subota, 18. prosinca 2010.

ITU kapitulira, priznaje da izraz '4 G 'mogao primijeniti na LTE, WiMAX, i' razvio 3G tehnologija

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/18/itu-capitulates-admits-that-the-term-4g-could-apply-to-lte-w/:
Iako to stoji čvrsto na definiciji svoj izvorni 4G specifikacija - IMT-Advanced - što samo dva WiMAX i LTE-Advanced su trenutno u stanju ispuniti, ITU je easing off svojim ranijim rhetroic , priznaje da pojam "4G" realno mogao primijeniti "na predvodnika ovih tehnologija, LTE i WiMAX, te drugim evoluirao 3G tehnologija pruža značajnu razinu poboljšanja u performansama i mogućnostima u odnosu na početni treće generacije sustava sada raspoređeno." Cijela prašina-up je počelo kada prijevoznici u cijelom svijetu uvođenje LTE i WiMAX mreže (hm, Sprint i Verizon) su bacanje "4G" termin oko vrlo, vrlo labavo - i njihove kreditne, mreže su nedvojbeno generacije iza CDMA2000 i UMTS / HSPA, pa ako ništa drugo, mi bismo kvara ITU za odlazak današnje moderne mreže bez koljena na poziv svoje vlastite. "Evoluirala 3G tehnologije" bujica riječi u ITU izjava bi naizgled čak i ostaviti prostora za T-Mobile SAD-a tvrde da je njegova 21Mbps HSPA + mreže predstavlja 4G ... tako da, rezultat jedan za marketinške kampanje. Naravno, nitko od tih prijevoznika ikada planirao pokloniti ITU preporuka u svakom slučaju, tako da vladajuća ima vrlo malo praktične važnosti - samo znam da pravi 4G brzine su još nekoliko godina off.

[Hvala, Nate]

ITU kapitulira, priznaje da izraz '4 G 'mogao primijeniti na LTE, WiMAX, i' razvio 3G tehnologija prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 18 pro 2010 17:35:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Slashdot | izvor ITU | Pošalji ovaj | Komentari

Pridružite svijetu Pretraži Planet

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Ik-YqGarSdQ/story01.htm:
Anonimni čitatelj piše: "Astronomi su u potrazi za izvanzemaljskim svjetovima za više od 15 godina, a sada vi možete pridružiti pretraživanja. Projekt Planet Lovci je najnoviji građanin-znanosti kampanje u organizaciji posade na Zooniverse. Stotine tisuća računala korisnici već pomažu Zooniverse klasificirati galaksije kroz Galaxy Zoo i analizirati lunarni kratere kroz Mjesec Zoo. Ovaj novi projekt ima za cilj privući korisnike na provjeru podataka prikupljenih od strane NASA-in Kepler misija, koja bi trebala otkriti stotine Earthlike planeta u regiji u zviježđu Cygnus. Kepler znanstvenog tima otkriva planeta u potrazi za blagom zatamnjenje u zvijezde svjetlost koja je nastala kada je planetarni diska prolazi preko. Izradom precizna mjerenja te povremeno zatamnjenje, astronomi mogu shvatiti koliko je velika planeta, a zatim slijedite gore sa drugim vrste opažanja za potvrdu svog postojanja i procijeniti njegovu masu. Više od 500 planeta su otkriveni izvan našeg Sunčevog sustava, i Kepler je samo početak. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Pojam Ink releases Adam demo video, pokušava objasniti sebi (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/18/notion-ink-releases-adam-demo-video-attempts-to-explain-itself/:
Kao što je obećao , pojam Ink je upravo objavio video Adam tableta u akciji, kompletan sa što snazzy novi Eden UI - prvi bilo tko je vidio od uređaja od samog prvi radni prototip . Iako je sama snimka je razočaravajuće niske kvalitete, čini se pokazati uređaj vrijedan nešto hiper, uz odgovarajući zaslon, multitask-friendly sučelje i plug n 'play periferije - iako smo držeći se za Pixel Qi zaslona testovi i neke snimke izbliza, prije nego što bilo koje mjesto narudžbe sebe. Pojam Ink izdvojio vokalni kritičar AndroidPolice za pokretanje video i dao objave ekskluzivni intervju previše, tako da ako ste bilo zadržavali sumnje o sposobnosti tableta, najbolje bih glavu na dolje da se naš izvor linkova.

Razvijanje ...

