nedjelja, 16. listopada 2011.

Sirius XM prijemnik Ris curenja iz ljubaznošću Best Buy

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/16/sirius-xm-lynx-receiver-leaks-out-courtesy-of-best-buy/:
Od tada je uklonjena, ali je popis za uredan mali paket vidite gore je bio na Best Buy web stranici dovoljno dugo ovaj tjedan kako bi osigurao većinu pojedinosti o Sirius XM je još nenajavljene Ris satelitski radio prijemnik. Kao što možete vidjeti, ona se oslanja na zaslon osjetljiv na dodir sučelje za veći dio, a još više zanimljivo, to očito radi neku vrstu običaja verziju Android - iako ne bih preporučio da se vaša nada se o Android Marketplace pristup ili slično . Također ćete dobiti utor za microSD karticu za učitavanje sa svoje vlastite glazbe, a može se koristiti u kombinaciji sa svojim izborom automobil, dom kit ili prijenosni zvučnik pristanište (nije uključen). Pod pretpostavkom da ništa se promijenilo, možete očekivati ​​ovaj vam postaviti natrag $ 250, iako je na žalost nema naznaka datum izlaska.

Sirius XM prijemnik Ris curenja iz ljubaznošću Best Buy prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 16 listopad 2011 11:52:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Glazba Sudoper | Pošalji | Komentari

Australska vlada Redacts Antipiratskim konzultacija papira

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Sd3FMhaKuiE/australian-government-redacts-anti-piracy-consultation-paper:
Prvi put prihvatio podnositelja coolstoryhansel piše: "Možda ste čuli australski odvjetnika objavio konzultacija papira s obzirom na provedbu usmjeren proces dobivanja privatnih informacija o pretplatnicima od ISP-a? Pa možda i ne. Odvjetnika Odjela sada očito redigirao da dokument, uklanjanje svih spomenuti kontroverznog prijedloga, bez nikome. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Osvježi Izvor: tjednu 10. listopada 2011

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/16/refresh-resource-week-of-october-10-2011/:
Vaša smartphone i / ili tablet samo prosio da se ažuriraju. S vremena na vrijeme, te mobilnih uređaja blagoslivlju se s održavanjem osvježava, ispravke grešaka, običaj ROM i ništa između, pa mnogi od njih su plutajući oko da je to lako za poveliki komad da se izgubi u mix. Da bi bili sigurni da ne pobjegne bez prethodne obavijesti, smo se okupili sve moguće ažurirati, hack, i razne druge ludiranje iz prošlog tjedna te ih naguranih u jedan zgodan vijesti. Ako ste pronašli nešto za svoj ​​uređaj, molimo Vas da nam vikati na savjete na Engadget dawt Com i javite nam. Uživajte!

Službeni Android ažuriranja
  • Motorola Xoom vlasnici koji zamijenili u svoje mobilne uređaje za jedan s LTE mogućnostima možda pronašli OTA poboljšanje čeka ih kad tablet stigao. To uključuje nekoliko manjih promjena, kao što su promjenama na Android Market i neke dodatne sigurnosne mjere pregledniku. Puni changelog može se naći na vezu. [ AndroidCentral ]
  • Ažuriranje Motorola Droid 2 Globalno je izvukao prošlog mjeseca zbog problema Exchange šifriranja, ali smo sluh izvješća da je opet nastavak rollout s koje se tiču ​​riješen. [ Droid-Life ]
  • Motorola je Foton 4G na Sprint je na primanje kraj od manje bug popraviti ažuriranje , što uključuje sposobnost video chat za Google Talk. [ PhoneArena ]
  • Dobra vijest za otključan Dell Streak 7 korisnik: službeni ažuriranje Android 3.2 (Honeycomb) sada je kotrljanje vanjska strana i trebali biste vidjeti tijekom narednih nekoliko tjedana. narednim tjednima. [ Dell ]
  • Loša vijest za T-Mobile Dell Streak 7 korisnik: Honeycomb ne dolaze na Vaše tablet, iz nepoznatih razloga. [ Android Community ]
  • Prema cvrkut iz LG, postoji mala osvježavanja u djelima za Optimus 7 koji će na kraju omogućiti WiFi tethering. [ WPCentral ]
Neslužbeni Android ažuriranja, običaj ROM i misc. hackery
  • Novi komad firmware za AT & T Galaxy S II procurila preko RootzWiki , a uključuje nekoliko bug ispravke. Nažalost, dodaje neke bugove kao dobro. [ Android Community ]
  • Samsung službeno objavio izvorni kod kernela za stratosfera, probosti i Galaxy Y Pro. [ Android Community ]
  • A sada najbolja vijest za vlasnike TouchPad: nakon nekoliko tjedana napretka , čini se da je C

Deset savjeta o tome kako raditi sa svojim Upravni odbor

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/WpZF62lrjTA/:
len_jordan

Bilješka urednika: Ovaj gost post je napisao Len Jordana, koji je venture partner u Madrona Venture Grupe i trenutno drži odborima u tvrtkama kao što su Cedexis, MaxPoint Interactive, Zapd, Control4 DSIQ, Medio i Wetpaint.

Kad god sam investirati u novu tvrtku, šaljem predsjednik moje uobičajeno e-mail sa savjetima o tome kako raditi sa svojim novim odbora. Sam proveo 24 godina u softverskoj industriji, uključujući održavanje operativnog uloge na tri ranoj fazi softverske tvrtke i odborima na 12 startups-pa sam pomislio moj "Top 10" liste na brigu i hranjenje članova odbora može biti korisno drugih izvršnih direktora i izvršnih kao dobro.

Dakle, bez dodatnih teškoća, ovdje je:

1. Imati plan, i dobiti cijelu svoju tvrtku i odbora za razumijevanje i potporu.

Poslovnog plana poduzeća i strategija je karta gdje idemo. Plan gotovo sigurno će se promijeniti, ali je najbolji CEO zadržati sve informirani o tome gdje smo rekli idemo, gdje smo trenutno događa, i zašto smo promijenili planove ako mi.

Plan ne bi trebao biti da je komplicirano. Previše poslovnih planova korištenja višesložan pridjeva i priloga, plan bi trebao biti jednostavan, čak i ako proizvodi su komplicirane. Bit poslovni plan bi trebao biti jednostavan dovoljno za šest godina za čitanje i razumijevanje.

Trebali bismo dogovoriti o planu koji opisuje naš cilj kupaca, proizvoda tvrtke, i natjecanje. Ovaj plan obavještava proizvoda plan (uključujući i vremenski i zapošljavanje zahtjeve, kao što je koliko ljudi vam je potrebno za izgradnju, tržište i prodaju proizvoda) i P & L (prihoda, rashoda i neto prihoda) razvrstane po mjesec i tromjesečje i R & D, prodaja i marketing i opće-i-administrativni troškovi. Prodaja i marketing plana ide s tim, uključujući i proizvod i cijena modela.

Prednost je da odobri iznad i zatim ostati izvan CEO način-mogućnost
cijena Vaše vrijeme je nevjerojatno visoka.

2. Recite nam ako je plan promjena za "male razloga".

Većina planova za promjenu taktičkih razloga - npr. proizvod je ranije / kasnije nego što se očekivalo. Ili kupci su usvajanjem / potražnja ranije / kasnije od planiranog. Sviđa mi se proces u kojem, ako je plan smjene, direktor preventivno Prigušivač ulaganja / trošenje bez pitanja. Na primjer: Recite nam što razina poslovne napretka / metrike (npr. preuzimanja, instalira, korištenje, suđenja, rezervacije, ugovori zatvorena, itd.) želite vidjeti da se osjećaju dobro o trošenju na plan (ili ispod nje, ako je potrebno), čak i ako smo još uvijek nisu sigurni iznad prihoda tijekom tekućeg razdoblja.

Isto tako, na kojem stupnju napretka iznad plana bi želite uložiti više agresivno i što je ključni ulaganja (proizvodi, prodaje i marketinga unajmljuje) će vas učiniti? Nakon što je cijeli plan i potencijalne dogovorili ispred vremena čini puno lakše za vas učiniti vaš posao i za nas ostati zabit. Planovi ne moraju biti savršen, a mijenjaju, pogotovo u startupima.

3. Recite nam ako je plan mijenja puno za "velike razloga".

Ponekad je potrebno promijeniti planove za strateških razloga. Najbolji direktori stalno testiranje i retesting njihove osnovne hipoteze. Je li još uvijek temeljni problem smo rješavanje, odnosno tržišne mogućnosti smo adresiranje? Jesmo li još uvijek provodi pravi proizvod? Smo u prodaji na pravo kupcima? Jesu li načine na koje se prodaje i marketinga pravo za tržište i proizvod? Jesmo li mi kao konkurentna kao što smo mislili? Je li naš tim kao dobar kao što smo se nadali?

Biti direktor je teško, jer morate imati uvjerenje i opredjeljenje za određenu strategiju, ali morate stalno izazov pretpostavke Unde

Znanstvenici Otkrijte mehanizam koji daje oblik života

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uLkC08lHBNc/scientists-discover-mechanism-that-gives-shape-to-life:
Prvi put prihvatio podnositelja mcswell piše "Daniel Noordermeer i Denis Duboule, dva istraživača na Ecole Polytechnique de Lausanne Fédérale i Sveučilišta u Ženevi tvrde da su otkrili kako kralješka se graditi u nizu u embrija (i time, kako rebra, ruke i tako dalje završiti na pravom mjestu). priče je da je DNK sadrži linearni niz HOX gena, te da niti polako odmotati tijekom razdoblja od dva dana, sukcesivno izlaganje svaki HOX gena, čime da se prepisati u obliku . segmentima kralježak Zmije, čini se, imaju nedostatak koji uzrokuje sustav ne zatvoriti, na kraju to ponestane para. " Isti proces je rekao da se prijave u mnogim beskralješnjaka, uključujući crve (vjerojatno segmentirane crvi) i insekata. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Zapaliti 3 dobiva nadogradnje softvera, spreman za uzlijetanje u oblaku

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/16/kindle-3-gets-software-upgrade-ready-to-soar-into-the-cloud/:

Amazon je istisnuta novi update za zapaliti 3 , sada djeluje pod pseudonim zapaliti tipkovnice. To daje dobro kopča e-čitač pristup nekim od oblaka značajke koje se nalaze na svježe bez kutijice mlađeg brata , a uključuje mogućnost pregleda bilo arhivirane dokumente, bilješke i naglašava koje ste dodali na tu nematerijalnu hrpu knjiga i članaka. Morat ćete privezati zapaliti na svoje računalo, pokažite vaš preglednik prema Amazonu, a preuzeti datoteku koja odgovara prava regiji i model. Uzbudljiv annotators možete dograbiti nadogradnju na izvoru link ispod.

Zapaliti 3 dobiva nadogradnje softvera, spreman za uzlijetanje u oblak prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 16 listopad 2011 08:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink SlashGear | izvor Amazon | Pošalji | Komentari

Hakiranje Leaf EV

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RYmg1lrDtfc/hacking-the-nissan-leaf-ev:
Anonimni čitatelj piše: "The New York Times je pokrenut priča o ljudima sjeckanje Leaf električnih vozila. 'Korištenje g. Giddings dom-pivo EV goriva na razini prikaza, Leaf vozači dobili povjerenje da prošire svoje vožnjom za 10 posto ili više. Njegov gauge, koja prikazuje stvarno stanje naboja, otkriva da Leaf armaturne ploče je "nula bara" zaslon dolazi kad se baterija ima nekoliko milja preostale. " Evo zanimljiv citat iz jednog od hakera, Phil Sadow, koji je bio intervju za priču:. 'Mi se ne sviđa pojam sjeckanje jer je bila prikazana u medijima kao nešto zlo Za mene, sjeckanje je zapravo vrlo američki Go. se u garažu. Uzmi odvojeno. Učinite to bolje. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Colorware izlijevanja svoje boje na vaš iPhone 4S, troškove skupo za to

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/16/colorware-spills-its-inks-on-your-iphone-4s-charges-dearly-for/:
Niste mislite da je najnoviji iPhone će biti spašeni od Colorware je boje-umočen ruke, ste?
Evo i gle, tvrtke uzoraka su trenutno spremni za primjenu na 4S . Slično svoj ​​iPhone 4 tretmana, vi ćete biti u mogućnosti da bi začinio svoj ​​uređaj - i slušalice - s mješavinom sjajan, metalik i soft-touch premaza (isključujući uglavnom prednjoj, koja je i dalje dionica crno ili bijelo) . Colorware'll rado vam prodati svježe 16 ili 64GB model za nevjerojatnih 1.500 dolara ili 1.700 dolara, odnosno, ili možete tvoje poštu da biste dobili Benetton-esque makeover za samo 250 $.

Colorware izlijevanja svoje boje na vaš iPhone 4S, troškove skupo za to prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 16 listopad 2011 05:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Colorware | Pošalji | Komentari

Zauzeti Wall Streetu Prosvjedi Idi Global

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Y5oZoJhzhIw/occupy-wall-street-protests-go-global:
Hugh Pickens piše "Deseci tisuća ljudi diljem svijeta izašli su na ulice u subotu ponoviti svoju ljutnju na globalni financijski sustav, korporativne pohlepe i vlada smanjenja, s skupove održane u više od 900 gradova u Europi, Africi i Aziji." United u jedan glas, mi ćemo političare i financijske elite služe, znaju da je do nas, ljude, odlučiti budućnost ', rekao je organizator prosvjeda globalne. demonstracije koje nezadovoljnim podudara s Grupa od 20 sastanka u Parizu, gdje ministri financija i središnji bankari iz velikih gospodarstava su vodi razgovore o duga i deficita kriza pogađa mnoge zapadne zemlje. Gužve diljem svijeta bili su uglavnom mirni, no demonstracije u Rimu pretvorio se u nasilje kao što sukobi u talijanskom kapitalu lijevo desetaka ozlijeđeno, uključujući i nekoliko policajaca. U Londonu, WikiLeaks vođa Julian Assange napravio dramatičan izgled, pucanje kroz policijske kordone neposredno nakon 14:30, u pratnji više desetaka navijača. Popeo katedrale koraka u blizini svetog Pavla je osuditi 'pohlepa' i 'korupcija', a napala City of London, optužujući njegove financijera pranja novca i izbjegavanje plaćanja poreza. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Tjedan na webu: geneza WiFi i starih preglednicima

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/v27DmeLzRwk/week-on-the-web-the-genesis-of-wifi-and-ancient-browsers.ars:

Rezanje kabela: kako u svijetu inženjeri ugrađeni Wi-Fi : Bežično umrežavanje je eksplodirala tijekom posljednjih 15 godina, ali kako naša računala i routera rade svoj ​​nevidljivi magije? To duboko zaronite u Wi-Fi postavlja sve van.

Vodeći svjetski patent trol tuži Motorola preko Android telefon : Kritičari poziv za intelektualno Ventures, koja ima tisuće patenata, ali ne i proizvode vlastite, najveći svjetski patent trol. U četvrtak, to tužio Motorola pokretljivost, jedan od vodećih proizvođača i Android Google preuzimanje cilj.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Preimenovanje Very Large Array

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MH7GWUpUtI8/renaming-the-very-large-array:
Novi podnositelj mercurywoodrose piše: "U spomen desetljeća dugu elektronike nadogradnje, Very Large Array u Novom Meksiku je za preimenovanje. Podnesci mogu biti u National Radio Astronomy Observatory stranice do 1. prosinca."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Tjedan u Apple: iOS 5 objavljen, iCloud prijelaz počinje

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/CUWQ1jRkhBg/week-in-apple-ios-5-released-icloud-transition-begins.ars:

IPhone 4S je upravo bio oslobođen i sada je u našem malom crvljiv ruke. Budite spremni za naš pregled sljedeći tjedan! U međuvremenu, međutim, pročitati na našim vrhu Apple novosti iz prošlog tjedna. Pisali smo opsežnog pregleda iOS 5 i nove značajke, objašnjeno što dobiti, a izgubiti prebacuje iz MobileMe do iCloud, gdje Siri ide u budućnosti, pogledao iznutricama za iPhone 4S, i još mnogo toga.

iOS 5 Recenzirao: Obavijesti, iMessages i iCloud, oh my! : dugo očekivani javnog objavljivanja IOS 5 za iPhone, iPad i iPod touch pušten. Zahvaljujući boljim obavijesti, novi način da se izbjegne tkanina i novi fokus na oblak sinkronizacije, to je jedan od najboljih iOS ažuriranja još.

Ono što stječu i gube po Prelaženje iz MobileMe do iCloud : Postojeći korisnici MobileMe prebaciti na iCloud bilo koje vrijeme između sada i lipnja 2012, ali neke značajke idu dalje, tako da ćete želite vagati pro i kontra prije donošenja prekidač.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


SAD vodi globalne LTE usvajanje, vožnja Verizon je coattails

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/16/us-leads-global-lte-adoption-rides-verizons-coattails/:
Nema sumnje potražnje za mobilnim širokopojasnim je skočio u svijetu, ali SAD je vodeća LTE zadužen (a) - množina, 'uzrok znate, baterija život je sranje na a. .. Nevermind. Prema Piramida istraživanja, do kraja godine, Sjedinjene Države će tvrditi 47 posto LTE pretplate na globalnoj razini. To je zahvaljujući u velikoj mjeri na tri mobilna operatera: Verizon , MetroPCS i AT & T su stvorili 7.000.000 priključaka u cijeloj zemlji. Kombinirajte to s činjenicom da 71 posto svih LTE Prijave će biti u džepovima Yanks do kraja godine, i dobili ste formulu za domaće LTE dominacije. On dolazi kao ne čudi da vzw je najveći LTE operatera u SAD-u kao što je bio zarađivati ​​novac predati šaka u zadnje vrijeme - što je dopušteno da proširi svoje velike brzine mreže na vrtoglav tempom . Mi Pozdravljaju vas, Big Red, za nošenje banner za ol 'SAD u, plamen staza puna mrtvih baterije i nad-radio telefon punjača.

SAD vodi globalne LTE usvajanje, vožnja Verizon je coattails prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 16 listopad 2011 02:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Telefon Arena | izvor Piramida Istraživanja | Pošalji | Komentari

Leonardo DiCaprio igrati Alan Turing?

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1eb3rwTu1Iw/leonardo-dicaprio-to-play-alan-turing:
mikejuk piše: "2012 je stotine obljetnice Alan Turing rođenja, s mnogo proslava događaja koji se planiraju u svijetu. Ovaj tjedan Warner Bros nuditi drugim tvrtkama za scenarij biopic se temelji na Turingov život. skripta za Imitacija Igra, po prvi put scenarist Graham Moore i sa sjedištem u uključite biografiju Andrew Hodges, Alan Turing: Enigma, bio prelomljen od strane Warner Bros u 7-lik posao Trenutno vodeći kandidat za prikazati Turingov je Leonardo DiCaprio "..

Pročitajte više ove priče na Slashdot.