petak, 11. veljače 2011.

Zašto Arduino Pobjeda i zašto je ovdje da ostane

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QrLynD9_gcE/Why-the-Arduino-Won-and-Why-Its-Here-To-Stay:
ptorrone piše "Za godina, studenti, novinari, odluka i old-school inženjeri su pitali zašto Arduino open source mikrokontrolera platforma je skinut sa preko 100k jedinicama 'u divljini' -. to je platforma od izbor za mnoge MAKE novi stupac . raspravlja zašto Arduino je postao toliko popularan i zašto je ovdje da ostane i za svakoga tko želi izgraditi 'Arduino ubojica "(postoje mnoge) - napravite ocrtava ono što trebate učiniti".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Phantom Flex kamera usporava vrijeme, kapi čeljusti s nevjerojatnim 2564 fps slowmo snimke (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/11/phantom-flex-camera-slows-down-time-drops-jaws-with-incredible/:
Ikad htjeli vidjeti teče voda usporilo do točke pretvaraju u seriju kapljica u zraku? Ovaj video ima toga. I više . Momak po imenu Tom Guilmette dobio za rad s Vision Research Phantom Flex kamere nedavno, i, kao pravi geek da je on, on je staviti zajedno video sastav stupnjevanje slow-motion snimke. Kada je gurnula do njegovih granica, Fantom je sposoban ispuniti svaku sekundu 1080p snimanja s 2.800 okvirima, iako Tom milostivo ga vodio na nižim 2564 fps brzine. To je još uvijek dovoljno temporalne rezolucije za Vas pratiti val utjecaja vibracija kao što putuje do BlackBerry tijelo - oh yeah, to je kao strašan kao što zvuči.

Nastaviti čitanje Phantom Flex kamera usporava vrijeme, kapi čeljusti s nevjerojatnim 2564 fps slowmo snimke (video)

Phantom Flex kamera usporava vrijeme, kapi čeljusti s nevjerojatnim 2564 fps slowmo snimke (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 11 veljača 2011 15:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Tom Guilmette (Vimeo) | Pošalji ovu | Komentari

Znanstvenici mrtvih ljudi neće pustiti Ostalo

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8o1eD82Q470/Dead-People-Scientists-Wont-Let-Rest:
Anonimni čitatelj piše: "Neke povijesne ličnosti su jednostavno previše zanimljivo ostaviti na miru, čak i kada oni trebali biti truljenje u grobu. To je razlog zašto medicinski istraživači iskopali Tycho Brahe, bombardiran Napoleonove kose s neutronima u nuklearnom reaktoru, a nije sve što su mogli misliti da King Tut. Otkrijte Magazine ima 8 priče o odgođen dijagnoza i ekstremne postmortems. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Nokia C5-03, punu Smartphone za 170 €

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Već ovaj tjedan smo predstaviti neke od inovacija finske tvrtke Nokia. Ovaj put to je prijelazu C5-03 Nokia stariji brat Nokia C5, koji se kreće, i mi predstaviti prije nekog vremena u Gizmos

Nokia C5-03 se odlikuje terminal mala težina (teži samo 90 grama), koji nadopunjuje njegov prethodnik s touchscreen i neke druge značajke koje će ga vrlo kompletnu cijenu smartphone tržištu koja se nudi, 170 milijuna eura.

Uz zaslon osjetljiv na dodir 3, 2 inča, Nokia C5-03 uključuje kameru od 5 megapiksela koji omogućuje prikazivanje video, radio i GPS veze, Bluetooth, WiFi i USB.

Što se tiče memorije, Nokia C5-03 nudi 40 MB interne, koji se može pretvoriti u do 16 GB ako koristite microSD karticu, iako je serija uključivat će 2 GB

Kao i za operacijski sustav Nokia C5-03 radi na Symbian 1 koji je bio poznat do sada kao Symbian S60. Izborniku uređaja nudi dobru zbirku ikona koje pružaju izravan pristup pošte i socijalne mreže.

Neke aplikacije Vrhunac Nokia C5-03 su pristup trgovini Nokia Music Store Ovi Store i, iz koje možete kupiti glazbu i aplikacija za mobilne Nokia. S druge strane, Nokia C5-03 nudi prikaz svih vrsta sustava Microsoft Office dokumente, PDF i Zip.

Cijena Nokia C5-03 kao što sam rekao da ćemo biti 170 €.

