srijeda, 10. kolovoza 2011.

Meizu MX sada cilj za kraj-od-rujna lansirati, dolaze u dual-core i quad-core okusa

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/10/meizu-mx-now-aiming-for-end-of-september-launch-coming-in-dual/:
Nismo očekivali da će čuti ništa o Meizu MX tako brzo, ali kao i uvijek, izvršni direktor Jack Wong voli iznenađenja. Ranije danas, naš glavni čovjek tiho spomenuo na svom forumu da je njegov predstojeći 4-inčni Android telefon će sada biti porinuće u Kini krajem rujna (oko isto vrijeme kao i sljedeći iPhone događaj ?), što znači da neće morati pričekati kraj godine . Što je još zanimljivije, međutim, da će biti dva MX varijante: 16GB verzija dolazi sa dual-core čip, a 32GB verzija će sportski quad-core zvijeri.

Iako sve zvuči kicoš, nismo posve sigurni koji quad core čip dobiva se milovati sa MX sljedećeg mjeseca, kao Samsung (poznati prijatelj od Meizu), Qualcomm , pa čak i ARM se ne očekuje quad core čipovi do 2012 najranije , dok je Nvidia Kal-El je zbog debi u tablets samo ovaj mjesec . Pa, naći ćemo se u nekoliko tjedana. Kao što je za odmor, Jack je također potvrdio da će i dalje imati MX izmjenjivi stražnji poklopac, iako je sada ćete sportu micro-USB priključak, umjesto starenja mini-USB priključak - hrabar potez u zemlji u kojoj potonji je još uvijek se obično koriste. U svakom slučaju, za sada, uživati ​​u najnovijim serije MX patenta crteža u galeriji ispod.

Orange Goo napadne selo na Aljasci

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/h2DAAdoglI8/Orange-Goo-Invades-Alaskan-Village:
s31523 piše "Kada stanovnici Aljaske sela Kivalina probudio prošlog tjedna, neočekivani pogled na naranče goo pokriva površinu vode je prilično alarmantno. Sumnjajući izlijevanja ulja ili neke druge katastrofa uzrokovana ljudskim djelovanjem, stanovnici zabrinuti toksičnosti tvari. Nakon NOAA istraživao, utvrđeno je da je goo je nepoznata vrsta mikroskopskih jaja. Prema noaa znanstvenik Držite Rice, "Mi smo sada da su neke vrste malih rakova, jaja ili embrij, sa lipida ulja kapljica u sredini uzrokuje narančaste boje. " Više rada je potrebno utvrditi što su jaja i što je uzrokovalo ih da se pojave. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Stari Argumenti svibanj trošak Linux Desktop

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fGJpjTZylDw/Old-Arguments-May-Cost-Linux-the-Desktop:
itwbennett piše "stare Linux argumente koji jama jedan alat protiv drugog - Evolucija vs Thunderbird, LibreOffice vs OpenOffice, a GNOME3 vs Jedinstvo vs KDE vs sve ostalo - svibanj trošak Linux svoje pucao na radnoj površini, opines bloger Brian Proffitt . "Možemo usporediti LibreOffice na OpenOffice.org na Office dok krave doći kući", kaže Proffitt. 'Ali što se događa kada Google dokumenti dobiva doista dovoljno robustan za poslovne i high-end dokumenata proizvodnje? Ili Prezi dobiva dovoljno mindshare za početak prema gore putanja korisnika brojeva? " To bi trebao biti slučaj da je oslanjanje na oblak softver će olakšati za poslovne subjekte da odaberete Linux, ali da se to dogodi, Linux zajednica treba prestati boriti protiv starog borbe, kaže Proffitt. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Hands-on sa zapaliti Reader Cloud: može zamijeniti izvorni app ipad?

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/t39GGnysJCU/hands-on-with-kindle-cloud-reader-an-ipad-app-replacement.ars:

Amazon je napokon pokrenuo web-based verziju svoje zapaliti čitatelju, omogućujući korisnicima da pročitate njihov zapaliti kupovine na bilo kojem uređaju s web-pregledniku, bez potrebe za preuzimanjem poseban softver. Web-based čitača, zove zapaliti Oblak Reader, sport i online i offline modu, pa čak i može sinkronizirati vaše zadnje stranice čitati (između ostalog) preko zapaliti uređaje. No, dok zapaliti Oblak Reader mogu koristiti gotovo bilo tko, to je jasno da je dizajn u velikoj mjeri je napravljen za ipad, čime Amazon na sidestep Apple u app sadržaja ograničenja , pa čak i ponuditi ipad-friendly zapaliti Store nije mogao provesti u izvorni iOS cca.

Budući da sam strastveni čitač knjiga Kindle na moj ipad, dao sam novi HTML5-based čitača spin na toj platformi vidjeti kako se razlikuje od domaćih zapaliti app. Nakon prijave putem read.amazon.com (koji se može pristupiti iz preglednika, ipad ili ne), Amazon vas upozorava da ćete morati odobriti web aplikaciju da proširi svoje lokalne baze podataka veličine do 50 MB, tako da možete preuzeti i pohranjivati ​​knjige za offline čitanje. Ako ste zabrinuti o prostoru, ne morate spremiti knjiga izvanmrežno, možete ih pročitati izravno iz "oblaka", tako dugo dok imate internetsku vezu. Međutim, kao i većina zapaliti korisnici mogu posvjedočiti, ima dosta vremena u kojem ste vjerojatno pronaći sebe u raspoloženju za čitanje, ali bez veze, vlak, plaže, tijekom nestanka struje, tako da je odsutan trenutno značajka je definitivno plus.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Indijski vlada želi Monitor Twitter i Facebook, Google i Skype Možda previše

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/2fVflMiTEEg/:
Indian-Flag

Dakle, sjetite se da jedno vrijeme kad RIM co-CEO Mike Lazaridis vrsta panici tijekom intervjua BBC. Činjenica da je ljuskicama na intervjuu vrstu ukazivao na razloge zbog kojih je počeo friknuto out na prvom mjestu - Indija. Indijska vlada je pooštravanje kontrole nad društvenim medijima i drugim oblicima komunikacije unutar zemlje usred rastuće opasnosti od terorizma, RIM uključeni. No, vlada sada je u potrazi za pratiti komunikacije na dvije od najpopularnijih mjesta u svijetu, izvješća HackerNews .

Možda ste čuli za njih: Twitter i Facebook .

Prijevoznici već pomoći indijske vlade za praćenje komunikacija na svoje mreže, Twitter i Facebook uključeni. Ali, kao što ste već trebali znati, a ne svaka stvar učiniti ili reći o Twitter i Facebook je javna informacija, neki od podataka / teksta je kodirana. To je ono što vlada u Indiji je nakon što je, iako je u kojoj mjeri ne biti razjašnjen.

Ovdje je problem: Indija novi IT Zakon kaže da web stranice i davatelji usluga moraju ponuditi do informacija poput lozinki iz privatne račune, čak i bez sudskog naloga. Međutim, obje su Facebook i Twitter u pravilima o privatnosti određuju da osobne i privatne informacije neće biti objavljen bez sudskog naloga.

Uz RIM-a, koji je odbio dati indijske vlade pristup svojim BlackBerry Enterprise Server temelji se na činjenici da je nemoguće da to učinite, Indija je također rekao da želi pratiti Skype i Google . Međutim, ni tvrtka zapravo čuo ništa od vlade.

To neće utjecati na nas mnogo u SAD-u, ali to je loše presedan da su plutajući oko u bilo kojoj zemlji, a kamoli rastuće tehnologije elektrana kao što je Indija.



Tvrtka:
Cvrkut
Web stranica:
http://twitter.com
Pokretanje Datum:
21/3/2006
Financiranje:
$ 760M

Twitter, koju je osnovao Jack Dorsey, Biz Stone i Evan Williams ožujka 2006 (pokrenut javno u srpnju 2006), je socijalna umrežavanje i mikro-blogging servis koji omogućava korisnicima da ...

T-Mobile promjene mišljenje o niskim korištenja, "Ne prestar" Podaci

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/dItqlwkN7Lw/:
200mb

T-Mobile korisnici dobivši vrlo malo kilometraža od svoje ne prestar podataka planova: a svi oprezni da ne koristite riječ "neograničeno", T-Mobile je pristup i dalje dopustiti korisnik jesti halapljivo koliko podataka kao što su htjeli tako dugo dok oni nije um (prilično drastičan) smanjenje brzine.

Na 200 MB i 2 GB, T-Mobile smartphone podataka slojeva izgledati poznato , ali ne prestar trik pruža korisnicima najbolje od oba svijeta: kata podataka cijena i nesputanog korištenja.

Zapravo, dopustite mi da preformulirati: Ne prestar trik je korisnicima najbolje od oba svijeta. Prema izvješću iz T-MoNews , T-Mobile će vrlo uskoro biti promjena smislu njihove 200 MB značajke za prijenos podataka. Umjesto da kupci i dalje koristiti svoj podatkovne veze na smanjenim brzinama, T-Mobile se vraća na klasičnu prestar naknadu modela.

Ubuduće, Classic plana korisnici će biti terećeni za overages na $ .10/MB, s preljevom od naplate na 30 $. Kupci sa Vrijednost planovi će se morati nositi s istim, osim za najviše prestar zadužen za 35 dolara.

Razlog? Navodno, zahtjev za 200 MB značajka je "premašio T-Mobilea očekivanja" i oni će biti povratak na punjenje prestar pristojbe s početkom 13. kolovoz. Nema riječi, ali o tome je li T-Mobile drugi ne prestar podataka planovi će doživjeti istu sudbinu, ali to je sigurno nešto za držati tvoj oči peeled za sve isti. Brinuti ne, postojeći T-Mobile korisnicima: ukoliko imate mogućnost trenutno, onda ćete biti u grandfathered u doglednoj budućnosti. Ako ste bili planira skočiti na T-Mobile bandwagon, vi svibanj želite to učiniti uskoro, prije ovog posla ide put Dodo.




Nakon četvorinast, Klout Dodaje Blogger, tumblr, Instagram, Flickr i Last.fm Mjera socijalni utjecaj

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/LMrPJmANLMw/:
klout

Klout , pokretanja koji mjere utjecaj na Twitter, Facebook, LinkedIn , YouTube, a nedavno četvorinast , dodaje više usluga danas, u ukupnom iznosu od 10 različitih načina za mjerenje vašeg društveni utjecaj na webu. Klout dodaje pet novih mreža-Blogger, tumblr, Flickr, Last.fm i Instagram, omogućujući korisnicima Klout dodati njihov utjecaj na tim mrežama svojim Klout rezultat.

Za pozadinu, Klout ocjenjuje ponašanje korisnika sa složenim algoritmima rangiranje i semantička analiza sadržaja za mjerenje utjecaja pojedinaca na društvenim mrežama. Na Twitter, Klout utjecaj rezultat temelji se na korisnika sposobnost vožnje djelovanje kroz Tweets, Retweets i još mnogo toga. Na Facebooku, Klout će ispitati kako se razgovora i sadržaja generirati interes i angažman, putem voli, komentare, i još mnogo toga, od mreže gotovo 700 milijuna korisnika.

Iako Klout nije dao pojedinosti o tome kako te nove usluge faktoring u svoj rezultat, to možete učiniti pretpostavke koje se temelje na svakog pojedinca mreži. Za LinkedIn, Klout bi mogao biti ocjenjivanja Vaš broj priključaka, i ažurirati na web-mjestu. I vjerojatno, vaš četvorinast Klout temelji se na tome koliko često check-in, koliko mayorships ste zaradili, i još mnogo toga.

Za Instagram, mjerenje može biti koliko voli ste na svoje slike. Flickr također mogu koristiti isti metrički. Last.fm je zanimljiv dodatak, s obzirom na prvi glazbeni-based servis koji Klout je dodao. Možda integracija Spotify će doći krtica?

Korisnici mogu odabrati povezati svoje račune u svoje Klout rezultat u svoj profil. Klout kaže da spajanje račun wil nikada smanjili rezultat, ali to može povećati rezultat.

I ne treba zaboraviti, Klout treba dodajući Google + kao mjerenje metric uskoro.



Tvrtka:
KLOUT
Web stranica:
http://klout.com
Pokretanje Datum:
8 / 2008
Financiranje:
10 milijuna dolara

Klout mjere utjecaj preko socijalne webu. Klout omogućava korisnicima da pratiti utjecaj njihova mišljenja, linkovi i

Organska Motion je OpenStage gibanje hvatanje sustav zgrabi 200FPS, nije potrebna pozadinom (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/10/organic-motions-openstage-motion-capture-system-grabs-200fps-n/:
U nešto manje od 40.000 dolara za osam kameru setup, mi smo jedva u hobi teritoriju ovdje, ali organsku Motion novi OpenStage 2,0 gibanje hvatanje sustav sigurno mogao napraviti to u prosjeku podrumu. Za razliku od nekoliko konkurentnih rješenja prikazan ovdje na SIGGRAPH , to je jedan i nema pozadine mandat, a još bolje, ne zahtijevaju od vas da kvaka jedan senzor na vaš predmet. Čarolija leži u kamere visio iznad - setove prodaju koji sadrže između osam i 24 kamere, pa čak i potonji mogu biti obrađene s jednim stanicu. Multi-osoba za praćenje nije ni Thang, i dok ne snimate HD snimke ovdje, high-speed VGA sposobnost omogućuje do 200 sličica u sekundi biti prijavljeni. Nije iznenađujuće, tvrtke s ciljem squarely na ovu animaciju i medicinskih područja, i trebao bi se početi isporučivati ​​pakete već sljedećeg mjeseca. Tražite da se dolje Pixar? Trebat će vam puno više od 40 velikih, ali možda video nakon pauze će vam dati malo inspiracije.

Nastaviti čitanje Organska Motion je OpenStage sustav gibanje hvatanje zgrabi 200FPS, nije potrebna pozadinom (video)

Organska Motion je OpenStage gibanje hvatanje sustav zgrabi 200FPS, nije potrebna pozadinom (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 10. kolovoz 2011 10:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Organska Motion

TabCo odgovara na vaša pitanja tablet s više pitanja

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/10/tabco-answers-your-tablet-questions-with-more-questions/:
Kako razlikovati vaše tablet u već jako natrpan tržišta? Pa, možete jednostavno pokrenuti najbolji uređaj vani - ili ste mogli ukrcati se na otajstvo kampanje, odgovarajući na znatiželjna svjetina s lukav odgovor. Tko je iza TabCo tablet tvrdi da su učinili oboje. Tvrtka, dosad najpoznatiji po nizu befuddling YouTube video je postavljen da bi puno otkrivaju u ponedjeljak. U međuvremenu, predstavnik je poduzeo kako bi GDGT odgovoriti na pitanja o proizvodu - vrsta. Postoje bitova i komada informacija rasutih tu i tamo, ali odgovori su uglavnom da ne pokušava "pokvariti" ništa, slijedi obećanje da više neće biti otkrivena 15. kolovoza.

Evo što je tvrtka će reći, počevši od najjednostavnije prvi: TabCo je kratica za "tablet tvrtke", poslovni skup za pokretanje nove tablet u SAD-u ovog mjeseca, nakon čega slijedi roll out u nekim europskim zemljama dolaze rujna. Tvrtka neće reći je li proizvod je pokrenut neki verzija Android, ali je obećao da, bez obzira na OS, to je konačni oblik proizvod će "ponuditi novi način za interakciju s uređajem," uključujući i "prediktivni sučelje "koja očito ne zna ono što želite tražiti i kupiti prije nego što ga reći. tablet Ima SD utor, 3G i WiFi, i "jedinstven" fizički dizajn i razlučivost. Nema 3D ili HTC Flyer stilu olovkom funkcionalnosti na stvar, no. Oh, i kvalitetu izrade? TabCo kaže da je "kao dobro ili bolje nego Nokia i Apple uređaje."

Dakle, što je to? Novi tablet od ljudi koji je donio vam tabasco liniju vruće umake? Veliki Improvizirana Svugdje stilu podvala? Stvarni, znate, tablet? Puno i puno virusnih tipa videa za međunarodnu tablet mystery nakon pauze. I slobodno spekulirati svoj utrobu u komentarima

Nastaviti čitanje TabCo odgovara na vaša pitanja tablet s više pitanja

TabCo odgovara na vaša pitanja tablet s više pitanja prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 10. kolovoz 2011 11:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor GDGT | Pošalji |

Apple je Samsung tužbu otkriva također je tuži Motorola nad Xoom

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/10/apples-samsung-complaint-reveals-its-also-suing-motorola-over/:
Da, sada smo dostigli točku u tijeku Apple protiv Samsung brouhaha gdje imamo tužbe otkrio u tužbi. Kao što je uočio FOSS Patenti blokiranje prodaje Galaxy tab 10,1 u Europi također je sadržavao kratku prolaz pokazuje da Apple tuži Motorola preko izrazito tablet kao Xoom kao dobro. Ono što nije jasno, međutim, je li Apple je također traže zabranu Motorola blokirati prodaje Xoom, ali Mueller sugerira da je doista vjerojatno (Apple je također navodno tužio i dobio zabranu lokalnih njemačkog tablet proizvođača Jay-tech). Naravno, Apple i Motorola nisu stranci pravne zapleta , ali ovo je prvi put smo vidjeli stvari proširio izvan telefone tablets.

Apple je Samsung tužbu otkriva također je tuži Motorola nad Xoom prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 10. kolovoz 2011 11:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor FOSS Patenti | Pošalji | Komentari

Wireless Punjenje Na Droid Bionic?

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KUqug7xbfzs/Wireless-Charging-On-the-Droid-Bionic:
mahiskali piše "Novi dokumenti koji se odnose na sve hiper i mnogo kasniti Motorola Droid Bionic su se pojavile na web stranici FCC uvida kroz dokumente, primijetio sam vrlo zanimljiva značajka:. induktivni tereti zavojnice (kliknite na 'unutarnje fotografije'), sagrađena . u bateriju vratima stambenog Čini se da Motorola svibanj imati neke trikove u rukavu još - ali da će to biti dovoljno pobijediti izvan konkurencije (čitaj: Samsung Galaxy S2, iPhone 5) "?

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Apple, izdavači urotili protiv 9,99 dolara Amazon e-knjige, kaže tužba

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/6bAQJS6T8Bs/class-action-suit-targets-apple-and-five-publishers-for-price-fixing.ars:

"Panično" od Amazon zapaliti e-čitača i diskontirane cijene e-knjiga, pet glavnih izdavača navodno djelovala zajedno za povećanje cijene e-knjiga i natjerati Amazon napustiti svoj popust prodajne strategije. To je suština novog klasa akcija tužbom antitrust podnesena sudu u SAD-u Distriktu za Northern District of California je Hagens Berman parnica grupe .

Pet knjiga pod nazivom prodavača u odijelu su HarperCollins, Hachette Book Group, Macmillan, Penguin Group Inc, a Simon & Schuster Inc, plus još jedan okrivljenik: Apple.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post