ponedjeljak, 17. listopada 2011.

SF Autori Predvidite računarstva budućnost

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/64_Ozfy2ZoQ/sf-authors-predict-computings-future:
Estera Schindler piše "'Tijekom proteklih stoljeća mnogo znanstvene fantastike je objavljen, pokazuju mnogo divlje ideje, a ako sjedite dovoljno autora na dovoljno pisaćih strojeva ili word-procesora, netko je dužan da se nekoliko stvari pravo. Znanstvene fantastike veći utjecaj, međutim, ide dalje da li ili ne autora može napraviti dobar pogodak, "piše Kevin J. Anderson u znanstvenoj fantastici 'uzeti o budućnosti Računala:. vidjelaca i imaginarija' Umjesto predviđanje budućnosti, SF žanr je mnogo bolje inspirativno budućnosti. vidioce pročitati ili vidjeti kul ideja u svojim omiljenim SF knjigama ili filmovima, a zatim odlučiti kako da bude stvarnost. " Tako Anderson okupio skup vidjelaca, i pitao ih gdje su mislili da je računalstvo na čelu:. Mike Resnick, Robert J. Sawyer, Greg Bear, Michael A. Stackpole, dr. Gregory Benford, i Christopher Paolini pogleda u svoje kristalne kugle 'Zaboravite . umjetna inteligencija budućnost računalnih je umjetno svijest, a to će biti ovdje u roku od 20 godina, a možda i mnogo prije nego što ", kaže Sawyer." Naša budućnost ožičen svijetu imat će pametne, bežični robota - gofers u bolnicama, zaštitari s IC viziju noću, kosilice, itd. Mi sami će biti ožičen, s uređajima i ugrađen senzori uzimajući u podatke i dajući -. dvosmjerni ulica, "doprinosi Benford"

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Pod pritiskom FCC, mobilnih usluga usvojiti "Bill šok" upozorenja

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Y63E3F5qxDI/under-fcc-pressure-mobile-carriers-adopt-bill-shock-rules.ars:

Federalna komisija za komunikacije i glavni bežični prijevoznika danas je objavila nove smjernice za upozorenje potrošača kada su u opasnosti od neočekivanih troškova incurring na njihove račune mobitela. Nazvan "Bill šok" u 2010 FCC izvješće , fenomen generira stotine pritužbi potrošača na FCC te godine.

Neočekivani troškovi mogu pojaviti kada potrošači prelaze kape za svoje glasovne, podatkovne ili SMS planove, ili kad se nakupiti visokim roaming troškove tijekom putovanja u inozemstvo. Ranije ove godine, bežične industrije inzistirao da potrošači samo je potrebno da rade svoj ​​domaći , kako bi se izbjegli takvi iznenađenja.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


GE je nova tvornica će istisnuti jedan solarni panel svakih deset sekundi

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/17/ges-new-factory-will-push-out-one-solar-panel-every-ten-seconds/:
General Electric šalje svoje vojnike u Colorado osvojiti tankog filma solarni panel poslovanja. 38. Država će igrati doma novog objekta koji iskorištava supermodel tanki panel know-how PrimeStar Solar, koji GE scooped se vratiti u 2008. U tradicionalnim solarni paneli, pijesak je rafiniran u silicij ingota, narezane vafla koje su tada smješteni u kadru. Tankog filma proces eliminira ovaj, sandwiching slojeva poluvodiča između staklene - štedi vrijeme, novac i, najvažnije, energija. Tvornica će se otvoriti prije roka u 2012, a navodno u stanju proizvoditi nove ploče svakih deset sekundi. Možete naučiti sve to i još više u priopćenju koje smo dobili za vas nakon odmora.

Nastaviti čitanje GE nova tvornica će istisnuti jedan solarni panel svakih deset sekundi

GE je nova tvornica će istisnuti jedan solarni panel svakih deset sekundi prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 17 listopad 2011 15:55:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink BusinessWire | izvor GE Energy | Pošalji | Komentari

