subota, 15. siječnja 2011.

Google gurnuti WebM s IE9, Safari Plugins

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CfnOL_CaJqA/story01.htm:
surveyork piše ovo "novo poglavlje u pregledniku ratova" Google u obranu svoje odluke da će se povući H.264 iz Chrome-a HTML5 otkrila da će ugasiti WebM dodataka za Internet Explorer i Safari 9. Očekujući nema službenu podršku od Apple i Microsoft , Google planira razviti nastavcima koji će učitati svoju self-vlasništvu video kodek. Nema raspored je bio dao. ' Dakle, Google dobiva počeo sa svojim planom za svjetski WebM dominacije. Oni će dati WebM dodataka za preglednike i H.264 samo ligi, tako da u praksi, svi preglednici gradonačelnik će imati WebM podržati jedan ili drugi način. makijavelistički potez? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Crytek traži programere IOS, ostavlja nas guessing na razlog

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/15/crytek-seeking-ios-developers-leaves-us-guessing-at-the-reason/:
Jeste li zainteresirani i sposobni u razvoju "složene, integrirane iPhone / ipad aplikacije"? Crytek će htjeti čuti od vas, tada, kao autor CryEngine je ovaj tjedan reklamirao svoju namjeru da skok u voćnjak jabuka poznat kao IOS putem posao postavljanje. Nažalost, nema izravnog spomena mobilnu verziju Crysis, iako s obzirom na ograničen raspon Crytek djelatnosti, tvrtka je jasno žele razviti ili IOS igru ili app pratilac igru. Osim zahtjeve posla, "postavke" odjeljak također je poučan jer popisi android i Windows Mobile razvoj stručnosti - potencijalno ukazuje da bez obzira developer vodi IOS naplatiti onda možda prijelaz donosi Crytek dobra na drugim velikim mobilne platforme. Hej, ako Unreal Engine može biti naguranih unutra iPhone, zašto ne CryEngine?

Crytek traži programere IOS, ostavlja nas guessing na razlog prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 15 siječanj 2011 17:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Joystiq , razviti | izvor Crytek | Email ovu | Komentari

Sretan 10. rođendan Wikipedija

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/An1vIN3_zkM/story01.htm:
Greg piše "Wikipedia, online enciklopedija koju svatko može uređivati, prvi pokrenuo 15. siječnja 2001. Danas, web stranica je, dakle, 10 godina. Da bismo proslavili svoju 10. obljetnicu, Wikipedija je domaćin oko 400 konferencija i stranaka širom svijeta. U tradicionalni Wikipedia stilu, događaji organiziraju se po zajednici korisnika. Nakon desetljeća rasta, Wikipedia je važan izvor informacija za milijune teme i ostaje među Internet's top 10 najposjećenijih stranica. Ona ima preko 400 milijuna čitatelja svakoga mjesec i ima vrlo mali proračun za web svoju veličinu. samo 20 milijuna dolara Gotovo sve prihoda dolazi od donacija U svom posljednjem prikupljanje sredstava gurnuti, organizacija vidio 500.000 korisnika donirati 16 milijuna dolara "..

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Čovjek otkriva naočale-free 3D tehnologije u tren oka (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/15/man-discovers-glasses-free-3d-tech-in-the-blink-of-an-eye-video/:


Tko je dobio dva palca i treba vidjeti 3D naočale? Nije taj tip! Francois Vogel's podoba vanjska strana put to maknuti oni pesky naočale iz jednadžbe, a on je spreman za revoluciju stereoskopski industriji zauvijek. Naravno, morat ćete monitor s 120Hz refresh rate, ali to je preduvjet ovih dana ionako, a ostatak je sladak, ljepljiv umak zdjela izravno na svoj zjenice. Nabavite doušnik zavirite na igra-mijenjanje tehnologije u videu iznad. Vi nikada nećete gledati na isti način 3D opet smo obećanje.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Čovjek otkriva naočale-free 3D tehnologije u tren oka (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 15 siječanj 2011 15:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Kotaku | | Pošalji ovaj | Komentari

