četvrtak, 13. listopada 2011.

Microsoft ide za Hadoop

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7laVmptj50w/Microsoft-Goes-In-For-Hadoop:
Frankie70 piše da se nakon više od tri godine, Microsoft je "konačno naučio prestati brinuti i ljubavi Hadoop." Frankie70 izvatke iz povezanih Žičani članak: "Bilo averziju prema Hadoop nestala u srijedu, kada je tvrtka najavila da će integrirati platformu sa budućim verzijama svojih relacijske baze podataka, SQL Server, a platforma oblak, Windows Azure, on-line usluga za hosting i lako skaliranje aplikacija. tvrtka sada radi na luku Hadoop platformu za Windows. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Australski sud blokirao Prodaja Samsung Galaxy tablet

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MO2_0n2POYI/Australian-Court-Blocks-Sales-of-Samsung-Galaxy-Tablet:
jimboh2k piše "Apple uspio u blokiranju prodaju Samsung Galaxy tab 10,1 tablet u Australiji do konačnog sluha može čuti u slučaju dolje ispod. sud u četvrtak učinkovito mogao ubiti šanse tablet ikada pokretanje ispravno u Australiji nakon što je Samsung tvrdi dalje kašnjenja na proizvod će ugroziti nade dobivanjem vlak. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Apple navodno pokušava dodati film streaming na svoje iCloud

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/13/apple-reportedly-trying-to-add-movie-streaming-to-its-icloud/:
Appleov iCloud možda su tek pokrenuli, ali prema glasinama izvijestila LA Times i Wall Street Journal, to je već pregovara s holivudskim dodati filmova na uslugu (smiješno kako se stvari promijenilo u pet godina .) vrijeme je posebno znatiželjan, jer Apple , uz Disney, jedan je od značajnih holdouts iz filma studio-podlogom Ultraljubičasto shemu sa sličnim kupiti jednom / potok bilo težnji da samo pritisnite ulicama ovog tjedna. Međutim, prema "ljudi upoznatih sa slučajem" to može omogućiti pristup na ultraljubičasto iThings preko app, a također donosi svoje uobičajene medijske lock-u magiju tako i bacanje u streaming primjeraka bilo pomaka kupljene na iTunes, ali samo na vlastitu hardvera . Nedavno aktivirana streaming kupili TV emisije na Apple TV emisije oblak potencijala, ali morat ćemo pričekati ponude će biti potpisan prije nego što Sjevernoj Karolini Datacenter stavlja Hollywood je najbolje na to-do list.

Apple navodno pokušava dodati film streaming na svoje iCloud prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 13 listopad 2011 05:25:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor LA Times , Wall Street Journal | Pošalji | Komentari

Značajka: JavaScript ima problema. Trebamo Dart ih riješiti?

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/uYSeyrlAuxo/javascript-has-problems-can-googles-dart-solve-them.ars:

Google se nada da će prevrnut JavaScript dominaciju uvodeći novi jezik, Dart . Dart je osmišljen kako bi se jednostavnije, više upoznati, i brže nego što JavaScript, a Google jedan dan želi vidjeti svugdje: u pregledniku, na poslužitelju, a možda čak i na smartphone. To su velike ambicije, ali prije nego što pogledamo pikado i na Google planove za to, to je vrijedno uzimanje bliži pogled na JavaScript sama. Zašto baš Google ne kao što je to?

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


RIM oporavi, BlackBerry usluge povratak online

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/12/rim-recovers-blackberry-services-coming-back-online/:
Pa, to je brzo. Mere sati nakon održavanja konferenciji za novinare navodeći da ne zna kada je BlackBerry korisnici će imati svoje BBM, internet i e-mail ponovnog rada, usluga su počeli da se vratim on-line. Očito e-mail je do diljem svijeta, kao što je BBM. Pregledavanje Weba, međutim, i dalje biti "privremeno" nedostupna onima na EMEIA mreža u Europi, na Bliskom istoku, Indiji, Africi i Latinskoj Americi. Tu je naravno značajan zaostatak poruka da se kroz, ali dobra vijest je da su svi BlackBerry bitova i bajtova teče slobodno još jednom. Hit na link izvor dobiti informacije ravno iz konj usta.

RIM oporavi, BlackBerry usluge vraća online prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 12 listopad 2011 20:56:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CNET | izvor RIM | Pošalji | Komentari

3D pisač za svoju djecu

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3R6r5Jqpknw/3D-Printer-For-Your-Kids:
kkleiner piše: "Dvije programeri iz Shapeways i i.materialise su dizajnirani 3D pisač za deset godina starosti. prototip, nazvan Origo, omogućit će djeci da lako dizajnu objekata u 3Dtin, a zatim ih ispisati sigurno u svojoj kući s minimalnim nadzorom odrasle osobe. mogao biti posljednji igračku ste ikada kupiti za svoju djecu? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.