subota, 25. prosinca 2010.

Engadget Podcast 222 - 2010/12/25

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/25/engadget-podcast-222-12-25-2010/:
Yeahhhhhhhhh boyeeeeee, It's Christmas, yo! Znaš što to znači! Engadget Podcast TIME - S PRESENTS !!!!! hit!

Domaćini: Jošua Topolsky, Paul Miller, Nilay Patel
Proizvođač: Trent Wolbe
Glazba: Last Christmas

00:03:35 - Verizon LTE teases Android hardvera za 6. siječnja na CES
00:03:50 - Novi HTC uređaj počinje curi jedan po jedan - to je Mecha / Nevjerojatno HD?
00:04:10 - Motorola je telefon za Verizon LTE u djelima
00:04:25 - Motorola's 'tablet Evolution' video teases neki Saće na CES
00:35:50 - Palm-a tableta je pod kodnim imenom "Topaz", tipkovnice pribor curenja iz
00:36:20 - Tri HP Slate poput webOS tablete dolaze na CES? Mi nismo tako sigurni.
00:47:00 - Microsoft demo nove škriljevca računala, Windows 8 tableta funkcionalnost na CES?
00:49:05 - Microsoft najaviti ARM-temeljen Windows na CES?
00:58:11 - kako izgovarati ASUS (video)
00:59:35 - FCC donosi ograničen net neutralnosti pravila, gotovo nitko ne sretan o njima
01:00:30 - FCC tisak pun net neutralnost pravila
01:01:20 - Neto neutralnost: Verizon, AT & T, Sprint i T-Mobile reagirati
01:06:00 - FCC: Nismo nametnuti strože propise neto neutralnost na bežični jer Android je otvoren
01:13:27 - NYT: Sljedeća serija Google TV uređaja odgođeno, u tijeku ažuriranja softvera
01:13:35 - Sony kaže Google TV prodaja sastanak očekivanja, TV podjela rada pobliže s Googleom nego mobitel grupe
01:13:45 - Logitech je rekao da se zaustavljanje Revue proizvodnje do Google TV softver modernizirati
01:16:30 - Novi Apple TV, Roku mediji streamers utrci za break milijun u prodaji


Poslušajte podcast

Pretplatite se na podcast

[ iTunes ] Pretplatite se na Podcast direktno u iTunes (AAC poboljšane).
[ RSS MP3 ] Dodavanje Podcast feed Engadget (u MP3) na svoj RSS agregator i pokazati dostavljen automatski.
[ RSS AAC ]

Da li brzinu tipkanja stvarno stvar za programere?

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CWTsFqAP_Is/story01.htm:
theodp piše: "Ja ne mogu uzeti ozbiljno usporiti typists kao programera," napisao je Jeff Coding Horror Atwood prošle jeseni. 'Kada ste zadnji put vidio lovu-i-kljucati pijanist?' Atwood's dreka zatraži John Cook je istražiti koliko je važno biti u mogućnosti da tip brzo. "Učenje na vrstu i je dobra investicija za one koji su fizički u mogućnosti to učiniti", zaključuje Cook ', ali to nije toliko važno. Jednom dođete do umjereno znanje, poboljšava brzinu neće poboljšati vašu produktivnost mnogo. Ako romanopisac pisanja 1000 riječi dnevno bili u mogućnosti to tip beskonačno brzo, on ili ona može spasiti možda sat vremena dnevno. ' Na 150 WPM, bilješke Cook, u svijetu najbrže daktilograf je još uvijek samo 10x brže od Stephen Hawking. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




VLC Za Android može doći početkom 2011

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/boTd84jfFho/story01.htm:
dkd903 piše "Razvoj android klijent za VLC traje već mjesecima, ali je usporen i činjenica da je Android je multimedijski izlaz knjižnice u Javi. VLC se temelji na C i tako ih prevođenja na Java teško i potrebno je vrijeme. s novijim Android NDK, međutim, koristeći izvorni kod za android Apps je postao lakši. Dakle, VLC programeri razvili su dva osnovna modula za audio i video izlaza na temelju nove NDK i većina VLC knjižnica prenesen Android. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Toshiba outsourcing proizvodnje poluvodiča rival Samsung

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/25/toshiba-outsourcing-semiconductor-production-to-rival-samsung/:
'Tis sezoni za proizvodnju bavi? Naravno što se čini. Samo nekoliko sati nakon Sony najavio svoje namjere da kupi nazad Cell čip izrada objekata iz Toshibe, to izgleda kao da je Tosh o sklopiti još jedan ugovor. U ovom slučaju, to će biti outsourcing neprofitabilne proizvodnje poluvodiča rival Samsung, koji će biti odgovoran za churning mozak iza broja mobitela, televizora i digitalnih kućanskih aparata. Brojni izvori objasnio da je Toshiba je zainteresirana za realigning fokus na cvjetanje memory chip poslovanja, a osim toga, njegov nadajući se da će izbjeći skupe nadogradnje objekta koji će biti potrebno da ostanu konkurentni iu poslovnom sustavu LSI.