Arx Fatalis Ažurirano, objavljen pod GPL

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OfR3y2sJQGc/story01.htm:
Kevin Fishburne piše "Prema WTF Dragon kod Ultima Aiera 'duga i kratka: Arkane Studios su objavili ono što je vjerojatno će biti konačne zakrpe za svoje Ultima Underworld-nadahnut igra (koja, zapravo, oni su pokušali da licencu kao treći ulazak u toj seriji), Arx Fatalis. Oni su također objavio izvorni kod za igru. To je pravo, kompletan izvor Arx Fatalis je dostupan za download. ' Readme primjećuje da originalne igre instalaciju je potrebno kako bi se igrati sastaviti igru, kao podatkovne datoteke sigurno su još uvijek zaštićene autorskim pravima. Linux je potreban dobar FPS tamnica robotu za indeksiranje, iako će trebati kod pakao od puno čišćenje kao što je VC8 / 9 projekta i koristi DirectX (ugh. ..)."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Pojam Ink je Adam Android tablet rekao Ship Ovaj tjedan

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/e5lcQsbJkvo/story01.htm:
junaidslife86 piše s vijestima da je pojam Ink Android tableta je stečen regulatornog zeleno svjetlo iz američke vlasti, i trebali bi uskoro biti kupac. Iz članka: "To je pravo, nakon nekoliko odgoda maleni pokretanje konačno će kondenzirati svoje povremeno zamagljen molekula u čvrste ploče kupac tableta počevši 'oko srijedu nakon hardver prima FCC tetovaža tableta dovoljno da zaradite Best of. CES 2011 časni spomen na događaj apsolutno potopljena s tabletama iz tko je tko potrošačke elektronike tvrtki. Dok se naše prve dojmove proizvodne jedinice su bile pozitivne, we're holding off na donošenja konačne presude dok smo imali priliku za obavljanje puni pregled ". Značajka Pojam tinte koji dočepa najviše pozornosti čini se da je izborno Pixel Qi ekran, Brad Linder od Liliputing je kazaljka-na video s uređaja iz HZZ-a koje su (unatoč lošim svjetlosnim uvjetima) pokazuje da je zaslon u akciji.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




NVIDIA je neispravan laptop GPU naselja počinje plaćati, datoteke vaše popravak i povrat potraživanja sada

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/15/nvidias-faulty-laptop-gpu-settlement-starts-paying-out-file-yo/:
Imaš stari Dell, HP ili Apple laptop sjede s neispravnim NVIDIA GPU ? Tvrtka je napokon spreman da vas nadoknaditi. Taj predloženi klasa-akcija naselje od kraja prošle godine je odobren od strane suda u Kaliforniji, a tvrtka je uzimanje potraživanja za popravke, zamjene i naknada na posebno određena web stranica do 14. ožujka. Ako youve 'je dobio pogođeni Dell ili Apple MacBook Pro, možete dobiti neispravan čips zamijenio besplatno, dok vlasnici HP dobiti cijeli novi zamjensko računalo, premda s obzirom na izbor ima proračun Compaq Presario CQ50 ili ASUS Eee PC T101MT , možda ćete biti bolje od prodaje svoje stare dijelove na eBay. Konačno, ako ste već platili da biste dobili vaše komponente zamijeniti i dokumente za to dokazati, možda ćete biti u mogućnosti da biste dobili povrat - NVIDIA je postaviti 2 milijuna dolara bazen biti podijeljeni među svim takve naknade. Pronađite sve što vam je potrebno na linkovima ispod.

[Hvala, Kalyan]

NVIDIA je neispravan laptop GPU naselja počinje plaćati, datoteke vaše popravak i naknadu potraživanja sada prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 15 siječanj 2011 14:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor NVIDIA Settlement | Pošalji ovaj | Komentari

Zvijezde ostati u svojim uobičajenim mjestima, ljudi panika

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yXy1HOPZzlQ/story01.htm:
asheller piše "The Star Tribune govori nam znakove zodijaka imaju pomaknut. Zemljine klimati pomaknuo znakove, novi je bio dodan i mnogi od nas su se promijenile znakove. Formalno raka, ja očito nisam bio nadograđen na Gemini i sada sam u braku u Zmijonosca, novi znak. Što je yor znak? Novi Zodiac Chart je prilično zanimljiv. " Ovdje su neke neprocjenjive reakcije na ovaj nebeski razvoj. Kao čeznuti kao kineski Zodiac je nepromijenjen, ja ću i dalje biti u mogućnosti točno suditi ljude na temelju kada su rođeni, pa vas molimo navesti u komentarima svoj (novi) znak i godina rođenja životinje, tako da ćemo biti u stanju znati gdje ste dolaze iz.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Hoće najam automobila tvrtke koje ding za vraćanje pola naplaćuje električnih vozila? Enterprise neće.