NASA Čarteri Letovi brodu Djevice SpaceShipTwo

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Qf90dXmxmI8/nasa-charters-flights-aboard-virgins-spaceshiptwo:
Zothecula piše: "Iako je Virgin Galactic je općenito poznat kao tvrtka prostor turizam, to vidi istraživanje eksperimentima kao buduće misije segment i značajne poslovne mogućnosti. U tu svrhu, tvrtka je potpisala ugovor s NASA osigurati do tri čarter letove na SpaceShipTwo suborbital spaceplane. dogovor slijedi zatvaranje zavjesa na programu Space Shuttle ranije ove godine i dio je NASA-in Flight Mogućnosti Program, koji se tereti za pružanje smanjene gravitacije okruženja za istraživanje pokusa dok je poticanje novih poslovnih prostora industrije. " U povezane vijesti, 68000-kvadratnih. ft objekt je otvoren u Kaliforniji, koja će pomoći u Skupštini SpaceShipTwo spaceplanes.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


iPhone 4S pogodaka 4.000.000 u prodaji, nakon prvog vikenda

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/17/iphone-4s-hits-four-million-in-sales-after-first-weekend/:
Kako ste provesti vikend? Ako ste jabuka, odgovor je jednostavan, stvarno: prodaja puno iPhone. Cupertino jutros je objavio da iPhone 4S su prodaja dosegla 4.000.000 - prilično impresivan broj u odnosu na ono što i njegov prethodnik bio je sposoban , zapravo i nema sumnje pomogla uz dodatak nekih prijevoznika, kao što su Verizon i Sprint ovdje u Sjedinjenim Državama. Slušalica je trenutno dostupan u SAD-u, Australiji, Kanadi, Francuskoj, Njemačkoj, Japanu i Velikoj Britaniji, s puno više zemalja dolazi do kraja godine. Press Info mogu naći nakon skoka.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Nastaviti čitanje iPhone 4S hitova 4.000.000 u prodaji, nakon prvog vikenda

iPhone 4S pogodaka 4.000.000 u prodaji, nakon prvog vikenda prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 17 listopad 2011 09:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Comet svibanj imati je propustila Zemlje nekoliko stotina kilometara

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/opqnUTr6fRQ/comet-may-have-missed-earth-by-a-few-hundred-kilometers:
Prvi put prihvatio podnositelja afree87 piše "re-analiza povijesnih opažanja na opservatoriju meksički sugerira Zemlje usko izbjeći izumiranja tek nešto više od stotinu godina. 12. kolovoza i 13. 1883, astronom u opservatoriju u malom Zacatecas u Meksiku od izvanredno promatranje, oko 450 predmeta, svaki okružen vrsta magle, prolazeći preko lica Sunca. Ovaj mjesec, Hector Manterola na Nacionalnog autonomnog sveučilišta u Meksiku sugerira to su fragmenti kometa. 'Da su se sudario s Zemlja bismo imali 3275 Tunguska događaje u dva dana, vjerojatno izumiranja. '"

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Zapanjujući "Isam" live turneje kombinira 3D setovi, CG slike, i ludo matematike

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/jcjDWX1FvPQ/stunning-isam-live-tour-combines-3d-sets-cg-visuals-and-crazy-math.ars:

Nakon što je ograničenje diljem Europe, Amon Tobin je audio-vizualni tour de force, Isam, vratio u Sjevernoj Americi nakon što je debitirao na Mutek u Montrealu još u lipnju. Isam zapošljava zemlju-razbijanje tehnike projekta audio-sinkronizirana računalne grafike na 3D set. Prizemlje-razbijanje kako točno? Pa, grafika su obrađeni s obzirom na računalni model skupa, učinkovito uključuje i kompenzaciju za svoj oblik za proizvodnju raznih vizualno zapanjujuća, naizgled čarobni učinci. Prikolica daje neke ideje:

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nanomaterial može dopustiti Uređaji za sebe rewire

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pJ0oZMKvZ7M/nanomaterial-may-allow-devices-to-rewire-themselves:
Anonimni čitatelj piše: "Znanstvenici su razvili nanomaterial koji može 'upravljati' električne struje. Otkriće bi moglo dovesti do izuma uređaja koji se mogu ponovo svoje unutarnje ožičenje i prerasti u posve drukčiji i novi uređaj, da bi odražavala promjenjivim potrebama potrošača . iz članka: "Momčad je cilj stvoriti jedan uređaj u stanju ponovo se u otpornik, ispravljač, dioda i tranzistora na temelju signala iz računala multi-dimenzionalni sklop može rekonfigurirati u nove elektroničke sklopove. koristeći različite ulazne slijed električnih impulsa, tim, rekao je. "Naša nova tehnologija omogućuje upravljanje pomoću istosmjerne struje protok kroz dio kontinuiranog materijala", rekao je profesor Bartosz Grzybowski, koji je vodio istraživanje. 'Kao preusmjeravanja rijeke, potoci elektroni se mogu upravljive u više pravaca kroz blok materijala, čak i više struje koja teče u protivljenju smjerovima u isto vrijeme ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Google Android Poboljšava Prevoditelj za borbu Siri

