gadget dobiva dovoljno pažnje, možda kineskih igračaka će igrati ulogu u zabavnim našu djecu, i zaštite naše trupe.

Cam-wielding rc car koristiti za istražiti cesti bomba, spašava živote u Afganistanu prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 8. kolovoz 2011 10:55:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink SlashGear | izvor ABC News | Pošalji | Komentari

Jesu li Google najboljim danima krije iza toga?

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qGf6BWKT2_o/Are-Googles-Best-Days-Behind-It:
snydeq piše "InfoWorld je Neil McAllister pitanja hoće li usporavanje razvoja proizvoda, pravnih teškoća, a diže birokracija će signal težak puta naprijed za Google." s Google brzog rasta su došli s novim izazovima. On se suočava s konkurencijom u svim svojim glavnim tržištima, kao što je ulazi novima. newer Njegova inicijativa često borili do profitabilnosti. Ona mora odgovoriti više tijeku pravne izazove, reći ništa od antitrustovskih sondi u Sjedinjenim Državama i Europi. privatnosti zagovornici ga optužuju za trčanje bezobziran nad pravima pojedinca. Kao rezultat toga, to je sve više oprezan i rizik-nerad. Ali najgore od svega, kao što postaje sve veći i težak, on svibanj se izgubiti svoju privlačnost za visoko obrazovane, strastvena radnika koji moć svoje unutarnje ekonomije znanja. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


E-commerce platformu za maloprodaju Plimus stekao PE tvrtka za 115 milijuna dolara

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/z_h65y7FA10/:
plimus

Plimus, tvrtka koja pruža SaaS na vlast e-commerce za maloprodaju, je preuzeo private equity Velika Brdo partnera za 115 milijuna dolara. Primus je prethodno podigao 18 milijuna dolara od Susquehanna rast kapitala.

Plimus gradi i upravlja online poslovanja za tisuće izdavača softvera, web hosting tvrtki i online trgovaca. Tvrtka može birati Plimus domaćin program koji obuhvaća cijelo e-Commerce životnog vijeka, ili se može implementirati "Plimus Kupi Anyware 'API koji omogućuje trgovcima da se integriraju tehnologiju s postojećim rješenjima.

Koristeći Plimus 'softver, trgovci mogu dostaviti biltene kupcima, kuponi i promocijama, izvještavanjem u realnom vremenu, live chat i još mnogo toga. Plimus ima bazu korisnika za više od 6.500 malih i srednjih poduzeća i poslovnih širom svijeta.

Plimus natjecatelj BigCommerce samo podigao 15 milijuna dolara u nove financiranja.



Tvrtka:
PLIMUS
Web stranica:
http://plimus.com
Pokretanje Datum:
15/3/2002
Financiranje:
$ 18m

Plimus započela jednostavna ideja, kada je pokrenut u 2001 - pomoć poduzećima rastu svoju e-poslovanje kroz učinkovit, fleksibilan i troškovno-učinkovite e-Commerce kralježnica.

Saznajte više

Curation Alat Storify partnera s MSNBC-a Najnovije vijesti Za sourced Vijesti sadržaj

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Nm4pfmCHx7Q/:
Breaking news

Kao što možda znate, sadržaj curation platforma Storify, koji pokrenuta na TechCrunch poremetiti prošle jeseni, okuplja Tweets, Facebook status ažuriranja, videa i više od socijalne umrežavanje sučelja da stvori stvarnom vremenu pogled u priču ili problem. Danas je pokretanje najavljuje prvi takve vrste partnerstva s Breaking News, MSNBC-u vlasništvu Twitter ručke i web stranice za realnom vremenu ažuriranja na vijesti razbijanje u svijetu.

Evo kako Storify djela. Storify vam omogućuje da izgradite i ugradili priča oko okupljanja Tweets, Flickr fotografije, Facebook status ažuriranja, YouTube videozapisa i još mnogo Unutar Storify platformi, možete jednostavno pretraživanje i povucite sadržaj u Storify priču. Nakon što stvorite priču sa svim tim kustos sadržaja, onda možete uložiti stvarne priče u svoj blog ili sustav za upravljanje sadržajem putem samo jednog kao što je JavaScript.

Uz najnovije vijesti partnerstva, Storify korisnici mogu dodati ažuriranja @ BreakingNews Twitter račune, kao i druga ažuriranja od Newswire. Dakle, Najnovije vijesti danas izvor, slično Twitter, Facebook, YouTube i drugi.

Što čini jedinstvenim je partnerstvo da na BreakingNews.com, možete stvoriti Storify priču izravno iz vijest. Storify je stvorio poseban gumb (slično Twitter gumb ili kao funkcija), koji omogućava svima da stvori i ugradili Storify priča iz Najnovije vijesti komad.

Suosnivač Burt Herman objašnjava da je ovo prvi dvosmjerni partnerstva za Storify, gdje je izdavač ima integriran alat za izradu na svojim internetskim stranicama. I on je u potrazi za oblik sličan izvor partnerstva s drugim velikim izdavačima.