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/15/will-rental-car-companies-charge-you-for-returning-half-charged/:
Evo šokira u više od jednog načina. Ranije ovog mjeseca, Enterprise Rent-A-Car je najavio da će uskoro biti nudeći Chevrolet Volt na tvrtke Mark Christopher Auto centar u Ontario, Kalifornija, a mi razumno pretpostaviti da su iznajmljivači najbolje bdjeti vanjska strana za bilo koje nepredviđene troškove koji mogu nastati iz nje vraćaju s mrtvih (ili skoro mrtav) zalihu baterija. Za svakoga tko ima iznajmljuje benzinske automobila u prošlosti rezultat, znat ćete da se vraćaju bič sa spremnikom goriva koji je samo 90 posto puna ne sasvim će ga izrezati, a vi ćete biti zaglavi ponying za Vaš nadzor . Srećom - barem na Enterprise - na sličan nadoplatu postava neće se primjenjivati na električna vozila. Lisa Martini, glasnogovornik poduzeća, je dobio u kontaktu s nama pojasniti odijelo planove, a oni su šokantno potrošač-friendly:
"[Enterprise] ne planira naplatiti klijentima vraćaju EVS-a bez pune naboja. Enterprise je instalacija za punjenje postaja na lokacijama koje će ponuditi EVS, i planove za punjenje vozila kada oni vratili."
Taj ljepušan velik dio je svote za barem jedan veliki najam tvrtka, i možemo se samo nadati da svi drugi objavljuje slične namjere pred računovođe objaviti nešto suprotno. Moć ljudi, eh?

Hoće najam automobila tvrtke koje ding za vraćanje pola naplaćuje električnih vozila? Enterprise neće. prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 15 siječanj 2011 00:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Engadget Podcast, živim u 14:30 EST!

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/15/the-engadget-podcast-live-at-2-30pm-est/:
To je bio grubi tjedan dana nakon HZZ-a, pun debilitating bolesti i Verizon iPhone. Mislimo da smo dobili je ljepušan velik dio pod kontrolom, međutim, pa se nadamo da ćete nam se pridružiti za to poseban vikend izdanje podcasta. Provjerite potoka i razgovor nakon stanke, mi ćemo dobiti valjanje oko 14:30 EST. To jest, ako nitko od nas umrijeti prije toga.

PS I ne zaboravite da je Ustream Android i iPhone klijentima kao dobro, ako ste izvan i oko, a ne možete se pridruže na Flash-based zabavu u nastavku.

Nastaviti čitanje Engadget Podcast, živim u 14:30 EST!

Engadget Podcast, živim u 14:30 EST! prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 15 siječanj 2011 00:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Američki Bilješke Virtualni Ograda Uz meksičke granice

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lyAzU87262M/story01.htm:
Pickens piše "Arizona Republic izvješća da je savezna vlada službeno je otkazao svoje više milijardi dolara planiraju izgraditi virtualnu ogradu duž granice s Meksikom kako tajnika domovinske sigurnosti Janet Napolitano objavljeni u kongresnim brifingu da je program poznat kao SBInet je koštanje previše i postizanje premalo. "SBInet ne može podmiriti svoje izvorni cilj pružanja jedinstvene integrirane granice sigurnosti tehnološko rješenje", kaže Napolitano. Boeing je angažiran u 2006 razviti sustav pod trogodišnji savezna ugovor s cijenom projekcije za puni graditi -out kao visok kao $ 8000000000, ali napori su udario po odgode, glitches, proračun se povećava i kongresnom kritike. Napolitano je naredio Carinske i granice za pokretanje više skromnih i geografski prilagođen truda pomoću SBInet fondova i postojećih tehnologija kao što su mobilni-nadzor sustava , bespilotnih letjelica, toplinska imaging-uređaja i daljinskog video nadzora sa dokazanim elementima SBInet uključujući stacionarne radarske i infracrveni senzor-kule. SBInet trošak gotovo 1 milijarda dolara za razvoj duž 53 milja od granice Arizona. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.