BitTorrent i Khan akademije za distribuciju obrazovanje

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mjT8NxazfVQ/BitTorrent-and-Khan-Academy-To-Distribute-Education:
drDugan piše "BitTorrent, Inc je najavio jutros da su oni pokrenuli su partnerstvo s Khan Akademije za distribuciju otvoriti obrazovanja videa. Oni su pokrenuli s više od 2.000 video, koji pokriva srednju školu i fakultet na razini programa, preko znanosti, matematiku, povijest, financije i test prep. Sve videa su besplatne za download i otvoriti licencom Creative Commons. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Glasujte za 2010 Engadget nagrade!

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/11/vote-for-the-2010-engadget-awards/:
Nominacije su, pijucima su sortirani, a sada je vrijeme za vas, čitatelja, kako bi nam pomogli suditi najbolji u tech od 2010! Sastavili smo dugo, dugo popis najboljih selekcija u nastavku - sve što pitati je da ti cast tvoj glas za gadgete najbliži i najdraži da vaša srca.

Glasovi će se zbroju do ponedjeljka 20. veljače, 11:59 EDT -. Možete glasovati u ovaj post nominirani su nakon pauze. Nakon što smo provjerili za zlostavljanje (nemojte da nas ti ban) ćemo objaviti rezultate uz naše vlastite Editors 'Choice pijucima sljedeći tjedan. Svibanj najbolji gadgete pobijediti!

Nastaviti čitanje Glasujte za 2010 Engadget nagrade!

Glasujte za 2010 Engadget nagrade! prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 11 veljača 2011 15:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Honda će predstaviti novi EV u Ženevi, rekao je da 'hint snažno "na ono što Fit EV će izgledati

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/11/honda-to-unveil-new-ev-in-geneva-said-to-hint-strongly-at-wha/:
Honda će predstaviti novi EV u Ženevi, rekao je da 'hint snažno "na ono što Fit EV će izgledati
Pitate se što je električna verzija Honda Fit će izgledati? Mi lik će izgledati strašno puno kao normalan Honda Fit, no ako to nije dovoljno za vas onda pogled na konceptu gore. To je postavljen da bude otkriven uskoro u Ženevi, zove se jednostavno "Honda EV Concept." Tvrtka Soichiro izgrađen obećava da "snažno savjeti na smjer i styling za Honda's upcoming proizvodnju baterija električnih vozila, EV Fit", koja je zbog pogoditi SAD-u i Japanu iduće godine. Honda će također pokazati off novi plug-in hibridne arhitekture, iako je na temelju onoga što možete vidjeti na slikama ispod postoji dobra šansa da ćete biti stvaranje izgled bez tijela. Treba biti svjetla, tada.

Nastaviti čitanje Honda će predstaviti novi EV u Ženevi, rekao je da 'hint snažno "na ono što Fit EV će izgledati

Honda će predstaviti novi EV u Ženevi, rekao je da 'hint snažno "na ono što Fit EV će izgledati prvobitno pojavio na Engadget na pet, 11. veljača 2011 15:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Autoblog Green | | Pošalji ovaj | Komentari

Sony otkriva cijene i veličine "Google TV?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Čini se da je netko unutar tvrtke, ili ste nezadovoljni sa svojim plaće i žele uništiti iznenađenje da je tvrtka spremna je za utorak 12. listopada, ili zaista imaju potrebu prošlo. Zašto? Jer ne samo da procurile informacije (što ne znamo je li to realno) o mogućim veličinama u koji će Google TV, ali imena su se pojavili koja će se zvati modeli u pitanju.

Njihova imena su: NSX-24GT1 24 inča, NSX-32GT1 31 inča, NSX-40-inčni 40GT1 NSX-46GT1, (pogodili ste) od 46 inča. Pa ipak, također rizik da njihove cijene bi ukupno između 1.300, 1.400 i 1.900 dolara.

Znatiželjan detalj: ako je to istina, najjeftiniji Google TV bi biti čak i skuplji (300 dolara) da je 32-inčni model skuplji od Sony je ljudima u njihovom katalogu.