Storify, koji je nedavno podigao 2 milijuna dolara od Khosla Ventures, već se koristi veliki broj vijesti organizacija, uključujući i Al-Jazeera.

Storify je u javnu beta od 25. travnja, te je oko prijeći 100.000 priče stvorio, te je u prosjeku 6,5 milijuna priču pregleda mjesečno na svim stranicama.

Mi smo ugrađen primjer Storify vijest u nastavku.



Tvrtka:
STORIFY
Web stranica:
http://storify.com

Nokia C5-03, full smartphone za 170 €

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Već ovaj tjedan ćemo predstaviti neke od inovacija finske tvrtke Nokia. Ovaj put je na prijelazu Nokia C5-03 Nokia stariji brat C5, koji se kreće, a mi danas neko vrijeme prije u Gizmos

Nokia C5-03 se odlikuje terminala lagan (teži samo 90 grama) koji se savršeno uklapa i njegov prethodnik sa zaslonom osjetljivim na dodir i nekim drugim caracterísitcas koji čine ga vrlo kompletan smartphone tržišna cijena koja je ponuđena, 170 eura.

Osim zaslon osjetljiv na dodir 3, 2 inča, Nokia C5-03 ima 5 megapixel kamera koja omogućuje video, radio i GPS veze, Bluetooth, WiFi i USB.

Što se tiče memorije, Nokia C5-03 ima 40 megabajta unutarnje, koja se može pretvoriti u do 16 GB ako koristite microSD kartice, ali serije su 2 GB

Kao operativni sustav Nokia C5-03 radi sa Symbian 1, koji je bio poznat do sada kao Symbian S60. Izborniku uređaja nudi dobru zbirku ikona pružaju izravan pristup računima e-pošte i društvenih mreža.

Neki programi Vrhunac Nokia C5-03 su pristup Nokia Music Store i Ovi Store, iz koje možete kupiti glazbu ili mobilne aplikacije za Nokia. S druge strane, Nokia C5-03 nudi prikaz svih sustava Microsoft Office dokumente, PDF i Zip.

Cijena Nokia C5-03 kao što smo vam biti objašnjeno 170 €.

HTML5 igre Gledano Rad na Apple TV-

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ihh2sUi9nwM/:
appletv

Haker je uspio dobiti HTML5-based igra radi na Apple TV (2G), nakon što je prvi jailbroken uređaj i instalirate kauč Surfer aplikacije. (Kauč Surfer pruža web-preglednika za jailbroken Apple TV.)

Igra je jednostavna kartaška igra BlackJack i iskreno, to nije puno za pogledati. No, toga je značajan jer pokazuje da je Apple TV je funkcionalna platforma za HTML5-temeljen aplikacija.

Naravno, da li ili ne Apple želi otvoriti Apple TV za podršku širok raspon igara i aplikacija HTML5 je još jedna stvar uopce. Dok HTML5 će pružiti alternativu jednostavan flash-based igre, to bi mogao postati uvjerljiv alternativa Apple-ov App Store aplikacija rodnom u vremenu, previše. (AppleTV trenutno ne pokrenuti aplikacije, ali to je bio glasine da će s vremenom.)

Evo video igre u akciji:

putem RedmondPie




Popust obrazovanje samo iMac čini, čini želite biste otvorili da institut visokog obrazovanja

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/08/discount-education-only-imac-appears-makes-you-wish-youd-opene/:
Novi 999 dolara iMac pojavio na Appleovim stranicama ovog tjedna - velika vijest, ako ste vi ili netko vama ljubav posjeduje obrazovne ustanove. Jeftini obrazovanje samo sve-u-jednom ima 21,5 inčni zaslon, 3.1GHz Intel Core i3 procesor, i 250GB prostora za pohranu. Kao MacRumors ističe, međutim, nema spomena Thunderbolt luka među naočale na popisu, pa možda to cijeli izvodi škola stvar nije sve to puknut do biti.

Popust obrazovanje samo iMac čini, čini želite biste otvorili da institut višeg obrazovanja prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 8. kolovoz 2011 09:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Mac glasine | izvor Jabuka | Pošalji | Komentari

Kina gubi djelomično pristup na Windows 7 Telefon Marketplace, Great Firewall biti krivi?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/08/china-loses-partial-access-to-windows-phone-7-marketplace-great/:
To je dobro poznata činjenica da je Kina Velika Firewall nije osobito prijateljski s određenim inozemnim on-line usluge, i nažalost, čini se da sada svibanj imati nove žrtve pridružio voli Facebook, Twitter, a ponekad i Android Market. Prema Windows Phone umak bloger Kane Gao, mnogi Windows 7 Telefon korisnike u Kini imaju ograničen pristup na tržište u posljednjih nekoliko dana - ne mogu preuzeti bilo koju aplikaciju, ali još uvijek možete pregledavati sadržaj i primati ažuriranja obavijesti.

