srijeda, 22. lipnja 2011.

Amazon tablet sa TI procesora utovar već u kolovozu?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/22/amazon-tablet-with-ti-processor-shipping-as-early-as-august/:
Za mjeseci, Digitimes je gorivo glasine o Amazon prvi nalet na tržištu LCD tablet. Danas ratchets se specifičnost s ponekad kontradiktorne tvrdnje da Quanta Computer će biti odgovorna za sastavljanje tablet s trebao TI ( ne NVIDIA ) procesor i Wintek ( ne EIH ) osjetljiv na dodir među njegovih komponenti. Prema Digitimes, Amazon se nada da će premjestiti neke 4.000.000 jedinica u 2011 samo s planovima za pokretanje nove tablet čim kolovoza. Mogući? Naravno, vjerojatno čak . No, mi ćemo čekati Bezos pjevati prije ažuriranja našeg lista odmor shopping.

Amazon tablet sa TI procesora utovar već u kolovozu? prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 22. lipanj 2011 01:48:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Digitimes | Pošalji | Komentari

Tanki sloj premaza čini vječni energije piezoelektrični mogućnost

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/22/thin-film-coating-makes-everlasting-energy-a-piezoelectric-possi/:
Budimo iskreni, to nije velika tajna da smo ponestaje mrtvih dinosaura za gorivo našim životima. A s nedavnim prirodnim katastrofama dokazuje atomsku energiju nije ono što bih nazvati "sigurnim", to je dobra stvar istraživači dolje na RMIT University u Melbourneu su teško na poslu figuring out kako vas pretvoriti u self-održiv energije izvor. Ženili piezoelectrics s tankim filmom mikročip premaza, te znanstvenici Down Under su po prvi put identificirala samo koliko je energije tlak može generirati. To svakako nije prvi put tech je stavljen na korištenje - Orange UK radili nešto slično, iako bulkier, za Glastonbury festu svake godine. Koje su neke praktične koristi, pitate? Zamislite teretanu Powered by moru vježba-hrčci, svaki za proizvodnju energije iz značajnih nogama svojim nogama. Znatiželjni više? Pokušajte pejsmejker koji radi isključivo na krvni tlak, ili laptop naplaćuje kopanjem iz Facebook ažuriranja. Tko zna, možda čak i RIM može staviti to koristiti u svojoj sljedećoj Oluja. Samo sayin '.

Tanki sloj premaza čini vječni energije piezoelektrični mogućnost prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 22. lipnja 2011 02:16:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PhysOrg | izvor RMIT University u Melbourneu | Pošalji | Komentari

Nokia C5-03, full smartphone za 170 €

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Već ovaj tjedan ćemo predstaviti neke od inovacija finske tvrtke Nokia. Ovaj put je na prijelazu Nokia C5-03 Nokia stariji brat C5, koji se kreće, a mi danas neko vrijeme prije u Gizmos

Nokia C5-03 se odlikuje terminala lagan (teži samo 90 grama) koji se savršeno uklapa i njegov prethodnik sa zaslonom osjetljivim na dodir i nekim drugim caracterísitcas koji čine ga vrlo kompletan smartphone tržišna cijena koja je ponuđena, 170 eura.

Osim zaslon osjetljiv na dodir 3, 2 inča, Nokia C5-03 ima 5 megapixel kamera koja omogućuje video, radio i GPS veze, Bluetooth, WiFi i USB.

Što se tiče memorije, Nokia C5-03 ima 40 megabajta unutarnje, koja se može pretvoriti u do 16 GB ako koristite microSD kartice, ali serije su 2 GB

Kao operativni sustav Nokia C5-03 radi sa Symbian 1, koji je bio poznat do sada kao Symbian S60. Izborniku uređaja nudi dobru zbirku ikona pružaju izravan pristup računima e-pošte i društvenih mreža.

Neki programi Vrhunac Nokia C5-03 su pristup Nokia Music Store i Ovi Store, iz koje možete kupiti glazbu ili mobilne aplikacije za Nokia. S druge strane, Nokia C5-03 nudi prikaz svih sustava Microsoft Office dokumente, PDF i Zip.

Cijena Nokia C5-03 kao što smo vam biti objašnjeno 170 €.

FBI uhvati Poslužitelji u Virginia

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1LZGDpKUR_U/FBI-Seizes-Servers-In-Virginia:
Axolotl_Rose piše: "FBI je zaplijenio poslužiteljima koji pripadaju nekoliko klijentima hosting tvrtku u Reston, VA, ometa servis za mnoge druge stranke." U e-mail na jednu od svojih klijenata u utorak poslijepodne, DigitalOne izvršni direktor, Sergej Ostroumow, rekao: ".. Ovaj problem je uzrokovan FBI, a ne naša tvrtka u noći FBI je uzeti 3 kućišta s opremom priključen na njih, vjerojatno uključujući i vaš poslužitelj - ne možemo to provjeriti:" Gospodine Ostroumow je rekao da je FBI bio samo zainteresiran ". desetaka klijenata" u jednom od tvrtke klijentima, ali je uzeo poslužitelja koristi je napisao: "Nakon FBI-a neprofesionalni 'rad' ne možemo ponovno pokrenuti vlastite poslužitelje, to je razlog zašto našim web stranicama je trenutno offline i podrška ne radi. "Tvrtka osoblja je radio za rješavanje problema za prethodnih 15 sati, rekao je on."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


<em>Grad Heroes</em> Premještanje na hibridni model plaćanja

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WPmGXyLPxzw/emCity-of-Heroesem-Moving-To-Hybrid-Payment-Model:
KingSkippus piše "super-tematske MMORPG City of Heroes najavio je jutros da je rebranding igru ​​kao Grad Heroja slobode (slobodu platiti i igrati kao što ste izabrali '), i kreće se hibridni model plaćanja, uključujući besplatne -play opciju. 'VIP' igrača koji još uvijek plaćaju mjesečnu pretplatu će imati najviše mogućnosti u igri otključana, te će se dati kredit prema kupnji drugih. Grada heroja Sloboda je zbog zemljišta kasnije ove godine sa sljedećim glavnim igra ažurirati. " Trend free-to-igra se nastavlja. U međuvremenu, nedavna ažuriranje koje je donio microtransactions na EVE Online je (barem privremeno) rezultirao u digitalnom odjevnih predmeta postaju sve skuplji od stvarnog svijeta kolegama.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Nizozemski zakonodavnog Slučajno glasova za internet filtriranje

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jN-yx1-pFQ4/Dutch-Legislature-Accidentally-Votes-For-Internet-Filtering:
tulcod piše: "Nizozemska vlada slučajno je prošao iznimku zakon o neutralnosti mreže (Google prijevod izvornog u nizozemski) omogućuje ISP za filtriranje Internet prometa temelji se na 'ideološkim motivima." PvdA (Radničke stranke) slučajno je glasovao za ovu iznimka Telecomwet (telekomunikacije zakon), koji, po sebi, ne dopušta takve filtriranje. PvdA namjerava popraviti svoju pogrešku. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Best Buy za javnost vlastitu glazbu oblaka

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xWXKWNa-qWU/Best-Buy-Releases-Their-Own-Music-Cloud:
thewebblogger piše "U potez koji više nalikuje" mi previše "ponašanje, a ne dobro planirana izdanje, Best Buy je najavio svoj servis glazbu oblak, zove se jednostavno Best Buy Music Cloud funkcionalnost nije potpun još;. iOS / Android aplikacije nije dostupno u ovom trenutku, a samo dio koji radi je Web Player. premium verzija će koštati $ 3.99/month, a vi ćete morati učitati svoju glazbu. iTunes je obavezno. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Ruski Eclipse entuzijasta lansirati plutajući svijeta pucati mjesec

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/21/russian-eclipse-enthusiasts-launch-floating-globe-to-shoot-the-m/:
Ruski Eclipse entuzijasta lansirati plutajući svijeta pucati mjesec
To svijeta, koji je pokrenula 15. lipnja, bio je priključen na vremenske balon, i očito nosio s njim GPS / GSM tracker, dva GoPro kamere, dvije kamere Canon, a jedan Buzz Svjetlosna godina figura. Misija? Snimite prošlog tjedna pomrčine Mjeseca. Lucky za nas, misija je bila uspješna, a oba crtića astronaut i popratni filmski uspješno oporavio. Što je rezultiralo fotografije su prilično zapanjujući, ali ne morate da se naša riječ za to. Ako ste propustili Google live stream , možete uhvatiti korak s Buzz i ekipa na izvoru link ispod.

Ruski Eclipse entuzijasta lansirati plutajući svijeta pucati mjesec prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 21. lipnja 2011 21:16:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Gizmodo | izvor Garnelis | Pošalji | Komentari

Europa Postavite Graditi Eksperimentalna prometa svemirski brod

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/igNo9TnVTFs/Europe-Set-To-Build-Experimental-Transport-Spacecraft:
coondoggie piše "U potrazi da se divovski korak prema sudjelovati u niskoj putanji oko Zemlje prijevoza, istraživanje i servis orbiti prostora struktura, Europske svemirske agencije izjavio je danas da će momčad s Thales Alenia Space Italia za početak izgradnje eksperimentalnog letjelica za lansiranje u 2013 ". 2t podizanje tijelo će postići visinu od oko 450 km, dopuštajući da dođe do brzine od 7,5 km / s na ulasku u atmosferu. prikupljat će veliku količinu podataka (PDF) tijekom nadzvučne brzine i nadzvučni let, dok je da se kontrolira potisnika i aerodinamički zaliske. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


SlingPlayer za Boxee Box Hands-on (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/21/slingplayer-for-boxee-box-hands-on-video/:

Sling Media zadirkivali svoj ​​SlingPlayer za povezanih uređaja s demo Google TV prošlog mjeseca , ali smo imali priliku ići kazaljka-na s TV streaming usluga na Boxee Box na večerašnji gdgt događaja u New Yorku. Igrač pokrenuo bez problema na demo sustava koji smo vidjeli, a trebali bi se osjećati sučelje poznato, ako ste koristili bilo koji od SlingPlayer mobilne aplikacije. Sling kaže aplikacija će se pojaviti na popisu Boxee aplikacije i u središtu pozornosti na Google TV , kada ga hitove javnu beta u narednih mjesec dana, ili se možete prijaviti biti obaviješteni na Sling web stranici. Post-beta cijena i dostupnost detalji nisu objavljeni, ali možete dobiti TV popraviti besplatno za vrijeme trajanja probnog razdoblja. Skoči prošlosti pauzu za brzo zaviriti u naše ruke, na video.

