srijeda, 12. listopada 2011.

iOS 5 Update Available

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KRDcb181QWc/iOS-5-Update-Available:
tekgoblin piše "Apple je objavio iOS 5 ažuriranja. za nadogradnju iOS 5 otvorite iTunes sa svojim iDevice spojen na računalo i pritisnite Ažuriraj. Preporučujem radi priručnik sigurnosna kopija od tvoj iDevice i provjerite je li sve vaše aplikacije prenose."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Samsung Stratosphere za Verizon hands-on na CTIA E & 2011 (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/12/samsung-stratosphere-for-verizon-hands-on-at-ctia-eanda-2011-vide/:
Izbor uređaja za show off u Samsung štand na ovogodišnjem CTIA Enterprise i aplikacija je malo mršav u usporedbi s prethodnim pokazuje, ali mi lovio biser: Samsung Stratosphere . Najnoviji dodatak Verizon LTE-a crta je daleko većina jedinstven je hrpa, jednostavno zbog svojih fizičkih QWERTY klizna tipkovnica. U stvari, ti si sposoban pronaći veliki broj sličnosti između stratosfere i prošle godine Epic 4G , kao što oba uređaja dolaze s 4-inčni Super AMOLED zaslona, ​​1GHz Hummingbird jednojezgreni CPU i 5MP stražnje kamere, iako je bivši brandishes ljepši 1.3MP prednja cam i dolazi s Android 2.3.4 instaliran. Verizon je malo ljepote je cijena smugly između Pantech Breakout i LG revolucije na svjež $ 150 s dvije godine predanost, te će biti dostupni 13. listopada. Provjerite naše pune ruke na galeriju i video u nastavku.

Nastaviti čitanje Samsung Stratosphere za Verizon hands-on na CTIA E & 2011 (video)

Samsung Stratosphere za Verizon hands-on na CTIA E & 2011 (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 12 listopad 2011 15:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

VeriSign želi Sposobnost da se obustavi Domene Bez sudske naredbe

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3SkvQx4QbSI/VeriSign-Wants-Ability-To-Suspend-Domains-Without-Court-Order:
GeorgeK piše "VeriSign, monopol registra operateru za .com / .net imena domena, podnio prijedlog za ICANN (PDF) opisuje 'Anti-droga" politike. Ako je dopušteno da nastavi s takvim pravilima, oni će postati sudac, Žiri i krvnik, s mogućnošću da obustavi ili čak poništiti navodne 'uvredljive' imena domena bez propisanog postupka za registracije. prijedlog čak i priznaje da legitimne imena domena mogu biti skinuta nepropisno, i nudi 'prosvjed' postupak. Međutim, VeriSign ne ne pojavljuje da ponudi bilo kakve mogućnost da prosvjed optužbe zlostavljanja prije suspenzije ili otkazivanja. namjeravaju 'pucati prvi i postavljati pitanja kasnije. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Archos 80 G9 pregled

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/12/archos-80-g9-review/:
Što se tiče tablets ići, par zanimljivih stvari će se dogoditi između sada i blagdana. Jedan od njih, idemo vidjeti zasićenost manjih 7 - i 8-inčni tablets radi Honeycomb (kao što je to , to i to ) hit na tržištu. A ako palite ognja i Acer Iconia Tab A100 su pokazatelji, oni će biti jeftiniji, što Ploče ukusan da ljudi koji su prethodno nisu mogli donijeti sami potrošiti $ 500 na igračka. Archos 80 G9 , dakle, savršen primjerak u oba slučaja. Ovdje imate 8-inčni tablet Android 3,2 s kickstand i pune veličine USB porta - koštaju samo 300 $ za osnovni model ($ 270, čak i na mjestima kao što su Amazon). Pa kako se to stog se protiv drugih deminutiv, agresivno cijene tablets? Pogledajmo.

