subota, 28. svibnja 2011.

(Osnivač Stories) pozlaćenim Kevin Ryan-sve je to u prezentaciji

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/xSz8SadzDxA/:
Array

Cliqset Osnivač preuzima osobni Izdavaštvo i socijalne Razgovori s nečujan pri pokretanju Glow

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/g2jR-x4Nbuc/:
Array

1923 Leica O-serije postaje svjetski najskuplji fotoaparat, dohvaća 1,89 milijuna dolara na dražbi

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/28/1923-leica-o-series-becomes-worlds-most-expensive-camera-fetch/:
Taman kad smo mislili da drevni drvene kutije su svi bijes među kamera kolektora, kompaktan ljepota je polomljen naše teorije - to 1923 Leica 0-serija upravo prodan na aukciji za 1.320.000 €, ili oko 1,89 milijuna dolara u SAD-u novac. Zanimljivo, isti aukcijske kuće navodno prodane isti fotoaparat je prije četiri godine: Broj 107, prvi Leica koji se izvoze, navodno za uvid patentne prijave u New Yorku. U 2007, ona preuzeta relativno sitan 336.000 €, što je očito i dalje svjetski rekord za Leica kamera na vrijeme. Upravo je povrat na investicije koji, zar ne? Pronađite više slika i detalja na linkovima ispod.

1923 Leica O-serije postaje svjetski najskuplji fotoaparat, dohvaća 1,89 milijuna dolara na aukciji prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 28 svibanj 2011 16:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Leica Glasine | izvor AP , AFP (Herald Sun) | Pošalji ovu | Komentari

Dvostruki RSA ključeve Omogući Lockheed Martin protuprovalna Network

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pqnDNTBOZ5I/Duplicate-RSA-Keys-Enable-Lockheed-Martin-Network-Intrusion:
Anonimni čitatelj piše: "Nepoznati hakeri su provalili u sigurnost mreže Lockheed Martin Corp i nekoliko drugih američkih vojnih izvođačima, izvor s direktnim poznavanje napada izjavio je za Reuters. Oni su prekršili sigurnosni sustavi dizajnirani kako bi se uljeza stvaranjem kopije na 'SecurID 'elektronički ključevi od EMC Corp's RSA Security podjele, kazao je osoba koja nije bio ovlašten da javno razgovarati o tome. " Tu je i pokrivenost na PC Magazine.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Oren Jakova, tehnički direktor tvrtke Pixar, pridružuje kolovoz kapital kao EKS

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/duuFQnB1zAY/:
Array

Gigabyte vijci SSD na matičnu ploču (tako da ne morate)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/28/gigabyte-bolts-an-ssd-to-a-motherboard-so-you-dont-have-to/:
Gigabyte Z68XP-UD3-iSSD
Gigabyte je odlučio pojednostaviti stvari za one koji žele moć SSD u svojim desktop, ali ne žele da se bave gnjavažu kupovine i spajanja jedan. Tvrtka je novo Z68XP-UD3-iSSD (catchy, zar ne?) Matična ploča dolazi sa 20GB SSD Intel 311 montirana pravo na to, koji bi trebao zvuk pomalo poznato . Nije jasno da li možete jednostavno dump datoteke na to kao normalno voziti - što se može učiniti je, međutim, koristiti Intelov Smart Odgovor tech za cache često pristupa podacima, kao što je tvoj OS, radi poboljšanja performansi. U osnovi, to se pretvara bilo koji tvrdi disk se spojite na sustav u hibridni pogon s mnogo većim rezervat bljesak uskladištenje. Odbor također ima mogućnost prebacivanja između diskretne i izgrađen-in grafički zahvaljujući Lucid Logix je Virtu . Ostatak značajke su prilično standardni zbivati: USB 3.0, par 16x PCI-E utora, i 6GB SATA priključaka. Najnoviji Z68 odbora od Gigabyte će ići na prodaju početkom lipnja, i dok mi nemamo cijenu, da smo učinili malo (PR) uokvirivanja vlastite nakon pauze.

Nastaviti čitanje Gigabyte vijke SSD na matičnu ploču (tako da ne morate)

Gigabyte vijci SSD na matičnu ploču (tako da ne morate), prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 28 svibanj 2011 15:35:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Bit-Tech | | Pošalji ovaj | Komentari

KDE 4,7 - prvi pogled na Beta 1

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UhqenUMN9N0/KDE-47-ndash-a-First-Look-At-Beta-1:
Prije nekoliko dana, KDE projekt isporučen prvi beta nadolazeće 4,7 release. Reader dmbkiwi podnosi link na rundown što 4,7 izgleda, izrezivanje iz kojem: "Prije je Gnome da je stabilan neumoran radnik što manje inkrementalne promjene kroz 2.x serije, izgradnja stabilnosti i samo dodavanjem manjih mogućnosti, međutim, s. nedavne releases oba Gnome ljuske i jedinstvo desktop na Ubuntu, Gnome / Ubuntu strani desktop linux jednadžba je napravio radikalne i kontroverzne koraka od dobro ljubio GNOME 2.x serije, ostavljajući KDE 4.x kao 'stalni kao ona prolazi 'opciju. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Tjedan u Apple: obrani protiv patent trolovi i Mac Defender

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/lPxzaT_eY3U/week-in-apple-defending-against-patent-trolls-and-mac-defender.ars:

Apple priznaje Mac Defender malware, obećava softvera : Nakon izbjegavanje donošenja bilo kakve javno priznanje nedavnom Mac Defender malware, Apple je objavljena podršku dokument koji daje upute korisnicima kako biste uklonili program. Tvrtka je također obećao softvera koji će automatski ukloniti.

