utorak, 7. prosinca 2010.

Google predstavio Chrome Beta OS prijenosna računala

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UUnkcN2LkgQ/story01.htm:
adeelarshad82 piše: "Google je predstavio beta verziju svog Chrome OS prijenosno računalo, pod nazivom CR48. Uređaj će imati 12.1-inčni ekran i tipkovnica standardne veličine, kao i ogroman, kliknuti na touchpad. To će također uključiti u svijetu mode 3G i 802,11 dual-band Wi-Fi. Google obećao osam sati aktivnog korištenja i osam dana od dana čekanja, kao i webcam.Those u nadi da će dobiti svoje ruke na uređaju Chrome OS, međutim, ili će morati pričekati do sredine 2011 ili pribaviti jedan kroz jedan od nekoliko Google-podlogom dano opcije. Google planira objaviti dva, Intel-temeljen Chrome OS prijenosna računala iz Acer i Samsung u mid-2011, Verizon Wireless s staničnoj pružanje povezivost koja dolazi s 100 MB slobodnog podataka mjesečno za prve dvije godine. Prema Sundar Pichai, Googleov potpredsjednik za upravljanje proizvodima, CR48 nije i neće biti za prodaju. Sve Chrome OS uređaji će biti pokrenut i po cijeni od svojih partnera, koji će održati svoje lansiranje događaja u budućnosti s više detalja. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




BlackBerry playbook app podnošenje prijava je ići, bez tableta ponuditi detaljan

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/07/blackberry-playbook-app-submission-is-a-go-free-tablet-offer-de/:
Adobe Air veteran: isprintati taj kod, to fold uredno u sigurnu omotnicu, staviti dva (ili više) markica, to adresu Research in Motion, ispustite ga u najbliži odlasku, i radujte se! Haus BlackBerry sada prihvaćanje app podnesaka za nadolazeće Will.I.Approved playbook tableta - i baš kao što je obećao , to je davanje bez PlayBooks za programere koji su dobili njihov rad prihvaćen i spreman za Svjetsko trgovini App prije tableta lansira u Sjevernoj Americi . Limit je jedan po registrirani dev bez obzira koliko puta ste poslali ili jednostavno kako / kompleksu se nalazi app, tako dugo dok RIM daje thumbs up. Zainteresirani za glavnu nagradu od pune akvizicije? Nažalost, to mjesto je bio uzet .

BlackBerry playbook app podnošenje prijava je ići, bez tableta nudi detaljna prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 7. prosinca 2010 16:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Electronista | izvor BlackBerry | Pošalji ovaj | Komentari

Nvidia GeForce GTX 570 Dodaje Za Grafika postrojavanje

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PhvKZ0BgJKs/story01.htm:
crookedvulture piše "Popunjavanje jaza između mid-range grafičke kartice oko $ 200 oznaka i high-end" višak koji košta više od $ 500, Nvidia je dodao 350 $ GeForce GTX 570 do stabilne grafičkih kartica. temelju tvrtke najnovije GF110 GPU, GTX 570 nudi jednake performanse na prošlogodišnje borac GTX 480 s nižim potrošnja energije i jeftinije cijena tag. vrijednost prijedlog je jaka s ovom jednom, iako je kao Tech Report's pregled ističe, bilo bi mudro držati se dok AMD-ov " Cayman "grafička kartica pauze prikriti, što je očekuje da će učiniti sljedeći tjedan."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Korporacije Unajmljivanje hooky Hunters

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Axa_O-c8bfg/story01.htm:
Nema više zadovoljni sa svojim crinkled liječnika na umu, sve veći broj korporacija su zapošljavali hooky detektivi ". Privatni istražitelj Rick Raymond kaže da je staked iz kuglane, pro nogometne utakmice, vjenčanja, pa čak i pogrebe u potrazi za ljude koji koriste bolovanje. Iz članka: "Takve tehnike su postale dozvoljena u vrijeme kada radnici su više vjerojatno da će igrati hooky Kronos, tvrtka radne snage produktivnost u Chelmsford, Massachusetts, nedavno je utvrdio da 57 posto od plaće zaposlenika uzeti bolovanje kada oni nisu. bolesne - skoro 20 posto više od statistike okupilo između 2006 i 2008 ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Google Chrome OS dobiva detaljan