Intel početi isporučivati popraviti Cougar Point čipseta 14. veljače

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/11/intel-to-start-shipping-remedied-cougar-point-chipsets-on-februa/:
Pa, to izgleda kao Intelov 700 milijuna dolara Problem sa serije 6 Cougar Point čipseta sada je jedan korak bliže rezoluciji - tvrtka upravo je najavio da će u potpunosti popraviti B3 revizija čipseta će se početi isporučivati od 14. veljače. To će dovesti s njime obnovljeno BIOS-u, pun igla kompatibilnost s prethodnim B2 čipset i, najvažnije, "metalni sloj manje promjene" koja obećava da će poboljšati "životni vijek istrošiti bez promjena na funkcionalnost ili dizajn specifikacija" - u drugim riječi, škripac za taj skitnica tranzistor koji utječu na SATA portova. Hit up izvor link ispod za Intelov službena obavijest (u PDF obliku).

Intel početi isporučivati popraviti Cougar Point čipseta 14. veljače prvobitno pojavio na Engadget na pet, 11. veljača 2011 14:45:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TechPowerUp | izvor Intel | Pošalji ovaj | Komentari

Iz Egipta cenzura, Američki Tech Izvoz Under Fire

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aRe81h3tv7Y/Out-of-Egypt-Censorship-US-Tech-Export-Under-Fire:
AndyAndyAndyAndy piše: "Nakon što je bio izložen da je američka tvrtka Narus prodao Egipat Deep Packet inspekcijska oprema korištena kako bi špijunirao i cenzurirati njezine građane, US House Odbora za međunarodne odnose održao je ročište, gdje Reps. Chris Smith i Bill Keating 'na žaru zamjenik državnog tajnika državnog James Steinberg o prodaji ove Internet tehnologiju za špijunažu egipatski Internet provider kontrolira Mubarakom režima. " Čini se da sada postoji pritisak za jače kontrole te za praćenje tehnologije izvoza 'koja će osigurati nacionalne strategije kako bi se spriječilo korištenje američke tehnologije from bitak iskorišten za ljudska prava ovisnika. "Nekoliko čitatelja napomenuo da Hosni Mubarak danas je podnio ostavku kao predsjednik Egipta. Kontrola zemlje poslove je prošao na visokom vijeću svojih oružanih snaga, koji ima neki novinari blogerima i zabrinuti.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Seagate je GoFlex TV i FreeAgent Kazalište HD Media + igrači dobiti iPhone, iPod ipad i daljinski upravljač app

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/11/seagates-goflex-tv-and-freeagent-theater-hd-media-players-get/:
Previše zauzet da gusle s drugim udaljenim dok vaš iPod Touch / ipad / iPhone je već ispiti ugodno tucked između ruke i prsa? Seagate vas sluša, a to je samo gurnut van novi app koji će transformirati svoje paketu daljinaca u fantastičan doorstops za one koji obožavati IOS . Udaljene cca TV omogućava sve nove IOS uređaj za kontrolu funkcije Seagate je GoFlex TV i FreeAgent Kazalište HD + media player, a budući da se oslanja na WiFi, vi ne morate brinuti više od line-of-očima razmatranja. Također ćete biti u mogućnosti koristiti IOS 'tipkovnicu za unos test u polja za pretraživanje na YouTube, Netflix i Pandora (samo u ime nekoliko), a korisnici će dobiti mogućnost da se surfati kroz cijeli media library (pod uvjetom da ste je dobio HDD spojen na media player), pravo na iDevice. Hit izvor link kako biste dobili preuzimanje ide, ali provjerite da li ažurirati firmware na vašem kutiju prije nego što ga ide.

Nastaviti čitanje Seagate je GoFlex TV i FreeAgent Kazalište HD Media + igrači dobiti iPhone, iPod ipad i daljinski upravljač app

Seagate je GoFlex TV i FreeAgent Kazalište HD Media + igrači dobiti iPhone, iPod ipad i daljinski upravljač app prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 11 veljača 2011 14:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor iTunes | Pošalji ovaj | Komentari

Sony Dobiva Geohot's Hardware, ali ne i Mladost / Info Twitter korisnika

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/d5x5HsbluzA/Sony-Gets-Geohots-Hardware-But-Not-YouTubeTwitter-User-Info:
RedEaredSlider piše "savezni sud u Kaliforniji je zanijekao Sony je prijedlog povući osobne podatke i Twitter korisnike YouTubea koji bi mogli imati skidač podataka kod koji omogućuje PlayStation 3s pokrenuti s alternativnim operativnim sustavima. Tvrtka je podnio prijedlog za otkriće, traži osobne podatke korisnika Twitter i YouTube koji bi mogli imati veze s Georgeom Hotz, koji je objavio dio koda na svojoj web stranici koja je omogućila PlayStation 3 za pokretanje drugih operativnih sustava, kao i piratske igre. Sony je, u suštini, tražeći podatke o kontaktu ljudi koji su se osvrnuo i na video Hotz pošta prikazuje kako on koristi kod, kao i ljudi je on svibanj imati dopisivao s preko Twitter. sudac u slučaju, Susan Illston, zanijekao prijedlog. Hotz je još uvijek pod zabrana koja zabranjuje mu iz bilo koje nude metode ili softver koji omogućuju ljudima da modificirati svoje Sony PlayStation 3s. A nije ni dozvoljeno da pružaju linkove na web stranice koje nude takve metode ili softvera. On je također naredio da se iznad njegovog računala Sony . "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Sandy Bridge memorije i performanse testiranih, vrijednost skupa top-polica memorija pitanje

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/11/sandy-bridge-memory-performance-tested-value-of-expensive-top-s/:
Sandy Bridge memorije i performanse testiranih, vrijednost skupa top-polica memorija pitanje
Intelov Sandy Bridge čipseta nije baš imao besprijekoran lansiranja , ali neka je premjestiti prošlosti i da se pogledati kako je on dobro obavlja prije nego što počne razbijanje. Jedan od poboljšanja ovdje je značilo da se bolje memorije i performanse, te Tech Report objavio niz palicama preko skala vidjeti što koristi visoko-cost, high-speed memorija je u odnosu na jeftinije stvari. Rezultati su pokazali da, u velikoj većini slučajeva, DDR3-1333MHz memoriju jedva je deklasiranoga od DDR3-2133MHz stvari, izlaže samo skroman napredak u igri, samo par FPS-u najviše. Što smo naučili? Spremite novčana jedinica - ili ići naprijed i provesti ih negdje drugdje, kao da je nova Thermaltake slučaj .

Sandy Bridge memorije i performanse testiranih, vrijednost skupa top-polica memorije pitanje prvobitno pojavio na Engadget na pet, 11. veljača 2011 13:57:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Tech Report | Pošalji ovaj | Komentari

OpenLeaks Osnivač 'osakaćen' Wikileaks

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jhZh5dKNxog/OpenLeaks-Founder-Crippled-WikiLeaks:
. SETIGuy piše "Bivši Wikileaks programer Daniel Domscheit-Berg sabotirao Wikileaks na način koji ugrožava anonimnost leakers, prema Wikileaks glasnogovornik Nakon napuštanja Wikileaks, Domschiet-Berg je postao jedan od cofounders od OpenLeaks Tu se postavlja pitanje:. Ako ste imali materijal curiti, bi li to povjerenje nekome tko je već ugrožena anonimnost leakers na mjestu gdje je radio? " Domscheit-Berg negira tvrdnje da je on oštećen Wikileaks organizacije ili 'ukrao' materijala, ali nije rekao da je otprilike 300.000 dokumenata sa sobom kada je napustio. Anonimni čitatelj bilješke vezane vijesti koje Wikileaks pokušava da biste dobili okolo donacija blokova od prodaje liniju majica.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


LG Optimus 3D pogledati u nevjerojatno uvjerljiv zadirkivač video

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/11/lg-optimus-3d-previewed-in-remarkably-convincing-teaser-video/:
Upravo smo vidjeli kratki teaser video za LG Optimus 3D prije nekoliko dana, a drugi, duži sada je također pojavile koji pokazuje koliko je telefona naočale bez 3D prikaz može vam pomoći u svakodnevnim situacijama - poput prakticiranje joge. Kao što je objašnjeno od strane LG, neke stvari su jednostavno previše komplicirano biti poslane po dvodimenzionalni medij kao veliki ekran TV, i mogu samo istinski shvatiti držeći telefon i gleda na 4-inčni ekran dok stoji na jednoj nozi. Pogledajte za sebe nakon pauze.

[Hvala, M.]

Nastaviti čitanje LG Optimus 3D pogledati u nevjerojatno uvjerljiv zadirkivač video

LG Optimus 3D pogledati u nevjerojatno uvjerljiv zadirkivač video prvobitno pojavio na Engadget na pet, 11. veljača 2011 13:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Telefon Arena | Pošalji ovaj | Komentari