utorak, 22. ožujka 2011.

Kepler Obnova nakon 144 sata "glitch"

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2uqFSXxicS0/Kepler-Recovers-After-144-Hour-Glitch:
coondoggie piše: "Tu je vjerojatno prilično veliki uzdah olakšanja u NASA-inom Ames Research Center ovaj tjedan kao skupine zvijezda satelit Kepler oporavio od glitch koji su ga offline za 144 sati. Prema NASA-glitch se dogodilo 14. ožujka, odmah nakon letjelice izdana kartica mrežnog sučelja (NIC), reset naredbe za provedbu ažuriranje računalni program. Tijekom reset, NIC poslao nevažeće podatke reakcija kotača do leta softver, što je izazvalo letjelice za ulazak sigurnom načinu rada, izjavio je NASA. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


HTC HD7S Hands-on

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/22/htc-hd7s-hands-on/:
HTC HD7 je svakako bio jedan od najzgodniji uređaja koji će biti predstavljen leđa na Windows 7 Telefon je malo uvod krajem prošle godine - i stvarno, kada se uzme HD2 baštine kao početnu točku, to je teško pogriješiti. Naravno, u posljednjih godinu i pol, mobilni zaslon tehnologija je napredna po skokovi i granice - i originalni HD7 bio koristeći ništa više od standardnih, old-school TFT LCD sa manje-nego-savršen kontrast i kut gledanja naočale . Pa, to je gdje HD7S dolazi u igru: "S" u ime vjerojatno stoji za Super LCD , noviji tip zaslon koji HTC je bio koristeći na nedavne 4,3-inčni modeli poput Thunderbolt . To je vrlo lijep, ali inače, to je isto HD7 kao i obično - i stvarno, s obzirom kako je lijepo ovo hardver, to je samo u redu s naše strane. Telefon također dolazi sa takozvanim "NoDo" ažuriranje sustava Windows 7 Telefon predinstalirane, zapravo smo bili u mogućnosti provjeriti s brz pogled na broj verzije se izvještava u postavke sustava. Check it out u galeriji!

HTC HD7S kazaljka-na prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 22. ožujka 2011 16:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Sony otkriva cijene i veličine "Google TV?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Čini se da je netko unutar tvrtke, ili ste nezadovoljni sa svojim plaće i žele uništiti iznenađenje da je tvrtka spremna je za utorak 12. listopada, ili zaista imaju potrebu prošlo. Zašto? Jer ne samo da procurile informacije (što ne znamo je li to realno) o mogućim veličinama u koji će Google TV, ali imena su se pojavili koja će se zvati modeli u pitanju.

Njihova imena su: NSX-24GT1 24 inča, NSX-32GT1 31 inča, NSX-40-inčni 40GT1 NSX-46GT1, (pogodili ste) od 46 inča. Pa ipak, također rizik da njihove cijene bi ukupno između 1.300, 1.400 i 1.900 dolara.

Znatiželjan detalj: ako je to istina, najjeftiniji Google TV bi biti čak i skuplji (300 dolara) da je 32-inčni model skuplji od Sony je ljudima u njihovom katalogu.

Gigabyte je 15,6-inčni P2532: svjetski najtanji drugi-gen Core i7 laptop (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/22/gigabytes-15-6-inch-p2532-worlds-thinnest-second-gen-core-i7/:
Mi sumnjate da su neki drugi laptop proizvođača će biti dolazak vanjska strana od stolarije u oko 4,98 sekundi ovdje da opovrgne Gigabyte zahtjev, ali kao i sada, 15,6-inčni P2532 iznad planeta najtanji laptop s drugi-generacije ( Sandy Bridge ) Core i7 CPU. To nije "veoma tanki," per se, ali za pakiranje takav ozbiljan iznos od konjskih snaga, to je definitivno na anoreksične stranu stvari. Naše druženje tamo kod TweakTown uspio dobiti svoje šape na jedan, a primijetili su da je to bio sportski 1920 x 1080 rezolucije, 500GB (7200rpm) tvrdi disk, NVIDIA GeForce GT550M (2GB) sa Optimus tehnologije, DVD snimač, dva USB 3.0 porta, HDMI port, četiri zvučnika, subwoofer improvizirani i ventilacija luka nego što bi inače se smatrati zdravim. Tvrtka također nudi se natucanje zamjenjivih poklopaca, s pastelnim žute jedna posebno hvatanja našem oku - Ne mogu reći da je za pravo razloga, ali mi odstupiti. Nažalost, nema cijena ili puštanje datum dijeliti samo još, ali tu je kazaljka-na video samo prošlosti break. Glavu na dolje i pogodak igrati, neće ti?

Nastaviti čitanje Gigabyte 15,6-inčni P2532: svjetski najtanji drugi-gen Core i7 laptop (video)

Gigabyte je 15,6-inčni P2532: svjetski najtanji drugi-gen Core i7 laptop (video) prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 22. ožujak 2011 16:56:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor TweakTown | Pošalji ovaj | Komentari

Mulja u Tikvica daje naznake za porijeklu života

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AofWrsvw-Hk/Sludge-In-Flask-Gives-Clues-To-Origin-of-Life:
sciencehabit piše: "U 1950, znanstvenik Stanley Miller provela niz eksperimenata u kojima je zapped plinom punjene tikvice s električnom energijom. najpoznatiji od njih, objavljen u 1952, pokazalo je da takav postupak može dovesti do aminokiselina, zgrade . blokovi proteina, ali kasnije eksperiment, provedena u 1958, je sjedio na polici - nikad analizirali Miller Sada, znanstvenici su otišli natrag i analizirati mulj na dnu ove tikvice i naći čak i više aminokiselina nego prije. - i bolji dokaz da je munja i vulkanski plinovi svibanj su pomogli stvoriti život na Zemlji. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Sprint je HTC EVO View 4G hands-on (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/22/sprints-htc-evo-view-4g-hands-on-with-video/:
Pa, ako ste bili Praćenje događanja na Mobile World Congress , tada Sprint's EVO Prikaži 4G pokrenula je danas na CTIA svibanj izgledaju prilično poznati HTC Flyer si vidio tamo. Ove dvije HTC uređaja su u suštini isti, sa samo nekoliko manjih kozmetičkih razlika i neke promjene UI prikazane u video koji slijedi. Mi još uvijek nismo u potpunosti sigurni Scribe olovkom, iako to svakako je zabavna stvar igrati. Evernote app čini velike koristi od igle dozvoljava slike da se nešto zapisao na i spasio, bilješke snimio - s glasom i vaš unos teksta - i, naravno, sve se može dijeliti. Mi nismo masivna ljudi ovdje na Engadget, i mi smo sretni da izvješće koje uređaj još uvijek može ostati zasađen prilično udobno u ruci. Stajanje ugodnost je mogućnost da pad aplikacije iz lockscreen na mali cilj, i da app otvoriti odmah, a ne da moraju ići pronaći nakon što ste otključan uređaj. Sve to i više je nešto ispod ovčinjaka.

Nastaviti čitanje Sprint's HTC EVO View 4G hands-on (video)

Sprint je HTC EVO View 4G hands-on (video) prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 22. ožujka 2011 15:55:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Sretan 80. rođendan, William Shatner!

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5nZLvSyPL2M/Happy-80th-Birthday-William-Shatner:
. Gregg piše "Danas još jedan monstrum legenda slavi rođendan Najpoznatiji je po portretirajući Kapetan James T. Kirk, William Shatner je sebi zacementirao u geek znanstvena fantastika znanje zauvijek Danas počinje svojoj devetoj deceniji na ovom planetu -. Da, Kapetan Kirk je sada 80 godina. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Google provela $ 1 milijun za Proporcionalni Detekcija

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/So82YkNTqZ0/Google-Spends-1-Million-For-Throttling-Detection:
foamrat piše "Google je dobio milijun dolara na Georgia Tech istraživači, tako da oni mogu razviti jednostavne alate za otkrivanje Internet proporcionalnost, državnu cenzuru, i drugih 'transparentnost problema."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


HTC EVO 3D prvi hands-on!

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/22/htc-evo-3d-first-hands-on/:
Upravo smo staviti naše šape na EVO 3D za prvi put, i što je udario nas je odmah da to nije tako jak, pozamašan, ili neodoljiv kao i 4,3-inčni zaslon ili naočale mogu vam vjerovati - ako ste upoznati s 4G Evo, vi ćete se osjećati kao kod kuće desno ovdje (a možda čak i biti ugodno iznenađeni). Zaslon stereoskopski 3D efekt je oko kao dobar kao što smo vidjeli na Optimus 3D u prošlosti - vrlo dobar glava-na sa smanjenjem učinkovitosti kao što premjestiti svoje glave u stranu. 2D / 3D prebaciti na onoj strani je za kameru, a ne na zaslonu, čini se da je sve upravljanje ekrana sposobnosti upravlja softver sama. Provjerite metak u galeriji ispod, sada, ako ćete nas izgovor, mi smo idući u ići igrati s ovim čudovištem neke više!

HTC EVO 3D prvi hands-on! prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 22 ožujak 2011 14:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Kina Počinje Censoring Telefonski pozivi Srednji osude

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UvuTg_T_YNE/China-Starts-Censoring-Phone-Calls-Mid-Sentence:
bhagwad piše: "Nekoliko izvješća pojavili su se da je Kina odsijecanje telefonske pozive sredinom osudu kad sporne riječi poput" protesta "se koristi. Činiti se poput Kine drakonske cenzure režim ide u užurbano sa još više sofisticirane cenzuriranje. Naravno, to dolazi na petama Google optužujući ih mucking okolo sa Gmail kao dobro. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


LG dobiva službenu sa WCP-700 Wireless Punjenje Pad, ne daje cijene

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/22/lg-gets-official-with-wcp-700-wireless-charging-pad-fails-to-pr/:
Dakle, ima dobre i loše vijesti. Naravno, mi ćemo početi s bivšim. Mjesec dana nakon što smo umrljan ovaj lik šulja oko na Mobile World Congress, Samsung je napokon snimljen (službena) oblozi od svojih dolaznih WCP-700 Wireless Punjenje za pisanje. To je prilično upoznat dizajna - tanak (6,29 x 3,54--x 0,39 inča) induktivna punjenje jastuk s baterijom LEDs to pustiti te znati trenutno stanje stvari. Mi smo guessing to tip je dizajniran za rad u početku s Verizon opkoljen revolucije , ali s obzirom da LG ne spominje što telefonija / predmeta na kraju će biti kompatibilan, to će morati ostati samo da za sada. Što se tiče loše vijesti? Pa, osim ne znajući što se točno ovaj uređaj je za (u smislu kompatibilnosti), Mi smo također ostavio u mraku kada je u pitanju cijena i brod datum. Ali hej, barem imamo trio visoke rezolucije slike budala na.

Nastaviti čitanje LG dobiva službenu sa WCP-700 Wireless Punjenje Pad, ne daje cijene

LG dobiva službenu sa WCP-700 Wireless Punjenje Pad, ne daje cijene prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 22 ožujak 2011 14:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari