nedjelja, 4. rujna 2011.

Izgubljeni u Legoland: Gazillion cigle i Mini Star Wars Geekfest

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/SqmuBr4yuAs/:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Što se događa kada monstrum vjetrovi u Legoland? On je mnogo nefiltriran zabave, to je ono što.

"WTF? Trebao sam zadržao ovaj za moj osobni blog. To je dobio ništa za napraviti sa tehnologijom, a ovaj blog se zove TechCrunch za plakanje naglas. Izvješće i slike o posjetu tematski park ima apsolutno nema mjesta ovdje na ovom blogu. Ja izgubiti par minuta svog života, i vaše vrijeme je vrijedna. Možete, a možda bi trebali, otkazati pretplatu, a ne posjetiti TechCrunch, nikada. "

Ok, sada da smo dobili da se s puta, na zabavne stvari!

Bio sam u Danskoj ovaj tjedan Sljedeći Arhuške 'Lijepa Greške konferenciji i izložbi. Imala sam veliku vrijeme, kao što mogu reći iz moje izvješće o putovanju. Ja sam nešto strašno, ipak.

Na treći dan događaja, bilo je zasebna konferenciju za nastavnike o sljedećem valu tehnologije za djecu, u Billund u centru - pogodili ste - (male) Billund . Kao što sam nije zapravo govorio na događaj, uspio sam doušnik iz sala za konferencije, i hodio milja niz ulicu, prolazi izvorni Lego tvornica, koja je povoljno smješten tik do Danske drugi najprometnije zračne luke, zračne luke Billund, kao i Legoland hotela .

Moj odredište: tematski park Legoland Billund , popularna turistička atrakcija izvorno otvoren u 1968.

Nema nepoštivanje na sljedeću Arhuške organizatori koja mi je ljubazno pozvao me na događaj, ali je daleko vrhunac moje putovanje. I to ne samo zato što sam se osjećala kao klinac opet.

Čak sam dobio na neke vožnje, prikupivši oprezni izgleda od roditelja u čekanju linija kao što sam bio prilično mnogo samo odrasle u parku bez djece u tow - jedan nošenje oko torbu za prijenosno računalo, ništa manje. Ah dobro, mislio sam, ja sam se za izradu bolne žrtve za moj rad ovdje na TechCrunch.

Evo povišen, 360-stupanj i malo ubrzao videa pregled Legoland Billund parka:

Mophie smanjuje cijene na Boost Pack sok i Powerstation, podiže kapacitet baterije

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/04/mophie-cuts-the-price-on-the-juice-pack-boost-and-powerstation/:
Većina tvrtki na sajmu IFA ovdje shvatio da su idući u vući sve do Berlina, oni možda i otkriti svoje proizvode na pozornici - znate, s nekim pripremili primjedbe, press release, a možda i neki disco glazbe da se ljudi pumpa (dobro, nismo bili podvrgnuti tom još). Ali ne Mophie. Tvrtka ima naviku puštanja proizvoda tiho, pokazujući svoje nenajavljene roba u običnom očima. To je kako mi se dogodilo na najnovije verzije svojih sok Pack mobilne punjače, Boost, Powerstation i rezervat. Od tri, a drugi je dobio najveći makeover, s više kompaktan oblik i pop-out USB konektor koji je priključen na plastični kabel. Kao rezultat toga prehrane, međutim, ona sada ima kapacitet baterije od 700mAh, a ne 1.000 mAh, iako je njegova cijena je oko ići do $ 35 od 30 $. Dobra vijest je da Mophie snizila cijene za druga dva, sve dok širi kapacitet baterije. Powerstation sada ima 4.000 mAh baterije i troškove $ 80 (dolje od $ 100), dok je ocijenjeno Poticaj za 2.000 mAh i troškove $ 49,95 (10 $ cijena rez). U slučaju da ste zainteresirani za ovu vrstu stvar, mi imamo ruke, na fotografije ispod, a Mophie govori puno će pogoditi Apple Store u oko dva tjedna.

Mophie smanjuje cijene na Boost Pack sok i Powerstation, podiže kapacitet baterije prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 4. rujna 2011 15:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

NSA čini Prilog Apache Hadoop projekta

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/spgX1mVB5Ik/NSA-Makes-Contribution-To-Apache-Hadoop-Project:
Anonimni čitatelj piše: "National Security Agency podnio novu bazu podataka, Accumulo, na Apache Zaklade za inkubaciju. Accumulo temelji se na izvornom BigTable papir s nekim nastavcima kao što su sposobnost da pružaju stanica razinu sigurnosti. Čini se da su Neki prepreke koje moraju biti izbrisani prije nego što concerning autorskim pravima projekt mogao biti prihvaćen. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Politička znanost: zašto odbija stručnost postao kampanju strategije (i zašto to me plaši)

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/aVwquQH6Jc0/why-we-care-what-politicians-think-about-science.ars:

Na tom dugom Praznik rada vikenda u SAD-u, mi smo donosimo vam niz mišljenje komada iz raznih Ars pisaca i mi smo ljubav ste pridružiti razgovoru u komentarima.

"Da bude jasno. Ja vjerujem u evoluciju i povjerenje znanstvenika o globalnom zatopljenju. Call me ludo." Uz to cvrkut , Jon Huntsman se razlikuje od svakog drugog kandidata u Republikanskoj primarnog polja. Unatoč fraziranja, Huntsman, koji jedva je upis u većini anketa, jasno je u nadi da će javnost vjerovati većini drugih kandidata koji će biti malo pun krivina za razliku od.

Složivši se sa znanstvenom zajednicom je postao ključni problem u posljednjih predsjedničkih kampanja. Evolution je došao gore na raspravi tijekom prethodnog republikanske primarni sezone, i Rick Perry, trenutni prednji trkač, je stavljen na licu mjesta o tome na nedavnoj kampanji događaja (on flubbed njegov odgovor na nekoliko razina). I, kao što je Huntsman Tweet sugerira, realnost klimatskih promjena je bila vruća tema.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Elgato EyeTV Mobile oči-u (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/04/elgato-eyetv-mobile-eyes-on-video/:
Elgato je bio eksperimentiranje s Live TV na ipad za više od godinu dana , ali do sada, to je značilo streaming programa koji su već emitirani online svejedno - moćni velika ograničenja, ne bi li reći? Ovaj tjedan, međutim, tvrtka najavila EyeTV Mobile, TV tuner koji se priključi na ipad 2 je 30-pinski konektor, omogućujući mu da će se povući u emitiranje televizije. Mi samo dogodilo da posrnuti na Elgato štandu ovdje na IFA i sami liječiti na kratki predah TV. Tuner, koji se uklapa lako u dlan vaše ruke kada je antena je propala, samo vam omogućuje da privući u signale pomoću DVB-T standard, tako da ne čine grešku ovaj je proizvod samo za naše europske čitatelje. (Iako Elgato kaže da se nada da objave nešto slično u Japanu.) Čak i više od hardvera ili programskog odabira (f Ú tbol, ​​bilo tko?), Ostajemo zadivljeni slobodno EyeTV iOS app, čiji je sučelje je ljepušan velik dio isti kao i HDHomeRun za ipad app, uz mogućnost da ukrasti zaslon za promjenu kanala i, u ovom slučaju, spremite lokaciju. To će biti dostupna preko bare za 99,95 € / £ 99,95 krajem ovog mjeseca. Do tada (ili ako ste samo zaglavi u državama), check out naš kazaljka-na fotografija ispod i video demo nakon prekida.

Nastaviti čitanje Elgato EyeTV Mobile oči-u (video)

Elgato EyeTV Mobile oči-u (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 4. rujna 2011 14:32:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji |

Prijenosna računala u učionici ne povećavaju razreda

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/b1so_h-xBnA/Laptops-In-the-Classroom-Dont-Increase-Grades:
blitzkrieg3 piše "Učionice diljem zemlje su opremljeni s jednom do jedan laptop programa, umrežavanje hardver, digitalni projektori, te druge tehnologije kako bi ostali konkurentni u 21. stoljeću. Kyrene školski okrug potrošio 3 milijuna dolara modernizaciju svoje učionice. problem? porast potrošnje ne dovodi do povećanja test rezultate. Političari pozivaju na high-tech učionice, uključujući bivšeg execs iz HP, Apple, a Bill i Melinda Gates Foundation, žele povećati ulaganje u tehnologiju, unatoč rezultatima. Drugi su nije tako sigurni, ili misle da je izravno otpad novca. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Zero1 VooMote Zapper daljinski upravljač za iOS Hands-on (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/04/zero1-voomote-zapper-remote-control-for-ios-hands-on-video/:

Jesi li ti jedan od onih old-school vrste koji još uvijek gleda TV programe na stvarnim televiziji? Tada ćete vjerojatno posjedujete jedan ili petnaest onih bežični kanal mjenjač izuma - znate, vrsta koje koriste AA baterije i magije zrake svjetla zapovijedanja stanice i glasnoću prilagodbe. Pa, postaviti dolje daljinski, lean back u tom ogroman plastične prekrivena baršun kauč, i dobiti spremna za bacanje svoj zadnji par baze. Zero1 novi VooMote Zapper daljinski modul je stvaranje krugova u IFA , omogućujući vam korištenje bilo kojeg iOS uređaj kao univerzalni daljinski. Naravno, koncept sam po sebi nije nova - Bilo je i drugih iOS integrirani daljinskih upravljača - ali Zapper je mala, relativno jeftin, i sučelja vrlo lijepo sa svojim iPhone, iPad ili iPod touch. Vaši programirane odabir su pohranjene na Zapper sama, tako da jednostavno možete koristiti s više iOS uređaja.