Dok Microsoft je usluga još uvijek ići živjeti u Kini, kineski korisnici i dalje mogu kupiti aplikacije mijenjajući sve svoje postavke profila mjesto u SAD. Jao, ovaj trik je ne koristite sada, iako je malo vjerojatno da Microsoft krivac ovdje - to ne bi imalo smisla blokirati prave američke korisnike koji su posjetili Kinu. Srećom, Kane nije imao problema uzimajući na tržište preko SAD-VPN-a, što je velika tužibaba znak koji pokazuje da Velika Firewall je odlučila barikada WP7 samoj cca tržištu. Razlog? Mi nikada ne će znati, a nije ni priča o tome da li je to trajno zabraniti, bilo. Nokia, kao veliki igrač u zemlji , da nada ne .

[Hvala, JagsLive i Rahul]

Kina gubi djelomično pristup na Windows 7 Telefon Marketplace, Great Firewall biti krivi? prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 8. kolovoz 2011 09:30:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink WMPoweruser , Penn Olsen | izvor Windows Phone umak | Pošalji | Komentari

Huawei Vizija hitova FCC, napada osjetila promotivni video

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/08/huawei-vision-hits-the-fcc-assaults-the-senses-with-a-promo-vid/:
Huawei jutros ponudio svijet vrh videa doušnik od vizija , njegova "većina moderan smartphone još uvijek", a kao Paklena, stvar je popped - iako manje flashily - na FCC web-mjestu. Doduše, točno izgleda slušalica pakete Gingerbread, 1GHz procesor, te 3,7-inčni touchscreen Kapacitivni u unibody okvir koji je 9,9 milimetara najtanji na svojoj. Što se tiče da je "3D sučelje" tvrtke bio automobil koji govori gore, možete vidjeti da je u akciji nakon prekida.

Nastaviti čitanje Huawei Vizija hitova FCC, napada osjetila promotivni video

Huawei Vizija hitova FCC, napada osjetila promotivni video prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 8. kolovoz 2011 09:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor FCC | Pošalji | Komentari

S & P dolara 2 bilijuna Matematika pogrešku

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/et6Fp4tn4HM/SampPs-2-Trillion-Math-Mistake:
Zadnji petak Moody'sa i S & P objavio da su vraćeni američki kreditni rejting (što dovodi do prilično velika rasprava o Slashdot ja mogu dodati). Od tada više zanimljivosti je izišao, suraj.sun piše: "U dokumentu pod uvjetom da trezor u petak poslijepodne, Standard and Poor (S & P) predstavio sud o kreditni rejting SAD-u koji je na temelju 2 trilijuna dolara pogrešku. Nakon Riznica je istaknuo ovu pogrešku - osnovni matematike pogreške značajnih posljedica -. S & P i dalje odlučio nastaviti sa svojim manjkav presude jednostavno mijenja njihove glavne razloge za svoje odluke kreditnog rejtinga iz ekonomske jednog do politički S & P pogrešno dodao da je isti 2,1 trilijuna dolara . u smanjenje deficita na sasvim drugačiji početku gdje diskreciono financiranje razina raste s nominalnog BDP-a tijekom sljedećih 10 godina U odnosu na ovu alternativu osnovica, Zakon kontrola proračuna će se uštedjeti više od 4 trilijuna dolara više od deset godina - ili preko 2 trilijuna dolara više od S & P izračunati . S & P potvrdio ove pogreške - u privatnim razgovorima s trezor u petak popodne i zatim javno subotu ujutro U međuvremenu, oni su izabrali izdati unazaditi od ocjena američkog kredit "..

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Intel Detalji Novi Ultrabook Referentni Designs

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tmQRg1_mEok/Intel-Details-New-Ultrabook-Reference-Designs:
MojoKid piše: "Ranije ove godine, Intel je predstavio svoj plan za redefiniranje koncepta računala oko ultra tanki-i-svjetlo šasija podsjeća MacBook Air i sa standardnim CPU TDP od samo 15W. Intel je predstavio referentna naočale za ultra ". Ultrabooks". prijenosnog računala proizvode oni zovete jeftiniji ultra-prijenosno računalo model će biti 21mm debljine sa BOM (Bill materijala) između $ 475-650 drugi, tanji model (18mm debljine) će imati sastavnice između $ 493 - 710. razliku od netbooks, Ultrabooks će ciljati cijeli niz potrošačkih prijenosnih računala sa zaslonom veličine u rasponu 11 do 17 inča. Izvješća su podloge da će novi sustavi će izbjegavati korištenje modula temeljenih komponenti u korist direktno lemljenje pojedinih komponenti na matičnu ploču . Ostali rezultati pokazuju da su Intel i njegovi partneri istraživao alternative aluminija na bazi šasije s materijalima kao što su fiberglasa očekuje da će dominirati segmentu. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.