srijeda, 27. travnja 2011.

Da li Kina je Cyber ​​napad Obscure jadan obrane?

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dg7BxC8vNwk/Does-Chinas-Cyber-Offense-Obscure-Woeful-Defense:
Gunkerty Jeb piše "službene linije u Washingtonu DC je da postoji novi Hladni rat piva, s uzlazne Kini u mjestu starog Sovjetskog Saveza, i cyberspace kao nove kazališne rata. No, rad koji obavljaju neovisni sigurnosni istraživač sugerira da je kineska vlada je krajnje nespremna za obranu od cyber napada na vlastitu infrastrukturu. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Endeavour Crew da bude intervjuiran Via YouTube

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8L6tdU7SfrU/Endeavour-Crew-To-Be-Interviewed-Via-YouTube:
gabbo529 piše "Hvala na YouTube, space shuttle Endeavour posljednja posada će biti na raspolaganju za pitanja živjeti, dok su u orbiti. NASA objavila partnerstvo sa YouTube, koji će omogućiti ljudima da pošalju pitanja, u obliku kratkih video isječaka, kako bi PBS je Miles O'Brien, koji će ih uputiti na Endeavour posade uživo iz prostora cijeli proces će biti streamed uživo na PBS-u. "Newshour YouTube kanal iz članka:". intervju je zakazano za ponedjeljak 2. svibnja u 14:15 ET. Međutim, to bi mogao biti pomaknut ako Endeavour misija je trčanje kasno. rok za podnošenje pitanje će se 30. travnja u ponoć ET. YouTube korisnici će glasovati na koja pitanja oni žele vidjeti odgovor. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Update Za moje ulaganje politika

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/EagTh6uk2kk/:
Array

LG Optimus Big donosi 4,3-inčni zaslon i NOVA 1GHz dual-core na superphone stranka

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/27/lg-optimus-big-brings-a-4-3-inch-nova-display-and-1ghz-dual-core/:
Što je velika, uglavnom bijeli, a set za korejski pokretanje sutra? To je pravo, LG Optimus Big! Ovaj 4,3-inčni nešto vrlo veliko, LG je najveći slušalicu do sada, touts 1GHz dual-core procesor, malo kože Android 2,2 kao OS, HDMI izlaz, 5 megapixel kamera, i 16GB bult-u pohranu. To spec. sheet zvuči moćni blizu starija Optimus 2X koji je pokrenuo ranije ove godine, iako nekoliko predmeta također su posuđene iz još neobjavljene Optimus Black . Oni su NOVA zaslon , koji mogu ručica sve do 700 gnjida svjetline, i WiFi Direct , koji omogućava bežičnu komunikaciju između uređaja bez potrebe za posrednikom WiFi pristupnu točku. Ova velika, ukusna spec. sendvič je udaranje njegova domaćem tržištu 28. travnja, ali tu je nažalost ni riječi o tome kada i gdje drugdje to može prikazati. Dovoljno je držati oko vanjska strana za to, ne bi trebalo biti tako teško uočiti.

LG Optimus Big donosi 4,3-inčni zaslon i NOVA 1GHz dual-core na superphone stranke prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 27 travanj 2011 15:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Engadget španjolski , BGR , UberGizmo | izvor U + | Pošalji ovaj | Komentari

Pojam Ink Adam pregled

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/27/notion-ink-adam-review/:
Saga pojam Ink Adam je priča poput mnogih bismo mogli nazvati - to je priča o maleni tvrtke bore kako bi viziju na tržištu, okrenut trenje od investitora, tvornice i ožujak samog vremena. Razlika je u tome Adam zarobljeni mašti gadget maila poput nas s idejama koje su fantastično od prvog dana i još uvijek se roman sada da je to konačno bio oslobođen, uključujući obloženi UI, puni USB funkcionalnost, i naravno da Pixel Qi ekran . No, ne Adama ispuniti obećanja ujedinjenja obliku i funkciji s takve tehnologije? U dvije riječi: Ne baš.

Nastaviti čitanje Pojam Ink Adam pregled

Pojam Ink Adam pregled prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 27 travanj 2011 16:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Novell dovršila prodaju

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XlGbsCxwwEw/Novell-Completes-Sale:
symbolset piše "Danas Novell završio zbog prodaje Attachmate. tvrtka će biti u potpunosti u vlasništvu podružnica i biti delisted sa berze. Novell je nekada dominantni igrač u mrežu softver i donošenja signala kraj ere".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Rogers najavljuje 150Mbps LTE lansirati u četiri kanadske gradove u ovoj godini

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/27/rogers-announces-150mbps-lte-launch-in-four-canadian-cities-this/:
Rogers je najavio da je rasvjeta do 150Mbps LTE u četiri kanadske gradove u ovoj godini. Ottawa, Montreal, Toronto, Vancouver i postavljaju pozornicu za dodatnih 21 rollout na tržištu u 2012. Naravno, da teorijska 150Mbps - uz najavio uzvodno od 70Mbps - svibanj pomak puno kada se to sve dobiva pravi, ali ozbiljno, u odnosu na HSPA + brzine one su zapanjujući. Kanađani željan da biste dobili malo više informacija može zaviriti u Rogera novi LTE stranice (link ispod) i glasovanje za svoj rodni grad da bude dio 2012 ekspanzije. Rogers nije spomenuo datum još samo - ili ako oni planiraju na sva četiri područja ide živjeti u jednom - ali možete biti sigurni da ćemo biti blizu čuvanje kartice na sve detalje i grabbing neki kazaljka-na iskustvo s lansirati uređaje čim možemo.

Rogers najavljuje 150Mbps LTE lansirati u četiri kanadske gradove ove godine prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 27 travanj 2011 15:20:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor IwantmyLTE.ca | Pošalji ovaj | Komentari

Amazon se odaziva na "App Store" tužbe od jabuka

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7buds_Nry_8/Amazon-Responds-To-App-Store-Lawsuit-From-Apple:
tekgoblin piše "Apple je podnio tužbu ožujka protiv Amazon upotreba" App Store "u svom nedavno pokrenula Amazon AppStore. Apple je obavijestio Amazon da koriste termin" App Store "nezakonita, jer su u vlasništvu prava na sam pojam. U njihov odgovor Amazon upućuje na to da pojam "App Store" je previše općenito za Apple položiti tvrde da sam naziv. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Epix donosi svoje tisuće filmova na Google TV, aplikacije za Android, Roku i playbook na putu

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/27/epix-brings-its-thousands-of-movies-to-google-tv-android-roku/:
Dok su neke video usluga seli iz Google TV , Roku i playbook , Netflix i još uvijek ima tek treba službeno objaviti svoj ​​film streaming aplikaciju na bilo koju Android uređaje, Epix kanal ide sve u. Nakon "Velikog na bilo kojem zaslonu" slogan , to će roll out aplikacije na pobio uređaja tijekom drugog tromjesečja izvan njegovih sadašnjih Flash player . Portal Google TV je već gore i trčanje kao što se vidi gore i aplikacije su na putu za "android tablete i telefona iz HTC, LG i Motorola" - mi smo pinged vidjeti ako ovaj uređaj će biti ekskluzivni, ali još nisam primio odgovor još - BlackBerry playbook, Samsung televizorima i Blu-ray playeri i Roku streaming igrača. Koji nisu navedeni u press release je sve IOS, ali Epix potvrdio da je rad na app da se čeka Appleov odobrenje. Nije upoznat sa kanal? Ona ima više od 3000 filmova iz Paramount, Lionsgate i MGM plus originalne programe i događanja uživo koji je dostupan putem kabelske ili satelitske TV usluga i pokrenuta s HBO Go-style online komponentu . Verizon FiOS je očito na palubu kako bi gurnuti nove aplikacije, check out ostatak detalje u press release nakon pauze.