Drugim riječima, tvrtka je dodging troškove ulaganja i stavljanje većeg naglaska na sektor koji je već isplativo (NAND flash proizvodnje, za one znatiželjne), a nakon Oita biljka je predala off, to će se koristiti kako bi slike senzora u digitalnih fotoaparata. Nagasaki biljka, kako smo čuli ranije, će biti predati Sony. Toshiba dionice su poslani na sjever nakon ulagači pozdravili vijest, ali, naravno, to ostaje da se vidi kakav utjecaj potrošača će to imati. U svakom slučaju, svakako se nadam Toshiba nikada ne radi u bilo kakvih problema s Sammy - to nije kao njegova vrha može biti ganut, bez obzira na prekršaj .

Toshiba outsourcing proizvodnje poluvodiča rival Samsung prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 25 pro 2010 14:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink EE Times | izvor Japan Times , AFP | Pošalji ovaj | Komentari

Google prekine On2 Flix koder Engine Video

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QWOmlnY33sM/story01.htm:
trawg piše "Google je nedavno prekinutog prodaja Flix motora, posljednji ostaci kupnje On2 da su prodaje se izravno od korisnika. On2, razvijen od kodek VP8 video koji čine osnovu svog novog WebM video formata, je kupio Google početkom 2010. Flix Motor je bio sveobuhvatan API za Windows i Linux koji je omogućavao integraciju On2 enkodera izravno u bilo koji softverski proizvod. Dok još uvijek možete kupiti neke On2 proizvode iz druge tvrtke, to nije jasno kakav efekt će to imati na Google konačan video strategija. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Indijski lansirno vozilo eksplodira nakon polijetanja

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CD-1Pz8SqUw/story01.htm:
Indijski komunikacijski satelit GSAT-5P je bio uništen od eksplozije u svoje lansirno vozilo, geostacionarni satelit lansirno vozilo. GSLV zaslona dok je još u prvoj fazi svog lansiranja Božića, nakon manje od minute leta. YouTube ima video eksplozije, preuzet iz TV9 Kannada.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Dakle, What'd ste dobili?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/25/so-whatd-you-get/:
Neka je samo pozvati ga što je to: najbolji Božić ikada. Zašto? Pa, za početak, to je 25. prosinca. Drugo, to je u subotu u većem dijelu svijeta. Koliko često da se to dogodi? Tehnologija outfits 'oko svijeta uspjeli dostaviti prilično lud stog robu uzeti u obzir u ovoj godini - od terrifically poželjno robe smeća da ne žele na naš najgori neprijatelj neprijatelji - a sada je red na zagledati u svoje poslovanje i saznati što Djed Mraz bačena (ili nije izvatkom) pod stablo preko noći. Hit nam se s vašim partiture u komentarima ispod, i biti sigurni da se baci tvoj glas o tome da li ili ne dijete na desnoj strani je feigning uzbuđenje nad svojim newfound laptop. Oh, dijete u video samo prošlosti break - to je vjerojatno korisne informacije.

Kada ste gotovi, provjerite što ljudi dobio jazzed o na 2004 , 2005 , 2006 , 2007 , 2008 i 2009 .

Nastaviti čitanje Dakle, What'd ste dobili?

Dakle, What'd ste dobili? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 25 pro 2010 11:55:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

UK banaka Pokušaj da cenzurira akademska izdanja

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0cOMqQQ-pnM/story01.htm:
Anonimni čitatelj piše: "Predstavnici industrije Velike Britanije bankarstvo poslali potrajati-down obavijesti (PDF link) na Sveučilištu u Cambridgeu, tražeći da cenzurira student's web stranice, kao i njegov majstora rada (PDF). Banaka prigovor je da informacija koje su sadržane u izvješću može se koristiti za iskorištavanje ranjivosti u Chip i PIN sustava se koristi diljem Europe i Kanade za kreditne i debitne kartice plaćanja. sustav otkriveno je da temeljito manjkav ranije ove godine, kao što je dozvoljeno koristiti kriminalci ukradene kartice s bilo PIN-a. Cambridge University odolijevao zahtjevima i poslao odgovor na bankari objašnjavajući zašto oni će držati stranice online. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Pickens Wind-Power plan dolazi do cvileći Kraj

