petak, 7. listopada 2011.

Binksty želi dati Učenici one-stop shop za upravljanje i isplatiti njihove College Krediti (poziva)

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/UjPblgb9efw/:
Screen shot 2011-10-06 at 9.56.14 PM

Ne želim biti hiperboličke ili histeričan (iako bih želio biti), ali situacija studentskih kredita u ovoj zemlji je strašno. Broj studenata koji zadani na njihove studentske zajmove u stalnom porastu, te je udvostručen u posljednjih šest godina . Više od dvije trećine studenata koji diplomiraju sa fakultetima i sveučilištima posuditi novac - s prosječno više od 23.000 dolara duga. (I jedan u deset diplomski s više od $ 40K u dug.)

Ranije ove godine , Peter Thiel (Paypal co-osnivač i poznati hedge fond menadžer i venture kapitalističke) predviđa da će sljedeći veliki balon zemlja lica nije u tech, stanovanja, odnosno financiranja - ali visokog obrazovanja. Bilo ili ne slaže, da stvarno nema sumnje da je novi fokus na troškove obrazovanja i rastući teret studentski dug (i kredit default) je duga prezadužen.

To je razmišljanje zaposlen Brendon McQueen, koji je danas dolazi u privatnom beta web platformu pod nazivom Binksty koji ima za cilj dati studentima sveobuhvatan one-stop shop za upravljanje kreditima, isplatiti dug, te ih educirati o najboljim načinima za uštedjeti novac.

Za one upoznati s trenutne web-krajolik, postoje i neke druge tvrtke strašan rješavanju ovog problema, kao što su Edulender (sada Alltuition) , Simpletuition, Fynanz i PeerTransfer, svi koji su rješavanju specifičnih aspekata života studentskih kredita vijek - naime, nalaz i opskrbu kreditima i stvaranje međunarodnog obrazovanja plaćanja lakše.

Binksty, s druge strane, želi ići korak dalje, s ciljem kako bi se olakšalo proces studentski kredit od popunjavanju fafsa administriranje i pronalaženju pravo kredit za organiziranje i otplata kredita, rekao. Prema McQueen, početak je trenutno u pregovorima s lenders (koji je, kao što je spomenuto, suočavaju se s najviše zadane stope u godinama) za stvaranje obostrano koristan rješenje koje će pomoći obuzdati zadane nudeći studentima jednostavan način za prikaz njihovih kredita i pronaći alternative za zadani, rampa gore prodaje putem pokretanja u zajam tržištu, i cut natrag na vjerovniku troškove službu za korisnike putem Binksty u automatizaciju procesa.

McQueen, koji je i sam diplomirao iz Kolumbije sa 12 kredita i preko $ 100k u dug, zna da je cilj nije lako postići, ali vrijednost propozicija je ogroman: "Ono što mi radimo je ušteda studentima i diplomiranim studentima vrijeme i novac, a rad s lenders za pojednostavljenje cijelog procesa, tako da svatko pobjeđuje ", kaže on.

Dakle, pokretanje prihoda potoci su dio vrlo proces štednje studenata novca, jer su već opterećeni s dugom. Na primjer, kredit agregacije na Binksty je potpuno besplatno, a značajke kao što su priprema poreznih dokumenata doći na mala cijena. (Iako McQueen me uvjeravali da su troškovi tih značajki će ostati konkurentan - i ispod -. S onom konkurentima)

Pokretanje je stavljajući zajedno algoritam koji će pomoći studentima bolje upravljati niz kredita, tako da, na primjer, kad unesete svoje podatke kredit, platforma će im reći da su kredit 1, 2, i 5 kvalificirani za otplate. Ili da konsolidacija je mogućnost i da, ako oni odlučite consolid

Nema komentara:

Objavi komentar