Nastaviti čitanje Epix donosi svoje tisuće filmova na Google TV, aplikacije za Android, Roku i playbook na putu

Epix donosi svoje tisuće filmova na Google TV, aplikacije za Android, Roku i playbook na putu prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 27 travanj 2011 13:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Epix | Pošalji ovaj | Komentari

TomTom korisničke podatke prodao nizozemska policija, a koristi se za određivanje idealne lokacije za brzinu zamke

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/27/tomtom-user-data-sold-to-danish-police-used-to-determine-ideal/:
TomTom korisničke podatke prodao Danski policija, a koristi se za određivanje lokacije za brzinu zamke
Mi smo to kao kad akumulirane brzi prijenos podataka iz GPS uređaja nam pomaže izbjeći prometne incidente i škola zone. Kako se ispostavlja, iako postoje i neke druge koristi za iste statistike. Nizozemski vijesti utičnicu AD je izvještavanje da takvi podaci zarobljen od strane TomTom navigacijskih uređaja je kupio zemlje policijske snage te se koristi kako bi utvrdio gdje brzina zamke i kamera treba postaviti. TomTom je navodno bio svjestan svojih podataka je korišten na takav način, ali ako policija bi samo pristati na prodaju podatke o mjestu njegova kamera za brzinu i zamke natrag na TomTom, zašto, to bi mogao biti početak jednog divnog odnosa.

Update: TomTom je objavio priopćenje , koje smo ugrađeni nakon pauze. Da bi se potpuno jasni svi ti podaci se prikupljaju anonimno i da je policija nemaju pojma točno koji je prebrza vožnja, samo da je prebrza vožnja je preuzeo mjesto.

Nastaviti čitanje TomTom korisničke podatke prodao nizozemska policija, a koristi se za određivanje idealne lokacije za brzinu zamke

TomTom korisničke podatke prodao nizozemska policija, a koristi se za određivanje idealne lokacije za brzinu zamke prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 27 travanj 2011 13:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink DutchNews.nl | izvor AD | Pošalji ovaj | Komentari

Smrtonosno Pro v2 pregled

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/27/lethal-pro-v2-review/:
Ime poput "Smrtonosno Pro" uvijek stvara određeni skup očekivanja. Naime, da je proizvod u pitanju je pogodan za profesionalnu uporabu, i to barem izgleda kao da je potencijalno smrtonosna. Kao što možete vidjeti, ovaj svi-namjera tableta / smartphone / kamera pribor svakako uspijeva na drugi broj. Ali, to može učiniti više nego samo dvaput kao oslonac u remakeu Runaway ? Čitajte na za našu punu pregled.

Galerija: Lethal Pro v2

Nastaviti čitanje Smrtonosno Pro v2 pregled

Smrtonosno Pro v2 pregled prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 27 travanj 2011 13:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Lethal zaštite | Pošalji ovaj | Komentari

Kina planira Space Station Do 2020

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Jep1dqoZBaM/China-Plans-Space-Station-By-2020:
RedEaredSlider piše "Kina je predstavio planove za svoje svemirske stanice, biti dovršen do 2020, uz teretni brod za trajekt isporuke i iz orbite. Činjenica da zemlja predlaže jedan je znak kineske vlade ambicije u prostoru. Kina je treća zemlja za pokretanje vlastite rakete s ljudskom posadom u svemir, šalje svoj prvi astronaut u orbitu u 2003 na brodu Shenzhou 5 raketa. Od tada druge dvije misije s ljudskom posadom je lansiran. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Book Review: Amazon SimpleDB Developer Vodič

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3Hau5ud0yyI/Book-Review-Amazon-SimpleDB-Developer-Guide:
KuanH piše "Amazon SimpleDB Developer Vodič je naplaćeno kao potpuni vodič za korištenje Amazon SimpleDB baze podataka API. To je najdetaljnije za PHP. To je korisno za Python. Ali Java koda i objašnjenja nisu na standard drugih. To uključuje premaz na korištenje Amazon S3 sa SimpleDB:. datoteke pohranjene na S3, datoteka metapodataka pohranjenih u SimpleDB - opet, manje dobro za Java također pokriva tuning za smanjenje troškova korištenja, predmemoriranje koristeći memcached, i načina da batch-ažurirati i napraviti serijski ili paralelno zahtjeva za SimpleDB. Međutim, nedostaju neke informacije koje početnici možda treba, a to je možda i nije sasvim dovoljno napredni za iskusnije. Preuzimanje primjer koda dostupna je samo za PHP. " Držite čitanja za ostatak Kuan's pregled.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.