subota, 11. prosinca 2010.

Mali Fujitsu uređaja berbe kako solarnom energijom i toplinskom energijom

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cS8qIgVaPg4/story01.htm:
destinyland piše "Fujitsu je izgrađen uređaj koji može istovremeno žetve energiju iz bilo svjetla ili topline. Oni su smanjene troškove proizvodnje koristeći istu jeftini organski supstrat za oba procesa preobrazbe, a također udvostručenje potencijalni iznos energije koji mogu biti prikupljeni. "Prije toga, dual berbu energiju samo može obaviti kombinirajući dva različita uređaja", članak bilješke -. i uređaja solarnog pretvarača može čak i izvući energiju iz unutarnja rasvjeta, kao i izravne sunčeve svjetlosti Fujitsu predviđa uređaj će biti osobito korisno za napajanje medicinskih senzora, budući da fleksibilne podloge mogu biti uključeni u monitore koji su u skladu s oblikom ljudskog tijela. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Sony otkriva cijene i veličine "Google TV?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Čini se da je netko unutar tvrtke, ili ste nezadovoljni sa svojim plaće i žele uništiti iznenađenje da je tvrtka spremna je za utorak 12. listopada, ili zaista imaju potrebu prošlo. Zašto? Jer ne samo da procurile informacije (što ne znamo je li to realno) o mogućim veličinama u koji će Google TV, ali imena su se pojavili koja će se zvati modeli u pitanju.

Njihova imena su: NSX-24GT1 24 inča, NSX-32GT1 31 inča, NSX-40-inčni 40GT1 NSX-46GT1, (pogodili ste) od 46 inča. Pa ipak, također rizik da njihove cijene bi ukupno između 1.300, 1.400 i 1.900 dolara.

Znatiželjan detalj: ako je to istina, najjeftiniji Google TV bi biti čak i skuplji (300 dolara) da je 32-inčni model skuplji od Sony je ljudima u njihovom katalogu.

Engadget Podcast 221 - 2010/12/11

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/11/engadget-podcast-221-12-11-2010/:
Google. Google, Google, Google, Google, Google! Tako rani za nespretan između. Fire up Engadget Podcast bingo stranice ili IOS app i početi skakati vikend sa toplom tech injekcija puna tvrtka koja se mnogo više nego samo traži, ovih dana, ako znate što mi znači.

Domaćini: Jošua Topolsky, Paul Miller, Nilay Patel
Proizvođač: Trent Wolbe
Glazba: Paranoid Android

00:00:55 - S Nexus pregled
00:08:00 - Google Nexus S službena, dolazi 16. prosinca u SAD-u, 20. u Velikoj Britaniji (update: 199 $ po ugovoru, 529 dolara otključan)
00:17:07 - Google je veliki tjedan: Nexus S, Saće tablete, krom OS laptop, i ebooks za dizanje
00:22:00 - Google role NFC-opremljeni Mjesta poslovne setove, mišići na položaj-temeljen područje u Portland
00:27:07 - izmišlja LG imaginarna 1GHz procesor zahtjev za reći Optimus One neće dobiti Gingerbread
00:27:15 - LG vuče natrag, 'će procijeniti' nadogradnje Optimus serije Gingerbread kada naočale i izvorni kod su javne
00:27:45 - LG obvezuje nadogradnje Optimus one Gingerbread, ljut horde utišati
00:31:00 - Android SDK 2,3 otkrila, Gingerbread poboljšanja pozvao
00:31:30 - Android dolazi Saće "iduće godine", dodaje tableta podršku
00:32:30 - Google Andy Rubin uživo iz D: Uronite u mobitel
00:47:50 - Live iz Google's Chrome događaj!
00:48:50 - Google Chrome OS dobiva detaljan, prvi laptop iz Acer i Samsung dolazi sredinom 2011
00:49:10 - Google predstavio Cr-48, prvi Chrome OS laptop
00:49:20 - Google Cr-48 Chrome laptop pregled (update: u dubini pojavljivanja!)
00:49:30 - Google Chrome demo web Store, rolling out kasnije danas u SAD-u (update: sad live)
00:52:00 - Flash radi loše na Google Cr-48? Adobe radi na tome
00:55:55 - Google partnere sa Verizon besplatno 3G podataka dodatak sa svake OS netbook Chrome
01:03:50 - Chrome Web Store, HTML5 i ipad: simbiozu u svom najboljem
01:16:50 - Mike Lazaridis live at D: Uronite u Mobile (sa playbook!)
01:18:00 - RIM-a Mike Lazaridis: QNX dolaze na BlackBerry telefone kada dual-core procesori su spremni
01:26:26 - Engadget Show vraća sljedeći petak 17 prosinca s televizijama, roboti,