Galerija: Luk 80 G9 pregled

Nastaviti čitanje Archos 80 G9 pregled

Archos 80 G9 pregled prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 12 listopad 2011 00:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

BlackBerry ispada širi u Sjevernoj Americi

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/S8nBlppgp9I/BlackBerry-Outage-Spreads-To-North-America:
iONiUM piše: "Uz sve veći pritisak na RIM uhvatiti do nove telefone, i upcoming puštanje od iPhone 4S, može li to tri dana ispada BlackBerry službe biti čavao u lijes? iz članka 'usluge poremećaji su najgori budući da ispad swept Sjevernoj Americi prije dvije godine, a dolaze kao Apple priprema staviti na prodaju svoju već rasprodane iPhone 4S u petak. "" To je isto ispada kao što je izvijestio je u ponedjeljak. RIM je objavio nekoliko detalja o tome što se dogodilo: nije nadogradnje softvera sustav doveli dolje, i, nakon što je popravak prvog broja, zaostatak prometa osvaja svoju mrežnu infrastrukturu uzimanje stvari dolje drugi put.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Sony podsjetiti 1,6 milijuna Bravia HDTV zbog mogućnosti požara

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/nqPzhMfmuDU/sony-to-recall-16-million-bravia-hdtvs-due-to-possibility-of-fire.ars:

Je li vaš Sony Bravia flat-panel HDTV u opasnosti spontano sagorijevanjem? Možda. Sony je započela podsjećajući 1,6 milijuna Bravias zbog neispravnih komponenti u pozadinskog osvjetljenja sustavima. Sony je glasnogovornik Yuki Shima rekao Bloomberg da je opoziv bio Povod za 11 slučajeva pušenje ili paljenje televizora u Japanu od 2008, posljednje što je izvijestio prošlog mjeseca.

Iako pregrijavanja TV pojavljuju se ograničiti na Japan do sada, elektronika div planira proširiti podsjetiti da su Europi i SAD-u. Nakon kontaktiranja Sony, vlasnici utjecati Bravia modeli će posjetiti popravak tehničara. Ako TV ima neispravan transformator identificiran kao uzrok problema, to će biti popravljen. Shima je rekao da je tvrtka "može ponuditi najam TV" ako je kupac će biti bez njegove ili njezine postaviti kao rezultat opoziva. Tu će biti zamjena ili povrat novca, međutim.

Vijest o opoziva dolazi vruće na petama Sony otkriva da je njegova PlayStation Network dolazi pod napadom hakera jednom , s 93.000 računa ugrožen putem treće strane. Sony je vlasništvo zamijeniti baterije u do 2 milijuna mobilnih telefona u Japanu zbog mogućnosti njihova pregrijavanja i otapanja.

Pročitajte komentare na ovaj post


Check Out Zynga je zadivljujući novi kampus

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ONJoZHTWBAY/:
Zynga offices

Dakle, Facebook je novo Menlo Parku uredski prostor je prilično snazzy , sigurno. No, provjerite što Zynga je učinio sa svojim nedavno iznajmljen 270.000 četvornih metara u San Franciscu Townsend i osmom, jer sheesh ... (Mi smo bili tamo, jer hrpa najava idu dolje ranije danas.)

Prostor je ukrašen Zynga je "ministar Cool" Eric McDougal, koji vode interne Zynga timova usmjerena na integraciju jedinstvenog osvjetljenja, dizajn interijera i funkcionalnost. "Napravili smo puno stvari kako bi se osjećati kao kod kuće", Zynga je Dani Dudeck mi je rekao.

Kliknite kroz cijev za laserske svjetlosti vrata, retro umjetnost prikazuje, i crtić i pravi Mark Pincus , slučajni pas zdjele i još mnogo toga. Tu je i YouTube video svih Zynga zaposlenika koji su bili na poslu danas davanje Pincus ovacije za vrijeme njegova razgovora u nastavku.