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZFdTBO01maA/google-improves-android-translator-to-battle-siri:
judgecorp piše: "Google Translate za Android, mobilni verzija Google softvera strojno prevođenje, sada prevodi govor naprijed-nazad između 14 jezika, tvrtka tvrdi. ranije ove godine tvrtka je dodao razgovor način rada, koji omogućava korisnicima da prevesti chat između engleski i španjolski . Sada Google je napravio alat dostupan od 2,2 Android mobitela, a kasnije u brazilski portugalski, češki, nizozemski, francuski, njemački, talijanski, japanski, korejski, mandarinski kineski, poljski, ruski i turski. dolazak Siri na iPhone mogao iskra ozbiljna konkurencija u prijevodu sustava na telefonima. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


iCloud prijelaz off stjenovita početak MobileMe, obiteljskim korisnicima

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/X4awN8kEFb8/icloud-transition-bringing-apple-id-headaches-for-some-users.ars:

Appleov MobileMe na prijelazu iz iCloud donosi obećanje centraliziranog, oblak-based pohranu za sve vaše važne podatke. Nažalost, tranzicija nije glatko za sve korisnike. Osim Apple poslužiteljima se preopterećena s MobileMe račun prijelazi, neki imaju problema pomirenja Apple pretpostavka da svaki korisnik ima jedinstveni ID Apple i da je svaki Apple ID se koristi samo za jednog korisnika.

Ljudi koji nikada nisu koristili MobileMe i samo ikada koristili jedan Apple ID za iTunes kupnje pojavljuju se pojavljuje potpuno glatki prijelaz na iCloud. Nismo čuli ozbiljne pritužbe od korisnika u ovom scenariju. To je korisnicima s više od jednog Apple ID, korisnici koji su podijelili Apple ID s članovima obitelji, a korisnici prelazaka iz MobileMe, međutim, koji su prijavili niz problema izrade skok na oblak.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Bežični bicikl kočioni sustav ima najveći prosjek ocjena ikad

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/17/wireless-bike-brake-system-has-the-highest-gpa-ever/:
Boja nam žute nijanse lažljiv, ali ako smo osmislili nešto što radi 99,999999999997 posto vremena, vjerojatno bih zaokružiti i dati sebe veliki ol '100 posto +. Mi bi vjerojatno baciti u naljepnica smješko lica, previše. Računalni znanstvenik Holger Hermanns, međutim, mnogo više pošten čovjek, što je razlog zašto je on spreman priznati da je njegov novi bežični bicikl kočioni sustav je osjetljiv na izravno kvara na oko tri iz svakog trilijuna puta. Hermanns 'bicikl koncept, na slici gore, može izgledati prilično standardne na prvi pogled, ali se bliži pogled na pravo upravljač. Tamo ćete naći gume hvat s tlačnim senzorom nestled unutar. Kad vozač pritišće ovaj zahvat, da plava plastična kutija sjedi uz njega će poslati signal prijemnik, pričvršćen na vilicu bicikla. Od tamo, poruka će biti poslana na pogon koji pretvara signal u mehaničku energiju, i aktivira kočnice. Najbolje od svega, cijeli ovaj proces se događa će se samo 250 milisekundi svog života. Nema žica, bez kočnica, bez kontrole uma . Hermanns i njegovi kolege na Sveučilištu Saarland sada rade na poboljšanju sustava vuče i još uvijek su u potrazi za inženjerima da se njihova koncept u komercijalne stvarnosti, ali možete kotača prošlosti pauze za više informacija, u punom PR.

Nastaviti čitanje Bežični sustav bicikl kočnice ima najveći prosjek ocjena ikad

Bežični bicikl kočioni sustav ima najveću prosjek ikad prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 17 listopad 2011 06:30:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CNET | | Pošalji | Komentari

Nizozemski sud odbio Samsung patentnih zahtjeva protiv Apple

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vjbFafUNqDQ/dutch-court-rejects-samsung-patent-claims-against-apple:
ljuti tapir piše: "sudac Okružnog suda u Haagu je odbacio tvrdnje da je Samsung je napravio protiv Apple u vezi četiri patenta. Samsung htio Apple platiti za licenciranje patenata u pitanje, a sud izdati nalog o zabrani uvoza i prodaje Apple iPhone 3GS, iPhone 4, ipad, ipad 2, kao i nadolazeće proizvode, dok licencni uvjeti su na mjestu. No, potonji neće se dogoditi u ovom trenutku. rješenje je došao u u istom tjednu koji australski sud blokiran prodaja Samsung Galaxy tab 10,1. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.