Feds Za Usvojiti 'Cloud prvi' IT Politika

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0T8xMaUOdTs/story01.htm:
theodp piše "The White House četvrtak je najavio da planira restrukturirati IT objedinjavanjem savezne vlade podatkovnih centara i aplikacija, te usvajanjem takozvane" oblak prvi politike. otkriven od strane federalne CIO Vivek Kundra, 25-Point Plan (PDF) poziva na rezanje 800 + podatkovnih centara do 2015, kao i prebacuje rad na cloud computing sustave. nove 'Cloud Prvo politike navodi sposobnost Animoto.com na ljestvici vs vlade kratkotrajne Cars.gov (Novac za Clunkers), Iako je Google Trends pokazuje to može biti nešto od jabuka-za-naranče usporedba opravdavanja nacionalne IT strategije. Dok god govorimo oblaci, tag oblak 25-Point Plan naglašava da su Feds računajući više o IT Program i upravljanja ugovorima nego Computer Science čarobnjaštva isporučiti 'poboljšanja produktivnosti privatnog sektora koji je ostvaren od njega. " Ne smije se buzzkill, ali one od vas slavi CS Obrazovanje Tjedan bi mogao biti obaviješteni da razmotre MBA ako želite Federalni IT karijeru. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Interval je patentni tužbu protiv Svjetske Otpušteni

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/foJfTfZdIUQ/story01.htm:
randall77 piše sa ažurirati na priču smo razgovarali u kolovozu oko odijelo povrede patenta podnio Interval licenciranja, tvrtka pokrenuti od strane Microsofta suosnivač Paul Allen, protiv mnogih velikih tech tvrtki preko neodređen i široko definiranim poslovnim metodama. Taj patent odijelo sada je odbio. Citiram Groklaw: "Sud je dogovoreno s Googleom et al da je to još uvijek nedostaje odgovarajuće činjenične detalje kako bi zadovoljio diktatu Twombly i Iqbal i 'ne pružaju dovoljno činjeničnih detalja kao predložen mimo Obrazac 18'. Sud ne slaže s Allen's Interval licenciranja da ta dva slučaja ne primjenjuju se na patent pritužbi, ali to ni ne trebate ići tamo: "Sud ne nalazi potrebnim kako bi se utvrdilo da li obrascu 18 nije više adekvatna pod Twombly i Iqbal, jer tužitelj tužbu ne zadovoljava ni Vrhovnog suda tumačenje Pravilo 8 ili Obrazac 18 ". Idi Google. To je bio njihov argument u prijedlogu za smjenu, zajedno s AOL-a. Google, rekao je tužba je previše neodređen da zadovolji standard pod Ashcroft v. Iqbal, 129 S. Ct. 1937 (2009) i Bell Atl. Corp v . Twombly, 550 US 544 (2007). Zatim, nakon Interval licenciranje izveo niži standard patent obrazac mislili da treba primijeniti umjesto toga, AOL je skočio u tvrdnji žalbe je previše neodređen pod čak i da je standard, a sud dogovorili.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Navy's prototip željezničkog pištoljem projektila hitova mach 7 na 33 megajoules, naša srca tuku preskočiti (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/11/navys-prototype-rail-gun-projectile-hits-mach-7-at-33-megajoule/:
http://www.engadget.com/2010/12/11/navys-prototype-rail-gun-projectile-hits-mach-7-at-33-megajoule/
Željeznički oružje igrati važnu ulogu u gotovo svim nestvaran bitku za budućnost, bilo da je to divovski roboti bore za kontrolu unutarnje sfere ili posljednja preostala članica Noble Team bori off Saveza invazije za što je dulje moguće. Oni stvari za geeky snova, a zahvaljujući američkoj mornarici oni bliže implementacije nego ikad. Prije tri godine naši prekomorski sile uspio 8 megajoule eksplozije , sada svoje istraživači su više nego utrostručio da: 33 megajoules ubrzavanje projektila pomoću magneta. To znači moć brzine Mach 7 za cjevčica i trenutni raspon od 100 milja, iako je nada za barem dvostruko da je u vrijeme tih stvari se počinju spoznaju sebe postaviti na palube Battleships u 2025. U tom trenutku oni će smanjiti potrebu za sobe pune praha troškove i povezane opasnosti koje dolaze uz eksplozivnim školjkama, ali će umjesto toga treba da bi se napravilo mjesta za ono što izgleda da se skladišta pune kondenzatora. Tu je video stvar u akciji u nastavku, a vi ćete biti žao ako ga propustite.

