četvrtak, 5. svibnja 2011.

Red Hat CEO Na Patent trolovi: Dovoljno je platiti ih

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/n-f-kN18hmA/Red-Hat-CEO-On-Patent-Trolls-Just-Pay-Them-Off:
jbrodkin piše: "Iako je Red Hat bori patentne tužbe kada to smatra potrebnim, CEO Jim Whitehurst kaže da je često samo bolje platiti trolovi da ih odem." Kad je tako malo novaca, u nekom trenutku, otvoreno, to je bolje za podmirenje od borbe te stvari ", rekao je Whitehurst. Red Hat je bio prisiljen isplatiti tvrdi da voli FireStar Software i bagrema, te Whitehurst naznačeno Red Hat je isplaćena raznih drugih tvrtki iza zatvorenih vrata." Neki od njih su [javnih ] ali često ih zapečatiti u naselju ", rekao je on."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


LastPass Lozinka usluge Hacked

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9bYMil5tduY/LastPass-Password-Service-Hacked:
Trailrunner7 piše "LastPass, popularni web-based tvrtka za upravljanje lozinku, savjetuje svojim klijentima za promjenu lozinke se koriste za pristup usluzi nakon što je tvrtka, rekao je su znakovi da je njegova mreža može biti ugrožena."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Pitajte Slashdot: Postati mrežni administrator?

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/M-EJizYFWUg/Ask-Slashdot-Becoming-a-Network-Administrator:
JL bubanj piše: "Nakon mnogo godina kao zvijezda programer, ja sam uzeti poziciju koja uključuje održavanje i obnovu in-house mrežu malih tvrtki. Tu su možda i 100 strojeva, mješavinu blade poslužitelja trčanje Linux i stolna računala sa sustavom Windows svih okusa. Uglavnom, moram učiti umrežavanje ispočetka. I have been given 'neograničeno' proračun za kupnju usmjerivači, preklopnici, itd., kako postaviti moj vlastiti mali test mreže kao dio procesa učenja. Dakle pitanje je:?? što je prava strategija ovdje Što usmjerivača ili skretnicama ili druge opreme trebao steći Koje knjige bi trebao sam pročitao Trebam li se nastava iz Cisco, globalno znanje, moje lokalne zajednice koledž, ili negdje drugdje "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Linus na Linuxu, 20 godina

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gnHfeaPU0TU/Linus-on-Linux-20-Years-In:
Radium_ piše: "Uz 20. godišnjicu objavljivanja prve Linux kernela, Linuxfr - francuski jezik-Linux web stranice -. [. Intervju na engleskom] objavio intervju s Linus Torvalds tvorac Linux odgovara na pitanja o Linux kernel licenciranje, njegov doprinos u razvoju i model kernela Linuxa u 2031. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Password Manager Zadnji Pass Možda Hacked

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/q5D7oVLCWEQ/:
Array

Screen dočepa: Cisco Cius igra loš policajac na NCIS: Los Angeles (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/05/screen-grabs-cisco-cius-plays-bad-cop-on-ncis-los-angeles-vid/:
Screen dočepa Ljetopisa koristi (i zloupotreba) u stvarnom svijetu gadgeta u današnjem filmove i TV. Pošaljite na svoje viđenja (s ekrana zgrabite!) Na screengrabs na Engadget dot com.

Cisco može biti cilj za poslovne gužve , ali ako ćemo držati na NCIS: Los Angeles "zlatni standard u stvarnom svijetu gadget aplikacija, Cius tabletphone će revolucionirati ispitivanja. "Ja ne govorim ništa 'bakra, a ne sjever - oh, da je Cisco Cius imate tamo je to?! Da sam u redu. " Jao, nije samo tehnologija nevjerojatan? Hit break vidjeti Nell i Eric izvršiti budućnost tablet na temelju kaznene ispitivanja.

[Hvala, nmrules20]

Nastaviti čitanje Screen dočepa: Cisco Cius igra loš policajac na NCIS: Los Angeles (video)

Screen dočepa: Cisco Cius igra loš policajac na NCIS: Los Angeles (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 5. svibanj 2011 14:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Creative debija kompaktan, Bluetooth Zen stil M300 PMP

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/05/creative-debuts-compact-bluetooth-enabled-zen-style-m300-pmp/:
To ne može biti sasvim kao zgodan za nositi kao sat, ali Creative novi Zen stil M300 PMP nema nogu na nešto manji iPod nano in jednu ključnu pogledu: ona omot izgrađen-in Bluetooth 2,1 potporu tako da možete koristiti bežične slušalice s njom. Također možete proširiti PMP memorije izvan svoje osnovne 4GB, 8GB, 16GB kapaciteta ili zahvaljujući utor za microSD kartice, iako nećete dobiti touchscreen ovdje - 1,45-inčni zaslon jednostavno je nadopunjen par dodir gumba. Inače, dobit ćete ugrađeni u FM radio, mikrofon za snimanje glasa, obećao 20 sati trajanja baterije, i vaš izbor od četiri različite boje: crna, bijela, crvena ili žuta. Oni koji mogu raditi bez Bluetooth također mogu odlučiti za nešto jeftinije, a inače identičan model M100 - pogledajte kako će biti dostupan u lipnju, s cijenama trčanje iz $ 40 do $ 90. Full press release je nakon pauze.

Nastaviti čitanje Creative debi kompaktan, Bluetooth Zen stil M300 PMP

Creative debija kompaktan, Bluetooth Zen Style M300 PMP prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 5. svibanj 2011 14:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Dellov novi XPS 15z stilski laptop površine

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/05/dells-stylish-new-xps-15z-laptop-surfaces/:
Upravo smo čuli govoriti o novom 15,6-inčni Dell laptop je jučer da je rekao da se tanki i uravnotežen, i Mobile pregled sada je postigao neke slike ono što može biti da je isti laptop. Iako postoji nažalost nema mnogo na putu detalja, laptop je navodno pod nazivom XPS 15z, a to je, rekao je da paket podrške za Sandy Bridge Core i5 i Core i7 procesora. Kao što je već ukazivao na, ovaj laptop je također rekao da se samo dio niza, s obje 14-inčni i 17-inčni modeli također na putu. Hit gore link ispod za nekoliko dodatnih snimaka.

Dellov novi XPS 15z stilski laptop površine prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 5. svibanj 2011 15:10:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Mobile Review | Pošalji ovaj | Komentari

Nacrt prijedloga bi se stvorili Agencije za porezne automobila Mile

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BWUVDqJmY5A/Draft-Proposal-Would-Create-Agency-To-Tax-Cars-By-the-Mile:
theodp piše "Hill izvješća da je Obamina administracija je lebdio zakona prijevoza odobrenje da bi zahtijevalo proučavanje i provedbi plana za porez automobila vozače na temelju koliko milja voze. Plan je dio uprave 'Transport mogućnosti Zakona o , 'i poziva za trošenje 200 milijuna dolara za provedbu novih površina Prijevoz Prihodi Alternative Ured čiji je zadatak stvaranje' framework studija koja definira funkcionalnost kilometraža-based naknada korisnika sustava i drugih sustava. " Ured će biti potrebno uzeti u obzir četiri faktora - sposobnost države za prisilnu naplatu, pouzdanosti tehnologije, administrativni troškovi, i 'korisnika prihvaćanja' -. U poljskim pokusima trebao početi u roku od četiri godine na neodređeno mjesta Forbes sugerira tako- zove vozilo milja putovao (VMT) porez bi se trebao zvati Rube Goldberg porez na benzin, jer dok njegov cilj je isti kao i porez na benzin, način na koji prikuplja prihod je izuzetno kompleksan, skup i težak. " Odricanje od odgovornosti su debeli na terenu, iako, napomena, ovo je "rani nacrt", a ne na čekanju zakonodavstva.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


LastPass pasword usluge Hacked

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OQsxwqnvquY/LastPass-Pasword-Service-Hacked:
Trailrunner7 piše "LastPass, popularni web-based tvrtka za upravljanje lozinku, savjetuje svojim klijentima za promjenu lozinke se koriste za pristup usluzi nakon što je tvrtka, rekao je su znakovi da je njegova mreža može biti ugrožena."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Novi pero u SpaceShipTwo's Cap

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CL_gMOnYeyg/New-Feather-In-SpaceShipTwos-Cap:
Phoghat piše: "Rano 4. svibnja 2011, u nebo iznad Mojave zraka i svemirska luka CA, SpaceShipTwo, prvi svjetski komercijalni svemirski brod, pokazao svoju jedinstvenu reentry 'pero' konfiguracija za prvi put. Ovaj test leta, treći u manje od dva tjedna, označava još jedan veliki korak na putu do powered test letove i komercijalnim operacijama. SpaceShipTwo (SS2), nazvana VSS Enterprise, sada leti solo sedam puta od svog javnog roll-out u prosincu 2009, a od završetka svoje tlo i zatočena -nositi testni program. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Sud Briše Novell tužiti Microsoft WordPerfect Više

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SoBui9gxZE8/Court-Clears-Novell-To-Sue-Microsoft-Over-WordPerfect:
Anonimni čitatelj piše: "15 godina nakon Novell prodao softver za Corel, sud je dao Novell pravo tužiti Microsoft više WordPerfect, koji je imao 50 posto tržišnog udjela u ranim 90-im."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Da li gadgeti degradirati Naš zdrav razum?

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/i7zPufeIuGc/Do-Gadgets-Degrade-Our-Common-Sense:
ShelleyPortet piše "U svijetu u kojem gadgete rastu sofisticiraniji, ljudsko ponašanje se mijenja -. A ne na dobar način To je ono što Robert Vamosi, autor Kada gadgeta izdati nas tvrdi u svojoj knjizi, koja ispituje opasnosti našeg sve ovisnosti na tehnologiju. Kao gadgete razviti sposobnost da multitask naizgled beskrajne funkcije, Vamosi tvrdi da su ljudi sve u stanju razmišljati za sebe. 'Umjesto podizanja naše glave, gleda okolo i razmišljanja za sebe ", piše Vamosi, neki od nas više ne vidi svijet kao ljudska bića su već tisućama godina i jednostavno prihvatiti ono što naše gadgete nam pokazati. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


JavaScript Dobiva Visual S Waterbear

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2vnMvODStEQ/JavaScript-Gets-Visual-With-Waterbear:
mikejuk piše "Waterbear, novi 'Scratch-poput' vizualni programski jezik je napravio svoj debi u JavaScript konferenciji ovaj tjedan. Uglavnom možete staviti zajedno JavaScript programa stavljanjem blokova zajedno i ulaska nekih parametara. izlaz je JavaScript da možete koristiti u druge web stranice. Waterbear sustav radi u pregledniku, njegova HTML5 temelji, i ne treba instalacija. ne možete pomoći, ali mislim da je to način na koji svi programmng će biti učinjeno u budućnosti. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.