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lCbpi3cgunA/story01.htm:
Spy Handler piše: "U 2008, milijarder T. Boone Pickens predstavio svoju 'Pickens Plan" na nacionalnoj televiziji, kojim se poziva na Ameriku do kraja njegova ovisnost o stranim ulje povećanjem korištenje energije vjetra i prirodnog plina. Tijekom sljedeće dvije godine, on potrošio 80 milijuna dolara na TV reklame i 2 milijarde dolara u General Electric vjetroturbina. Nažalost tržišne snage nisu bile povoljne za gospodina Pickens, te u prosincu 2010 on je najavio da se izvuče iz poslovanja energije vjetra. Što on planira učiniti s njegova 2 milijarde dolara vrijedan miruje vjetroturbina? On pokušava da ih proda u Kanadu, jer kanadski zakon koji propisuje potrošačima da kupuju više obnovljivih izvora električne energije, bez obzira na cijenu. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Vizualizirati: evo gleda na vas, fanboy!

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/25/visualized-heres-looking-at-you-fanboy/:
Vaša misija, treba da se odlučite da ga prihvatiti, je da izruga iznad autoportret bez pribjegavanja očite viceva o iPhone trebaju branik , ipad nedostaje kamere vlastitih , ili prefixing uvrede slovom ja. Hajde, to je Božić, neka se malo više kao što su San Diego i držati ga sa stilom. Za njegov dio, David Polette, autor ovog djela, priznaje da nije Photoshop trikovima uopće, budući da se oslanjali samo na svoje kamere, Apple gadgete, a ne malu količinu strpljenja da se postroje stvari samo pravo. Android korisnika, briga da se igraju zajedno kao dobro?

[Hvala, David]

Vizualizirati: gleda na vas, fanboy! Ovdje prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 25 pro 2010 09:39:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Sony otkriva cijene i veličine "Google TV?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Čini se da je netko unutar tvrtke, ili ste nezadovoljni sa svojim plaće i žele uništiti iznenađenje da je tvrtka spremna je za utorak 12. listopada, ili zaista imaju potrebu prošlo. Zašto? Jer ne samo da procurile informacije (što ne znamo je li to realno) o mogućim veličinama u koji će Google TV, ali imena su se pojavili koja će se zvati modeli u pitanju.

Njihova imena su: NSX-24GT1 24 inča, NSX-32GT1 31 inča, NSX-40-inčni 40GT1 NSX-46GT1, (pogodili ste) od 46 inča. Pa ipak, također rizik da njihove cijene bi ukupno između 1.300, 1.400 i 1.900 dolara.

Znatiželjan detalj: ako je to istina, najjeftiniji Google TV bi biti čak i skuplji (300 dolara) da je 32-inčni model skuplji od Sony je ljudima u njihovom katalogu.

Nokia C5-03, punu Smartphone za 170 €

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Već ovaj tjedan smo predstaviti neke od inovacija finske tvrtke Nokia. Ovaj put to je prijelazu C5-03 Nokia je stariji brat C5 Nokia, mobitel, i mi predstaviti prije nekog vremena u Gizmos

Nokia C5-03 se odlikuje terminal mala težina (teži samo 90 grama), koji nadopunjuje njegov prethodnik s touchscreen i neke druge značajke koje će ga vrlo kompletnu cijenu smartphone tržištu koja se nudi, 170 milijuna eura.

Uz zaslon osjetljiv na dodir 3, 2 inča, Nokia C5-03 uključuje kameru od 5 megapiksela koji omogućuje prikazivanje video, radio i GPS veze, Bluetooth, WiFi i USB.

Što se tiče memorije, Nokia C5-03 nudi 40 MB interne, koji se može pretvoriti u do 16 GB ako koristite microSD karticu, iako je serija uključivat će 2 GB

Kao operativni sustav Nokia C5-03 radi na Symbian 1, koji je bio poznat do sada kao Symbian S60. Izborniku uređaja nudi dobru zbirku ikona koje pružaju izravan pristup pošte i socijalne mreže.

Neke aplikacije Vrhunac Nokia C5-03 su pristup Nokia Music Store i Ovi Store, iz koje možete kupiti glazbu i aplikacije za Nokia telefone. S druge strane, Nokia C5-03 nudi prikaz svih vrsta sustava Microsoft Office dokumente, PDF i Zip.

Cijena Nokia C5-03 kao što sam rekao da ćemo biti 170 €.