<em>WOW</em> kako biste dodali put za pravi novac Gold Kupujete

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wzpegk0HONk/emWoWem-To-Add-Avenue-For-Real-Money-Gold-Buying:
Za neko vrijeme, igrači Blizzard je u World of Warcraft mogao kupiti mali broj taštine u igri stavke za pravi novac, ali stvari su ograničene na korisnika vlastiti račun. Sada, Blizzard Entertainment je najavio da će biti dodajući još jedan takav predmet, s twist - ne postaje vezan za račun igrača sve dok ga koristiti, tako da se može trgovati ili prodati na igre aukcijske kuće. U svojoj objave, oni rekoše: "Dok je naš cilj je ponuditi igračima alternativne načine za dodavanje dućanu za kućne ljubimce na njihovo prikupljanje, mi smo u redu s njim, ako neki igrači se odlučite za korištenje Guardian mladunče kao siguran i siguran način pokušati steći malo extra u igri zlato bez uključivanja treće strane zlato prodaje usluga. ... Dok su neki igrači mogli steći neki dodatni zlata stavljajući Guardian mladunče u aukcijskoj kući, to je poželjno da igrači doprinose zlato prodaje 'crnom tržištu' i račun krađe. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


MIT istraživači sugeriraju grafena bi se mogla koristiti za izgradnju bolju kameru senzor

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/12/mit-researchers-suggest-graphene-could-be-used-to-build-a-better/:

Kao što svibanj imati primjećen od tempa istraživanja tijekom posljednjih nekoliko godina, grafena je obećavajući da puno stvari puno bolje. Sada, čini se, također možete dodati kamera senzora na popis. Tim istraživača MIT nedavno otkrili da grafena može poslužiti kao fotodetektor nad "vrlo širok spektar energije", te da se radi posebno dobro u infracrvenom svjetlu, gdje druge vrste detektora često dolazi do kratkog. To, kažu znanstvenici, moglo otvoriti za vrata za sve od boljeg nightvision sustava za naprednije detektore za astronomske teleskope - da ne spominjemo više jeftin kamera senzora u cjelini, jer grafena je jeftino raditi. Štoviše, istraživači također sugeriraju da one iste svjetlosti otkrivanje sposobnosti mogao napraviti grafena dobar materijal za prikupljanje solarne energije, iako imajte na umu da postoji još mnogo više istraživanja potrebna kako bi se utvrdilo je li to uistinu učinkovito sredstvo za stvaranje energije.

MIT istraživači sugeriraju grafena bi se mogla koristiti za izgradnju bolju kameru senzor prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 12 listopad 2011 03:35:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Wired gadget Lab | izvor MIT vijesti | Pošalji | Komentari

Get sjeckan, nemojte reći: neradnik baza nije prijavio virus

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/AaY_iNyP5uc/get-hacked-dont-tell-drone-base-didnt-report-virus.ars:

Dužnosnici na Creech zrakoplovnoj bazi u Nevadi je znao za dva tjedna oko virusa zaraziti bespilotne "cockpits" postoji. Ali oni čuvaju podatke o zaraze da se, imajući jedinice koja je trebala poslužiti kao Ratnog zrakoplovstva cybersecurity stručnjaci u mraku. Mreža branitelji na 24. Air Force naučio od virusa čitajući o tome u opasnost soba.

Virus, koji bilježi tipke daljinskog pilota kao trutovi lete iznad mjesta kao što su Afganistan , sada prima pažnju na najvišoj razini, s četiri zvjezdice općenito koji nadgleda Ratnog zrakoplovstva mreža je izvijestio o zaraze jutros. No, za nekoliko tjedana, je ostao (oprostite na izrazu) ispod radara: lokalni problem da su lokalni mrežni administratori su odlučili popraviti na svoje vlastite.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Hands-on: BlueStacks Android Player donosi mobilne aplikacije na Windows

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/xwsa1YNBrCs/hands-on-bluestacks-android-player-brings-mobile-apps-to-windows.ars:

Ranije ove godine, početak naziva BlueStacks objavio da je razvoj domaće x86 Android izvođenja za operacijski sustav Windows. Tvrtka je konačno objavio proizvod za javne alfa testiranje jutros. Kao što je BlueStacks obećao, softver omogućava korisnicima za pokretanje android mobilni aplikacija na Windows računalu bez ugrožavanja performansi.

Iako je softver još uvijek ima vrstu grube rubove koji može očekivati ​​od alfa izdanju, on predstavlja impresivan tehničke podvig i može ponuditi vrijednost u više različitih konteksta. Pokušali smo se BlueStacks Android Player sebe i testiran sa nekoliko različitih Android aplikacije.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post