[Hvala, Jacob L.]

Nastaviti čitanje mornarice prototip željezničkog pištoljem projektila hitova mach 7 na 33 megajoules, naša srca preskočiti pobijediti (video)

Navy's prototip željezničkog pištoljem projektila hitova mach 7 na 33 megajoules, naša srca tuku preskočiti (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 11 pro 2010 15:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Fox News | Pošalji ovaj | Komentari

Povratni radarski signal X-Ray Strojevi Jednostavno prevaren

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rNWQa4D7UA0/story01.htm:
Pinckney piše "papir Leon Kaufman i Josepha W. Carlson u časopisu Journal of Transportation Security tvrdi da je x-ray povratni radarski signal strojevi nisu vrlo učinkovit (PDF), čak u namjeravanu ulogu. Dok je neoprezno postavljena krijumčarenje će biti otkriven, strojevi su jarki slijepe-spotova i imaju poteškoća razlikovanju eksploziva iz ljudskog tkiva. Kao što pišu, 'Vrlo je vjerojatno da je velika (15-20 cm u promjeru), nepravilno obliku, cm debljine palačinka [za eksplozivnog PETN] beveled s rubovima , taped na trbuh, biti nevidljiv za ovu tehnologiju. ... To je lako vidjeti da je objekt kao što je žica ili boxcutter blade, taped na strani tijela, ili čak i mali pištolj u istom lokacija, će biti nevidljiv. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Kin Studio zatvaranja 31. siječnja, Verizon nudi besplatne telefone pogođenim kupcima

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/11/kin-studio-closing-january-31st-verizon-offers-free-phones-to-a/:
Iako je posljednji čavao u Microsoft Kin lijes je tek da se s odvodom na svoje mjesto, softver koji je napravio par zlosretan predokus neobično uvjerljiv će uskoro dobiti sjekiru. Dođite 31. siječnja, Kin studio više neće biti, djelotvorno steriliziranje postojeće Kin telefone za njihovo uklanjanje iz oblaka. Oni još uvijek ćete moći upućivati pozive, slati SMS, e-poštu, pregledavati web, pa čak i streaming glazbe preko Zune Pass, ali je njihov bivši žive homescreens će postati beživotna, izgubila društveno umrežavanje funkcionalnost - i da će zapravo ostati zaglavi na svoje vrlo zadnji status ažuriranja, baš kao slomljena sat. Njihov online repozitorij slike, videa i kontakti će prestati postojati, iako ih možete vratiti do osobnog računala, ako djelovati sada. Srećom, Verizon čini se da shvaća da nije sve Kin kupci će biti zadovoljni s zombiephone, te je poduzeo drastične mjere da im pomogne out - kroz ožujak 31, 2011, Kin vlasnici mogu ga trgovinu za besplatno 3G telefon po vlastitom izboru . Kako vrste. Nađi puni Verizon Pitanja i odgovori o tranziciji u našoj više pokrivenost veze, dok tugovati bijedan uređaja.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Nastaviti čitanje Kin Studio zatvaranja 31. siječnja, Verizon nudi besplatne telefone pogođenim kupcima

