srijeda, 2. veljače 2011.

Asus, Gigabyte zamijeniti sve Sandy Bridge odbora

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-BBeylG_3ME/Asus-Gigabyte-To-Replace-All-Sandy-Bridge-Boards:
J. Dzhugashvili piše: "U svjetlu Intel najava da sve postojeće Sandy Bridge čipseta imaju bug koji uzrokuje degradirani Serial ATA izvedbe, top-tier matičnu odluka Asus i Gigabyte su napravili javne izjave u vezi s njihovim povratak politike za pogođene zajednice. Asus je obećavajući 'besplatne vratiti i / ili zamjenu', dok je Gigabyte kaže vlasnici pogođene zajednice su pravo na puni povrat novca ili zamjenu i preporučuje da korisnici traže povrat. Obje tvrtke su savjetuje korisnike da se obratite izvornom mjestu kupnje nastaviti. Na povezane bilješke, Gigabyte je najavio da će novi Sandy Bridge matične ploče sa bug-free čipseta će biti dostupan u volumen u travnju. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Texas studenata pohađa školu kao robot

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oUA8dtcK-78/Texas-Student-Attends-School-As-a-Robot:
kkleiner piše "brucoš Lyndon Baty je imunološki sustav je tako krhke da ne mogu riskirati da bude okružen ljudima svoje dobi, još uvijek pohađa nastavu u svojoj srednjoj školi u Knox City, Texas svaki dan. Sve zahvaljujući robota. platforma VGO TelePresence je četiri stopalo visok bot na kotačima s malim zaslonom, kamera, zvučnici i mikrofon na vrhu. Baty prijavljuje na robota daljinski od svoje kuće, koristeći svoje osobno računalo i webcam telekonferencija u svoje razrede. Baty može voziti VGO oko njegova škola, prebacivanje između klasa kao redoviti studenti. Za dječaka koji je proveo veći dio svog života bolesnih i izoliran od svojih vršnjaka, VGO ne samo da predstavlja priliku bolje obrazovanje, to je također prilika za slobodu i drugarstvo. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Luksuzni igraći kontroler je ručno sastavljena u Parizu, overkill svugdje drugdje

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/02/luxury-game-controller-is-hand-assembled-in-paris-overkill-ever/:
Osjećaj razmetljiv, smo mi? Ova luksuzna kontroler igra (da, dobro ste pročitali da je pravo) je ručno sastavljen u pariški radionica i mogućnosti lakirano drvo hrasta joystick, nojeva koža pokriva, i elektronika ljubaznošću Sanwa . Mi nemamo pojma koliko će to koštati (i mi smo sasvim iskreno bojali pitati), iako smo trebali znati kada to postaje dostupan 18. ovog mjeseca. Kompatibilan sa PS3, Xbox 360 i PC, to je kao donio svijetu francuska tvrtka zove Hoon. Hit izvor vezu kako biste počeli gubit novac.

Luksuzni igraći kontroler je ručno sastavljena u Parizu, overkill svugdje drugdje prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 2. veljača 2011 16:54:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Highsnobiety | izvor Hoon | Pošalji ovaj | Komentari

Zašto kamera nije krivac za bijeli iPhone 4 zakašnjenja

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/02/exclusive-why-the-camera-isnt-the-culprit-for-the-white-iphone/:
Osim ako ste bili daleko od Interneta u posljednjih nekoliko dana, što bi ste bez sumnje čuli Woz je poseban izgled na Engadget Prikaži na nedjelju. Ne čudi stoga, nekoliko web stranica trčao s nekim citati da se izvukao iz našeg razgovora - posebno, vrhunac je bio Woz "potvrđuje" da je bijeli iPhone 4 doista je bio odgođen zbog problema kameru. Pa, ja ne mislim da je to slučaj kod svih. Zapravo, siguran sam da ima mnogo drugih dobrih razloga zašto Apple je bio odgađajući toliko očekivani okus svoju vodeću smartphone, ali kamera nije samo jedan od njih. Voditelj pravo prošlosti break i sve će biti objašnjeno.

Nastaviti čitanje Zašto kamera nije krivac za bijeli iPhone 4 zakašnjenja

Zašto kamera nije krivac za bijeli iPhone 4 kašnjenja prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 2. veljače 2011 17:20:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

News Corp i Apple predstavio <em>Daily</em>

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ojzaZNDXaOM/News-Corp-and-Apple-Unveil-emThe-Dailyem:
RedEaredSlider piše "Daily, digitalne publikacije dizajnirana posebno za Apple ipad, sada je dostupna na App Store. Publikacije lansiranje je tijekom press događaj u New Yorku Guggenheim muzeju. News Corp direktor Rupert Murdoch i Apple potpredsjednik Internet usluge Eddy Cue pridružili su Daily's Editor-in-Chief Jesse Angelo. Daily, koja kopira izgled i dojam novine ili časopis, je usmjeren na obuhvaćajući multimedijske mogućnosti Apple ipad. Rupert Murdoch je rekao da nudi dnevne 'nezamisliv inovacije "da svijet izdavačkog."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Novi Corp i Apple predstavio <em>Daily</em>

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4IimXZIg9Bo/New-Corp-and-Apple-Unveil-emThe-Dailyem:
RedEaredSlider piše "Daily, digitalne publikacije dizajnirana posebno za Apple ipad, sada je dostupna na App Store. Publikacije lansiranje je tijekom press događaj u New Yorku Guggenheim muzeju. News Corp direktor Rupert Murdoch i Apple potpredsjednik Internet usluge Eddy Cue pridružili su Daily's Editor-in-Chief Jesse Angelo. Daily, koja kopira izgled i dojam novine ili časopis, je usmjeren na obuhvaćajući multimedijske mogućnosti Apple ipad. Rupert Murdoch je rekao da nudi dnevne 'nezamisliv inovacije "da svijet izdavačkog."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Android u app kupi hands-on (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/02/android-in-app-purchases-hands-on-video/:
Danas Google je objavio da je u app kupi Android dolazi na platformu i bili smo u mogućnosti da biste dobili demo Paul Sebastien Disney. On nam je pokazao kako kupiti pratiti paket (Far East pokret, za one kojima je stalo) u Tap Tap Revenge 4 preko 3G na Nexus S , i koristeći lažni kreditne kartice! Zanimljivo je napomenuti da u app kupnje UI utakmice izgled i dojam nove android tržište i programeri mogu implementirati funkcionalnost u nekoliko jednostavnih koraka. U-app kupi bi trebali početi rolling out u različitim Android aplikacije ovog proljeća. U međuvremenu, pogledajte u našem video nakon pauze.

Nastaviti čitanje Android-u app kupi hands-on (video)

Android u app kupi hands-on (video) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, veljača 2, 2011 15:35:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

<em>Google Art projekt</em> donosi galerije na računalo

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QuyBy9vITkU/emGoogle-Art-Projectem-Brings-Galleries-To-Your-PC:
Zothecula piše "Google je najavio suradnju s 17 od svjetskih najcjenjenijih umjetnosti i muzeja koji vam omogućuje da ljudi gledaju na više od 1.000 visoke res umjetnička djela slike i 17 gigapixel slika, uzimajući virtualne šetnje kroz svoje galerije koristite Street View tehnologiju. Iako ništa ne može pobijediti viđenje umjetničko djelo u osobi, Google Art Project mogao biti sljedeća najbolja stvar za one bez vremena i novca da se pop na avion i trgovinu koljena s mnoštvo turista žele uhvatiti tračak onoga što neke od najboljih muzeja u ponudi . "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


TouchType debija Swiftkey tablet app za Android tablete

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/02/touchtype-debuts-swiftkey-tablet-app-for-android-tablets/:
Dobili smo okus onoga što TouchType bio događaj za ugađanje svojim SwiftKey tipkovnica app za tablete natrag na HZZ , a tvrtka je tek sada službeno stečen s konačnim rezultatom: svoj SwiftKey Tablet app. To očito je bio dizajniran ", u partnerstvu" s Googleom, a Motorola se podudara sa lansiranjem Xoom i, kao što možete vidjeti gore, jasno je bio prilagođen upravo za Saće - tvrtka opisuje kožu kao "holografski" i palac optimiziranih ". Kao i kod prethodnih SwiftKey tipkovnici aplikacije, čini korištenje tvrtke tzv fluentnosti Predviđanje Engine, koji obećava da će predvidjeti" oko trećine riječi: "prije nego što uđe jedan znak, a može čak i analizirati svoj Gmail, Facebook i Twitter računa da biste saznali kako pisati (iako to očito može biti isključen ako vam je draže). voditelj na prošlost pauzu za kratki video, i stay tuned za neke hands-on pojavljivanja.

Nastaviti čitanje TouchType debi Swiftkey tablet app za Android tablete

TouchType debija Swiftkey tablet app za Android tableta prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 2. veljača 2011 14:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor SwiftKey | Pošalji ovaj | Komentari

Apple eBook Pravila Promjena za prodavatelje

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/z50OB9CHaro/Apple-eBook-Rules-Changing-For-Sellers:
Anonimni čitatelj piše: "U 'moliti ja to ne mijenja opet' trenutak za eBook prodavača na Apple i iPhone uređajima ipad, Apple je sada zahtijevaju third-party eBook prodavača kao što su Amazon također kako bi njihove naslove dostupne putem Apple Store, . gdje carstvo će se dodatnih 30% cut 'Apple je potvrdio u utorak da bi to zahtijevalo app programeri koji prodaju e-knjiga izvan svojih ipad i iPhone aplikacije - putem web stranice, na primjer - također prodavati knjige unutar tih apps . A kupi koje potječu u app mora biti izvršena putem Apple, koji drži 30 posto rez. '"

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Live iz Google Android događaj!

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/02/live-from-googles-android-event/:
Mi smo holed u izgradnji 43 od Googleplexu ovdje u lijepom Mountain View, California za današnji događaj obećavajući "in-dubina pogled na Saće, Android ekosustava vijesti i Hands-on demos" - i ako nas pitate, da je zvuči kao trifecta potencijalnih strašan. Mi ćemo biti liveblogging sve akcije i nadamo se sljedeće se sa neki kazaljka-ons, pa ga zadržati zaključan pravo ovdje za sve male zelene robota (i - samo možda - velika crna tablete), koje možete nositi.

Nastaviti čitanje Live from Google android događaj!

Live iz Google Android događaj! prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, veljača 2, 2011 00:52:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Android Market dobiva web dućan

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/02/android-market-gets-a-web-store/:
Google Android Market sada ima web-klijent. Napokon! I pogodite što drugo, to je već uživo. Hit izvor link ispod da biste dobili istraživati.

Razvijanje ... provjerite našu liveblog Google-a Saće događaj za najnoviji.

Android Market dobiva web trgovine prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, veljača 2, 2011 13:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor market.android.com | Pošalji ovaj | Komentari

Microsoft ne daje Chrome Play H.264 video

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xno1vhc8hKM/Microsoft-Makes-Chrome-Play-H264-Video:
nk497 piše "Chrome će korisnici biti u mogućnosti igrati H.264 video -. hvala na Microsoft softverski div je predstavio Windows Media Player HTML5 Nastavak za Chrome, koji će pustiti korisnicima igrati Google pretraživač H.264 video nakon što je pao Chrome iz više licenciranje pitanja. 'Na Microsoft poštujemo da Windows klijentima žele najbolje iskustvo u web uključujući i mogućnost da uživate u najširi raspon sadržaja dostupnih na internetu u H.264 formatu', rekao je Claudio Caldato, Microsoft interoperabilnosti voditelj programa . "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Onkyo tableta Putokaz pokazuje izbor android i Windows uređaja u različitim veličinama

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/02/onkyo-tablet-roadmap-shows-a-selection-of-android-and-windows-de/:
Onkyo tableta Putokaz pokazuje izbor android i Windows uređaja u različitim veličinama
Onkyo nam daje okus onoga što je sljedeće, otkriva svoje planove za budućnost tableta juriš koji će ostaviti bez operativnog sustava netaknuta - dobro, android i Windows ionako. Za Windows 7 ljubitelje, tvrtke tri SlatePC tablete, TW317A5, TW217A5, a TW117A4 svi su idući u vidjeti ažuriranja kroz godinu, uključujući Hrast Trail snage iz Intel negdje prije lipnja. U međuvremenu, 10-inčni Android SlatePad TA117C1 i TA117C3 dobit će ugrađene u 3G, a pridružit će se sa 7-inčni, ARM-powered model kasnije ove godine. Ruggedized tablete se spominje previše, ali ne i planove za US release za bilo koju od njih. Ne iznenađuje tamo.

Onkyo tableta Putokaz pokazuje izbor android i Windows uređaja u različitim veličinama prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 2. veljače 2011 00:39:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Netbooknews | izvor Impresionirati | Pošalji ovaj | Komentari

Niski proračun zračni prostor fotografiju

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nAad74Xsm8E/Low-Budget-Air-Space-Photography:
Anonimni čitatelj piše: "S proračunom od samo £ 350, dva britanska doktora znanosti u strojarstvu poslao balon s kamerama pričvršćenim na visinu od preko 30 km." Fotografije i videa su prilično iznenađujuće. Pogotovo vrlo hi-tech box stiropor.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.