70 $ uređaj može se uskladiti s identično boji slučajeva ($ 20 i više), i također uključuje prilično sveobuhvatne funkcionalnosti TV Guide, omogućujući vam da vidite lokalne programiranje, gledati preglede nepoznatim sadržajem, i poslati infracrveni signal na TV za pokretanje programa - tijekom predviđenog vremena emitiranja, naravno. Uzeli smo pogled na app / itsy bitsy hardver combo, i činilo se da rade dobro, uz jednostavan postupak postavljanja (kodovi za gotovo svaki uređaj dolazi predinstalirani) i brzo vrijeme odziva. VooMote reps, rekao je uređaj ima niz od 25 metara, što je više nego dovoljno za naše malom stanu config, ali ne mogu dovoljno u nekim stadionu stilu medija sobe. Na kraju dana, to je stvarno samo (jako) elegantna zaslon osjetljiv na dodir univerzalni daljinski rješenje, pa ćemo ostati na tome. Skoči prošlosti pauzu kako biste vidjeli Zapper u akciji.

Nastaviti čitanje Zero1 VooMote Zapper daljinski upravljač za iOS Hands-on (video)

Zero1 VooMote Zapper daljinski upravljač za iOS Hands-on (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 4. rujna 2011 13:29:00 EDT. Molim

Lucasfilm predstavio "Sandcrawler" Singapur ured

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9yKuu4j3i1w/Lucasfilm-Unveils-Sandcrawler-Singapore-Office:
Anonimni čitatelj piše: "masivni, sporo se kreće Sandcrawlers od Georgea Lucasa Star Wars filmova inspirirani obliku Lucasfilm nove regionalnim sjedištima u Singapuru. Dizajniran od strane Aedas, Građevinska Sandcrawler će kuću od 100 sjedala kina, Lucasfilm Singapur uredima, javni postolju i drugih zaposlenika prostorima. Ni zapušten ni sporo kreće u tom slučaju, staklastih i izvrstan zgrada će kombinirati visokih performansi fasada s bujnom vrtovima i lišće koje prelijeva terase, što je rezultiralo vrlo učinkovit poslovni prostor. Uz izgradnju već u tijeku, možemo gledati prema naprijed u ovom stvarnom životu Star Wars manifestacija negdje u 2012. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Što tražiti u društvu odbora

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/1tuBtikeruM/:
board

U svakom razini poduzeća, upravni odbor ima izravan utjecaj na organizacije proizvod strategije, zapošljavanju, prikupljanje sredstava i još mnogo toga. I startupima moraju biti vrlo selektivni u izboru članova odbora koji će o tome obavijestiti društvo u pravom smjeru. U velika tvrtka carstvo, i mediji i tvrtke dioničari dovode u pitanje Yahoo odbora, koji i dalje zapošljavaju floundering Carol Bartz kao izvršni direktor i podržava bizarne proizvoda i poslovne strategije. Onda pogledate Facebooku, gdje je osnivač Marc Zuckerberg strateški okupio All-Star odbora kako bi tvrtka rasti kao javna tvrtka i proširiti se u novim smjerovima. Nedavno, Facebook je dodao Netflix co-osnivač i CEO Reed Hastings svojim brodu, pridruživanje Marc Andreessen, Jim Breyer, Donald E. Graham, Peter Thiel i Zuck sebe. Hastings ne samo da će dodati svoje iskustvo u preuzimanju javnom web tvrtke, ali će također pomoći Facebook navigaciju potencijal film i TV show streaming mogućnosti. Facebook je rock solid-ploče je gotovo svaki član je bio jak inovator u posljednjih nekoliko desetljeća.

Kao što smo vidjeli s HP-om, čak i veliki, osnovana tvrtke moraju napraviti promjene u strukturi zajednica kao strategije tvrtke smjene. HP je dodao pet novih članova odbora početkom ove godine kao novi predsjednik Uprave Leo Apotheker je uzde. Naravno, premotavanje prema naprijed sedam mjeseci i HP je najavio da će se prestanak rada oko touchpad i sve webOS telefone, veliki potez za tvrtku i, naravno, onaj koji je pod utjecajem odbora.

Činjenica je da je odbor igra izuzetno važnu ulogu u nekim od najvećih događaja za svaku tvrtku s dioničarima. Odbor pomaže upravljati i donositi odluke o financiranju, stjecanja, proizvoda strategije, pa čak i IPO. Dakle, to ide bez rekavši da su poduzetnici suočavaju s problematičnim odlukama sastavljanje odbora. Za velikih javnih poduzeća, to je uvijek bio slučaj, ali uloga odbora u startupima također mijenja. Ja intervjuirao nekoliko u ranom stadiju ulagača (i bivši poduzetnici)-Jeff klavijatura, Keith Rabois, Dave McClure, i Paul Lee-kako bi saznali što pokretanju osnivača trebali znati o branje i upravljanju odbora.

Lightbank partner Paul Lee odzvanja ovu misao, mi govorili da poduzetnici moraju biti "vrlo oprezni", o tome kako su stavili svoje odbor zajedno. "Svaka faza je različita u smislu, koji vas na", objašnjava on. "S početkom početni u nizu financiranja, manje odbor je bolje, jer različite glasove napraviti agilnost kao pokretanja teže. Kada dođete do pet članova, to je teže doći do konsenzusa. "

Naravno, postoji ravnoteža između nalaz članovi odbora koji su i izazov tvrtke, kao i razlog s osnivačima kada je to potrebno. Nakon oba ključna je, kaže Lee. On također osjeća snažno da je davanje kapital članovi odbora bez ulaganja nije pravu formulu za mnoge u ranoj fazi pokretanja. "Poduzetnici žele članova uprave da se stečena u tvrtki, a članovi odbora moraju imati neki kože u igri služiti društvu najboljih."

U kasnijoj fazi tvrtke, ima smisla za dodavanje iskusan execs koji su pokrenuti uspješnih tvrtki u ulozi "CEO trener."

Tango video pozivanje na putu za Windows Phone Mango?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/04/tango-video-calling-en-route-to-windows-phone-mango/:
Dobra vijest, ljudi - Tango je o do Windows Phone. Ne, ne to Tango . Mi smo se odnosi na video pozive servis koji je već popularan na IOS i Android uređaja, no ima apsolutno nema prisutnosti na Microsoft platformi na sve. Naravno, tu je napadan očigledan razlog za to: OS ne podržavaju prednja kamera do Mango došao uzduž. U ovaj tjedan predstavljanja HTC prvi WP7.5 uređaja , netko uvida Radar softver se dogodilo preko Tango app u izborniku Start, ukazujući da će korisnici imati više video chat opcija koje možete odabrati nego samo Skype. Još bolje, čini se da nudi cross-platforma kompatibilnosti kako bi se osiguralo da možete vidjeti svoj Android-toting prijateljima i vaš iPhone opremljena u zakonima izbliza i osobne. Mi smo ecstatic vidjeti lice napokon spreman ići s Mango debi, ali nažalost to je samo pitanje vremena prije nego ime zbunjenost Utvrđuje rezervirati

Tango video pozivanje na putu za Windows Phone mango? prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 4. rujna 2011 00:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor WPCentral | Pošalji | Komentari

TV u oblaku

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Z6smaF_medE/:
TV cloud

TV kreće na oblak. To je neizbježno, kao i ostale vrste medija iz knjiga glazbu sve se dostavljaju putem Interneta. Netflix, YouTube, pa čak i Apple TV se što miješati kad je riječ o distribuciji tradicionalnih TV-emisija i filmova na Internet-povezan ekrana. YouTube zadržava grabbing više naše pažnje, računovodstvo za 7 posto ukupnog vremena provedenog na Internetu u SAD-u, prema comScore.

Pa ipak, TV (i filmski) industrija dokazuje više otporni na promjene nego bilo koji drugi oblik medija. Promjena će doći, ali to se neće dogoditi tako brzo kao što je s glazbom, vijesti, ili knjige.

TV industrija je kopanje u. Starz se hoda udaljen od njenog sadržaja bave Netflix. Hulu izgleda kao da se gaze vodu dok se pokušava sebe prodati . Čak Apple je vlasništvo tvrdo vrijeme mijenja model. Nedavno je koraknuo nazad iz nastoji ponuditi najam TV emisiji (potez smo vidjeli dolazi prije mjesec dana), jer TV mreže ikada sudjelovali samo pola srca.

Ali ne bilo tko zaista sumnjam da na kraju Internet će zgoditak razbiti krute programski vodič koji kabel i satelit tvrtke gurati prema dolje naših grla? Većina od nas samo gledati nekoliko desetaka kanale redovito, ali mi platiti za 500. Ako bismo mogli pretplatiti na po kanalu ili po osnovi pokazuju, mnogi bi. To je jednostavno tako očito da je bolje iskustvo počinje dopuštajući ljudima gledaju ono što žele, kada žele, na bilo kojem uređaju žele-da li je to njihov TV, laptop, ipad, ili mobilni telefon. Ali to nije dovoljno. TV u oblaku je ne samo o pomicanja distribucije. Riječ je o čineći ga lakše pronaći i podijeliti nove emisije, a promijenite način na koji ih konzumiraju. Radi se o izradi TV pametniji (? Nije zapravo sam samo reći da je) U nedavnom post na ovu temu, Asymco je Horace Dediu nedavno je napisao :

Za razliku od Smartphone koji je mogao samo su se pojavile utjecati Internet, TV nema "pametnih sadržaj" utjecati. "Dotjeranost" mora biti ne u okvir, ali u programiranju.

Naravno, ne mislim da je nedostatak dobrih programa. Što mislim je da nema inovacija u ono što je program, posao je angažirao za napraviti. Način i raspodjela uklapa u život osobe. TV programi nisu mijenjale već pola stoljeća. Oni imaju isti žanrova, istom trajanju, isti poslovni model, iste serije, oblik i raspored i isti lanaca vrijednosti kao kad je "I Love Lucy" premijerno u 1951. Oni pretpostavljaju ljudi gledaju TV u isto vrijeme svaki dan (dok radite ništa drugo.) Oni također pretpostavljaju ljudi jednako su pod utjecajem reklama i brand da publika uglavnom homogena.

TiVo pokušao napraviti TV pametniji, ali također se je prevaren od strane kabelske i satelitske tvrtke, koji je kooptiran svoje DVR tehnologija i zaglavi u svom set-top kutije. Iako je TiVo sada je prisiljavajući ih platiti patenta licenciranje pristojbe, TiVo sama u opadanju kao potrošač branda. Sve što morate učiniti je pogledati na tablicu Ed Bott na ZDNet staviti zajedno u odnosu pretraživanja za pojam "Netflix" umjesto "TiVo" i "Media Center".

Bott zaključuje:

Ne može tražiti jasan

Pico Dolly zamjenjuje domaći koturaljke stativi za manji fotoaparat produkcije (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/04/pico-dolly-replaces-homemade-roller-skate-tripods-for-smaller-ca/:
Umjesto nesigurno lijepim položajem svoje DSLR na skateboard u ime filma, možda je vrijeme za ulaganje u nešto malo više stabilna - kao izuzetno povoljnim Pico Dolly. Proizvedeni iz aluminija, ovaj 3,5-inčni, £ 3 Dolly ima kotače sličan onima na Rollerblades , plus tri vijka nosače pričvrstiti dodatnu 11-inčni trenje ruke. Izum može kliziti ravno ili pucati u krug, a zauzima minimalan boravak - nešto što snimateljima pomoću kamere kao A77 i E-P3 (ili čak iPhone) sigurno mogu cijeniti. Za razliku od konceptualnog blizanac , koji trenutno košta 150 dolara i nije predviđen za brod do listopada, Pico Dolly može biti je za $ 65 (ili 90 $, ako želite trenja ruku uključen), a predviđen je za brod do 12 rujna. Check out filmski asistent u akciji nakon prekida.

Nastaviti čitanje Pico Dolly zamjenjuje domaći koturaljke stativi za manji fotoaparat produkcije (video)

Pico Dolly zamjenjuje domaći koturaljke stativi za manji fotoaparat produkcije (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 4. rujna 2011 11:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TechCrunch | izvor P & C | Pošalji | Komentari

Lenovo ponuditi 200 dolara proračuna tablet

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KBC4oLx5f_c/Lenovo-To-Offer-200-Budget-Tablet:
Prvi put prihvatio podnositelja khellendros1984 piše "Amazon ne samo velika imena tvrtke planiranje proračuna na razini tablet izdanju, Lenovo je nedavno najavio svoju IdeaPad A1 tablet kao konkurenciju To uključuje 1GHz Cortex A8 procesora, zajedno s drugim značajkama, više uobičajeno vidjeti dalje. više cijene tablets, kao što su dual kamere, Bluetooth, GPS, WiFi, te microSD utor. Je li ovo početak cijena Android tablet lavina? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.