Novi Mac Defender malware varijanta kapi admin lozinka zahtjev : Tu je nova varijanta na Defender malware Mac koji čini se probija oko Mac-koristi zajednici. To se zove Mac garde, i ovaj put, ne morate unijeti lozinku za admin ga instalirati.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Lodsys pomaci u-app kupnje cilj Android devs sljedeće Apple odgovor

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/28/lodsys-shifts-in-app-purchasing-target-to-android-devs-following/:

Mi figured Apple je tvrtka odgovor na Lodsys ranije ovog tjedna u pogledu njegove tužbe protiv IOS devs bi brz patenta nositelj za prelazak na svoj ​​sljedeći cilj, i siguran dosta, to izgleda kao da je cilj je odabran. Nažalost, skupina android app devs sada su se našli u Texas-based tvrtke nišan, koji je pozivajući se na iste povrede patenta da je Apple nedavno obratio, posebno odnose na in-app nadogradnju kupnje. Kao što je bio slučaj s posljednjeg kola slova, Lodsys je zahtjevan licenciranje naknade iz male, individualne programere, koji nemaju sredstava za borbu protiv nazad. Lodsys Čini se da održavanje svoje trend ignoriranja zahtjeva medija, pa smo imajući oko na patent mamac's blog kako bi vidjeli ako bilo tko dođe na površinu da brani ovaj najnoviji krug optužbi. U međuvremenu, priključiti uši dok zuji i ignoriranje poštar možda neće biti tako loša ideja ... znate, ako vam se ove stvari za život.

Lodsys pomaci u-app kupnje cilj Android devs sljedeće Apple odgovor prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 28 svibanj 2011 14:25:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CNET | izvor Google Grupe | Pošalji ovaj | Komentari

Poremetiti NYC: The Final Battle (Video)

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/sV7z5ERVK1g/:
Array

NASA Sting poprsja Žena prodaje navodni kamen s Mjesečeve površine

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1BsyBL3VEkc/NASA-Sting-Busts-Woman-Selling-Purported-Moon-Rock:
sgcxf949 piše: "Žena pokušava prodati kamen s Mjesečeve površine i dobiva busted za NASA-u. Tko bi ikad pomislio da je NASA je tajni agenti?" Očito nisu predmet ove priče, koji je ponudio u trgovini joj uzorku od navodnih lunarnih rock za 1,7 milijuna dolara.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Alaska Airlines odbacuje Papir priručnici za iPads

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_-zv5Fvz9Jw/Alaska-Airlines-Jettisons-Paper-Manuals-For-iPads:
fullymodo piše "Alaska Airlines je postao prvi veliki američki avio hop na brodu papira bandwagon. Iako nije sasvim spreman jarku ljestvice papira navigacija samo još (iako da je u obzir), zračni prijevoznik je najavio da će se zamijeniti svoje tradicionalne let priručnika sa iPads, koji će biti učitan s GoodReader app i PDF-ovi od 41 različitih priručnika i drugih materijala. ' Pa objasniti zašto sam isključiti moje ne-Wi-Fi-sposoban ebook čitač tijekom polijetanja i slijetanja? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Tjedan u gaming: Bioshock Infinite, Modern Warfare 3

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/xvmHOLmcDQ0/week-in-gaming-bioshock-infinite-modern-warfare-3.ars:

Ovaj tjedan smo imali podugačak rani pogled na obje Bioshock Beskonačnog i Modern Warfare 3, a objasnili smo zašto smo uzbuđeni za Battlefield 3. Saznali smo da Minecraft dolazi do Xperia Igrajte kao vremenski ekskluzivnih, a Duke Nukem je zlato.

Tu je i mala stvar unakažen lutke glavu smo primili na mail. To je bio prilično uzbudljiv tjedan.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Ono što je kao za pokretanje Na poremetiti NYC

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/wlZVG08Nugk/:
Array

Postoji Peak doba za poduzetništvo?

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/SYKy-AFj8uA/:
Array

Gillmor Gang 5.28.11 (TCTV)

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Qumpvex9hO4/:
Array

Taktilni Četka koristi senzorne iluzije pustiti ako se osjećate igre, filmove

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/28/tactile-brush-uses-sensory-illusions-to-let-you-feel-games-movi/:
TactileBrush
Loše arachnophobes - to je dovoljno loše da 3D filmovi mogu učiniti da izgleda kao rojevima osam nogu Freaks su izlijevanje na ekranu, sad Disney želi da se osjećate grozan crawlies, previše. U nastojanju da se pretpostavlja jedan-gore onih "4D" stolice koristiti na Shrek-a dvorac dolje u Orlandu, tvrtka radi na ono što zove dodirni Četka - stolica sa nizom od 12 vibrirajućim zavojnice koje su u stanju simulirati ništa od osjećaj prebrzu vožnju oko staze kako delikatna kapanje kiše na leđa. Dvije tehnike: vidljivo kretanje, koji aktivira dva motora u brzom slijedu stvoriti privid nečega što se kreće u odnosu na kožu, i fantomski osjet, u kojoj dva stacionarni vibracije su se osjećali kao jedan peckanje između dvije točke. Disney istraživači demoed dodirni Četka na Konferenciji o ljudskim faktori u računalne sustave u Vancouveru koristeći utrkujući igra, ali se nadam da ga oni prenesu zabavni park vožnje i kina - koji, u desnu ruku, trebali dovesti do više vrištala i najmanje nekoliko pari mokre hlače.

Taktilni Četka koristi senzorne iluzije pustiti ako se osjećate igre, filmove prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 28 svibanj 2011 13:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink NewScientist , Wired | izvor Disney Istraživanja Pittsburgh | Pošalji ovaj | Komentari

Sony otkriva cijene i veličine "Google TV?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Čini se da je netko unutar tvrtke, ili ste nezadovoljni sa svojim plaće i žele uništiti iznenađenje da je tvrtka spremna je za utorak 12. listopada, ili zaista imaju potrebu prošlo. Zašto? Jer ne samo da procurile informacije (što ne znamo je li to realno) o mogućim veličinama u koji će Google TV, ali imena su se pojavili koja će se zvati modeli u pitanju.

Njihova imena su: NSX-24GT1 24 inča, NSX-32GT1 31 inča, NSX-40-inčni 40GT1 NSX-46GT1, (pogodili ste) od 46 inča. Pa ipak, također rizik da njihove cijene bi ukupno između 1.300, 1.400 i 1.900 dolara.

Znatiželjan detalj: ako je to istina, najjeftiniji Google TV bi biti čak i skuplji (300 dolara) da je 32-inčni model skuplji od Sony je ljudima u njihovom katalogu.

ViewSonic V3D241wm, računalnog monitora s 3D tehnologijom

Zanimljive vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic ne želi biti ostavljeni i predstavio novi monitor koji ima modni tehnologije u ovom trenutku, 3D.

V3D241wm Viewsonic ima 24-inčni LED panel sa latencija 2 ms, 300 candelas svjetline, kontrasta 20.000.000:1 i 120Hz refresh rate, frekvencija ovisno o proizvođaču uživati ​​u 3D sadržaja pomoću polariziranih stakala uključeni u ovaj monitor.

U ovom trenutku ne znamo što će cijena biti u eurima, ali u Velikoj Britaniji se prodaje za oko £ 330, koji se po trenutnim stopama koje će biti oko 376 €, iako ne možemo ovo se cijeni kada je u pitanju da se prodaje u Španjolskoj.

Više | Viewsonic

PayPal optužio Google krivolova Mobile tajne plaćanja Trade, kadrovske

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/n46jzKnYx1s/PayPal-Accuses-Google-of-Poaching-Mobile-Payment-Trade-Secrets-Personnel:
jhernik piše izbor iz eWeek Europe kratku priču na snag okrenuti Google-ov novi mobilni sustav plaćanja: PayPal, eBay platnih usluga, je tužio Google preko svojeg novog Google Novčanik usluga, optužujući tražilice krivolova poslovne tajne za upotrebu u mobilnim usluga platnog prometa. odijelo, podnesena u okrugu Santa Clara Vrhovnog suda samo nekoliko sati nakon što je Google predstavio svoj novčanik plaćanja sheme, navodi da su dva ključna rukovoditelji koji su stvorili u blizini-Field Communication (NFC) usluga koristi tvrtka tajne o mobilnim plaćanja modne svoje usluge . "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Tjedan u tech: civiliziranja Internet izdanje

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/sMMFou0JzU8/week-in-tech-civilizing-the-internet-edition.ars:

Liječnici i stomatolozi reći pacijenata, "svi su svoju ocjenu pripadaju nama" : organizacija pod nazivom Medicinska Pravda je poticanje liječnika i stomatologa za korištenje autorskih prava cenzurirati svojim pacijentima 'online recenzije. Pronašli smo jedan od njihovih klijenata u divljini i izvješće o tome što smo naučili.

Smartphone, skraćeni verzija: Ars recenzije HP Veer : najnoviji ulaz za webOS platforma, HP Veer, je neuobičajeno kompaktni klizni smartphone s 2,6-inčni ekran. Ars ide na ruku da vidi ako je kako se uklapa u polje popunjava s natjecateljima veće veličine i snage.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post