Pojam Ink releases Adam demo video, pokušava objasniti sebi (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 18 pro 2010 16:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Android policije (1) , (2) | Pošalji ovaj | Komentari

Mjere zaštite privatnosti Uz Android i iPhone Apps

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-z9AIekozoo/story01.htm:
carre4 piše "The Wall Street Journal je došao vanjska strana s jedan članak gdje su ispitati 101 popularnih smartphone aplikacije i pokazati da je 56 od njih prenose različitih vrsta informacija, uključujući jedinstveni telefonski iskaznice, dob, spol, poštanski brojevi, i mjesto na oglas tvrtke. Članak uključujući i odgovore od kršenja app odluka i govori o pritisku da neki programeri osjećaju podijeliti još više informacija, kao što su Max Binshtok, tvorca DailyHoroscope za Android, koji je ohrabren ad mrežu rukovoditelji prenijeti korisnicima lokacije. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Mjere zaštite privatnosti Uz Android i iPhone Apps

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/a7Y2aR4_ppU/story01.htm:
carre4 piše "The Wall Street Journal je došao vanjska strana s jedan članak gdje su ispitati 101 popularnih smartphone aplikacije i pokazati da je 56 od njih prenose različitih vrsta informacija, uključujući jedinstveni telefonski iskaznice, dob, spol, poštanski brojevi, i mjesto na oglas tvrtke. Članak uključujući i odgovore od kršenja app odluka i govori o pritisku da neki programeri osjećaju podijeliti još više informacija, kao što su Max Binshtok, tvorca DailyHoroscope za Android, koji je ohrabren ad mrežu rukovoditelji prenijeti korisnicima lokacije. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Velocity Micro je 7-inčni Cruz T301 android 2,0 tableta površine na Amazonu, utovar sada za $ 250

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/18/velocity-micros-7-inch-cruz-t301-android-2-0-tablet-surfaces-on/:
To je kao Cruz tablet , ali s T301 bačen u mix. Svi šaljiv stranu, mi bismo kladiti da je velika većina simpletons ne bi mjesto razlike između postojećih Cruz Tablet i T301 na prvi pogled, i iskreno, želimo brzine mikro bi ste učinili nešto raditi na lijek koji. Iz bilo kojeg razloga, 7-inčni škriljevca je kupac s android 2,0, i dok 800 x 600 kapacitivni touchpanel zvuči doista lijep, to je teško dobiti riled za takve ustajale operativni sustav. Za one ravnodušan s raskoši prisutni u Eclair i Froyo, tu je 802.11n WiFi radio, izgrađen-in zapaliti app i korisnički zamjenjive Li-Ion baterija koji bi mogao trajati i do deset sati na dobar dan ... ili tako tvrtka kaže. Bez pitanja, označite ovdje je cijena - na samo 249,99 dolara, to je definitivno puzanje prema dolje u LCD e-čitač teritorija, s puno zvona i zvizdaljkama to čizma. Ona je kupac danas, ako ste tako sklon.

Velocity Micro je 7-inčni Cruz T301 android 2,0 tableta površine na Amazonu, utovar sada za 250 dolara prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 18 pro 2010 15:26:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Laptoping | izvor Amazon | Pošalji ovaj | Komentari

Spamhaus Pod DDoS Više Wikileaks.info

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/c_VQ9TeV8R0/story01.htm:
achowe piše "Steve Linford od Spamhaus poslao da je to privatna anti-spam popis i zatražio da se poruka izaći nadaleko i naširoko: 'Za govorio o kriminalu bandi nalazi na wikileaks.info ogledalo IP, Spamhaus je sada pod ddos po AnonOps. Kao što je naša stranica ne može biti postignut danas [zapravo sporadični], ne možemo nastaviti upozoriti Wikileaks korisnike da ne opterećenje stvari iz Heihachia IP. ... AnonOps nije kao što je naš članak ažurirati, ovdje je ono što smo rekli i ono što je donio ddos na nas. '"Na kraju ove poruke:" Spamhaus i dalje upozoravaju Wikileaks čitatelje kako bi bili sigurni da su gledanje i preuzimanje dokumenata samo iz službene stranice ogledalo Wikileaks Ne tvrdimo. "ne idu u Wikileaks 'kažemo' Koristite wikileaks.ch poslužitelju umjesto. "Ovdje je Spamhaus punu upozorenje.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




ExoPC sada se za pre-order na Microsoft Store, utovar sljedeći tjedan

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/18/exopc-now-up-for-pre-order-at-microsoft-store-shipping-next-wee/:
Čekali na red ExoPC ovdje u SAD-u? Pa, danas je tvoj dan - ExoPC upravo je objavila da je teamed up s Microsoft 'vrlo vlastiti dućan da bi vam 11,6-inčni Windows 7 tableta. Postoji samo jedan konfiguracija u ovom trenutku, ali $ 699 kupi ti prilično tanki 0,5-inčni škriljevac s 64GB flash pohrane, Intel Atom N450 procesor, 2GB RAM, Windows 7 Home Premium sa ExoPC jedinstvene UI sloj, i front-suočava 1,3 megapikselni fotoaparat. Kao što je za to UI, ExoPC samo nam je rekao da veliki update trebao biti u sljedećih tjedan dana i da će to izmijeniti niz pitanja imali smo s našim početkom pregled jedinica . Škriljevca je trenutno gore za pre-order na web stranici Microsoft Store, ali mi smo rekli da će se početi isporučivati se početkom sljedećeg tjedna. A ako ste na čekanju za to provjeriti u lice prije nego čupanje plastike, čujemo oni bi trebali biti dolaze u svim prodajnim mjestima sustava Microsoft uskoro - očito, San Diego i Scottsdaleu već su ih na lageru. Hej, izgleda kao g. Ballmer je bio u pravu, mi ćemo imati Win 7 tableta ovo "presudan blagdana . "

ExoPC sada se za pre-order na Microsoft Store, kupac sljedeći tjedan prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 18 pro 2010 14:20:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Microsoft Store | Pošalji ovaj | Komentari

Periodni sustav elemenata dobiti ažuriranja

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yWnCqNKSGK4/story01.htm:
. Lazarian piše "Znanstvenici iz cijelog svijeta Uložili ažurirati Periodni sustav elemenata u određene, one se mijenjaju način na koji atomske težine od deset elemenata su izražene Iz članka:". Na primjer, sumpor je obično poznat imati standardne atomske težine 32,065. Međutim, njegova stvarna atomske težine može biti bilo gdje između 32,059 i 32,076, ovisno o tome gdje se element nalazi. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




ViewSonic G tablet izvukao iz Staples trgovina, 'proizvodnju defekt' kriv

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/18/viewsonic-g-tablet-pulled-from-staples-stores-manufacturing-de/:
Oh boy, nismo bili sramežljivi o našoj ljubavi prema NVIDIA Tegra 2 , ali tablete koje su se opredijelile da ga koristiti do sada održavanju sastanka isti bijedan kraj: prekid od trgovine kat raspoloživost. Prvo Toshiba Folio 100 malo britanskog prašinu jer hrpa kontrola kvalitete pitanja , a sada Viewsonic je G tablet je uzimajući njegov marširanje naloga iz Staples, sa samo "proizvodnja defekt", navodi kao uzrok. Ako nismo kao karitativne duše, možda ćemo predložiti defekt je jednostavno da je to tableta nije bio jako dobar, ali netko ipak odlučio na to proizvodnja. Nemojmo biti hasty, ipak - to je dobra ideja da se vidi što Office depo radi sa svojim inventarom prije pisanja potpuno G tablet off.

[Hvala, Rob]

Nastaviti čitanje Viewsonic G tablet izvukao iz Staples trgovina, 'proizvodnju defekt' kriv

ViewSonic G tablet izvukao iz Staples trgovina, 'proizvodnju defekt' kriv prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 18 pro 2010 13:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Razotkrivanje veza između mobitela i plodnosti

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3733mFLP7OQ/story01.htm:
ApharmdB piše: "Mi često kukati o loše kvalitete znanosti izvještavanje od strane medija. Guardian bloger iz matematike odjela u Queen Mary, University of London je napravio honeypot press release da vidim kako loše može dobiti. (Ili možda da su neke zabave trolling mediji?) statistika koristi se jaka veza između broja mobilnih telefona jarbola u prostoru i broju živorođene djece. Naravno, ne postoji uzročna veza jer su oboje, umjesto na temelju 3. varijable, lokalna veličina populacije. Slashdot čitatelji mogu držati na oku na vijesti izvora preko vikenda da vidite samo koliko vuče priča dobiva i gledati vlak olupina u realnom vremenu! "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.