Kin Studio zatvaranja 31. siječnja, Verizon nudi besplatne telefone za pogođenim kupcima prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 11 pro 2010 13:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor WPCentral | Pošalji ovaj | Komentari

Venezuelanski Vlada traži Bill Internet sadržaja

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qjiZ0Ml_0ek/story01.htm:
Ah, nitko je više kukavica! piše: "Nekoliko domaćih i međunarodnih vijesti poslovnice izvješće koje većinom pro-Nacionalnoj skupštini Venezuele Chávez je s obzirom na reformu svojih Social Responsibility zakona uključiti internetskih sadržaja. Osim propisa o sadržaj za odrasle i obveznih emitiranje vlade poruke, postojeći zakon uključuje široki zabrane protiv "destabilizacije" i "uznemirujuće" sadržaja. skupština je prijedlog za jednu nacionalnom internet pristupne točke ", s pogledom na rukovanje odlazni i dolazni promet u Venezueli. '"

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Apple, Google diss DoD Više Mobile Security

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KlfpTJ6P-zo/story01.htm:
Julie188 piše "informacijska agencija Ministarstva obrane (teže) već dugo podržava korištenje BlackBerry smartphone za vojnicima. Ona je gradila sustava koji se zove Go Mobile pružiti sigurnu komunikaciju, izobrazbu i suradnju aplikacija za mobilne vojnika. Invaliditetom nedavno odlučio dodati i Android iPhone na popisu odobrenih sredstava zbog velike potražnje od korisnika. Nažalost, ovaj izbor je postao gigant bol u bok. Zašto?, jer oba Apple i Google odbijaju dati invaliditetom pristup njihovoj sigurnosti API-ja. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Android Market update strujnice sadržaja, nuklearne bombe karticama, dismantles 24-satni povratak politike u smiriti devs

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/11/android-market-update-streamlines-content-nukes-tabs-dismantle/:
Ažuriranja su dolazili Brzi i žestoki na Google android tržište za par tjedana sada, ali ovo je najveća shift još - da zapušten tab-temeljen sučelje je out, zamijenjen s rotirajućim Vrtuljak preuzeti sadržaj, a jedan pomicanje okna za info za svaki app. Štoviše, čini se da Mountain View je čuo krikove Igra tvrtki posebno, kao što je dobio nekoliko vrlo posebnih promjena u velikoj mjeri usmjerena na njih - veličina kapom na pojedine aplikacije je povisio na 50 MB, i Android Market poznatu 24 -satni povratak politike više nema. I dalje ćete imati 15 minuta da se odlučite želite li komad softvera ili radije povrat novca, možda dovoljno dugo da joj osnovni test, ali nema više dovoljno vremena za završiti igru u jednom sjedi prije lukavo dajući mu proći . Tu je i veliki broj iza-the-scene promjene koje bi trebale pomoći provjerite da li ste vidjeli samo apps uređaj zapravo može izvoditi na temelju zaslon veličine, gustoće piksela i OpenGL podrška. Google guranje ažurirati svaki android 1,6-i-iznad uređaja u idućih nekoliko tjedana, tako da možete očekivati vaš app kupnje svijet okrenuti naglavačke na vrijeme za Božić razveseliti.

Android Market update strujnice sadržaja, nuklearne bombe karticama, dismantles 24-satni povratak politike u smiriti devs prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 11 pro 2010 11:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Android Developers Blog | Pošalji ovaj | Komentari