četvrtak, 20. listopada 2011.

Engadget Show živjeti sutra s Intelom, New York Comic Con i više!

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/20/the-engadget-show-is-live-tomorrow-with-intel-new-york-comic-co/:
Sljedeći epizoda Engadget Show dolaze na živiš - ili bismo trebali reći "undead" - sutra. Mi smo snimanje sutra u 18:00 ET na Manhattanu, ali ako niste u blizini Big Apple, možete slijediti zajedno živjeti od kuće upravo ovdje na ovom vrlo stranicama.

Ovaj put se, imamo vrlo poseban Halloween izdanju pokazuju, uključujući i iza scene putovanje u high-tech uklet kuće, posjet New Yorku Comic Con pakiran sa specijalnim gostima, kostim natječaja i otkrivanja našeg Frankengadget pobjednik. Također ćemo sjesti za stol s Intelovim rezident futurista razgovarati gleda naprijed tehnologiju, odati počast Steve Jobs i pogledajte mjeseca najtoplijeg nove gadgete.

Pretplatite se na Show:

[ iTunes ] Pretplatite se Prikaži izravno u iTunes (M4V).
[ Zune ] Pretplatite se Prikaži izravno u Zune Marketplace (M4V).
[ RSS M4V ] Dodajte Engadget hrane Show (M4V) u svoj ​​RSS agregator i to dostavljena automatski.

Engadget Show živjeti sutra s Intelom, New York Comic Con i više! prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 20 listopad 2011 13:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Pitajte Slashdot: Računalo Test Lab Set-Up Za kuću?

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LIR5d9Lhpc4/ask-slashdot-computer-test-lab-set-up-for-home:
Anonimni čitatelj piše: "Jer dok sam bio igranje okolo sa računala sam imao laboratoriju doma test. Otkrio sam da je to veliki alat za učenje. Međutim, nisam uložio mnogo novca u nju u zadnje vrijeme i zbog starenja hardver ja ne mogu dobiti ono što želim od toga više. Dakle, modernizirati je u redu. Ja sam gledao u nekoliko oblak dobavljača za okvir mogu unajmiti za napraviti neki virtualizacije, ali to ne čini se da isplativo ili praktično. Koje su vaše misli na to? Što set-up Imate li kod kuće za krpanje? Jeste li gledali u domaćin rješenja za to? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Kada je politička Mapiranje curi u Science Research

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DjJzOdyhgAU/when-political-mapping-leaks-into-science-research:
Anonimni čitatelj piše: "politički i teritorijalni sporovi su cure znanstvenim prostorima kao što su Nature, Science i klimatske promjene. Mnoge nedavne znanstvene radove dostavljaju tim časopisima promicanje vrlo sporne Kineski U-oblika linije. Jedan od autora je odbio promijeniti svoje karte nakon što je zahtjev časopisa, navodeći da da joj objavljene karti je zatražio od strane kineske vlade. Ta praksa je osudio prirode u svoj najnoviji uvodnik, koji tvrdi da je politička karte koje žele unaprijediti sporne teritorijalne pretenzije nema mjesta u znanstvenim radovima. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Knjižničar Napadi Amazon zapaliti Programa kreditiranja

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JAPVuNAXCHQ/librarian-attacks-amazons-kindle-lending-program:
destinyland piše "Kalifornija knjižničar poziva knjižničari žaliti na Amazon više problema s privatnost i oglašavanje u Amazon novi Kindle eBook kreditiranja programa za knjižnice. 'U našoj pohlepni pokušaj da se sadržaj u naših korisnika ruku, nismo uspjeli podržavati najviše načelo naše struke, koja je intelektualna sloboda, "tvrdi ona u 10-minutni video. (Pročitajte transkript ovdje). Amazon čuva svoju povijest čitanja knjižnica ebooks na njihove korporativne servere," tako da je trenutak kršenje svih naših pravila o privatnosti. I nismo rekli ljudima da, i moramo reći ljudima da. " I dok mnogi knjižnice imaju stroge politike protiv endorsing određeni proizvod, check-out proces zaključuje na Amazon.com sa parcele pozivajući knjižnicu pokroviteljima za kupnju više Amazon knjige - a tu je čak i knjige-potražnja utikači u svom 'zbog datuma' podsjetnike. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Nokia C5-03, full smartphone za 170 €

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Već ovaj tjedan ćemo predstaviti neke od naglašava finske tvrtke Nokia. Ovaj put je na prijelazu Nokia C5-03 stariji brat Nokia C5, koji se kreće i predstaviti je prije nekog vremena u Gizmos

Nokia C5-03 se odlikuje terminala svjetlosti (teži samo 90 grama), koji nadopunjuje i njegov prethodnik sa zaslonom osjetljivim na dodir i neke druge caracterísitcas koji čine ga vrlo kompletan smartphone tržišna cijena koja je ponuđena, 170 eura.

Osim zaslon osjetljiv na dodir od 3, 2 inča, Nokia C5-03 uključuje 5 megapixel kamera koja omogućuje video, radio i GPS vezama, Bluetooth, WiFi i USB.

Što se tiče memorije, Nokia C5-03 nudi 40 megs unutarnje, koja se može pretvoriti u do 16 GB memorije ako koristite microSD kartice, ali će uključivati ​​standardne 2 GB

Kao operativni sustav Nokia C5-03 radi sa Symbian 1, koji je bio poznat kao do sada Symbian S60. Uređaja izbornik nudi dobru zbirku ikona koje pružaju izravan pristup računima e-pošte i socijalne mreže.

Neki programi Vrhunac Nokia C5-03 obuhvaćaju pristup u Nokia Music Store i Ovi Store, iz koje možete kupiti glazbu i aplikacije za Nokia telefone. S druge strane, Nokia C5-03 nudi prikaz svih vrsta sustava Microsoft Office dokumente, PDF i Zip.

Cijena Nokia C5-03 kao što smo razgovarali ću biti 170 €.

Google Lisnica ide na Garden State, NJ Transit vozači dobili 'slavine i platiti' privilegije

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/20/google-wallet-goes-to-the-garden-state-nj-transit-riders-get-t/:
Pogodnostima Google Nexus S koristi za leži isključivo u neokićen OS. Sada, vlasnici svojih pretposljednji Android borac oko da biste dobili neke dodatne kilometraža iz svojih Gingerbread-bearing Prijave, ljubaznošću da nedovoljno iskorištenih NFC čip. Nedavno probudio Near Field Communication značajka je već stavljena na javni zadatak Google novčanik i sudjeluju trgovci, a sada će dodati NJ Transit na svoj ​​popis beskontaktna plaćanja partnera. Odaberite lokacije diljem Vrt države transportne mreže, uključujući i Penn Station i Newark Airport se AirTrain, omogućit će vlasnici Trk Nexus S 4G slavina za platiti za karte na prozorima i vending machines. Nažalost, mobilni sustav plaćanja neće zamijeniti Vašu potrebu za stvarne fizičke karte ili mjesečni pokaz samo još, i zahtijeva od vas opt-u sa bilo Citi Mastercard ili Visa . Ipak, to je definitivno blagodat za žuri putnike koji će više morati žonglirati svoje torbe, bagels, kava i telefone u nastojanju da kupi ulaznicu i čine ga raditi na vrijeme. Još nije omogućena putem NFC? Tap-to-izbrisati-sprej tans, ali to dolazi u Galaxy Nexus , zar ne?

Nastaviti čitanje Google Lisnica ide na Garden State, NJ Transit vozači dobili 'slavine i platiti' privilegije

Google Lisnica ide na Garden State, NJ Transit vozači dobili 'slavine i platiti' privilegije prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 20 listopad 2011 00:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TechCrunch | | Pošalji | Komentari

MC Hammer pokreće Search Engine

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HCpPi7s13Fw/mc-hammer-launches-a-search-engine:
MC Hammer je bio među tech poduzetnika najavljuje nove proizvode na summitu Web 2.0 u San Franciscu. Reper je proizvod je novu tražilicu pod nazivom WireDoo. Nažalost, to nije pokazatelj stvari koje ne mogu dodirnuti, ali umjesto toga tražilice naglaskom na relacijske stavke. U potrazi za riječ "auto" će dovesti do teme vezane za auto, kao što su osiguranje, cijene i sigurnosne ocjene. WireDoo još uvijek se gradi i nisu dostupni javnosti još.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Ron Paul predlaže Axing 5 US Federal Odjeli (i proračune)

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PVsxe5QxLX0/ron-paul-suggests-axing-5-us-federal-departments-and-budgets:
sciencehabit piše u ovaj izbor iz znanosti: "predsjednički kandidat Ron Paul je novi prijedlog za udarac savezne potrošnje će uništiti velike komade vlade istraživanja portfelja kongresmen iz Teksasa i republikanski kandidat je predstavio plan proračuna za smanjenje deficita koji će eliminirati pet. federalne odjela:. energije, trgovine, unutarnjih poslova, obrazovanja i stambenog i urbanog razvoja u jednom naletu, takav korak bio izbrisati, među ostalim programima, ministarstvo energetike dolara 5-milijardi Ureda za znanost, $ 4,5 milijardi National Oceanic and Atmospheric uprave, $ 750 milijuna Nacionalni institut za standarde i tehnologiju, te 1,1 dolara milijardi US Geological Survey. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Američki student zajmovi premaše 1 trilijun dolara

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4ZhGJWTsFjg/us-student-loans-exceed-1-trillion:
sycodon piše "političko izvještava da student zajam dug sada prelazi trilijun dolara, iznos koji treba impresionirati čak i dr. Zla. političko dalje navodi da je to jedan od više konkretnih pitanja vožnje OWS prosvjeda i daje neke prosvjetljujuće primjere njihovih pojedinih trbušni grčevi . "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


U dubinama AT & T-neka-nas-buy-T-Mobile kampanja astroturf

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/MEd2dbeAg0s/into-the-depths-of-atts-let-us-buy-t-mobile-astroturf-campaign.ars:

AT & T je legendarni za pranje svoje javne politike preferencije kroz manjine i socijalnih usluga skupine koje podupire financijski, kako bi se proizvoditi očito groundswell potpore. Smo pisano o tome dovoljno vremena ne biti iznenađeni praksi više, ali Centar za javno Integritet je samo zaključio in-dubina istraživanja u praksi to je dobro vrijedi pogledati. U cilju podrške svojim predloženim T-Mobile otkupa, AT & T je iskopao duboko u svoje spisak navijača, ide tako daleko da se lokalne skupine kao što su Shreveport-Bossier spašavanja pisati pisma potpore savezne vlade.

Naravno, samo o svaki neprofitni kontaktirati CPI članak je bio šokiran, zaprepašten! u bilo kakav prijedlog da AT & T ih je pritisak ... iako nitko nije demantirao da traži da pišu pisma. Nekoliko citata su priča. Posebna Snovi Farma u St. Clair Township, Michigan, dobio samo oko 2.000 dolara iz AT & T u posljednjih nekoliko godina, ali je otišao naprijed i napisao pismo tražeći FCC T-Mobile kupnju biti odobren. "Očito je da bismo željeli podržati tvrtkama veliki ili mali, ako oni nas podržavaju", rekao je predsjednik grupe, Larry Collette, na CPI. "Sve je dvosmjerna ulica."

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Francuski sud Narudžbe ISP blokirati web prevara policije

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6vAymDfRRNY/french-court-orders-isp-to-block-police-misconduct-website:
Freddybear piše "francuski sud naredio ISP blokirati pristup Copwatch Nord Pariz IDF, web stranice dizajnirane kako bi se omogućilo civila na post video navodnog nedoličnog ponašanja policije. Francuska policija sindikata pljeskom odluku. Jean-Claude Delage, glavni tajnik APN, je rekao da 'imaju [t] je suce analizirao stanje savršeno ovoj stranici se opasnosti za integritet policije -. i napravio pravu odluku "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Zend gradi pick-vaš partner PHP oblak platforme

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/mHVcObk-uiw/zend-builds-a-pick-your-partner-php-cloud-platform.ars:

Zend Technologies su oblozi off novi oblak usluga za razvoj i implementaciju softver razvijen u PHP web server-side skriptni jezik utorak na konferenciji ZendCon u Santa Clari, CA. Nazvan phpcloud.com , usluge razvojnim inženjerima omogućuje brzo izgradnju aplikacija na temelju broja frameworks, a zatim ih uvesti u proizvodnju.

Dok jezici poput Ruby svibanj imati postati popularni dijete od kasno, PHP je i dalje vodeća web tehnologiji u smislu sirove broj implementacije, s više od 20 milijuna domena pomoću modula Apache PHP sama. Broj PHP-temeljen platforma-kao-a-davatelji usluga su već vani, uključujući i PHP Magla , Red Hat je OpenShift , i orkestar (nedavno preuzeo Ruby-on-šina PaaS usluga Engine Yard ). No, za razliku od nekih "Platforma-as-a-Service" igra, Zend-a omogućava programerima da odaberete infrastrukturu usluga za implementaciju, javni ili privatni oblak, ili in-house Zend Server sustava.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Microsoft Andy Lees: Nokia će objaviti 'svojim Windows mobiteli' na Nokia World

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/19/microsofts-andy-lees-nokia-will-announce-its-windows-phones/:
Ne čudi ovdje, ali može službeno označiti Nokia World 2011 dolje kao mora-gledati TV. Andy Lees samo potvrdio ovdje na pozornici AsiaD da sa sjedištem u Londonu događaj, koji počinje 26. listopada, bit će Launchpad za Nokia telefone Windows. Da, telefoni. Kao, množini. Već smo uhvatili dosta šunjati peeks na ono što se može na slavinu , a možete se kladiti da ćemo biti pri ruci kako bi vam detalje kao oni izlio. Prvo Mango , sada Nokia. Izgleda kao da će biti prilično blagdana za WP7 odjel.

Microsoft Andy Lees: Nokia će objaviti 'svojim Windows mobiteli' na Nokia World prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 19 listopad 2011 23:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari