ponedjeljak, 4. travnja 2011.

MPAA tuži Zediva za streaming DVD-a, nitko nije iznenađen

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/04/mpaa-sues-zediva-for-streaming-dvds--no-one-is-surprised/:
Mi smo vam rekli da se kroz taj paket od 10 rentals brzo nije mi? Kao što je ljepušan velik dio bilo tko mogao predvidjeti, Motion Picture Association of America (u slučaju da ste zaboravili, to ti dečki ) ne misli da Zediva ima pravo na najam pristup DVD-a za streaming preko Interneta . Naime, MPAA poziva Zediva jer nije tradicionalnih usluga iznajmljivanja ona tvrdi da se, i tvrdi streaming izlaz DVD player preko interneta za čak jedan userr iznosi javni nastup filma. Nema odgovora još od Zediva, ali u međuvremenu fotelju odvjetnici mogu provjeriti MPAA izjava u PDF obliku na izvor link.

MPAA tuži Zediva za streaming DVD-a, nitko nije iznenađen prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 4. travanj 2011 17:56:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Hollywood Reporter | izvor MPAA | Pošalji ovaj | Komentari

AMD Socket Buldožer će donijeti pomak za računala

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ECwvv2OtXSg/AMD-Bulldozer-Will-Bring-Socket-Shift-To-PCs:
Anonimni čitatelj piše: "Jedan od najatraktivnijih dreaded prepreke na putu PC nadogradnje CPU socket. Ako utičnica promjene dizajna onda ćete gotovo sigurno trebati nova matična ploča kada to učinite nadograditi. Ovo je područje gdje AMD povijesno je mnogo bolji od Intel sklon mijenjati utičnice sa svakom generacijom procesora -. trenutno postoje tri vrste vani, LGA 1155 za Sandy Bridge, LGA 1156 za prvu generaciju jezgra i LGA 1366 za performanse Core i7 procesora AMD, s druge strane. je uvijek pokušavao zadržati utičnice preko generacije. Kada je javnost svojim novim buldožera procesora core desktop kasnije ove godine AMD je da bi utičnicu pomak od trenutnog AM3 socket za novi se zove AM3 +. U ovom se članku raspravlja o promjena, pitanja kao što su unatrag kompatibilnost i što industrija radi na pripremi za socket pomak. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Slučajni nalaz može dovesti do lijek za ćelavost

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IgbH2oHU1zc/Accidental-Find-May-Lead-To-a-Cure-For-Baldness:
kkleiner piše: "Znanost je puna priča u kojoj se velika otkrića su slučajno. otkriće zračenja, otkrivanje svemira oblik kroz x-ray otkrivanje, a sada možda lijek za gubitak kose U to vrijeme su se vratili u kavezi pronaći da je njihov ćelav miševi čudesno je narasla kosu nazad, znanstvenici UCLA nije imao namjeru liječenje ćelavosti. Prvobitno, njihova je zapravo studija u cilju smanjenja štetnih utječe kroničnog stresa. neočekivana nuspojava njihovu liječenju mogao dokazati blagodat za proćelav muškarci i žene svugdje, da ne spominjem da droga tvrtka koja pruža lijek za njih. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Twitter konačno dobiva legitimno funkciju pretraživanja, omogućuje filtriranje tweets koristite smješko lica

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/04/twitter-finally-gets-a-legitimate-search-function-lets-you-filt/:
Kao i Google web pretraživanja, Twitter je započela život raditi jednu stvar i to rade jako dobro. I, baš kao što je Google, to je zadržao dodajući malo suptilne poboljšanja uz njegovu putu da postane zreo internet alata. Danas, svoje slavno pojednostavljeno traženje funkcionalnost je skrenuti kroz makeover štand i je nastao shinier, sretniji, i puno pametniji na drugoj strani. Više ne trebate imati, na primjer, specifična imena omiljenih smartphone bjekstvo iz zatvora umjetnika, samo traži za opći pojam i Twitter će napraviti neki stvarni potrazi za vas umjesto da samo odgovaraju Vašem upitu za korisničko ime. Možete čak i korak do naprednog pretraživanja, gdje je dodajući ":)" i ": (" operatora određuje da li ćete dobiti sretan ili downbeat tweets na temu Yo. Dođi da mislim o tome, da je prilično Google napredne. , gdje su vaše emotikona operatori?

Twitter konačno dobiva legitimno funkciju pretraživanja, omogućuje filtriranje tweets koristite smješko lica prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 4. travanj 2011 16:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Cvrkut | Pošalji ovaj | Komentari

BlackBerry Bold Touch pogledati u procurile tutoriali: pripremiti patiti za zoom

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/04/blackberry-bold-touch-previewed-in-leaked-tutorials-prepare-to/:


Pobio procurila video tutoriali za nadolazeće uređaje BlackBerry napokon daje nam uvid u ono što RIM ima u trgovini zadržati svoje konzervativac obožavatelja iz rova platforme . Među neke više video all-touchscreen BlackBerry Monako / Touch , konačno smo vidite kako popularan Bold oblik faktor će imati koristi od neke zaslon osjetljiv na dodir magije u podesno zove Bold Touch . Mi smo dugogodišnji fanovi tradicionalni oblik faktor, ali ako ništa drugo, osim izgleda da se više problema nego što vrijedi. Kao i njegov rođak klizna, baklja , touch input čini čak i više varljivi obzirom na to da sve iste funkcije može se izvesti pomoću poznatog (i dragi) optički trackpad - što ne čini da se ide bilo gdje. Naravno, zaslon osjetljiv na dodir su svi bijes ovih dana, a prikliještiti-to-zoom je lijepo, ali mi ne mogu pomoći, ali pitam se ako RIM jednostavno ubija vrijeme dok se njegov dual-core QNX opremljene telefonima hit bezazlen BBM'ers. Naravno, tvrtka je nas je impresionirao svojom korištenje dodir na playbook , tako da nema reći što bi to moglo imati u trgovini dolaze BlackBerry World. Možete proviriti Monako akciju nakon pauze, ili provjeriti bujica drugih na izvoru vode kao dobro.

[Hvala, Reagan M.]

Nastaviti čitanje BlackBerry Bold Touch pogledati u procurile tutoriali: pripremiti patiti za zoom

BlackBerry Bold Touch pogledati u procurile tutoriali: pripremiti patiti za zumiranje prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 4. travanj 2011 16:47:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CrackBerry | izvor CrackBerry , BBLeaks (YouTube) | Pošalji ovaj | Komentari

Piratstvo je tržišni neuspjeh - nije pravna Jedan

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Xmo2rnnYq2I/Piracy-Is-a-Market-Failure-mdash-Not-a-Legal-One:
Mr.Fork piše "Michael Geist, Kanada je zakonom o autorskim pravima i zakonom guru prof na Sveučilištu u Ottawi, objavljena zanimljiva opažanja o autorskim pravima pitanju piratstva. Kanada međunarodni razvoj istraživački centar došao do zaključka da 'piratstvo je uglavnom proizvod tržišni neuspjeh, a ne pravni jedan 'nakon više godine studija od šest relevantnih zemalja. "Čak iu onim državama gdje postoje zakonske kanali distribucije, cijena čini mnogo proizvoda unaffordable za veliku većinu stanovništva. vanjskih prava su često više brine za očuvanje visoke cijene u razvijenim zemljama, nego aktivno pokušava angažirati lokalno stanovništvo s razumno-naplaćuju pristup. Ove strategije mogu maksimizirati dobit na globalnoj razini, ali oni također služe kako bi se olakšalo pirat tržištima u mnogim razvijenim zemljama. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


NASA odgoditi Endeavour za 10 dana

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/X-z8V5x9jME/NASA-To-Delay-Endeavour-By-10-Days:
gabbo529 piše: "NASA je nedavno najavio da će se odgađanje predstojeće lansiranje space shuttle Endeavour -. završni jedan za dobro putovao letjelica Endeavour je izvorno trebao lansirati 19. travnja, ali zbog zakazivanja sukobe s ruskim opskrbu vozila, NASA je to odgađanje. vjerojatno, NASA će odgoditi 10 dana do 29. travnja, no ništa nije službeno još. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Google uzvraća udarac protiv Android Fragmentacija

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4v_q7_o2aa8/Google-Fights-Back-Against-Android-Fragmentation:
bonch piše "Google je zatezanje kontrolu nad svojim sustavom Android u pokušaju da standardiziraju platformu. Licence moraju složiti da se" ne-fragmentacija klauzulu "koja daje Google konačno odobrenje nad operativni sustav mijenja, navodno izazvalo prigovore da ministarstva pravosuđa. To slijedi Google Nedavna odluka da zadrži izvor Saće iz non-privilegiranih partnera, što je potez koji je privukao kritike otvorenosti zalaže. Google kaže da će se otvoriti Saće biti sourced kada bude spremna i za druge uređaje. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Book Review: 15 minuta Uključujući Q & A

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4nuZL5E6_aI/Book-Review-15-Minutes-Including-QampA:
brothke piše: "Kada sam prvotno pročitao 15 minuta uključujući i Q & A: Plan za spas svijeta od lousy prezentacije, Uživao sam ga i mislio da je dobra knjiga Bilo je samo nekoliko dana kasnije, sjedeći kroz još jedan dosadan dobavljača brifing, kada. sam ga pročitao i istinski cijenjen kako Awesome knjizi to stvarno jest. " Čitajte na da biste vidjeli ono što Ben ima za reći o ovoj knjizi.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


PlayStation web stranice, PSN pate ispad: Anonymous potraživanja odgovornosti, Sony tvrdi 'sporadično održavanje'

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/04/playstation-websites-psn-suffer-outage-anonymous-claims-respon/:
Bio vlasništvo teškoća sa PlayStation Network , ili bilo koje web stranice Sony danas? Niste jedini. Rasprostranjenog ispad koji je započeo u Europi sinoć je sada proširila na Sjevernu Ameriku, i nitko drugi nego hacktivist skupina Anonymous je tvrdeći odgovornost za napade. Kao što možete vidjeti gore, međutim, Sony je pjevanje malo drugačiji napjev, i kaže jednostavno da "sporadičnih održavanje" može izazvati PSN usluga biti prekinuta tijekom dana. Jer, doista, nikada ne možete učiniti previše "sporadično" održavanje.

[Hvala svima koji su poslali to u]

PlayStation web stranice, PSN pate ispad: Anonymous potraživanja odgovornosti, Sony tvrdi 'sporadično održavanje' prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 4. travanj 2011 14:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor @ AskPlayStation (cvrkut) | Pošalji ovaj | Komentari

Zahtjev za Algebra II u srednjoj školi dobiva zamah

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/haZ7l0SGDcM/Requiring-Algebra-II-In-High-School-Gains-Momentum:
ChadHurley piše ovaj citat iz Washington Post: "Od svih klasa nudi u srednjoj školi, Algebra II je vodeći prediktor fakultet i rade uspjeh, prema istraživanju koje je pokrenula rastući nacionalni pokret u to zahtijevaju diplomanata u. Posljednjih godina, 20 država i District su se preselili podići diplome zahtjevima uključiti Algebra II, i njegova kompleksnost se traži više i više učenika. napor je bio na čelu postići, skupina organizaciji guvernera i poslovni lideri i koje financira korporacija i njihove zaklade, poboljšati vještine radne snage. Iako je američki ekonomske snage je pripisano u dijelu visoke razine obrazovanja, radne snage zaostaje u postotku od mlađih radnika s koledža stupnjeva, prema Organizacija za ekonomsku suradnju i razvoj. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


ViewSonic ViewBook ​​730 7-inčni Android tableta hitova FCC, dobiva puni tretman teardown

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/04/viewsonic-viewbook-730-7-inch-android-tablet-hits-the-fcc-gets/:
ViewSonic ViewBook ​​730, 7-inčni WiFi tableta, hitovi FCC, dobiva puni tretman teardown
To nije ViewPad 7 , a to sigurno ne izgledaju ovako sedam-inčni divlje dijete bilo, pa što si obličje at je još jedan ulaz iz Viewsonic, e-čitač fokusiran ViewBook ​​730. To je sedam-inčni tablet sa WiFi sportskim HDMI izlaz i microSD u. Mi znamo da je Android i, dok točan okus ostaje da se vidi, na temelju zaključavanje zaslonsku sliku u uređaju priručnik ne gleda kao ViewBook ​​730 će ne slijedite Iconia Tab A100 kao jedan od rijetkih sedam inchers da se ljulja Saće. Android 2.x izgleda da se na etiketa za sada. Osim toga, da je priručnik govori o kopiranju datoteka APK oko instalirati aplikacije, što Android Market uključivanje zvuk malo sumnjičav, previše. Svi koji bi trebao izjednačiti na low-niska cijena, ali takva očekivanja nisu nikada sigurni u ovom svijetu.

ViewSonic ViewBook ​​730 7-inčni Android tableta hitova FCC, dobiva puni tretman teardown prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 4. travanj 2011 13:15:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink ZATZ nije smiješno | izvor FCC | Pošalji ovaj | Komentari

ASUS tvrdi Transformer je bolje nego generički tableta, je vjerojatno u pravu

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/04/asus-claims-transformer-is-better-than-a-generic-tablet-is-prob/:
ASUS, možete nestašan tableta za kavu, vi. Nije sadržaj sa dajući svoj ​​Eee Pad Transformator vlastite humorističnoj seriji , sada dolazite u SAD-u s agresivnim cijenu i neke prilično atraktivne promo materijal za dizanje. Podsjećajući da je većina svijeta tablete dolaze bez tipkovnice i isticanje vaše tailor-made rješenja je sve lijepo i dobro, ali si morala napraviti svoj ​​"generički" škriljevac izgledaju tako ipad-ish?

ASUS tvrdi Transformer je bolje nego generički tableta, je vjerojatno u pravu prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 4. travanj 2011 13:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Phandroid | izvor Best Buy | Pošalji ovaj | Komentari