utorak, 14. prosinca 2010.

Skrivena zakulisni otkriven HP MSA2000 Arrays

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EP-5a1UNbcs/story01.htm:
wiredmikey piše "hardcore lozinku vezane uz sigurnosna ranjivost je otkrio koje su očito utječe na sve HP MSA2000 G3, modularni velikih razmjera polja za pohranu. Prema upozorenja, skriveni korisnik ne postoji da se ne pojavljuje u korisničkom menadžer, i lozinka ne može biti promijenjena, stvarajući savršeni 'backdoor' prilika za napadača za pristup potencijalno osjetljivim informacijama pohranjene na uređaju, kao i sustave to je povezano. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Knockoff 3-u-1 ipad kamere vezi kit poboljšava Appleov vlastiti dizajn

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/14/knockoff-3-in-1-ipad-camera-connection-kit-improves-apples-own/:
Iskreno govoreći, velika većina knockoff brzina je divovski korak unatrag od stvarnog posla. To je, prijatelji, je jedan od onih slučajeva u kojima rese suprotno je istinito. 3-u-1 ipad kamera veze kit (dostupno u crnoj i bijeloj) je jedan dock povezivanja uređaja s trifecta luka: USB, SD i microSD. Kako bi spomenuti, možete otarasiti fotografije iz fotoaparata na svoj ipad putem izravne USB veze, riješiti fotografije s SD kartice i iskrcava fotografije s microSD kartice. To je sve prilično self objasnidbeni, te i na samo 29,90 dolara, ima jedva razlog da čak i uzeti u obzir službenu verziju . Hit linkove ispod da biste dobili vaše narudžbe u, ali ne očekujte da brod do početka iduće godine.

Knockoff 3-u-1 ipad kamere vezi kit poboljšava Appleov vlastiti dizajn prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 14 pro 2010 16:36:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Gizmodo | izvor MIC Gadget (1) , (2) | Pošalji ovaj | Komentari

Zašto Anonimni Can't Take Down Amazon.com

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PpLzi6xHf4Q/story01.htm:
suraj.sun piše "website-napadaju grupu" Anonymous "pokušao i nije uspio uzeti dolje Amazon.com je u četvrtak grupa je osveta horda brzo pronašao nešto techies su poznati već godinama. Amazon, koji je izgradio jedan od svjetskih većina nepobjediv web stranice, gotovo je nemoguće srušiti .... Anonymous brzo shvatio da van. Manje od sat vremena nakon postavljanja svoje znamenitosti na Amazonu, skupina organizatora otkazane pokušaj. "Mi nemamo dovoljno snage," oni tweeted. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




IBM-Watson superračunalo će igrati Jeopardy! Na te datume

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/14/ibms-watson-supercomputer-will-play-jeopardy-on-these-dates/:
Što su 14. veljače, 15., i 16.? Znali smo da će se dogoditi za neko vrijeme , ali sada znamo kada će se postaviti našim DVR. Rack poslužitelja - natopljene s prirodno-jezične obrade, naoružani bataljon ezoteričnog znanja pop kulture, i "zastupa okrugli avatar" - suočit će se s off protiv Jeopardy na! Milijunaša Ken Jennings i Brad rutter za tri dana, počevši od Valentinovo 2011. Mi smo također čuli da Watson će potpisati autograme nakon što ga je učinio decimating svoje protivnike. Zatim će donirati sve svoje dobitak u dobrotvorne svrhe i provesti ostatak svog prirodnog života dodging paparazzi na plaži neobjavljen u južnom Pacifiku.

[Foto iz Sisto Ben's Flickr ]

IBM-Watson superračunalo će igrati Jeopardy! Na te datume prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 14. prosinac 2010 14:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Yahoo News | | Pošalji ovaj | Komentari

Watch 200 godina od globalnog rasta u 4 minute

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/J1TQhTk3xLg/story01.htm:
kkleiner piše "profesor međunarodnog zdravlja u Švedskoj, Hans Rosling ima dugu povijest istražuje činjenice i brojke koje okružuju naš mijenja svijet. U segmentu BBC serije, Rosling daje jedan od njegovih najpoznatijih predavanja s novom twist . Koristeći 120.000 + bitova podataka i prošireni stvarnosti, bujna profesor nas vodi kroz posljednjih 200 godina svjetske povijesti i njegova neujednačen rast bogatstva i zdravlja. " Ovo je zaista vrijedan promatranje. Ozbiljno.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Vizualizirati: Leica je prvi digitalni fotoaparat

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/14/visualized-leicas-first-digital-camera/:
Godine 1996, Deep Blue pobijedio šah grand-master Gari Kasparov je prvi put, Dolly klonirana ovca je rođen, i digitalni fotoaparati bili su još uvijek izvan dosega većine potrošača. To je bio i godinu dana da Leica izdao svoj prvi digitalni skeniranje natrag, S1. Ovaj loš dječak je bio dizajniran za tvrtke 35mm R-serija objektiva (s objektivom nosače za niz drugih proizvođača optika) i osvojio 1,4-inch square slike. A što ste dobili za svoj $ 21,500? Kamera koje su radile na ISO 50 i producirao 48-bitni (151Mb) slikovne datoteke s "malo, ako bilo koji od artifacting, cvatnje, i resica koji nas i dalje kuge do današnjih dana," prema BiH I kao jedan bi očekivati od Leica, to je dizajn koji nadahnjuje značajan gadget požude. Hit izvor link za mnogo više fotografija.

Vizualizirati: Leica je prvi digitalni fotoaparat prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 14 pro 2010 14:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor ISO 50 | Pošalji ovaj | Komentari

Arheolozi Nađi 2400-year-old juha

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/f2prWP6ATk0/story01.htm:
Kineski arheolozi otkrili su zatvoreni brončanu posudu koja sadrži ono što oni vjeruju da je hrpa od 2400-year-old kosti juha. Lonac je iskopao u blizini drevnog glavnog grada Xian. Liu Daiyun od Shaanxi Provincial Instituta za arheologiju kaže: "To je prvi otkriće kostiju juha u kineskom arheološki povijesti. Otkriće će igrati važnu ulogu u proučavanju prehrambenih navika i kulture zaraćenih država razdoblju (475-221BC)." Nije riječ o ako arheolozi su također otkrili prateći drevne krekeri.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Stallman zabrinuti Chrome OS

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aNGs-1AvX-c/story01.htm:
dkd903 napomenuti da Stallmana govori se o rizicima Chrome OS-a i daje sve svoje lokalne podatke u oblak, guranje ljudi u "Careless računarstva." Koji je puno više brige nego hitno nešto poput nazvavši ga GNU / Chrome OS.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Microsoft zemljišta je njegov najveći ikada površine kako bi ... iz karaoke baru (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/14/microsoft-lands-its-largest-ever-surface-order-from-a-karaoke/:
Nema puno toga vidjeti odmah, ali čini se da je Red MR je na dobrom putu da postane jedan od najnaprednijih (i vjerojatno većina zanimljiv), karaoke barova u svijetu. Uoči svoje Hong Kong debi u subotu, rekao je tvrtka već ima instaliran šest Površine u dvije prečke, te je s ciljem da stane više popuniti svih 80 soba - i taj broj mogao ići do 300 u skoroj budućnosti - jednom Microsoft je kosini proizvodnju. Sa Red MR je prilagođen softver (još uvijek u tajnosti), korisnici će moći odabrati pjesme, naručiti hranu, gledati TV, igrati igre i na površinu dok slušate pijan izvedba Moje srce će ići na. Oh, i ondje će biti nekoliko Kinects tufne oko barovima, ali to nije točno jasno da li oni će biti u sobi, kao dobro. U svakom slučaju, mi ćemo biti lete iz Hong Konga do check it out kasnije ovog tjedna, tako Stay tuned. Za sada, možete gledati demo površine's Liar's Dice igra nakon pauze.

Nastaviti čitanje Microsoft zemljišta je njegov najveći ikada površine kako bi ... iz karaoke baru (video)

Microsoft zemljišta je njegov najveći ikada površine kako bi ... iz karaoke baru (video) prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 14. prosinac 2010 00:35:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Engadget kineski | Pošalji ovaj | Komentari

Amazonka MP3 app hitova BlackBerry telefone

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/14/amazon-mp3-app-hits-blackberry-phones/:
To možda neće biti sasvim dovoljno da bi ne-BlackBerry korisnici u tor, ali RIM napokon je zabio jedan dugo očekivani udar zadržati svoje postojeće korisnike sretan - to je samo najavio da Amazonka MP3 aplikacija je sada dostupna za preuzimanje s BlackBerry App Svijet. Iako tehnički još uvijek u beta fazi, app će vam kupnju i download glazbe i preko WiFi i preko zraka, a to uključuje obilje BlackBerry-specifične funkcionalnosti, uključujući razmjenu putem BBM uz uobičajene socijalne umrežavanje značajke, te potpunu integraciju s BlackBerry's Universal Pretraživanje i Media Library. Hit gore link ispod za bliži pogled, ili jednostavno skinite ga sami isprobati iz prve ruke - to je besplatno, nakon svega.

Amazonka MP3 app hitova BlackBerry telefonima prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 14 pro 2010 00:56:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor BlackBerry | Pošalji ovaj | Komentari

Nokia C5-03, punu Smartphone za 170 €

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Već ovaj tjedan smo predstaviti neke od inovacija finske tvrtke Nokia. Ovaj put to je prijelazu C5-03 Nokia je stariji brat C5 Nokia, mobitel, i mi predstaviti prije nekog vremena u Gizmos

Nokia C5-03 se odlikuje terminal mala težina (teži samo 90 grama), koji nadopunjuje njegov prethodnik s touchscreen i neke druge značajke koje će ga vrlo kompletnu cijenu smartphone tržištu koja se nudi, 170 milijuna eura.

Uz zaslon osjetljiv na dodir 3, 2 inča, Nokia C5-03 uključuje kameru od 5 megapiksela koji omogućuje prikazivanje video, radio i GPS veze, Bluetooth, WiFi i USB.

Što se tiče memorije, Nokia C5-03 nudi 40 MB interne, koji se može pretvoriti u do 16 GB ako koristite microSD karticu, iako je serija uključivat će 2 GB

Što se Nokia operativni sustav C5-03 radi na Symbian 1 koji je bio poznat do sada kao Symbian S60. Izborniku uređaja nudi dobru zbirku ikona koje pružaju izravan pristup pošte i socijalne mreže.

Neke aplikacije Vrhunac Nokia C5-03 su pristup Nokia Music Store i Ovi Store, iz koje možete kupiti glazbu i aplikacije za Nokia telefone. S druge strane, Nokia C5-03 nudi prikaz svih vrsta sustava Microsoft Office dokumente, PDF i Zip.

Cijena Nokia C5-03 kao što sam rekao da ćemo biti 170 €.

Ruski Yo hibridni rekao da ponudi 67mpg, cijena ispod $ 15K, dobiva milijarder potporu

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/14/russian-yo-hybrid-said-to-offer-67mpg-cost-under-15k-gets-a-b/:
Ruski Yo hibridni rekao da ponudi 67mpg, cijena ispod $ 15K, dobiva milijarder potporu
Ruski poduzetnik Mihail Prohorov D. može imati velike planove za kretanje Netse u centru grada i pretvarajući ih u Brooklyn New Yorka, ali je još jedan od njegovih velikih planova će ostati malo bliže kući. Pa, doma ionako. To je E, ćirilični znak "yo" i funky naziv za hibrid je nedavno otkrila da je postigao milijarder potporu. E je malo dvoja vrata, četiri sjedala automobil s maksimalnom brzinom od 80mph i niz od 680 milja, isporučen hibridni pogonski sustav s dva električna motora i jednim unutarnjim izgaranjem kvržicu. Međutim, za razliku od paralelnih hibrida Prius i ( uglavnom ) serije hibrid Volt , od kojih oba oslanjaju na skupe i teške baterije, e samo da će biti u mogućnosti to držati malu naknadu. Umjesto toga motor, koji koristi rotirajući krilnom dizajn, će se izvoditi kontinuirano, vrti generator i pružanje trenutne okrenuti kotače. To je neobičan izgled za auto, ali ako se može donijeti trebala 67mpg u svoje predložene 14.500 $ MSRP kad je trebao pogoditi ulicama St. Petersburga u 2012, možete nazvati nas pretvara - i drugovi.

Ruski Yo hibridni rekao da ponudi 67mpg, cijena ispod $ 15K, dobiva milijarder potporu prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 14. prosinac 2010 00:13:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor New York Times | Pošalji ovaj | Komentari

Michael Moore Postovi Julian's Assange jamstva

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ASUj_zVvMi0/story01.htm:
digitaldc citati Michael Moore u priči izvodi na Huffington Post, gdje on kaže: "Jučer, u Westminster Prekršajni sud u Londonu, odvjetnici za Wikileaks suosnivač Julian Assange predstavio suca dokument od mene tvrdeći da sam stavio gore 20.000 dolara mog vlastitog novca za pomoć otklonski g. Assange iz zatvora. Nadalje, ja (Michael Moore) javno nudim pomoć moje web stranice, moje poslužiteljima, moje domene i sve drugo što mogu učiniti kako bi Wikileaks živ i uspješan kao što je nastavlja svoj rad da se razotkriju zločini koji su izmišljena u tajnosti, a provedena u naše ime i naše porezne dolara. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.