Nastaviti čitanje SlingPlayer za Boxee Box Hands-on (video)

SlingPlayer za Boxee Box Hands-on (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 21. lipnja 2011 20:05:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Sling Media | Pošalji | Komentari

Nokia predstavio meego-N9 Powered Telefon

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HYBu0MCHc7s/Nokia-Introduces-MeeGo-Powered-N9-Phone:
Anonimni čitatelj piše vijest da je Nokia predstavila svoj prvi meego pogon smartphone, N9. "[T] on smartphone nema gumbe na prednjoj, a samo kontrola glasnoće i gumb za zaključavanje se nalazi na desnoj strani uređaja. ... Performanse prototipa uređaja osjećao vrlo lijep, i to izgleda gotovo spreman za maloprodaju. Kao meego uređaj, N9 će se prikazivati ​​aplikacije na temelju Qt platformi. " Washington Post naziva "platforme koji su se mogli", koji se odnose na Nokia odluku kako bi prijelaz na Windows Phone za buduće uređaje. Drugi su impresionirani s uređajem, ali se vidi bilo kao slijepa ulica ili samo još jedan distraction na Nokia dugoročne planove.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Je porast od nosive Elektronika Konačno ovdje?

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZBUIYjLeZ4U/Is-the-Rise-of-Wearable-Electronics-Finally-Here:
ptorrone piše "MAKE Magazine ima pogled na posljednjih desetak godina o" nosive elektronike. " Od bežičnih satova na LCD naočale, provjerite predviđa smo kolektivno ulazimo u novu eru wearables. Kako je cijena za omogućavanje komponente kapi, uvijek na vezu u našim džepovima i torbice povećava, a pristup low-cost proizvodnje resursa i know-how raste, vidjet ćemo inovacija i dalje gurati u te većinu osobnih oblika računala. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Toshiba je 21,5-inčni DX1215 all-in-one mogu smjestiti čak i najveći prstima

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/21/toshibas-21-5-inch-dx1215-all-in-one-can-accommodate-even-the-l/:
Jasno bolesna i umorna od gledanja svih zabave druge tvrtke su vlasništvo sa svojim all-in-one , Toshiba je ovog tjedna najavio DX1215, tvrtka je prvi ulazak u prostor za američko tržište. 21,5-inčni zaslon osjetljiv na dodir desktop ima dva USB porta 3,0 (četiri i dosadna stara 2,0 raznolikost), HDMI priključak, 1TB prostora za pohranu, i izgrađen-in Onkyo zvučnika. Sustav se isporučuje s bežični miš i tipkovnica, te će biti udaranje Best Buy trgovinama i web stranice isključivo na 3. srpnja, s početkom u 930 dolara - samo u vrijeme za Dan nezavisnosti kečap pokriveni otisaka prstiju.

Nastaviti čitanje Toshibin 21,5-inčni DX1215 all-in-one mogu smjestiti čak i najveći prstima

Toshiba je 21,5-inčni DX1215 all-in-one mogu smjestiti čak i najveći prste prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 21. lipnja 2011 18:33:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Leica M9-P izgleda kao da košta bogatstvo, ne razočarati

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/21/leica-m9-p-looks-like-it-costs-a-fortune-doesnt-disappoint/:

Leica je novi M9-P digitalne daljinomjer slavine blagajni na 7.995 dolara - isto cijenu izvorni M9 zapovjedio kada je objavljen u 2009 - ali ne ostati u poslu izrade skupi kamere za gotovo jednog stoljeća bez radiš nešto pravo . Nova verzija dodaje gotovo neraskidivu safir kristal pokrivaju na LCD, u produkciji koristi dijamantni alati za rezanje, i anti-reflektirajuća obloga. Tijelo uključuje tijelo ebonit umjetne kože završiti, za sigurnije držanje, ali znatiželjno nedostaje poznate crvene Leica logotip i M9 natpisom na prednjoj strani, u skladu s fotoaparata elegantni "minimalistički stil." Osim toga, P uključuje isto full-frame 18 megapiksela senzor predstavljena na M9 , "gotovo tihi" okidač, te je kompatibilan sa Leica je cijeli niz astronomski skupo M leće. M9-P će biti dostupan u crnoj ili Chrome za 7.995 dolara početkom sljedećeg mjeseca, ili 15.990 dolara za dva - jer mi znamo da ste planira kupiti oboje.

Nastaviti čitanje Leica M9-P izgleda kao da košta bogatstvo, ne razočarati

Leica M9-P izgleda kao da košta bogatstvo, ne razočarava prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 21. lipnja 2011 19:04:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink DPReview | izvor Leica | Pošalji | Komentari