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/07/google-chrome-os-gets-detailed/:
Google je upravo demoed Chrome OS se nalazi na komad hardvera referenca na svoj događaj u SF. Potrebno je samo četiri koraka i manje od minute postaviti potpuno novi Chrome OS stroj - to povlači sve svoje Chrome teme i postavke iz oblaka, tako da je spreman ići gotovo odmah, a promjene mogu propagirati u manje od drugi, u nekim slučajevima. Referentni stroj demoed bio u mogućnosti da se vrati iz stanja gotovo odmah - Google kaže ograničavajući faktor je zapravo koliko brzo korisnik može premjestiti svoje ruke. (To je bio ne tako brzo u demo, ali je još uvijek jako brzo). OS također podržava višestruke korisničke račune s računa gost koji radi u anonimnom načinu rada, a svi korisnički podaci su šifrirani po defaultu. OS sama je učitan na stalna memorija koja se ne može mijenjati bez fizičkog pristupa - tech koji omogućuje ovjerena dizanje, ali čini se da znači da neće biti u mogućnosti da root stroj Chrome OS. Što je više, OS će se automatski ažuriraju svakih nekoliko tjedana - cilj je za to da se brže s vremenom, a ne sporije.

Tu je i mogućnost offline - Google dokumenti bila demoed trčanje offline, s promjenama synced kad stroj ponovno povezuje. Čini se kao da je APP-Specifičnost iako - apps na Chrome Web Store moraju biti izgrađeni za HTML5 Pogledaj na posao, očito. Google je također demoed Google Print Cloud, koji omogućuje ispis na kućnom pisaču s bilo kojeg mjesta. Chrome OS uređaja također će biti u mogućnosti koristiti nove 3G Verizon planova za offline pristup - vi ćete dobiti 100 MB slobodnog podataka mjesečno za dvije godine, a zatim planira početi na 9,99 dolara za jedan dan "neograničen pristup" bez ugovori . (Ima ih na kraju će biti međunarodna opcija, ali one nisu detaljno.)

Galerija: Chrome OS detaljno



Razvijanje ...

Google Chrome OS dobiva detaljne prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 7. prosinac 2010 14:20:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Google partnere sa Verizon besplatno 3G podataka dodatak sa svake netbook Chrome OS

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/07/google-partners-with-verizon-for-free-3g-data-allowance-with-eve/:
Ima te ići, ljudi. Google kaže da želi da uvijek povezani, sada je pomoći da to učiniti. 100 MB slobodnog Verizon podataka, svaki mjesec za 24 mjeseci, bit će tvoja kao besplatnu ekstra pri kupnji Chrome OS netbook. 9,99 dolara će vam dati neograničen pristup za jedan dan i ne postoje ugovori za gusle sa. Očito, i nažalost, to je US-samo spajanje.

Google partnere sa Verizon besplatno 3G podataka dodatak sa svake OS netbook Chrome prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 7. prosinac 2010 14:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Live iz Google's Chrome događaj!

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/07/live-from-googles-chrome-event/:
Oni su potresle naš svijet je jučer s licitara , Nexus S i Saće-based tablet , ali Google nije učinio još - danas, to će otkriti konja drugačiji oblik faktor u Chrome OS . That's right, Mountain View je napokon spremna podijeliti teško pojedinosti o svojim instant-on operativni sustav (i možda netbook ili tri ), a mi smo ovdje u San Franciscu liveblogging cijelu stvar.

Live iz Google's Chrome događaj! prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 7. prosinca 2010 13:20:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Da li Kraj KOffice značiti kraj KDE?

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LsAfHR9DWBQ/story01.htm:
jfruhlinger piše "Časna Linux KOffice uredski paket je ponovno rodile kao" Calligra ", naziv je značilo da se prisjetimo kaligrafije, ali možda malo previše blizu neme od poremećeni rimskog cara. Možda je još važnije, Calligra čini se da surađuje s budućim meego mobilni Linux distro. Ovo bi mogao biti početak kraja KDE desktop, barem pod sadašnjim marke? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Kombinirana prodaja smartphone i tablete nadmašiti skroman PC u 18 mjeseci, kaže IDC

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/07/combined-sales-of-smartphones-and-tablets-to-surpass-the-humble/:
Naše ponude provjerava reći da 10 od 10 analitičara su ludo bika o tabletama - unatoč činjenici da ima samo 2,5 konkurentne proizvode na tržištu, a jedan od njih tek je izašao prije mjesec dana. Dakle, naravno, nije teško gurati do prodaje predviđanja koje pokazuju tableta raketiranja u stratosferi, rezanje u PC tržišni udio, a također širi tržište otvoreno za smještaj svojih post-PC načine. Gartner je pogodak je 55 milijuna tablete iduće godine, dok je IDC je više konzervativna procjena od 42 milijuna kuna, ali i predviđaju oštre, eksponencijalan rast u narednim godinama, a IDC vodi ga jedan korak dalje: 18 mjeseci od sada, u kombinaciji smartphone i tableta prodaja će pomrčina PC , tvrdi da, s obje kategorije lebdeći u mid-400000000 raspona.

Sada, taj broj je uglavnom smartphone, koji nije bez presedana pomak u sebi - PC je veliki hit u popularnosti u Japanu nakon što je dobio djecu ahold ovih nov telefon stvari - ali sve u svemu to predstavlja pomak od otvorena, fleksibilna i moćna računala na uzak, zadatak-specifične, app-driven prirode IOS i Android vrste. Ili te mogao spin to sasvim suprotno: ljudi koji trebaju telefone, tako da oni kupiti lijep telefon. Nema oglasiti PC smrt u to ponašanje, a tableta je uvijek vrlo niša proizvod s nekim dobrim PR. U svakom slučaju, mi ćemo biti puno više impresioniran s ove vrste na tržištu bitke kad je tableta (možda uz malu pomoć od Smartbook ili netbook-lite kategorija) ide protiv sustava Windows i Mac PC-na glavu, bez smartphone shouldering većina opterećenja.

Kombinirana prodaja smartphone i tablete nadmašiti skroman PC u 18 mjeseci, kaže IDC prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 7. prosinac 2010 00:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink HardOCP | izvor IDC | Pošalji ovaj | Komentari

Google predstavio Android "Saće" tablet

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_dGW_xz-g9o/story01.htm:
adeelarshad82 piše "Google Mobile platformi Andy Rubin VP unvieled vrlo prvi android" Saće "tableta. Dok je vrlo malo naočale su pušteni o uređaju, on je rekao da se njegovan, crna, Motorola tableta koja je otprilike 10-inča i radi NVidia dual core CPU. uređaj je vrlo čist i homepage app stranica izgledala gotovo poput Apple ipad. Infact Gmail app izgledao gotovo točno kao što je Gmail na ipad. Prema Andy Rubin, Saće treba objaviti tijekom sljedeće godine, a većinu glavnih OEM planiranje na izgradnji Android tablete su izrazili interes za korištenje ove verzije Android platformi. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Acer Revo 100 sada dostupan u Velikoj Britaniji, slide-out RevoPad i sve

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/07/acer-revo-100-now-available-in-uk-slide-out-revopad-and-all/:
Napravili smo malo dvostruko se kad smo prvi put vidio press release jutros za novog Acer Revo 100. Filtriranje kroz naše sjećanje banaka (i Engadget arhiva), konačno smo se sjetio: "Revo 2" s Intel CE4100 prikazani s ranije ove godine na IDF-u. We're kladionica ovo je samo blizanac i Intel verzija je još uvijek na putu, ali za sada, Revo 100's pakiranje AMD Phenom II Neo dvojezgreni procesor NVIDIA ION s grafičkim karticama, do 4GB DDR3 SDRAM, Dolby Home Theater v3, Blu-ray pogon, 802.11b/g/n, i mnoštvo portova, uključujući HDMI i dva mini-PCI Express Card utora za proširenje. Više zanimljiv, iako je slide-out RevoPad, koji može funkcionirati kao ni jastuk multitouch gesta ili, kada je aktiviran, QWERTY tipkovnica s lit-up tipke na istoj površini. Software-mudar, koje smo dobili Windows 7 Home Premium 64-bitni i Acer novi clear.fi dijeljenje multimedijskih sustava . Kada je to dostupno? Sada - barem u Velikoj Britaniji. Koliko? £ 599,99 uključujući i PDV. Mi smo pao Acer liniju kao US release detalje, a mi ćemo vas znati što čujemo. Priopćenje nakon pauze.

Nastaviti čitanje Acer Revo 100 sada dostupan u Velikoj Britaniji, slide-out RevoPad i sve

Acer Revo 100 sada dostupan u Velikoj Britaniji, slide-out RevoPad i sve prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 7. prosinac 2010 11:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari